Mijn verjaardagskado’s

Dinsdag ben ik 26 jaar geworden. Ik vierde dit jaar mijn verjaardag heel relaxed met Jeffrey overdag (taart eten en shoppen) en ’s avonds kwamen mijn ouders en gingen we uiteten. Ook kreeg ik én kocht ik weer hele mooie kado’s om een nieuw levensjaar mee te vieren. In deze video laat ik je alles zien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 11 februari 2018 | 15 reacties

Reacties

Door Vanessa op 11 februari 2018 11:58

Van harte! Wat een mooie cadeautjes heb je gekregen! Ik werd wel afgeleid door de mooie kussens op je bed! Oudroze?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2018 om 14:05:

Klopt! En dankjewel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 februari 2018 12:19

nog gefeliciteerd! die taart-kaart is inderdaad huge :D
die zwarte panter trui is zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 11 februari 2018 13:34

Ohhhhh, ik ben op Valentijnsdag jarig en ik wil ook dat kettinkje! Zoooo prachtig, dat sterrenbeeld. Ik ben alleen bang dat ik nu een beetje laat ben met dit op mijn verlanglijstje zetten… Wat een prachtig truitje trouwens, die van Calvin Klein! Malou x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2018 om 14:05:

Ik vrees inderdaad dat je dat niet gaat redden :( Een verlaat kado anders?

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 11 februari 2018 13:38

Allereerst: nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Wat zie je er mooi uit in deze video, de combinatie van je (mooie!) nieuwe trui met de lippenstift is echt <3! Mooie cadeaus heb je gekregen, ik ben vooral fan van de vaas en daarnaast ook erg benieuwd naar het Jo Malone parfum.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2018 om 14:05:

Super lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 11 februari 2018 17:48

Happy belated birthdaaaay! Je maakte mij helemaal gek met je Dior en Cartier tasjes haha. Ik denk dat ik die olie geur fles het aller leukste kado vond. Zelf ben ik echt van de kaarsen en sfeer lichtjes in huis maar zo’n olie lamp lijkt me helemaal geweldig, super goed kado was dat van je schoonouders. Dan natuurlijk je Cartier armbandje whoooo. Ik moest natuurlijke even googlen hoeveel die was maar vond het toch nog wel ‘mee vallen’ haha ik dacht dat die 2x duurder was! Ook super mooi en rode bandje vind ik wel mooi passen bij het merk.

[Beantwoorden]

Marjan antwoordt op 26 februari 2018 om 13:55:

Ik vind 560,- voor een zijden touwtjemet 3 ringetjes toch best prijzig ;) maar hij staat je wel prachti Vera! Heel leuk zo met je lipstick :)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 12 februari 2018 20:43

van harte gefeliciteerd Vera. Wat heb je prachtige cadeau’s gekregen/gekocht. Je kaart is geweldig, en wat heb je prachtige schoenen aangeschaft. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 13 februari 2018 09:43

Nog een gelukkige verjaardag Vera !
Mooie cadeau’s heb je gekregen :) Het sterrenbeeld kettinkje vind ik super, hou ook wel van astrologie. Je witte trui vind ik je ook prachtig staan! En niks mis met jezelf cadeautjes geven natuurlijk ;)

[Beantwoorden]


Door Els Peters op 13 februari 2018 18:23

Nog gefeliciteerd Vera! Echt super leuke cadeau’s! Ik had een vraagje, het sterrenbeeld kettinkje vind ik echt heel mooi en nu wou ik die ook vragen voor mijn verjaardag alleen ik kan hem niet vinden kan jij de site door sturen? Liefs Els.

[Beantwoorden]


Door Ivon op 13 februari 2018 20:54

Wow wat geven jullie echt dure cadeau’s aan elkaar (en aan jezelf) joh!
Maar als het kan, lekker doen en van genieten hoor ;D
Zie het nut nog niet helemaal van de draadloze oplader aangezien de oplader zelf alsnog ook in de stekker moet… maar snap wel dat het principe tof is.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 16 februari 2018 10:20

Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Hoewel ik begrijp dat je financieel niets tekort komt, vraag ik me wel af waarom je zóveel en zó dure kado’s ‘nodig’ hebt. Welk tekort vul je hiermee op? Nee mijn reactie is niet afgunstig of “gemeen” van insteek, maar van bezorgde aard.

Natúúrlijk bepaal je dit alles zelf. En ik wil ook niet belerend of negatief overkomen, want alles is je van harte gegund. Het maakt op mij de indruk van “te”. Teveel. Te groot. Te kort?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2018 om 15:43:

Ik geniet van het geld dat ik nu verdien en uit kan geven. Hoef je niet te begrijpen, maar maak je er vooral ook niet druk van. Ik kom niets te te kort. Voor jou lijkt het misschien (te)veel, geloof mij maar dat dat het echt niet is.

[Beantwoorden]