Urban Decay All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation

urban_decay_all_nighter_foundation01

Urban Decay heeft een nieuwe foundation, de All Nighter. Hele goede dekking, een matte finish, lange houdbaarheid en ook nog eens twintig verschillende tinten om uit te kiezen. Je kunt hem overdag dragen, maar zoals de naam al doet vermoeden: er zelfs ook een nachtje mee doorhalen. Ik was ontzettend benieuwd naar deze nieuwe foundation en kon niet wachten met testen!

urban_decay_all_nighter_foundation02

urban_decay_all_nighter_foundation03

De foundation zit in een bijzonder flacon. Gemaakt van kunststof en met een grijze metallic finish. Voelt licht aan én ligt lekker in de hand. Ik heb de foundation van Urban Decay opgestuurd gekregen in 0.5, de lichtste kleur met een lichtroze ondertoon.

Op het kartonnen doosje van de foundation staat: ‘full coverage, longwear, matte finish, waterproof, oil free’. Oftewel: je zal er feilloos uitzien, de hele dag of nacht lang.

Urban Decay All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation € 36,50

urban_decay_all_nighter_foundation08

urban_decay_all_nighter_foundation05

All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation in 0.5

urban_decay_all_nighter_foundation06

Voor – Na

De dekking van deze foundation is geweldig. Hij dekt gelijk ontzettend goed. Dit is één laagje, met geweldig resultaat. 0.5 blijkt ook nog eens echt heel licht van kleur en lijkt aardig bij mijn huidskleur te passen.

De matte finish vind ik mooi, maar als je huid ook maar een klein beetje droog is, zal de foundation al gauw onnatuurlijk staan. Ik zag her en der wat schilfers en andere ruwe plekjes. Let er met deze foundation ook op dat je hem egaal verdeelt. De substantie is vrij dik en je wilt natuurlijk geen vlekken.

urban_decay_all_nighter_foundation07

Volledige make-uplook met de foundation.
Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette – review
OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Aries – review
LOR Isla Blanca highlighter

urban_decay_all_nighter_foundation04

Ik zou er niet mee in de stromende regen gaan staan, maar de Urban Decay All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation kan best veel hebben. Draag je hem tijdens een avond stappen of sporten, dan kan hij zelfs wel wat zweet aan. Blijft natuurlijk wel belangrijk dat je huid in goede conditie is en met een primer eronder en een setting spray erover, kan je een nog langduriger effect bereiken.

De dekking is erg goed, de foundation heeft een matte finish en blijft goed/lang zitten. Heb je een droge huid, dan raad ik hem niet aan. Mijn huid wordt naar het najaar toe steeds droger, dus ik ga mijn best doen hem zo goed mogelijk te hydrateren zodat ik de foundation kan blijven gebruiken, want ik vind hem erg fijn.

Urban Decay is te koop bij geselecteerde Ici Paris XL filialen en bestel je hier online*.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 27 september 2016 | 58 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Maaike op 27 september 2016 06:16

Jammer dat deze niet zo goed werkt voor de droge huid, want het effect vind ik echt heel mooi. Helaas heb ik iets te veel textuur in mijn gezicht om hier mee weg te kunnen komen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 september 2016 06:17

Dit klinkt als een fijne foundation. Ik vind het effect erg mooi en ik hou wel van dat matte. Mijn huid wordt ook droog in de herfst en winter dus dit zou hem niet echt worden voor mij!

[Beantwoorden]


Door Syl op 27 september 2016 06:43

Helaas heb ik een droge huid, dus ik sla em even over.

[Beantwoorden]


Door Susan op 27 september 2016 06:58

Oh deze lijkt me heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 27 september 2016 07:04

Deze foundation lijkt mij heel fijn en mooi om te gebruiken, helaas zit hier nergens een counter en een kleur uitzoeken online dat is echt niet te doen x

[Beantwoorden]

Raïn antwoordt op 8 oktober 2016 om 22:37:

probeer eens findation.com ! Als je een foundation hebt die de perfecte kleur heeft voer je dat in en vindt je je kleurmatch bij eindeloos veel foundations

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjes op 27 september 2016 07:30

Mooi effect en wat een toffe verpakking! Helaas ook voor mijn huid minder geschikt.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 27 september 2016 07:38

De foundation ziet er erg goed uit! Jammer dat hij niet geschikt is voor de droge huid, ik ben namelijk nog op zoek naar een goede foundation daarvoor.

