Ik volgde een tutorial van Mascha/Beautygloss

De ‘I followed a makeup tutorial’ TAG gaat momenteel rond op YouTube en ik heb me laten verleiden om ook een tutorial te volgen op beeld. Ik koos voor de Instagram make-uplook van Mascha! Gelijk iets wat ik zelf niet maak of draag, mega leuk om te proberen. Maar hoe breng ik het er vanaf..? Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 25 maart 2018 | 30 reacties

Reacties

Door TypischKim op 25 maart 2018 10:45

Dit was zo leuk om te kijken! De look is echt goed gelukt. Ik vind je haarkleur trouwens echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 25 maart 2018 12:20

Ik vind de look echt prachtig en het staat je geweldig! Ook in combi met je haarkleur kan je het goed hebben. Leuke video :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 maart 2018 12:41

He Vera,

Je moet echt even in de webshop van douglas kijken volgens mij hebben ze de estee lauder double wear foundation nu ook in de lichtste kleuren!!!!
Er staat 1c0 Hell maar volgens mij is dat gewoon een typfout en moet het shell zijn die jij altijd hebt!!

Liefs Sanne

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 maart 2018 13:22

zo leuk om te zien :D nu eentje van nikkietutorials volgen? :)
lijkt mij ook erg lastig om het echt goed te volgen zonder de video te pauzeren, het gaat soms zo snel!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 25 maart 2018 13:32

Heerlijke video! Ik kijk heel weinig video’s, maar die van jou zijn altijd top. Moest zo lachen met de melksnor ? Dit soort video’s zijn zeker voor herhaling vatbaar!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 25 maart 2018 15:56

Ik heb deze tag trend helemaal gemist haha :P Misschien moet ik hem ook eens filmen en dan met natuurlijke producten ofzo! Maar de look staat je erg goed :)

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 25 maart 2018 om 16:02:

Oh meid ga je nu echt jezelf met je varkenskop met Mascha vergelijken? Ik snap niet dat je dikheid promoot want buitenom dat het ongezond is zie je er in die te strakke spijkerbroeken van je er ook nog eens niet uit..

[Beantwoorden]

Mies antwoordt op 25 maart 2018 om 17:12:

Wauw, wat een enorm idiote reactie is dit. Héél erg laag

[Beantwoorden]

Cora antwoordt op 25 maart 2018 om 17:15:

Zeg, ben jij wel helemaal fris in je bovenkamer? Niks van aantrekken Vera! Je bent een topper, inside & out!

[Beantwoorden]

Gerie antwoordt op 25 maart 2018 om 17:46:

Jeetje Michelle, je wordt zelf niet groter door een ander kleiner te maken.

Gerda antwoordt op 25 maart 2018 om 17:59:

Dit verdient de prijs voor de meest laag-bij-de-grondste-reactie van heel 2018, wat een lef, wat gemeen, geen woorden voor:.Ik neem aan dat je dit schrijft omdat je stiekem denkt dat je een zelf een varkenskop hebt. Ga je diep schamen,

[Beantwoorden]

Gerda antwoordt op 25 maart 2018 om 18:02:

Ik ben zo boos dat ik een keer te veel “een” typ ????

Suzanne antwoordt op 25 maart 2018 om 18:38:

Die is Michelle is niet goed hoor. Die spoort niet.

[Beantwoorden]

Jen antwoordt op 25 maart 2018 om 20:37:

Mens kijk naar jezelf. Ten eerste zeg je zulke dingen alleen maar omdat je ontevreden bent over je eigen uiterlijk. Ten tweede is Vera vriendinnen met Mascha dus denk maar niet dat je Mascha steunt op deze manier. En ten derde vind ik Vera veel natuurlijker mooi en is alles heel echt aan haar. Iets wat ik niet van alle beautybloggers kan zeggen.

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 25 maart 2018 om 22:08:

Wel dan ook even een foto van jezelf erbij hè. Kunnen we met zn allen even oordelen over jou.

