Winter foto’s #7

Als ik terugdenk aan vorige week, dan denk ik vooral aan het 4-jarige jubileum wat Jeffrey en ik vierden. We zijn alweer vier jaar samen! Dat voelt (in positieve zin) helemaal niet zo. We maakten er een hele fijne dag van samen en gingen ’s avonds fancy en uitgebreid uiteten. Ook filmde ik vorige week met Teske en waren er weer genoeg nieuwe producten en looks die ik op de foto zette.

Een nieuwe oogschaduwpalette van NARS! Mijn handen jeukten gelijk om er foto’s van te maken.

Maar daar had ik vrijdag geen tijd voor, ik filmde namelijk twee video’s met Rutger! Die komen deze week online.

Eind van de middag ging ik weer naar Joan, want er zat weer een vochtbultje op mijn daith piercing. Gelukkig lijkt nu alles echt weer oké te zijn. Duimen dat dat zo blijft!

Ik moest nog even wachten, maar dat is nooit een straf in de piercingshop. Er waren weer veel nieuwe sieraden binnen, dus ik kon weer genoeg inspiratie opdoen. Ookal appte mijn moeder me vorige week dat ze er nachtmerries van heeft, haha.

Jeffrey was inmiddels ook klaar met werken en we besloten bij Mappa te gaan eten. De bruscetta was goddelijk.

Net als de gnocchi met zoete aardappel, momenteel mijn favoriete gerecht.

Zaterdag begon ik mijn dag lekker rustig. Ik douchte, kleedde me om, deed mijn make-up en sprayde deze nieuwe haarspray maar eens in mijn haar om te proberen.

WOW! Zoveel volume! Ik bestelde gelijk een grote bus zodat ik de kleine apart kan houden voor op reis.

Nog even chillen in bed met een aflevering van Younger. ’s Middags kwam Peter langs om me te helpen met het bestellen van de juiste studiolampen.

Van Uncover Lab kreeg ik een Moleskin agenda met mijn logo erop. Zo leuk!

’s Avonds had ik de housewarming van Jiami! Heel gezellig met leuke mensen.

Waaronder Saske en Thomas ❤️

De volgende dag was het zondag. Ik maakte me op voor het diner wat ik die avond bij mijn opa en oma voor hun verjaardagen had. Na ruim een jaar haalde ik het laatste beetje oogschaduwbasis uit de tube. Dit was echt fijne, ik mis hem stiekem al een beetje.

In de trein wakker worden en opwarmen met koffie.

Ik ging eerst naar mijn ouders. Bij Thijs mocht ik zijn nieuwe VR-bril proberen.

Was echt heel bijzonder, maar ik werd op een gegeven moment wel een beetje duizelig.

Thijs ging ook nog even.

Eind van de middag gingen we naar mijn opa en oma. Mijn tantes hebben sinds vorige zomer een hondje, die hadden ze meegenomen. Zijn naam is Gijs, het is een golden labradoodle en hij was zo lief en vrolijk!

We gingen uiteten bij een Chinees restaurant, verschillende gerechten kwamen op tafel. Het was erg lekker allemaal.

Gezellie.

Marlies klaagde dat Thijs nooit op de foto wil, ik liet ff zien hoe ik dat doe. haha, subtiel.

Maandag lekker in bad met weer een nieuwe Lush bath bomb! Een schattig bootje.

Dinsdag waren Jeffrey en ik vier jaar samen ❤️ We sliepen heerlijk uit en gingen even de stad in. Het was gelukkig perfect zonnig weer.

Ik was zo blij met mijn glinsterende ooglook, maar kreeg het maar moeilijk gefotografeerd.

Koffie bij de Drie Graefjes.

Na een korte stop thuis om ons op te frissen en om te kleden reden we naar het Conservatorium Hotel waar we hadden gereserveerd bij Taiko.

We hadden hier nog nooit gegeten, maar lazen veel positieve recensies online. Het leek ons een mooie plek om ons jubileum te vieren. Taiko serveert ‘asian inspired’ gerechten en dat is ook wel echt waar we van houden. De avond begon gelijk goed met een amuse en een wijntje.

We besloten het ‘classic menu’ te bestellen. Dit was de eerste gang, alles zag er geweldig uit en smaakte heerlijk. Wat een beleving!

De tweede gang.

