L’Oréal Crushed Foil Metallic Higlighter & oogschaduw

Denk aan metallic. Aan zilverfolie. Magisch zand. De mooiste edelstenen, in kleine stukjes afgebrokkeld. Zo beloven de L’Oréal Paris Crushed Foil producten eruit te zien. Ik was gelijk geboeid toen ik het voor het eerst hoorde, maar vooral ook toen ik het op Instagram zag. Ik kreeg de producten opgestuurd en laat je hier de highlighters en oogschaduws zien.

De producten zijn vanaf volgende week te koop bij geselecteerde Etos filialen en bij bol.com*. Naast de oogschaduws en de highlighters zitten er ook lipsticks en lipglossjes in de collectie, uiteraard tevens met de Crushed Foil look.

Ik ben heel benieuwd naar het effect van de producten. Ik kon afgelopen weken mijn handen er bijna niet vanaf houden. Hoe zullen de glanseffecten zijn? En het pigment? Tijd om erachter te komen!

L’Oréal Crushed Foil Metallic Higlighter 10 Rose Quartz € 14,90
L’Oréal Crushed Foil Metallic Higlighter 20 Gilded Glow € 14,90

L’Oréal Crushed Foil Metallic Eye Shadow 21 Gilded Gold € 9,90
L’Oréal Crushed Foil Metallic Eye Shadow 22 Crushed Stone € 9,90
L’Oréal Crushed Foil Metallic Eye Shadow 23 Diamond Dust € 9,90

Dit zijn de twee highlighters in de collectie. Rose Quartz (links) en Gilded Glow (rechts). Ik vind het heel goed dat L’Oréal duidelijk voor twee verschillende kleuren heeft gekozen die naar verwachting bij de lichte en donkere huid zullen passen.

Rose Quartz – Gilded Glow

De highlighters voelen heel zacht aan en zijn gemaakt van fijngemalen poeder. Dat geeft een prachtige dekking en effect. De pigmentatie is top en de glans is super intens.

Rose Quartz

Gilded Glow is te donker voor mij, maar Rose Quartz is perfect. De highlighter valt als een zijden laagje over mijn huid heen. Op deze foto zie je niet voldoende hoe prachtig metallic goud en intens hij is. In het echt vind ik hem nog een stuk indrukwekkender. Alleen snap ik de naam niet zo, kan iemand me uitleggen waarom deze kleur Rose Quartz heet?

Naar de oogschaduws was ik ook razend benieuwd. Ik heb inmiddels al best veel mooie highlighters gezien, maar oogschaduws met bijzondere glanzen kan ik best nog wel gebruiken. In de collectie zitten een gouden, groene en lichtroze tint.

Gilded Gold – Crushed Stone – Diamond Dust

Gilded Gold is een glanzende oogschaduw, Crushed Stone heeft nog net wat meer glitter, maar Diamond Dust… WOW. Deze oogschaduw is echt bijzonder. De glans is prachtig! Super helder en intens fonkelend.

Ik vind het heel mooi om op dagen dat ik geen zin heb in veel make-up, maar er wel fris en wakker uit wil zien, een glanzende oogschaduw in een lichte kleur aan te brengen. Beetje mascara erbij en klaar is kees. Diamond Dust leent zich perfect voor deze look.

Full-face met Rose Quartz op mijn jukbeenderen
en Diamond Dust op mijn ogen (check die fonkeling! Zo bijzonder!)

De Rose Quartz highlighter en Diamond Dust oogschaduw vind ik onwijs mooi. De poeders zijn super zacht, fijngemalen en zitten bomvol met glanseffecten. Ik vind ze in het echt nog minstens 10 keer mooier dan op de foto’s. Ik word helemaal blij van deze collectie en producten van L’Oréal.

De L’Oréal Crushed Foil Metallic collectie is vanaf 26 februari te koop bij geselecteerde Etos filialen en bol.com*

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 20 februari 2018 | 19 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door femketje op 20 februari 2018 08:16

die rose quarz highlighter is zeker een pareltje :D

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 20 februari 2018 08:32

Wat een mooie producten! Soms als ik wat extra minuten over heb in de ochtend vind ik het nog wel eens leuk om beetje oogschaduw aan te brengen voor werk. Ik gebruik liever een wat meer natuurlijke kleur voor overdag, dan past de Diamond Dust er heel goed bij! Gewoon even snel met m’n vinger over mijn ooglid en klaar ben je. Super mooie kleuren! De highlighters vind ik niet heel bijzonder, zoiets heb ik al in mijn stash liggen. Maar de Rose Quartz is wel heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 februari 2018 08:45

Mooie producten. Ik denk dat het rose quartz heet omdat de kleur er in de pan wat rozig uitziet? Of is dat in “real life” niet zo en is de kleur in de pan champagne- achtig?

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 februari 2018 08:46

Wauw wat een prachtige glans! Ook heel erg mooi om te zien hoe die glans op de oogleden valt. Zeker de moeite waard om eens even langs de winkel te gaan om ze eens goed te bekijken ♥

[Beantwoorden]


Door Kelly op 20 februari 2018 09:07

Prachtige producten! :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 februari 2018 09:34

Wat een mooie producten, hele bijzondere glans!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 20 februari 2018 09:44

Wauw, ziet er mooi uit zeg!!

[Beantwoorden]


Door Anna op 20 februari 2018 10:22

Wat een prachtige producten, ze glanzen zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Edith-Sofia op 20 februari 2018 10:40

Wauw, wat een prachtige producten ben gek op glans!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 20 februari 2018 11:24

Oh wauw, die Rose Quartz highlighter is mooi!

[Beantwoorden]


Door kyr op 20 februari 2018 14:27

ik denk dat het Rose Quartz heet net zoals de rozenkwarts steen. Die is ook altijd heel licht roze en als hij mooi geslepen is heeft deze een mooie glans!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 20 februari 2018 19:54

Diamand Dust geeft bijna een beetje een wetlook! Heb dit absoluut nodig in m’n leven. ;)

[Beantwoorden]


Door Suus op 20 februari 2018 19:57

Lijkt die roze quarts niet op die becca highlighter van jaclyn hill?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2018 om 09:46:

Hij lijkt wel, maar is net wat minder rosé.

[Beantwoorden]


Door Sophia op 20 februari 2018 20:58

Prachtige producten weer van L’Oréal! Mooie glans inderdaad, perfect voor een natural look. Ik denk dat de Diamond Dust ook mooi zal zijn als je die als highlighter gebruikt. Gebruik je trouwens nog die Kruidvat lash serum?

Liefs Sophia

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2018 om 09:46:

Ja, denk dat hij ook heel goed kan als highlighter! Het serum gebruik ik nog, maar niet meer elke dag.

[Beantwoorden]

Sophia antwoordt op 21 februari 2018 om 14:17:

Ik ga binnenkort maar is weer een bezoekje brengen aan de winkel en kijken voor de Diamond Dust.
Ik gebruik hem ook, nu om de andere dag. Heb alleen soms dat de ene dag me wimpers super lang en mooi zijn en een andere dag zitten de haartjes schots en scheef en lijken ze een stuk korter. Heb jij dit ook?

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 21 februari 2018 08:55

Diamond Dust is inderdaad erg bijzonder <3

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 25 februari 2018 19:45

heerlijk al die glitters en glans, past precies in mijn straatje waarvan ik houd. liefs soraya

[Beantwoorden]