NARS Wanted I NARSissist Cheek Palette

Man. Wat vond ik het leuk om deze review te maken. Het deed me maar weer eens realiseren dat er in relatief korte tijd zoveel geweldige make-upmerken naar Nederland zijn gekomen. NARS is daar één van. Ik kreeg het NARSissist Wanted I Cheek Palette opgestuurd, een limited edition met 6 blushes. Die moet je zien.

In navolging van het NARSissist Wanted Eye Shadow Palette, lanceert NARS in april twee Wanted Cheek Paletten. Dit is Wanted I. Hierin vind je diverse kleuren, maar ze zijn wel allemaal vrij licht en zacht. In Wanted II zitten diepere en sprekendere tinten, iets om te overwegen als je huidskleur donker(der) is. Met mijn witte teint waagde ik me aan Wanted I.

NARS NARSissist Wanted I Cheek Palette € 49,00

Unlimited – Buzzed – Notorious
Kingpin – Bumpy Ride – Crave

Twee glanzende en vier matte tinten. Koel lila, maar ook warm koraal.

Unlimited – Buzzed – Notorious

Kingpin – Bumpy Ride – Crave

De blushes zijn poederig, dat is het eerste wat me opvalt na het swatchen van de kleuren maar wat later met het aanbrengen van alle blushes op mijn gezicht, nogmaals duidelijk zal worden. Qua pigment is alleen Notorious vrij transparant. Buzzed en Bumpy Ride voelen zacht aan, dat zal waarschijnlijk komen omdat er glans in deze blushes zit.

Unlimited

Deze champagnetint zou ik eerder omschrijven als highlighter dan als blush, vanwege het gebrek aan kleur en de enorme hoeveelheid glans. Wauw, wat is deze highlight prachtig! En goed te combineren met vrijwel elke tint uit het palette.

Buzzed

Ik besloot Buzzed bij Unlimited aan te brengen, omdat ik deze tint ‘blush’ op zijn beurt eigenlijk wel heel goed vind werken als bronzer. Gecombineerd met de highlighter is dit alles wat je nodig hebt. Een killer combo!

Notorious

Dit keer wel een échte blush. Notorious is een matte lila, die ondanks het schaarse pigment in de swatch, op mijn jukbeenderen toch heel goed pakt en een frisse blos achterlaat.

Kingpin

Kingpin is ook mat. Lichtroze in de pan, maar prima op te bouwen tot een aanwezige roze tint op de jukbeenderen.

Bumpy Ride

Deze vind ik ook erg mooi. Alle blushes in het palette zijn limited edition op Bumpy Ride na, die zit in het vaste assortiment van NARS. Het merk omschrijft het als een ‘shimmering candy pink’. Sounds about right.

Crave

Tot slot is er knalrood. Koraalrood. Mat. Ik vind hem best heftig, maar ben blij dat deze felle tint in ieder geval netjes verdeelt en blendt.

Wat is NARSissist Wanted I mooooi! De blushes mogen dan wel poederig zijn, in gebruik werken ze hartstikke fijn en is het resultaat mooi. De kleuren brengen goed aan en komen mooi over. De matte tinten blush kun je subtiel aanbrengen voor een natuurlijk effect, of combineren met de geweldige highlighter Unlimited.

De blushes in Wanted I zijn intens en overwegend koel van kleur. Persoonlijk vind ik de matte intense roze en rode tinten niet zo goed werken met mijn onrustige huid, maar als koele blushes helemaal jouw ding zijn dan is Wanted I een absolute parel om in je bezit te hebben.

NARS Wanted I NARSissist Cheek Palette is vanaf 1 april 2018 hier* te koop.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 27 maart 2018 | 22 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Marloes op 27 maart 2018 07:12

Wat een mooi palette. NARS is inderdaad top! Fijn dat het weer in NL te koop is. De highlighter staat je echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 27 maart 2018 08:27

Zo toevallig, ik had gisteren mijn Nars Wanted I en II review online gegooid! Wat boffen we he dat we eindelijk Nars in Nederland hebben. Ik moest 10 jaar geleden naar helemaal speciaal naar Londen toe om daar in de Harrods Nars aan te schaffen, en wat was ik dan blij toen ik met mijn eerste Nars blush thuis kwam (in de kleur Angelika). De Wanted I is meer mijn favoriet dan de Wanted II omdat deze meer zachte tinten bevat en heel goed met elkaar gemixed kunnen worden. Niet te vergeten is de voorkant ook super schattig!

