Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow

Ik ben dol op neutrale ooglooks, met matte chocoladetinten in de arcadeboog en dan *BAM*, geweldige glitters op het bewegend ooglid. Een beige lipstick erbij en ik ben good to go. Maar ja, glitters blijven lastig om mee te werken. Het is een geknoei met aanbrengen en is ook een ramp met verwijderen. Hoewel, met de Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow moet dat voorgoed verleden tijd zijn. Ik bestelde drie duo chrome Magnificent Metals.

Er zijn veel prachtige kleuren te koop, maar uiteindelijk viel mijn keuze op Sunset Cove, Into The Blue en Sea Siren. Dit zijn drie Magnificent Metals, maar het merk omschrijft de kleuren op de website zelf als Duo Chrome. Stila is bij diverse internationale webshops te koop, ik bestelde bij FeelUnique.

Ik begin echt een beetje Stila fan te worden. Op mijn YouTube kanaal reviewde ik al eerder de kneedbare Heaven’s Hue Highlighters. Ook een heel bijzonder en prachtig product. Wel hoop ik dat het merk nog wat beter verkrijgbaar wordt vanuit Nederland. Wie weet, fingers crossed!

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow +/- € 27,60

De oogschaduws zitten vol met glitters, zijn vloeibaar en breng je net als een lipgloss aan. Maar dan uiteraard op je ogen, in plaats van je lippen. Dat moet het gebruik ervan heel makkelijk en snel maken. De zachte sponsapplicator strijk je over je oogleden, even laten drogen… en klaar is kees.

Sunset Cove

“Cool Mid-Tone Pink with Duo Chrome Bright Gold Pearl”

Sunset Cove is een geweldige barbierozekleur met daarin groene, gouden en paarse glittertjes. Deze Glitter & Glow is nog vrij zacht en ‘neutraal’ en daarom super goed te combineren met bruintinten.

Dit was tevens de eerste look die ik maakte. Het leek me in eerste instantie een beetje gek de glitters met de applicator aan te brengen, maar het ging hartstikke goed! De dekking bleek heel egaal en binnen een minuutje was de vloeibare glitteroogschaduw opgedroogd.

Into the blue

“Deep Blue with Duo Chrome Purple Pearl”

Into the blue vind ik fan-tas-tisch. Als een olievlek bedekt de donkerblauwe glitter met paars en blauw, het bewegend ooglid. Toen ik deze ooglook op had, blééf ik er maar naar kijken en foto’s van maken. Into The Blue zal ook heel mooi staan gecombineerd zwarte oogschaduw in een glinsterende smokey eye.

Sea siren

“Bright Lavender with Duo Chrome Bright Blue Pearl”

Sea Siren lijkt op het eerste gezicht heel erg op Sunset Cove. Ik had moeite met ze uit elkaar houden, in de tube zie je nauwelijks verschil en ik dacht daarom zelfs even dat ik per ongeluk twee keer dezelfde kleur had besteld.

In gebruik zie ik gelukkig wel degelijk verschil. Sea Siren is een stuk paarser. Ook lijkt deze glitter nog net iets meer te glitteren, hij lijkt zelfs een beetje glossy. Ontzettend bijzonder en gaaf om te zien.

Ik merk dat hoe vaker ik de Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow gebruik, hoe meer ik durf. De glitters zijn echt prachtig en zo ontzettend makkelijk in gebruik. Even aanbrengen met de applicator en een minuutje laten drogen. Je voelt de glitters niet zitten, ze dekken allemaal goed, gelijkmatig en trekken niet in de lijntjes. Geen last van fall-out, geen gedoe. En ook verwijderen is zo gepiept zonder dat je gezicht onder de losse glittertjes komt te zitten.

Het is geen goedkoop product, toch kan ik niet anders zeggen dan dat mijn handen jeuken om nog meer kleuren te bestellen. Want ik vind de Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow echt een uitkomst. Ik ben dol op glitters en dit maakt het gebruik ervan zo ontzettend veel makkelijker en leuker.

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow is te koop bij diverse webshops.