[Beantwoorden]

Lynn antwoordt op 27 september 2016 om 17:25:

Kijk eens bij Douglas winkels met een bobbi Brown in het assortiment. Bobbi heeft 2 mooie foundatione voor een droge huid. Serum foundation en een moisture foundation. Echt beide prachtig. En veel kleurkeuze!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 september 2016 08:08

Heel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Desirée op 27 september 2016 08:12

Die klinkt goed en wat fijn ook een echt lichte kleur ertussen! Ik heb wel een huid die richting de droge kant gaat, maar wil hem toch eens proberen met een hydraterende primer want het effect is mooi!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 27 september 2016 08:15

Wow, de dekking is inderdaad fantastisch! Wel zie ik al op de swatch dat hij mega mat is en voor mijn droge huid is dat inderdaad niet geschikt. Wel heel fijn denk ik als je echt regelmatig last hebt van een glimmende huid.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 27 september 2016 08:40

Hij staat je echt goed qua kleur enzo! Voor mijn huid zal hij echter te mat zijn vrees ik

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 27 september 2016 08:53

Oeeeh dit klinkt wel goed qua het zweten zegmaar, ik heb daar altijd helaas best wel last van… Ik ben nu wel heel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Jamey op 27 september 2016 09:04

Super fijn is hij! Ik ben echt verkocht!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 27 september 2016 09:24

Wauw, hij ziet er zo goed uit! En wat een prachtige flacon ook =D

[Beantwoorden]


Door Elaine op 27 september 2016 09:28

Wauw!! Ziet er super goed uit. Prachtige verpakking. Ik ga deze zeker eens proberen.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 september 2016 09:37

Mooie dekking inderdaad, wauw! Maar met een droge huid dus wat minder praktisch.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 september 2016 09:37

Ik heb veel reacties gelezen dat deze foundation behoorlijk wat donkerder kan worden als je hem eenmaal een tijdje op de huid hebt zitten. Heb jij hier geen last van gehad?
Ben zelf namelijk ook een bleekscheet, dus ben bang dat ik dan na een uurtje oranje ben geworden!

[Beantwoorden]

Laura J antwoordt op 27 september 2016 om 11:28:

Daar heb ik ook veel over gehoord en daar ben ik dus ook een beetje bang voor. Ik heb meerdere youtubers gezien die een opgedroogde swatch op de hand vergeleken met een net aangebrachte swatch, en de kleur was echt een wereld van verschil.

[Beantwoorden]

Aicha antwoordt op 27 september 2016 om 14:20:

De foundation oxideert. Zelf heb ik een getinte huidskleur en gebruik ik 4.0 (Medium met gele ondertoon). In de flacon is de kleur aardig licht. Ook gebruikte ik daarvoor de normale foundation van UD. Daar is de kleur wel iets donkerder (tevens 4.0). Toen ik hem voor het eerst aanbracht, was de kleur echt een tint lichter, totaal geen match met mijn hals/nek. Ik dacht echt van: Hoe kan dit toch? Oxideren. Maar na een paar minuten (4/5) begon hij te oxideren en de kleur zag er veel beter uit dan wanneer ik hem aanbracht. Het is dat de kleur precies goed matchte met mijn andere UD foundation, anders was ik weer naar een UD counter gegaan. Dit raad ik je zeker aan. Laat je adviseren, laat hem oxideren en kijk dan of de kleur goed is of niet. :)

[Beantwoorden]


Door Melike op 27 september 2016 09:42

Ik vind hem er wel goed uit zien alleen toch wat dik. Ik weet niet of je het merkt maar bij je laatste fullface foto ziet het er toch wel een beetje gek uit. Ik weet het nog niet.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 september 2016 09:44

Wat een mooie dekking geeft hij zeg, ik heb helaas last van een droge huid dus ik sla hem over.

[Beantwoorden]


Door anna op 27 september 2016 10:19

Oh wauw, wat een mooi effect. Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze foundation!

[Beantwoorden]


Door Tricia McCoy op 27 september 2016 10:46

De dekking ziet er zo goed uit! Zeker goed voor een avondje uit :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 27 september 2016 11:09

Mijn huid is heel vet, dus volgens mij is dit wel wat voor mij!

[Beantwoorden]


Door MissVictimized op 27 september 2016 11:48

This foundation is soooo nice! :)

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 27 september 2016 12:12

Oewhhh deze foundation moet ik proberen, ik hou wel van een goede dekking. Ik ga zeker even langs de winkel voor de juiste kleur uit te zoeken. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Teddy op 27 september 2016 12:30

Oh wauw ik vind hem er echt goed uitzien. Ik heb zelf ook een enorm lichte huid, dus deze kleur zou voor mij ook goed zijn denk ik!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 27 september 2016 12:36

Ah dit klinkt echt super hij ziet er ook echt geweldig uit

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 27 september 2016 12:46

De dekking ziet er goed uit net als de verpakking trouwens die is ook best tof.
Voor in de winter is deze voor mij op mijn lichte huid ook zeker een aanrader.

[Beantwoorden]


Door Minke op 27 september 2016 13:00

Dit klinkt heel erg goed! De allnighter setting spray is sowieso al een favoriet van mij!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 27 september 2016 13:30

Wauw wat een supermooie dekking! Werkt hij ook goed met je rosacea vera? Beter dan Estee Lauder?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2016 om 14:28:

Ja, hij werkt daar goed mee! Dekt ook nog net iets beter dan EL.

