Zomer foto’s #8

Goedemorgen! Afgelopen week was ik veel achter de schermen bezig. Ik filmde video’s, maar was ook veel aan de telefoon, verstuurde mails en ging naar afspraken. Daar zien jullie niet zoveel van, maar het is ook belangrijk en iets waar ik deze zomerperiode wat meer tijd voor aan het vrijmaken ben omdat ik het dit jaar iets teveel links heb laten liggen. Anyhow, ik maakte toch ook nog best veel leuke foto’s gelukkig! Kijk mee.

Ik ben zo blij met mijn nieuwe ‘Darling’ t-shirt van Zoe Karssen, ik deed hem gelijk aan en filmde de grote designer sale shoplog!

Maar eerst mijn nieuwe steunzolen op halen. Ze lijken een stuk dikker en breder dan mijn oude zooltjes (het is elke keer proppen in mijn schoenen), maar ik ben er toch wel blij mee. Hoe suf, steunzolen! Maar het scheelt zoveel met lopen, maakt het een stuk prettiger en pijnlozer.

Weer thuis, nu echt de shoplog opnemen! Ook met modeshow/try-on natuurlijk.

Alles gefilmd en bewerkt, klaar voor het weekend. ’s Avonds lakte ik mijn nagels nog even felrood. Helaas hield de nagellak het nog geen dag vol en scheurden de volgende dag ook meerdere nagels. Noooo! Inmiddels zijn ze weer allemaal kort :(

Zaterdag wilde ik nieuwe producten van Catrice kopen, maar om te voorkomen dat ik producten dubbel zou kopen, maakte ik nog snel deze foto.

Ik pakte de trein naar Arnhem en had bij het verlaten van het station nog even dit uitzicht. Gay Pride!

Jaaaa, nieuwe producten in de pocket! Ik had super veel geluk dat de schappen net waren aangevuld.

Met mijn ouders het nieuwe museum midden in het centrum in.

☁️

Zondagochtend ontbijtje met yoghurt, granola en frambozen.

Ook nog even Thijs gezien.

Zondagavond was ik weer thuis. Samen met Jeffrey keek ik naar de finale van het EK voetbal. Vind het geweldig dat we kampioen zijn geworden en kan niet wachten nog meer van dit team te zien ❤️

Maandagochtend werden de boodschappen bezorgd. Bij de bestelling zat ook wasmiddel, een énorme fles. Ik had de voordeligste variant besteld, maar niet gekeken naar het formaat. OMG.

’s Avonds aten we weer eens noodles, met daarbij een komkommer salade. We maken sinds een paar weken bijna iedere avond ook een salade bij het gerecht en we proberen steeds een andere variant uit. Deze komkommer salade was echt heeeel erg lekker.

Jeffrey had een belangrijke week op zijn werk. Hij streek nog wat overhemden, terwijl ik wat mailtjes wegwerkte.

Dinsdagavond knus op de bank in een joggingsbroek en met een warme chai latte. In augustus. Het lijkt wel herfst.

De vuilniszak met Catrice producten kwam gelukkig nog handig van pas.

Woensdagmiddag had ik een afspraak, ik pakte de tram en liep nog een stukje.

Ik was wat vroeg, dus bestelde ik alvast koffie en las ik ondertussen voor de verandering maar eens een krant na voor de 100e keer Twitter te hebben geopend.

Het was heel gezellig even met Lianne gezeten te hebben, die ik al best lang via Twitter ‘ken’.

Ze liet me ook niet met lege handen naar huis gaan, maar gaf me een meter pindakaas mee! Dit zijn allemaal bijzondere smaken van Mister Kitchen. De karamel zeezout variant is mijn favoriet.

Donderdag lunchte ik met Vivianne van Benefit bij Happyhappyjoyjoy. Nieuwe producten + Aziatisch eten = perfecte combi.

En ik kreeg ook nog deze prachtige en gigantische bos met bloemen!

Eind van de middag besloot ik nog even naar Dare2Wear te gaan omdat ik sinds woensdag opeens een enorme bult bij mijn forward helix piercing had zitten. Joan was aan het werk en het was super leuk haar weer eens te zien. Ook hielp ze me heel goed met de bult, wat een onschuldig vochtbultje bleek en die dankzij haar inmiddels zo goed als weg is.

Dit was mijn week! Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #7
Zomer foto’s #6
Zomer foto’s #5


Reacties

Door Femke op 14 augustus 2017 06:57

Klinkt als een prima weekje. Lekker om uit te proberen met eten hè! Wat een prachtige bos bloemen kreeg je.

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 14 augustus 2017 08:13

Wat een productieve week Vera. Goed bezig! Enne.. lekker eten is altijd goed toch? ;) Karamel zeezout pindakaas klinkt trouwens erg lekker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2017 om 07:35:

Zeker! ?

[Beantwoorden]


Door TravelBanana op 14 augustus 2017 08:36

Mjammmmm! Een meter pindakaas, dat is genieten.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 augustus 2017 08:38

Ziet er weer gezellig uit! En die pindakaas, toch lijkt het me wel een rare combinatie, pindakaas met zeezout en caramel haha.

[Beantwoorden]


Door Susan op 14 augustus 2017 08:47

Oeeeh spot ik daar een nieuwe they’re real mascara?? Ben benieuwd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2017 om 07:36:

Dezelfde mascara, andere verpakking!

