Makeup Revolution Conceal & Define

Vorige week schreef ik al over de Urban Decay All Nighter Concealer en vandaag heb ik weer een concealer review, maar dit keer is het een betaalbaar alternatief dat ik je laat zien. Makeup Revolution Conceal & Define belooft dé dupe van de Tarte Shape Tape concealer te zijn. Super dekkend en langhoudend. Ik gaf de lichtste tinten een kans.

Ik kreeg de concealers opgestuurd van Boozyshop, omdat ze hadden gezien dat ik opzoek was naar een écht lichte kleur en ze er goed vertrouwen in hadden dat ‘ie hier tussen zou zitten.

De verpakking vind ik heel mooi, met al dat roségoud (alleen waarom zitten de streepjescodes op de voorkant van de dop? Zo lelijk voor de fotografie, haha!). De Conceal & Define is verkrijgbaar in maar liefst 18 kleuren die vijf euro per stuk kosten.

Makeup Revolution Conceal & Define € 4,95

C1 – C3 – C4

C2 is al uitverkocht, daarom heb ik naast C1 ook C3 en C4. Maar eigenlijk wist ik al dat ik de allerlichtste kleur moest hebben, dus dat is prima. Op de foto’s hieronder heb ik dan ook C1 aangebracht.

Voor

Aangestipt

Ingeblend

Met foundation

Na

De dekking van deze concealer is geweldig. Wat een verschil! Elk pukkeltje en elke wal verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ook is de concealer super mat. Hij is wel ietwat droog en ik vind hem belangrijk dat ik hem goed afpoeder, zodat hij niet in de lijntjes trekt. Als ik dat doe, is hij top.

De applicator van de concealer is lekker groot. Hij is duidelijk gemaakt om er lekker veel mee te smeren. Zuinig zijn? Niet nodig! C1 is een hele fijne lichte kleur, maar voor mij helaas nog net wat aan de gele kant. Ben je niet zo superbleek als ik, dan is de kans groot dat er voor jou tussen de achttien kleuren wel de juiste tussen zit.

Voor vijf euro vind ik het echt een dijk van een concealer. Hij blijft super goed zitten en als ik eerlijk ben zie ik weinig verschil in kwaliteit met de Urban Decay All Nighter Concealer. Een low-budget aanrader!

Makeup Revolution Conceal & Define is hier te koop.


Reacties

Door femketje op 21 februari 2018 08:05

oehh dit is een concealer die ik eens moet proberen :) ik hou van full coverage!

[Beantwoorden]


Door Edith-Sofia op 21 februari 2018 08:21

Oeh fijne concealer en dat voor die prijs. Mooie verpakking ook, jammer van die streepjescode inderdaad, Haha.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 21 februari 2018 08:47

Dat is toevallig, ik heb er net twee besteld. Ben heel benieuwd.

[Beantwoorden]


Door naomi op 21 februari 2018 09:19

Deze ga ik een keer proberen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 februari 2018 09:48

Oeh dat klinkt mega goed! Oh en love je trui!!

[Beantwoorden]


Door Loes op 21 februari 2018 09:50

Hij doet me qua uiterlijk ook heel erg denken aan de Shape Tape! Ik denk dat ik deze concealer wel ga aanschaffen, ben mega nieuwsgierig.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 februari 2018 11:56

Wauw wat een dekking! Ik hoorde hier al veel goede verhalen over. Kan niet wachten om hem zelf uit te proberen!