[Beantwoorden]

suus antwoordt op 28 september 2016 om 10:15:

Wat ziet je huid er rustig uit! Gebruik je iets nieuws hiervoor?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 september 2016 om 11:20:

Nee, nog steeds de Squalan producten! Merk wel dat het weer en hormonen ook veel invloed hebben.


Door Mieke | mieksmind op 27 september 2016 14:09

Wauw wat ziet de vormgeving er prachtig uit! Super gaaf! Ik heb een normaal tot droge huid dus wie weet is het wat voor me in de herfst. in de winter is mijn huid wat droger dus misschien is die dan minder geschikt. Hij ziet er in ieder geval super uit

[Beantwoorden]


Door Michelle op 27 september 2016 15:04

Wauw, deze foundation lijkt me echt heel fijn! Zou alleen willen dat hij wat goedkoper was haha!

[Beantwoorden]


Door 58 op 27 september 2016 16:20

Welke mascara heb je hier op? Je wimpers zien er fantastisch uit!!

[Beantwoorden]


Door Sara | MevrouwMiauw op 27 september 2016 18:19

Wauw, wat een prachtige foundation. De flacon verraadt al dat je te maken hebt met een heel erg mooi product. Prachtige dekking ja!

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 27 september 2016 18:44

Je productfoto’s zijn telkens zo mooi :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 september 2016 om 11:21:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 september 2016 18:47

okay… ik MOET deze proberen nu :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 27 september 2016 19:42

Deze staat echt boven aan mijn lijstje en laat ik nu net een VVV bon hebben gekregen. Ik ga dus binnenkort even langs de Ici Paris voor de juiste kleur. Vind de verpakking ook heel erg tof.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 27 september 2016 21:15

Dat full cover-effect heb ik met Estee Lauder Maximum cover foundation. De naam zegt het ook al. :) Een piepklein drupje en dekt ook in 1 keer. Van te voren breng ik wel een beetje olie op mijn gezicht aan, dan smeert ie wat soepeler uit. Blijft zitten als een huis!

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 27 september 2016 21:33

Ik was heel erg benieuwd naar deze foundation. De verpakking vond ik alleen al geweldig! Voor mijn huidtype zou hij denk ik super zijn. Als ik eens in Den Haag ben ga ik eens kijken welke kleur het beste bij mij past.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 28 september 2016 09:47

Ik ben heel benieuwd naar deze foundation! Ik hoor goeie dingen, maar hij zou ook nogal veel oxideren na een tijdje.. Misschien dat ik hem bij een counter laat aanbrengen om te kijken hoe erg het is ;)

x

[Beantwoorden]


Door Saar op 28 september 2016 11:03

Heel fijn dat die in zo’n lichte kleur bestaat!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 september 2016 14:11

Omg deze moet ik hebben! Hij is zo ongelofelijk mooi. Wel echt fijn dat ie in zo een lichte kleur komt!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 28 september 2016 16:39

Wat een mooie foundation! Ziet er echt heel mooi egaal uit!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 28 september 2016 19:07

Ik ben benieuwd naar deze! Wil graag ook de lichtste kleur maar is onvindbaar op de Belgische ici paris site :-( iemand deze al tegen gekomen?

[Beantwoorden]


Door Rosa op 28 september 2016 20:50

Ziet er mooi uit, moor helaas moet ik het doen met een zak- en kleedgeld inkomen, en ik draag niet graag erg dekkende foundation (ik ben pas 13, dus dat zat er aan te komen), maar hij staat je erg mooi.
xx Rosa

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 oktober 2016 12:26

Heey! Op het voor- en na shot ziet hij er mooi uit. Wat ik wel altijd ‘gevaarlijk’ vind bij goed dekkende matte foundations is dat ze nogal cakey kunnen overkomen. Ik heb daar vooral last van bij mijn neus/mond. Bij je full-face vind ik hem er wel een beetje dik uit zien… Zag je de foundation heel goed zitten? Misschien kan je een keer een close-up foto maken om te zien of hij mooi samen gaat met je huid of heel erg er op ligt…

[Beantwoorden]


Door Emke op 2 oktober 2016 10:38

Wauw! wat een prachtige foundation, hij staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Julia op 3 oktober 2016 10:05

oxideert de foundation erg?

[Beantwoorden]


Door TV op 15 december 2017 12:47

Probeer eerst een proefje/tester!

Ik heb 2 tinten gekocht (online) en heb een gemengde huid.
Het resultaat is een droge poederige huid met veel schilfers, helaas!

Ook met een serum geprobeerd, n een week proberen gaan ze de prullenbak in. Het resultaat is zo ‘goedkoop’. Alsof ik mezelf weer zie na mijn 1e make up ervaring als puber.
Ik zie ook elke porie.

Erg jammer, probeer alsjeblieft een proefje te verkrijgen of test hem in de winkel liefst op je gezicht. Het is zo zonde van je geld.

[Beantwoorden]


[…] All Nighter Foundation was er al, daar schreef ik in 2016 al een review over. Nu is er 1,5 jaar later een bijpassende concealer. De foundation was enorm dekkend en mooi […]