Winter foto’s #13

Tv-opnames, een bezoekje aan de kapper, pizza eten met mijn nichtje en het complete laatste seizoen van LOVE binge-watchen… ‘T was met het weekje wel. Het was tevens de laatste week in de winter van 2018! Kijk mee naar wat ik allemaal deed en de foto’s die ik maakte.

Vrijdag maakte ik een review van een nieuw blush palette van NARS. Het aanbrengen en verwijderen van alle blushes op mijn gezicht is best een klusje, maar ik vind het super leuk om te doen. Ik neem er de tijd voor, ga er goed voor zitten en ben heel blij als het allemaal goed overkomt op de foto’s. Deze review komt binnenkort online!

Vrijdagavond kwam mijn nichtje Loes bij mij pizza eten. Ze studeert nu in Amsterdam en ik vind het zo leuk om te zien hoe goed ze het allemaal doet, hoe ze zich ontwikkelt en ook vooral dat ze het zo naar haar zin heeft ❤️

Het derde (en laatste, snik :() seizoen van LOVE stond eindelijk online op Netflix. Jeffrey en ik begonnen de zaterdag gelijk met een aflevering om vervolgens in delen het hele seizoen in twee dagen tijd af te kijken. Ik mis het nu al!

’s Middags gingen we naar Sissy-Boy.

Ik was opzoek naar twee fotolijstjes die ik online had gezien en gelukkig hadden ze die ook allebei in de winkel. Score!

Momenteel een van mijn favoriete truien, die ik afgelopen sale kocht. Iets met practice what you preach..?

Oude en nieuwe fotolijstjes: ik ben blij met mijn verzameling! Er komen uiteraard nog foto’s in, die ben ik momenteel aan het verzamelen.

Zondagochtend met een bananen shake en een aflevering LOVE op de bank.

En ohhhh binnenkort komt er ook een review online van geweldige vloeibare glitter oogschaduws van Stila. Hier alvast een voorproefje. ZO MOOI!

Dat betekent maar één ding…

Jaaaaa juist, Jeffrey en ik aten zondag weer eens onze favoriete lunch: pokébowls van Sushito!

Prosecco met een dropfruit duo erin. Moest even geprobeerd worden.

Maandag begon de week gelijk goed met dit super leuke pakketje van KENZO. Hoe tof is de spiegel in de vorm van een oog?

Nog meer glitter oogschaduw ?

’s Avonds maakten we gepofte zoete aardappels volgens dit recept van Pauline. Erg lekker en vullend!

Dinsdag was ik een panda.

En woensdag ging ik naar mijn kapper Aret in Utrecht! En wow, Utrecht zelf, het station en het aansluitende winkelcentrum Hoog Catharijne worden steeds leuker en voller. Er opent binnenkort zelfs een Pret a Manger! Heel leuk.

En ik spotte Too Faced, Becca en Zoeva bij het Douglas filiaal in het winkelcentrum. Daar ging ik na de kapper nog even langs.

Koffertje mee. De volgende dag had ik opnames in Ede en daarom bleef ik ’s avonds na de kapper in Arnhem slapen.

Aret zijn mooie salon Hairmonk. Ben nog steeds zo trots dat hij deze stap heeft gezet en heel blij om te horen dat het ook al zo goed gaat.

Het was weer onwijs gezellig bij Aret en ik ging naar huis met een nieuwe lavendel haarkleur.

Heerlijk ?

Vanaf Utrecht Centraal reed ik met de trein naar Arnhem waar allebei mijn ouders geveld waren door de griep. Ik deed mijn best zoveel mogelijk te helpen door bijvoorbeeld te koken (niet mijn sterkste punt en de pasta werd dan ook aardig smaakloos :’)).

En ik ontfermde me over Juul ?

Donderdagochtend, thee brengen bij mijn ouders op bed. Het was zo schattig hoe blij ze waren dat ik een beetje hielp.

Omdat ik nog genoeg tijd had voordat ik naar Ede moest voor de opnames, besloot ik met Juul het bos in te gaan. Ik merkte dat ik dat toch wel een beetje mis in Amsterdam, die natuur en rust.

De opnames waren bij Lukkien en mijn broertje Thijs was zo super lief om me te brengen en op te halen.

De opnames waren voor een tv-programma op RTL 4, het komt waarschijnlijk ergens volgende maand op TV. Als het zo ver is laat ik het weten op instagram!