[Beantwoorden]


Door Loes op 27 maart 2018 09:41

Wauw, wat een mooi palette! Ik vind dat warme blushes iets beter staan bij mij, dus ik sla dit palette over, maar vind hem wel echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 maart 2018 09:43

De eerste drie kleuren uit het palette spreken mij het meest aan, vooral de “highlighter” is echt prachtig!

Alle blushes staan je trouwens echt geweldig <3

Liefs, Eline

[Beantwoorden]


Door anna op 27 maart 2018 10:42

Wauw die highlighter kleur is echt helemaal geweldig! Fijne review <3

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 27 maart 2018 11:58

Wauw.. deze komt per direct op mijn wishlist!!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 maart 2018 12:36

die onderste rij kleuren vind ik echt prachtig :D

[Beantwoorden]


Door Leanne op 27 maart 2018 14:46

Wat een prachtig palette! En bij de naam Bumpy Ride moet ik echt direct denken aan het liedje, lekker oldschool haha

[Beantwoorden]


Door Lotje op 27 maart 2018 14:51

Wauw zo mooi ! Heel fijn dat er ook een highlighter in zit! Ik moet echt een keer iets van NARS gaan proberen x

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 27 maart 2018 16:39

Ik vind het eigenlijk een beetje tegenvallen als ik dat zo zie! Ik heb ook een hele lichte huid en denk dat deze tinten toch echt te donker/fel zouden zijn. Jammer :-( Die ‘highlighter’ lijkt me dan weer wel helemaal top :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 27 maart 2018 17:39

Oh wauw :O :O Het zijn zeker niet allemaal mijn kleuren, maar het palette zelf ziet er gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 27 maart 2018 19:52

Ohh dit zijn wel kleuren die mij aanspreken! Fijne review, duidelijke foto’s.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 maart 2018 22:12

Prachtig merk, NARS. Ik zie alleen niet echt verschil tussen de blushes (wel bij de swatches maar niet na het aanbrengen), maar misschien ligt dit aan mij?

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 28 maart 2018 09:11

Wauw! Dit lijkt me een heel mooi palette voor een lichtere huid :)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 28 maart 2018 09:48

Ik vind dit palette ook prachtig! Wel vind ik de rode tinten iets te heftig voor mezelf, vooral omdat ik juist de roodheid in mijn gezicht wil verdoezelen ;). Bumpy ride is echt mijn kleur, die vind ik geweldig!

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 28 maart 2018 17:08

Wat een mooie palette! De tinten staan je heel erg goed en tonen mooi met je eigen huidskleur.

[Beantwoorden]


Door Nikita op 28 maart 2018 19:54

Wauw! Zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 31 maart 2018 16:27

Wauw, wederom een prachtig palette van NARS!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 2 april 2018 12:59

wat een mooi palette zeg, mooie lichte kleuren voor ons als lichte huidjes erg geschikt inderdaad. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 3 april 2018 13:11

Wat een prachtig palette en het ziet er inderdaad ook voor de lichte huid geschikt uit!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 april 2018 11:33

Ziet er inderdaad prachtig uit vind ik ja! En een highlighter is ook mooi zo terwijl het een blush wordt genoemd. Vind het niet een te overdreven look verder.

[Beantwoorden]


Door lotte colenbrander op 12 april 2018 15:21

super leuk dit blog en je YouTube video’s vind ik ook geweldig zou je misschien ook een kijkje willen nemen op mijn site misschien heb je nog tips voor mij?!

mijn site heet: lottecolenbrander.wixsite.com/YouTube

x Lotte

[Beantwoorden]