[Beantwoorden]


Door Curious girl op 14 augustus 2017 09:38

Vera, zou je me kunnen vertellen waar je grote staande spiegel uit deze “zomer foto’s” en de witte bureaustoel uit de vorige “zomer foto’s” vandaan zijn?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2017 om 07:36:

De spiegel heeft bergruimte voor sieraden aan de binnenkant en is van Xenos, de bureaustoel is van Staples.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 14 augustus 2017 09:46

Je Darling shirt vind ik echt onwijs leuk!! En wat grappig die meter pindakaas, leuk om te krijgen zeg! :D Gelukkig is het bultje inmiddels bijna weg, ik zou er ook van schrikken! Maar gelukkig was het niks ernstigs :) Fijne week Vera! <3

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 14 augustus 2017 10:32

Wat een prachtige bos bloemen zeg, wat kan een mens daar vrolijk van worden :). En heerlijk dat jouw vent wel zelf strijkt, dat moet je koesteren ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2017 om 07:36:

Haha, ik ga echt niet strijken!

[Beantwoorden]


Door Maike op 14 augustus 2017 10:44

Vera welke lippenstift heb je op bij dat zwarte jurkje (de foto op de “cover” van het artikel zegmaar)?? Ik vind hem zo tof!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2017 om 07:37:

Ik denk dat dat Aries van Ofra is.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 14 augustus 2017 11:16

Klinkt weer als een super leuk weekje! Wat een goed idee zeg, een komkommersalade! Is eens een keer wat anders dan gewoon sla

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2017 om 07:37:

En lekker fris! Vind het vooral zomers perfect.

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 augustus 2017 11:46

Haha ik heb ook zo’n grote fles wasmiddel staan, omdat die een keer voordelig in de aanbieding was! Ik giet het dan wel over in een lege kleinere fles zodat het wat handzamer is. Ik bedacht me gisteren dat mijn nagellak er al vet lang goed op zit. De eerste chips had ik namelijk pas na 10 dagen!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 14 augustus 2017 12:04

Klinkt als een heerlijke week! Wat leuk ook al die soorten pindakaas. De variant met zeezout klinkt heel goed!

[Beantwoorden]


Door Hester op 14 augustus 2017 12:16

Waar heb je die mooie ringen vandaan? Mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 augustus 2017 12:36

Wat een leuke foto’s en wat een prachtige bos bloemen!

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 14 augustus 2017 13:30

Wat heb je weer een lekkere week gehad! Om dat wasmiddel moest ik wel even lachen haha!

Ik kan me bijna niet inbeelden hoe jij dan in de kruidvat je catrice producten uitzoekt! Lijkt me heerlijk om een keer te lunchen met jou!

Liefs,

Rosita Elise

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 14 augustus 2017 15:45

Wat heb je een heerlijke week achter de rug! Ik was toen in Parijs maar had niet echt een vakantie gevoel omdat ik de gids was van onze familie en dus alles moest regelen haha. Daardoor heb ik helaas de Leeuwinnen niet zien spelen maar ben echt super trots op hun top prestatie, alle andere wedstrijden wel nauw gevolgd. Ik zat laatst ook in de Kruidvat te kijken naar alle nieuwe producten van Essence en Catrice maar heb niets gehaald omdat ik al zoveeel spullen hebben die nooit op gaan haha.

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 augustus 2017 15:57

wat een prachtige bos bloemen zeg :D

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 14 augustus 2017 19:07

Wat een prachtige bos bloemen heb je gekregen! Ik ben zo benieuwd naar die potten pindakaas. I <3 pindakaas!

[Beantwoorden]


Door Donna op 14 augustus 2017 19:40

Haha, die fles! Mama heeft die ook een keer gekocht en het is eigenlijk zo onhandig om te schenken! Ik krijg ook echt al een herfst gevoel, maar ik vind het stiekem wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 augustus 2017 20:39

Wat een mooie bos bloemen!
Ben wel benieuwd naar de komkommersalade, ziet er heerlijk uit

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 augustus 2017 20:59

Mocht je op zoek zijn naar comfortabele schoenen waar je steunzolen in passen… ga dan eens langs de Wolkyshop. Hebben ze echt (wel even zoeken) leuke modellen!

[Beantwoorden]


Door Marlien op 15 augustus 2017 06:12

Nagellak-tip: gebruik de gellac topcoat can Essie (zo’n wit gedraaid flesje) Blijft op mn handen zo 1.5 week goed zitten en op mijn tenen zelfs wel 6 weken. En met gewone nagellak remover eraf te halen. Top spul ;-)

[Beantwoorden]


Door Loes op 15 augustus 2017 09:09

Wist je trouwens dat ‘zomerfoto’s’ gewoon één woord is?

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 16 augustus 2017 11:15

Wat een leuk shirt van Zoe Karssen! En die bos bloemen, wauw! Een leuke week, aan de foto’s te zien.

[Beantwoorden]


Door ikstavoorjeklaar - winston op 17 augustus 2017 00:06

super leuke foto’s!!! =) Trouwens strijk Jeffrey alle kleren :O?

[Beantwoorden]


Door Suus op 20 augustus 2017 01:07

Fijn dat je beter loopt met de zooltjes! Ik herken de verpakking, zit nu ook bij hen. Het klopt dat ze groter/breder zijn dan andere zolen, ik heb ze gevraagd dat aan te passen (rand aan de buitenkant kan er makkelijk af) omdat het niet goed in mijn schoenen paste.

[Beantwoorden]