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 26 maart 2018 om 00:32:

Ik heb medelijden met je. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om
Jou te zijn. Veel sterkere ermee

[Beantwoorden]

Ju antwoordt op 26 maart 2018 om 17:13:

Gelukkig is Michelle zelf vast helemaal perfect. Oh, behalve dan dat ze het nodig vindt om domme, rottige opmerkingen te plaatsen over iemand anders haar uiterlijk. Jammer Michelle, nog even daaraan werken en dan ben je zelf vast ook prima :)!

[Beantwoorden]

Froukje antwoordt op 26 maart 2018 om 21:51:

Aller eerst, varkentjes zijn een van de meest intelligente dieren. Daarnaast zijn ze om te zien
ook nog is super schattig dus je probeerd iemand te kwetsen maar eigelijk geef je een compliment. Niet dat Vera op een varken lijkt hoor, Vera is een prachtige vrouw, geen dier. Jij daar in tegen bent misschien niet lelijk in uiterlijk maar je karakter is zo slecht als wat en dat is heel veel erg want dat kan nooit meer goed komen. Triest voor jou!

[Beantwoorden]

E antwoordt op 31 maart 2018 om 09:30:

Ik zeg Karma

[Beantwoorden]


Door Michelle op 25 maart 2018 20:23

Hier een andere Michelle, jeetje lekker bezig.
Wat een leuke video heb je er van gemaakt Vera! En het staat je erg mooi, ik zou zeggen vaker deze kleuren gebruiken ;) En inderdaad die lipkleur is geweldig!

[Beantwoorden]


Door Ivy op 26 maart 2018 08:57

Mooi geworden! Vond de wenkbrauwen eerst erg heftig, maar het is mooi bij elkaar gekomen :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 maart 2018 10:39

Wat een superleuke video en wat zie je er goed uit, supermooi! Ik heb echt gelachen om hoe je soort van het ‘gesprek’ met Mascha aan ging. Doe dit please vaker, love it!

[Beantwoorden]


Door Eef op 26 maart 2018 14:11

Echt een leuke video Vera en de look is mooi geworden .
Wat zijn er toch rare mensen bij die zo laag reageren moet je maar niks van aan trekken
Hoor er zijn gelukkig meer normale mensen die op je site reageren :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 26 maart 2018 20:26

Erg goed gelukt! Jouw ogen poppen met die ooglook.?

[Beantwoorden]


Door blogvaneenpositievevrouw op 26 maart 2018 21:42

Wauw deze look staat je ontzettend goed Vera! Kan je echt wel hebben!

[Beantwoorden]


Door Annick op 26 maart 2018 21:52

“Mijn wenkbrauwen zouden die van haar opeten”
Waaaaah LOL, ik vind jou zo leuk Vera!
Zo, nu weer verder kijken :) Ciao

[Beantwoorden]


Door Petra op 29 maart 2018 16:59

Wat een geweldige video! Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door E op 31 maart 2018 09:24

Lieve Vera, ik denk dat het nu zes jaar geleden is dat ik dagelijks jouw en Marscha s site en filmpjes bekeek. Sinds een jaar of vier kijk ik sporadisch eens. Ik herkende je niet! Ik vind je enorm stoer en je hebt enorm veel humor. Je bent echt!
Ik ben zelf ook afgelopen jaren zwaarder geworden. Echt leuk vindt ik dat niet, maar de meeste vrouwen worden wat zwaarder als ze ouder worden. Ik vind je filmpje superleuk en zal ze vaker kijken! Groetjes

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 2 april 2018 12:56

wouw wat een prachtig eindresultaat, ik gebruik wel aardig wat makeup. maar dit is wel echt next level, wie weet een keertje op een vrije zondag oefenen en idd dan ook een shoot houden met mijzelf hihi. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 april 2018 11:10

Ik vind het echt wel een leuk idee dat je dit doet en een tutorial van een andere blogger volgt :) Ondanks dat het misschien wat heftig is staat het wel goed!

[Beantwoorden]