Uitgebreide dagelijkse make-uproutine | Talk through

Voor vandaag heb ik een ‘talk through’ van mijn dagelijkse make-up routine gefilmd! Zoals elk jaar is het weer tijd voor een update, dit keer een lekker uitgebreide waarin ik je helemaal bijpraat over de producten, kwasten en technieken die ik gebruik.Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 4 februari 2018 | 5 reacties

Reacties

Door femketje op 4 februari 2018 11:36

die estee lauder foundation wil ik ook nog wel eens proberen :) dat morphe JH palette is zo mooi <3 maar echt een leuke talkthrough video zo, ben nu wel benieuwd naar een full on glam look met wat fellere kleuren en natuurlijk gefilmd met je nieuwe lampen! :D

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 februari 2018 11:57

Heerlijke zondagvideo :) Ik heb zo’n standaard look, dat is zo fijn haha!

[Beantwoorden]


Door Gerda op 4 februari 2018 14:05

Mooie look Vera! Ik vraag me een ding af: is het wel ok om een (flinke) puist te bedekken met make-up? Ik heb namelijk het idee dat zo’n ellendeling het snelst verdwijnt door gewoon puur natuur aan de lucht uit te drogen…..

[Beantwoorden]


Door Michelle op 6 februari 2018 20:36

Een gezellige kletsvideo, leuk om al je stappen in details weer eens terug te zien.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 7 februari 2018 11:44

Ik hou van dit soort video’s <3 Die NYX kwast voor bronzer ga ik onthouden!

[Beantwoorden]