Ik at gisteren al deze heerlijke gerechten en ik ben nog aan het nagenieten ? ???

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Het hoofdgerecht: ook weer heerlijk.

En het dessert.

Met tot slot: fortune cookies! We hebben heerlijk gegeten en zo genoten. De avond vloog voorbij en de rest van de week heb ik er nog vaak aan teruggedacht.

Omdat Jeffrey nog nooit in het Conservatorium Hotel was geweest en ik het een van de mooiste hotels van Amsterdam vind, stelde ik voor om in de lobby nog een kop koffie te drinken. Ook daar is het heel fijn en relaxed zitten. Jeffrey bestelde een decafé latte macchiato en ik een matcha latte. De perfecte afsluiting van de avond.

❤️❤️❤️

Woensdagmiddag filmden Teske en ik eindelijk de jaarlijkse Make-update! Elk jaar aan het begin van het jaar (meestal in januari) maken we een video waarin we ons opmaken en kletsen. Ik ben blij dat we de traditie voortzetten.

Het was heel gezellig en ik ben heel blij met hoe de video is geworden :D

Nog even Teske’s heerlijke knuffelbare tas proberen.

En nog een fotootje van mijn look. Ik moet echt weer vake felle kleuren lipstick dragen!

Goedemorgen. Donderdag begon ik de dag met fruit en mijn laptop om alle mailtjes weg te werken.

’s Middags had ik een afspraak bij… Lush natuurlijk!

In het kantoor dronk ik koffie met Ruby, die de PR van Lush verzorgt. Heel gezellig, we hebben over ontzettend veel uiteenlopende onderwerpen gepraat. Niet alleen over de producten, maar bijvoorbeeld ook over bodypositivity.

’s Avonds maakte Jeff het weer heel gezellig in de woonkamer met allemaal kaarsjes en hapjes. En morgen ben ik alweer jarig! Hoe mijn verjaardag was zie je volgende week!

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #6
Winter foto’s #4 & #5
Winter foto’s #3

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Dionne op 5 februari 2018 07:25

Wat een leuke foto’s! Die sieraden zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 5 februari 2018 07:56

Wat een leuke foto’s weer, zo te zien heb je een heerlijke week gehad! Ik zag je gisteren in de trein, superleuk om je een keer in het echt te hebben gezien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2018 om 10:19:

Dankjewel Marianne!

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 februari 2018 08:01

Die gnocchi ziet er zooo lekker uit! Ik krijg er trek van.

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 februari 2018 08:14

super gaaf zo’n VR bril :D ik heb het zelf een tijdje terug ook geprobeerd maar werd er zo duizelig van :’)

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 5 februari 2018 08:46

Wat een heerlijke week! Die gnocchi met zoete aardappel klinkt echt geweldig, wat een goed idee is dat! Maak je dat ook makkelijk thuis klaar? Gefeliciteerd met jullie jubileum trouwens, heerlijk dat jullie zo lekker hebben gegeten! Wat is de tas van Teske trouwens leuk! Malou x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2018 om 10:19:

Ik waag me er niet aan, maar ik ben dan ook niet zo goed in de keuken ;)

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 5 februari 2018 09:10

Wat een heerlijke week heb je weer gehad en nog gefeliciteerd met jullie 4 jarig samen zijn! Mijn vriend en ik zijn ook bijna 4 jaar samen maar het lijkt korter haha wat ook in een positieve zin is. Tijd gaat zo snel als je samen leuke dingen doet. Oehh je pasta ziet er heerlijk uit, ik was gisteren ook pasta wezen eten op de Kinkerstraat, heel fijn was dat op zo’n koude dag.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2018 om 10:19:

Dankjewel en jullie ook alvast gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 5 februari 2018 09:15

Happy birthday 2 you! op vele gezonde en liefdevolle jaartjes.
Wat een heerlijke week heb je gehad zeg, en vier jaar samen gaat snel he.. ik zit ook alweer op de 4,5 met mijn vriend. Verder hebben ze die agenda leuk voor je gemaakt (met je eigen logo) wat tof!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2018 om 10:19:

Zo snel, maar ook zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Sara op 5 februari 2018 10:07