Reacties

Door femketje op 20 maart 2018 07:53

woah ik moet ze allemaal hebben :D
de shimmer is zo pretty en opvallend maar tegelijkertijd zo draagbaar!
mooie looks heb je er mee gemaakt, ben meteen super geïnspireerd om wat nieuwe looks te maken!

[Beantwoorden]


Door Emine op 20 maart 2018 07:54

Hi! Ik reageer niet vaak, maar ik moet zeggen dat je foundation er super goed uitziet op je huid!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2018 om 08:41:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 maart 2018 08:18

Erg mooi zijn ze zeker, maar ik kan nergens vinden waar ze van zijn gemaakt. Er is de laatste tijd veel ophef over de miniplastics waarvan glitters gemaakt zijn en dat ze slecht zijn voor de oceanen. Misschien iets om mee te nemen in reviews?

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 20 maart 2018 om 11:12:

”Microplastics – waar glitter uit bestaat – zijn namelijk een groot gevaar voor het milieu, met name in zeeën en oceanen. Van alle plastic die wordt teruggevonden in de diepe zee, is ongeveer 90 procent microplastics. Overigens zitten deze microplastics naast in glitterspul, ook in verschillende cosmetica en tandpasta.” :(

https://www.famme.nl/glitter/

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 20 maart 2018 08:51

Wat een gave producten zeg, je looks zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 20 maart 2018 09:06

Ik vind deze, ondanks de ‘heftigheid’, best nog draagbaar! Mooie looks. :-)

[Beantwoorden]


Door anna op 20 maart 2018 09:17

Ohhh wat een prachtige producten, vooral de roze glitters vind ik helemaal geweldig <3

[Beantwoorden]


Door Donna op 20 maart 2018 09:34

Wauw! Dit is echt iets voor mij. De blauwe is echt MEGA mooi. De roze kleuren zijn zeker ook draagbaar, ik vind er niks mis mee!

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 maart 2018 09:38

Deze producten zien er geweldig uit, ik vind de glitters echt prachtig! Ik wil dit ook!

[Beantwoorden]


Door Luna op 20 maart 2018 09:48

Stila is te koop bij thebeautyeditor!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 20 maart 2018 09:49

Wat grappig, het lijken net lipglossjes! Maar wat een gave finishes hebben ze, wauw!

[Beantwoorden]


Door Amie op 20 maart 2018 13:01

Ahhhh zo mooi!!! Staat je geweldig!! Graag meer artikelen met glittersss

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 20 maart 2018 13:36

Ik heb deze Stila sticks geprobeerd bij The Beauty Editor op de Herengracht die official de retailer zijn van Stila in Nederland. Ik werd meteeeen verliefd op alle kleurtjes maar helaas waren ze allemaal uitverkocht. De glitters waren zo gepigmenteerd en shiny, super mooi voor een all over the lid of op oogschaduw. Paar kleuren staan al op mijn wishlist maar die jij op hebt zijn ook super (heb wat nudes/pinks op mijn lijstje staan). Hele mooie look heb je ermee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Mirthe op 20 maart 2018 14:34

Wauw, ik heb een paar weken geleden ook een paar kleurtjes van deze Stila eyeshadows online in m’n mandje gegooid maar uiteindelijk toch niet besteld. Maar nu MOET ik ze wel hebben haha, prachtig!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 20 maart 2018 14:52

wat een mooie producten, en kleuren. ik moet zeggen dat blauw is erg sprekend en wat kan je dat goed hebben. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Alysha op 20 maart 2018 16:49

DUPE ALERT! De Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow van Catrice lijken qua formule heel erg op elkaar en zijn beiden ook heel erg longlasting. De kleur Champage Shower moet daarentegen wél heel erg lijken op de Stila Shimmer and Glow Liquid Eyeshadows in de kleur Kitten (als ik het goed zeg). Zou je misschien een review kunnen doen van de cream eyeshadows van Catrice? Ben echt heel erg benieuwd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2018 om 09:31:

Leuke tip, dankje! Ga er naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 20 maart 2018 20:55

Ik vind deze oogschaduws prachtig, maar ik denk niet dat ik ze genoeg zou dragen om er meer dan 25 euro voor neer te tellen ;)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 20 maart 2018 22:01

Wauw!!! Hele mooie oogschaduws maar wel echt heel prijzig. En wat me opvalt is dat je wenkbrauwen zo ongelijk zijn. Je linker loopt veel verder door richting je neus dan je rechter (voor jou) Had het bij je wenkbrauw verf filmpje ook al gezegd op youtube. Daar zie je het nóg duidelijker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2018 om 09:30:

Gek dat je dat op deze foto’s die van de zijkant zijn genomen, kunt zien.

