Winter foto’s #8

Het lijkt inmiddels alweer weken geleden, maar afgelopen dinsdag werd ik 26 jaar. Ik ben zo iemand die al dagen voor haar verjaardag daar mee bezig is, ik maak er standaard een te big deal van. Dit jaar viel het mee. Ik vierde het alleen met mijn ouders en Jeffrey, at taart, kocht kado’s voor mezelf en genoot van het zonnige weer. Mijn verjaardag was zo aardig perfect en ik kijk er met een grote lach op terug.

Vrijdag. Het overkomt me regelmatig dat het tijd is om te lunchen, maar ik niks in huis heb en dan gauw wat moet improviseren. Gelukkig lag er nog brood in de vriezer, ik pakte een paar sneetjes die ik in de zon liet ontdooien.

Beetje melk, ei, kaneel en suiker en ik maakte wentelteefjes!

Vrijdagmiddag werd totaal onverwachts mijn bestelling met studiolampen al geleverd. Peter kwam gelijk langs om me te helpen met het in elkaar zetten van de lampen.

Een volledige studio tour volgt nog, eerst moet ik nog een beetje wennen aan de set-up. Ik vond het wel heel leuk om te zien hoe enthousiast Peter was, hij hield er maar niet over op hoe geweldig de lampen waren.

Zaterdag had ik bij een oude vriendin in Arnhem afgesproken. Ik besloot vanaf het station naar haar kamer in het centrum te lopen, maar omdat het best een stuk lopen en aardig koud was, bestelde ik eerst een latte bij Starbucks op het station om wat energie te krijgen.

Lotte heeft een tijd in het buitenland gewoond en is nu weer terug in Nederland om te studeren. Heel leuk om haar nieuwe kamer te zien.

We kennen elkaar al heel lang en ik vind het zo leuk dat we nog steeds contact hebben ❤️ We hebben uren bijgekletst.

Eind van de middag ging ik naar mijn moeder, die alleen thuis was. Samen maakten we een quiche als avondeten. Juul hield goed in de gaten of er geen eten zou vallen.

De quiche mislukte helaas een beetje maar op deze foto ziet hij er toch aardig goed uit.

Ondertussen ging Jeffrey in Amsterdam in bad en stuurde hij me deze foto.

En deze. Zo schattig.

Sneeeeeuw! Zondag sneeuwde het in Arnhem.

Ik bleef ’s avonds nog eten, dit is mac & cheese met broccoli uit de oven. Daarna ging ik weer met de trein naar huis.

Maandag hielden Jeffrey en ik een grote schoonmaak en ik pakte ik nieuwe Lush producten uit. Hoe lief is deze body scrub? Hij ruikt ook heel lekker.

’s Avonds had ik een diner van Too Faced in hotel The Hoxton om te vieren dat het merk terug is in Nederland!

Het eten was heerlijk en mijn cocktail (met roosjes) prachtig.

Na het eten ging ik weer naar huis. Op tijd voor middernacht, want om 00:00 uur zou ik jarig zijn. Jeffrey en ik dronken een glaasje champagne in bed om het te vieren.

De volgende ochtend was het tijd voor kado’s in bed!

En ontbijt in bed!

Maar ik kwam ook uit bed. Het was gelukkig mega zonnig weer en we gingen de stad in om verjaardagskado’s te shoppen.

Verjaardagslunch bij Bakers & Roasters. Pancakes én een bananen milkshake.

Ik kocht hele mooie kado’s voor mezelf van mijn wensenlijstje en was heel blij dat alles lukte.

Tijd voor taart! Hoe mooi is deze doos?

Ook een kadootje, deze prachtige zonsondergang.

Salted caramel cheesecake. Kwijl.

’s Avonds kwamen mijn ouders en gingen we uiteten.

We aten bij Impero Romano, het eten was heerlijk en het was echt de perfecte plek om mijn verjaardag te vieren.

KIJK NOU! Ik lijk misschien niet zo onder de indruk, maar ik vond het echt veel te leuk dat ik een scroppino met vuurwerk kreeg voor mijn verjaardag.

Bij mij thuis kregen mijn ouders nog een stukje taart en rond elf uur gingen ze weer naar huis. Het was echt een hele fijne verjaardag. Heel chill, lekker weer, eten en lieve mensen. Ik ben vaak een beetje labiel voor, tijdens en na mijn verjaardag, maar dat viel dit jaar heel erg mee.

Woensdag werden de boodschappen bezorgd en ik kan je niet vertellen hoe excited ik was dat ik eindelijk havermelk in huis had. Havermelk is mijn ontdekking van 2018. Zo lekker!

Super fijn zonnetje, koffie (met havermelk) en een paar afleveringen Younger.