Donderdagmiddag ging ik weer met de trein terug naar huis. Starbucks koffie erbij en een nieuwe spaarkaart. De week vloog voorbij! Ik hoop dat je het weer leuk vond de foto’s te zien.

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #12
Winter foto’s #11
Winter foto’s #10


Reacties

Door femketje op 19 maart 2018 07:52

zo leuk die collectie aan verschillende fotolijstjes :D oehh en ben heel benieuwd naar met welke oogschaduws al die glittery looks gemaakt zijn!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 maart 2018 08:20

Wat droeg je een mooie ooglooks deze week! Ik ben benieuwd welke producten je daar precies voor hebt gebruikt.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 19 maart 2018 09:03

Wat een fijne week heb je weer gehad! Ik kreeg ook de Kenzo luchtje binnen en ik werd gelijk super enthousiast toen ik de leuke pouch zag! Ik heb nog geprobeerd om met de witte stift iets erop te tekenen maar dat ging moeizaam. Je haar is super leuk geworden! Je hebt me aan het denken gezet om maar weer eens snel terug te gaan naar de kapper, mijn uitgroei begint als duidelijk zichtbaar te worden. Super benieuwd wat je met RTL 4 hebt gedaan!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 maart 2018 09:40

Wat een leuk weekoverzicht Vera! Het is het eerste dat ik open als ik op maandag opstart op werk :)

Vraagje: waar is je blauwe handtasje van? Ik vind hem echt heel tof!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2018 om 12:42:

Ah wat leuk om te horen! :D Tasje is van Céline, wel een seizoenskleur. Er zijn veel merken die vergelijkbare tasjes maken voor minder geld, dus misschien dat je nog eens zoiets tegenkomt.

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 19 maart 2018 10:11

Ohhh boy, die pokébowls! Ik moet er binnenkort ook nog eens gaan halen (of lekker lazy bestellen, haha), want het is zooo lekker! Je nieuwe haarkleur is lekker fris, je bent helemaal klaar voor de lente. :-)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 19 maart 2018 10:23

Ohhh Pret-A-Manger! Echt mijn grote liefde als ik in Londen ben hahah. Leuke foto’s weer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2018 om 12:42:

Heerlijk he! Ook die van mij hoor. En een beetje Londen in NL, daar zeg ik geen nee tegen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 maart 2018 10:52

Oh wat een mooie make up op de eerste foto, love it! En ik blijf je huis zo mooi vinden, die ramen, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 maart 2018 10:54

Oeh spannend, ben benieuwd wel tv programma :)

[Beantwoorden]


Door Perla op 19 maart 2018 11:37

Hi Vera, wat een gru-we-lijk mooie ooglook heb je gemaakt. Dat blauw staat je echt prachtig! Liefs Perla

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2018 om 12:41:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door anna op 19 maart 2018 11:38

Wat een heerlijke week! Ik ben heel erg benieuwd naar je opnames.

[Beantwoorden]


Door Loes op 19 maart 2018 11:52

Ik word zo blij van die glitteroogschaduws, vind dat echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 19 maart 2018 12:12

Wat een leuke en gezellige week zeg. Ik ben ook zo gek op foto lijstjes. Alleen leuke foto’s vinden vind ik altijd een jlis. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door yeonu op 19 maart 2018 16:44

oohhh ik woon in Ede, wat leuk dat je er was.. jammer dat ik je niet ‘stiekem’ tegen ben gekomen haha.
Ben benieuwd naar het programma!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 maart 2018 18:20

Wat een gave ooglooks Vera!! En heel gek, maar ik ben blij dat je de make-up loze foto met de puistjes plaatst, sorry dat ik dit zeg haha… Bedoel het echt niet vervelend, maar ik vond het ‘fijn’ om te zien. Ik heb hier namelijk ook veel mee gestruggled, maar het is zo vaak voorkomend!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2018 om 19:39:

Ben ik alleen maar blij om te horen, daar doe ik het voor :)

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 19 maart 2018 19:11

Die paarse oogschaduw <3!!!!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 maart 2018 20:59

Wat een leuk overzichtje! Ik ben heel benieuwd naar je review van de blush van NARS

[Beantwoorden]


Door Meryem op 21 maart 2018 15:38

WoW ik werd meteen al aangetrokken door de mooie ooglook en ga nu de review lezen van Stilla.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #1 op 26 maart 2018 06:00

[…] je in mijn vorige fotodagboek kon zien ging ik naar de kapper, hier nog een duidelijke voor en na! Ik ben zo blij met de […]