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 21 maart 2018 om 11:38:

Sorry hoor, normaal ga ik niet in op negatieve reacties omdat ik daar geen aandacht aan wil schenken maar ik kan het echt niet laten. Mirjam, niemand is perfect, ook jij niet. Hiermee wil ik je niet aanvallen of beledigen maar ik vind het jammer dat je zoiets moet zeggen, vooral als je het dus ook al eerder hebt vermeld. Als je Vera volgt weet je dat ze altijd moeite heeft met haar wenkbrauwen en dat ze daar bewust van is, met andere woorden; ze heeft geen commentaar nodig. Wenkbrauwen zijn bij sommigen nou eenmaal lastig te vormen, die van mij zijn nog vele malen erger dan die van Vera, in mijn wenkbrauwen zitten zelfs kale ‘gaten’ die amper te verdoezelen zijn. Maargoed hier gaat het helemaal niet om, als je iets niet bevalt dan hoef je dat toch niet altijd te uiten? Behalve als je haar ermee kan helpen door bijvoorbeeld tips te geven of advies. Dan is het opbouwende kritiek waar ze iets aan heeft ;) groetjes!

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 21 maart 2018 om 17:49:

Ja ik zie het (nog) ja, en zag het in je filmpje op Youtube ook al, dat zeg ik er ook bij :) Je hoeft je niet meteen aangevallen te voelen, t was gewoon iets wat me opviel.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 maart 2018 10:11

Wow, wat een toffe producten! Echt een prachtig resultaat!

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 maart 2018 12:59

Ohhh die blauwe staat je prachtig!! Als ik geen hooded eyes had dan had ik direct die blauwe gekocht *huil*

[Beantwoorden]


Door Elisabeth op 21 maart 2018 13:07

wauw die glitters zijn echt prachtig! Ik zag dat de Hema een lijn met holo make-up heeft gelanceerd. Ook meer duo chrome denk ik, maar de oogschaduws deden me een beetje denken aan het illuminati pallet. Zou je deze eens willen testen? Thanks en keep up the good work :D

[Beantwoorden]


Door Meryem op 21 maart 2018 16:01

WoW de blauwe look en de laatste look zijn mijn favoriete

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 maart 2018 18:41

Oh wow, Into the Blue is zó mooi!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 maart 2018 21:25

Oh. My. God! Waarom zie ik dit nu pas?! Wauw wat een mooie looks en de kleuren zijn echt super!!! Je tweede look ? Ik ben alleen zo bang met die liquids voor op de ogen dat het enorm gaat creasen…heb je daar gedurende/aan het eind van de dag last van?

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 maart 2018 22:03

Oh wauw, Into the blue knalt echt zeg! Je ogen knallen echt van mijn scherm af. Prachtig! Ik ga binnenkort naar New York, dus dan ga ik even los bij Sephora en ga ik zeker ook iets van deze Stila producten kopen.

[Beantwoorden]


Door Vickivickivicki op 24 maart 2018 20:16

Wauw die blauwe ooglook… welke oogschaduw heb je daar naast de Stila nog voor gebruikt?

Ik vind je wenkbrauwen eigenlijk wel ok :-) they are sisters, not twins.

Groetjes
V

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #2 op 5 april 2018 15:01

[…] waren de VEED Awards! Ik maakte deze look met enorme wimpers en Stila liquid eye shadow met blauwe glitters op het bewegend […]


Door Natasa op 9 mei 2018 19:30

Gave review! Welke producten heb je gebruikt voor de blauwe look, Vera?

[Beantwoorden]