En nog een laatste stukje taart! Met kaarsjes, die waren we op mijn verjaardag zelf vergeten.

De hele dag op de bank en verder niets.

Oja, en nog even in bad. Natuurlijk.

Donderdag ging ik weer aan het werk. Nieuwe trui aan en een video opnemen!

En koffie drinken, want ik had niet zo goed geslapen.

Weer ‘normaal’ eten.

En omdat mijn vorige bank tevens een slaapbank was voor twee personen en mijn huidige bank niet, bestelde ik een luchtbed zodat gasten niet op de vloer hoeven te slapen.

Ff testen natuurlijk.

Dat was mijn ‘verjaardags’ week dan alweer! Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #7
Winter foto’s #6
Winter foto’s #4 & #5

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Tineke op 12 februari 2018 07:36

Die cheesecake, ik krijg er gewoon honger van op de vroege ochtend!
Liefs

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 februari 2018 07:53

ik ben zo benieuwd naar je studio room tour :D

[Beantwoorden]


Door Iris op 12 februari 2018 08:25

Waar is je nieuwe witte coltrui van??

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 12 februari 2018 om 08:44:

Dat zegt ze in de laatste cadeau video! Ik meen van Calvin Klein.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 12 februari 2018 08:38

Dat diner van Too Faced ziet er super leuk uit!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 12 februari 2018 08:45

Wat een heerlijke week heb je weer gehad! Ik zat gisteren al naar je verjaardagskado’s filmpje te kijken en werd gelijk helemaal enthousiast toen ik alle kado’s zag. Zo leuk allemaal en wat heb je toch een goeie keuze gemaakt in het kopen van je eigen kado’s, die waren ook super mooi! Zelf wanneer ik jarig ben probeer ik zo min mogelijk de aandacht te trekken haha, ik vind het super ongemakkelijk zo’n dag en ga eigenlijk alleen maar uit eten. Mijn week was nogal chaotisch, op werk ging het niet allemaal even lekker zoals ik het wou hebben en dat had geleid dat ik toch maar even verder ging kijken naar een andere baan. Verandering is soms eng en gek maar ben nu op een punt in mijn leven gekomen dat ik toch meer aan mezelf wil denken en aan mijn toekomst.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 februari 2018 om 15:10:

Succes met het vinden van een andere baan! Dappere keuze ❤️

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 13 februari 2018 om 19:20:

Hoe slim is het precies dat je zegt een andere baan te zoeken terwijl je website rechtstreekt naar je linkedin en dus je huidige werkgever leid? Voor je het weet komen ze er zelf achter en stoppen ze met investen in je voor je zelf iets anders hebt gevonden ;)

[Beantwoorden]

An, TheBeauParlour antwoordt op 13 februari 2018 om 19:45:

Ik denk dat je niet weet hoe het bij mij op werk aan toe gaat of wat voor contract ik heb. Maak je maar niet druk om mij :) er zijn ergere dingen.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 12 februari 2018 08:52

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat je een leuke dag hebt gehad. Ik vind het trouwens helemaal niet gek dat je er een big deal van maakt haha, want ik kijk zelf ook altijd heel erg uit naar mijn verjaardag. Dat maakt het dan weer een beetje goed dat ik dan weer geen zin heb om er ouder uit te gaan zien haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 februari 2018 om 15:10:

Haha, precies!

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 februari 2018 08:58

Lush maakt echt van ieder bad weer een feestje! Iedere keer ben ik weer benieuwd hoe het eruit komt te zien en het valt eigenlijk nooit tegen

[Beantwoorden]


Door Zoeve op 12 februari 2018 09:40

Wat een prachtige verjaardag heb je zo gehad. Heerlijk om te zien.

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 12 februari 2018 10:01

Oh, wat heb je heerlijk veel Lush-producten gebruikt! Naar Scrubee blijf ik benieuwd. Tof dat Jeffrey zelfs met Lush in bad gaat, haha! Alsnog een gelukkige verjaardag, Vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 februari 2018 om 15:11:

Jeff is minstens zo’n grote Lush fan als ik :D

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 12 februari 2018 10:53

Nog gefeliciteerd met je verjaardag Vera! Volgens mij heb je het geweldig gevierd :-)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 februari 2018 11:05

Wat een heerlijk verslag! Ik word wel vrolijk van dat zonnetje dat weer vaker tevoorschijn komt hoor :)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 12 februari 2018 11:34

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een toffe ontbijtbordjes!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 12 februari 2018 12:51

Ben zo langzaamerhand wel toe aan de lente! Waarom vindt jij dat je zoveel geld moet geven omdat je toevallig jarig bent? Ik vind dat je nogal in een bubbel leeft en niets terug geeft aan de gemeenschap. Daarnaast leef je ook nogal een oppervlakkig leven en kom je over alsof je 18 bent. Geef ook eens een keer terug aan de maatschappij, een goed doel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 februari 2018 om 15:13:

Je reactie zit vol met aannames, zonde. Ik laat zien wat ik wil laten zien en als je daar niet tegen kan, kijk dan niet. Je weet niks van mijn leven en wat ik met mijn geld doe, wat overigens ook helemaal mijn zaak is.