Gefeliciteerd, Vera! Met zowel je verjaardag, als 4 jaar samen met Jeffrey. Grappig, loopt beetje gelijk met mij. Mijn vriend & ik zijn deze zomer 4 jaar samen en ik ben over 2 weken jarig, hihi.
Over je piercing, ik heb zelf een aantal kraakbeen piercings, en heb al bij allemaal vochtbultjes gehad. Bij de ene gaat het al wat sneller over als bij de andere, maar kraakbeen piercings staan er om bekend.
Mijn double forward helix heeft ruim anderhalf jaar op & af vochtbultjes gehad, dus er is zeker nog hoop voor jouw daith! :) Ik duim alvast dat mijn piercings nu een keertje “gewoon” blijven ;) :

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2018 om 10:20:

Ja ik hoor het wel meer, maar het blijft vervelend! Gelukkig is het niks ernstigs.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 5 februari 2018 10:09

Gefeliciteerd met jullie 4-jarig jubileum! Je hebt het heel gezellig gevierd en wat zijn jullie een lief stel samen. Ik ben nu wel heel benieuwd geworden naar de haarspray van Living Proof!

[Beantwoorden]


Door Loes op 5 februari 2018 11:26

Wat een heerlijk weekje, veel gezelligheid! Gefeliciteerd nog met jullie 4-jarig jubileum, mooie mijlpaal!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 5 februari 2018 11:35

Ohhh wat een hoop gezellige fotos! Ik ben ook erg benieuwd naar het NARS palette en mijn handen jeuken om hem te bestellen ;-). Fijne week!

[Beantwoorden]


Door Veronique op 5 februari 2018 11:52

Heeerlijke week!
Van harte met jullie jubileum!

Liefs,
Veronique

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 5 februari 2018 12:15

Wat een super leuke foto’s! Nog van harte gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Lynn op 5 februari 2018 13:22

Gefeliciteerd met jullie jubileum! <3

[Beantwoorden]


Door Nathalie Piersma op 5 februari 2018 13:50

Wat een feestje lieve Vera, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en 4 jaar samen met Jeffrey, hoe cool. De foto’s van jullie etentje zien er geweldig uit. Ik wens je een stralend nieuw levensjaar, wijsheid, liefde en geluk. Lieve groet xo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2018 om 10:20:

Dankjewel Nathalie! X

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 5 februari 2018 13:51

Wat leuk om met je mee te kijken! Wat een mooie ooglook had je gemaakt zeg. En nog gefeliciteerd met jullie jubileum!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 februari 2018 16:22

Gefeliciteerd met jullie jubileum! :)

[Beantwoorden]


Door anna op 5 februari 2018 19:11

Wat een fijne foto’s, ik word er helemaal blij van! Jij en Jeffrey zijn ook zo lief samen, nog gefeliciteerd met jullie jubileum! Die gnocchi ziet er trouwens heerlijk uit. Net gegeten, maar ik heb er nu al zin in haha!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 5 februari 2018 20:15

Wat een heerlijk verslag Vera! Nog gefeliciteerd met jullie jubileum :) En je ooglook is inderdaad GAAF!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2018 om 10:20:

Thanks! :D

[Beantwoorden]


Door Nicky op 5 februari 2018 20:27

Hoi Vera, in je artikel schrijf je Undercover Lab maar op het kaartje staat Uncover Lab, is dat misschien een spelfout? Jeffrey heeft zo’n gave kledingstijl, ik zou willen dat ik zulk stijlgevoel had :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 5 februari 2018 23:05

Hi Vera,
Fijn dat je zo lekker gegeten hebt bij ons!
Hopelijk tot snel.
Hartelijke groet,
Fong Chen Oosterbeek

[Beantwoorden]


Door Marlou op 6 februari 2018 08:26

Aaaah Gijs. Gijs woont bij mij in de wijk en komt altijd heel enthousiast op ons aflopen! Ons hondje vind het alleen verschrikkelijk ;) Zo leuk!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2018 om 10:21:

Ah leuk! Hij is zo lief inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 6 februari 2018 12:23

Gefeliciteerd met je verjaardag en met jullie jubileum! Wat heb je weer een heerlijke week gehad zo te zien! Ik ben zo benieuwd naar dat nieuwe palette van Nars op de eerste foto. Ziet er mooi uit! X

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 februari 2018 18:56

Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum, zo te zien hebben jullie het heerlijk gevierd!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #8 op 12 februari 2018 06:00

[…] foto’s #7 Winter foto’s #6 Winter foto’s #4 & […]