[Beantwoorden]


Door anna op 21 februari 2018 12:40

Wat een fijne review zeg! Ik ga C02 of C03 zeker weten uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 21 februari 2018 13:07

Oh wat fijn! Deze ga ik zeker kopen, ziet er zo goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 februari 2018 15:20

Ik heb al zoveel insta posts voorbij zien komen over deze concealer. Het is dat ik nooit echt concealer gebruik maar mocht ik er een nodig hebben zal ik deze zeker in mind houden als een budget topper.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 februari 2018 16:13

Jammer van de kleur, verder klinkt hij heel goed!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 21 februari 2018 18:25

Ziet er goed uit! Ga het onthouden voor als ik een nieuwe concealer nodig heb. De lipstick staat je prachtig trouwens! <3 Welke is het?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2018 om 19:50:

Dankjewel! De lipstick is Lolita van Kat von D :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 21 februari 2018 19:16

Wat leuk, zo’n dierproefvrije budget topper! Ik vind ze er ook echt heel chique uitzien. En wat fijn dat er genoeg kleuren verkrijgbaar zijn :)

[Beantwoorden]


Door Sophia op 21 februari 2018 20:56

Wat een mooi effect geeft deze concealer. Deze wil ik zeker gaan uitproberen, vooral voor zo’n prijsje! Heb al zoveel concealers geprobeerd, maar allemaal net niet. Hoop dat deze ook zo’n mooi effect bij mij geeft.

Liefs Sophia

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 21 februari 2018 22:15

Ziet er goed uit al denk ik dat ‘ie voor mijn huid toch net iets te droog is.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 22 februari 2018 11:49

Yessss, ik heb ‘m ook. Love it. C3 is precies goed voor me, which is awesome, want inderdaad C2 is overal uitverkocht…
Die lippenstift die je ophebt, is dat Lolita? Love it! Staat je goed.

[Beantwoorden]

Mieke antwoordt op 22 februari 2018 om 11:49:

Ah, ik had gewoon even door moeten lezen: dat het Lolita is, staat ook in de comments :)

[Beantwoorden]


Door H op 22 februari 2018 20:18

Hoi Vera, heb je er al wel eens bij stil gestaan dat je mogelijk keratosis pilaris in je gezicht hebt? Daar lijkt het naar mijn idee wel een beetje op

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 februari 2018 om 09:49:

Ik heb rosacea :)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 24 februari 2018 10:12

Ik ben opzoek naar een goede nieuwe concealer dus deze neem ik zeker mee in mijn zoektocht. En ook nog is zo lekker budget :D

[Beantwoorden]


Door Laura J op 24 februari 2018 12:50

Hoor er inderdaad goede verhalen over, maar ik denk dat ik hem zelf toch oversla. Er zit een aantal ingredienten in waarvan ik weet dat ik er niet goed op reageer als ik het regelmatig op m’n huid smeer (puistjes).
Ik heb trouwens ook dat de lichtste kleur concealer altijd ietsje te donker maar vooral iets te geel is. Wat kan helpen is een heel klein drupje lichte lavender concealer op de rug van je hand er doorheen mixen: dit maakt het een tintje lichter en paars neutraliseert geel

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 25 februari 2018 19:43

klinkt als muziek in mijn oren, en een echte aankoop waard volgens mij. toch wil ik de concealer van urban decay en van tarte ook nog bemachtigen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Margreet op 25 februari 2018 21:44

Was zelf op zoek naar een nieuwe concealer, heb ook een erg lichte huid en die ik nu heb vind ik iets te geel en glanzend. Na jouw review gelijk deze besteld, krijg hem morgen binnen en ben zo benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 maart 2018 13:42

Staat je top!
Waar is die mooie ogenschaduw van?
Ben fan van je!

[Beantwoorden]


[…] en is een van NARS’ best sellers. Na de reviews van Urban Decay All Nighter Concealer en de Makeup Revolution Conceal & Define was ik heel benieuwd of ik nog enthousiaster zou kunnen worden van een nieuwe […]


Door Sohaila op 18 april 2018 20:14

Waar kan je hem kopen ipv bestellen?

[Beantwoorden]


Door Gemma op 4 februari 2019 00:25

I’m so pleased Revolution have now launched more shades to cater for different undertones as well as skin tones xx

Gemma • Gemma Etc . ❤️

[Beantwoorden]