[Beantwoorden]

Lena antwoordt op 12 februari 2018 om 17:20:

Leer eerst even spellen voordat je met dit zielige commentaar aankomt :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 12 februari 2018 16:27

Nog gefeliciteerd met je verjaardag, Vera! Het zag er een heerlijke week uit, hoop dat je er van genoten hebt.
Wou nog effe meegeven dat ik jou echt heb zien evolueren & groeien van een onzeker jong meisje, naar een topvrouw die weet wat ze wilt, en dat is zo ontzettend leuk om te zien. Je straalt een hele positieve energie uit!
Hier gaat mijn “verjaardagsweek” ook in, ben zondag jarig, een jaartje ouder dan jij, ik kan je alvast meegeven dat 26 net zo leuk is als 25 ;-) .
Liefs x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2018 om 14:30:

Super lief Sara, dankjewel! En alvast een hele fijne verjaardag gewenst zondag ❤️

[Beantwoorden]


Door anna op 12 februari 2018 18:33

Wat heb je een heeerlijke dingen gegeten op je verjaardag! Die cheesecake ziet er echt te lekker uit. Fijn om te lezen dat je zo genoten hebt van je verjaardag <3

[Beantwoorden]


Door Isabel op 12 februari 2018 20:40

Waar is je mooie witte truitje van, Vera??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2018 om 14:30:

Calvin Klein Jeans!

[Beantwoorden]


Door Veronique op 12 februari 2018 22:27

Lekkere week ?

Fijne week! Ik geniet van een lekker weekje vrij. Geen studie, alleen lekker recensies schrijven en leuke dingen doen ? mooie week!

[Beantwoorden]


Door Sophia op 12 februari 2018 23:01

Nog van harte gefeliciteerd met je bday! <3
Wat een mooie foto's, het ziet er allemaal heel gezellig uit!
Je lijkt heel erg op je mama, twee prachtige dames zijn jullie! Wat lief dat jullie een luchtbed hebben aangeschaft voor jullie gasten. Slaapt hij lekker? Of hebben zijn jullie toch maar jullie warme bedje ingekropen hihi?

Liefs Sophia

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2018 om 14:30:

We hebben in ons eigen bed geslapen, maar willen dit weekend het luchtbed nog testen!

[Beantwoorden]

Sophia antwoordt op 14 februari 2018 om 16:31:

Hele tijd terug toen ik nog ging logeren bij mijn man, toen hadden we nog een relatie, lagen we ook op een luchtbed en de volgende ochtend was hij helemaal leeg gelopen, bleek er een gat in te zitten haha. Dus hoop dat jullie er wel fijn om slapen en ’s morgens niet op de grond wakker worden hihi.

Liefs Sophia

[Beantwoorden]


Door Petra op 13 februari 2018 07:22

Ziet eruit alsof je een heerlijke verjaardag hebt gehad!! Tip voor de havermelk: als je de barista variant nu iets te vettig vindt, kun je de gewone variant eens proberen, het blauwe pak.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 13 februari 2018 17:55

wat een heerlijke week vol gezelligheid van de mensen om je heen. nogmaals gefeliciteerd, en je hebt prachtige cadeaus gescoord. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 13 februari 2018 19:50

Ben zo benieuwd naar je studio tour en de video’s daarmee. Ook zo leuk dat Too Faced nu persevents organiseerd in Nederland. Nog een paar merken die even terug moeten komen naar Nederland en we zijn weer compleet.

[Beantwoorden]


Door Lynette op 13 februari 2018 20:12

Ogh Veer, dankzij jou ben ik helemaal verslaafd aan younger. Je word bedankt, hahaha!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 13 februari 2018 20:18

Klinkt als een hele fijne verjaardag, gewoon een chill dagje met fijne mensen om je heen! Nog gefeliciteerd! Liefs

[Beantwoorden]


Door Margreet op 24 februari 2018 19:23

Zo leuk om te lezen dat ik dus niet de enige ben boven de 12 jaar die heel graag en uitgebreid verjaardag viert!
Ik versier het hele huis voor mezelf en de slingers moeten minimaal een week blijven hangen haha

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #10 op 27 februari 2018 06:00

[…] foto’s #8 Winter foto’s #7 Winter foto’s […]