Zomer foto’s #6

Zo! Deze week ging lekker vlot voorbij. Ik ging ein-de-lijk naar de kapper, maar deed het ook lekker rustig aan en was lekker aan het werk met nieuwe video’s, ideeën, beweren en het kopen en uitzoeken van producten. Het weer maakte me soms wel een beetje depri, zo wisselvallig als dat was. Maar al met al was het een prima weekje.

Hmmm, kersen eten en de Lichaamstaal Q&A bewerken!

Zo verliefd op deze liquid lipstick van Kylie Cosmetics. Dit is de kleur Baby Girl.

Ennnn voor het contrast een make-uploze selfie! Lekker relaxed op zaterdagochtend, rustig aan de dag beginnen.

Ik ontbijt eigenlijk altijd met yoghurt, maar wanneer ik ’s ochtends voor de verandering eens brood eet, krijg ik ’s middags toch zin in yoghurt. En dus lunchte ik ’s middags bij bagels & beans eens geen bagel, maar yoghurt!

Naar binnen bij Douglas om het magnetische masker te kopen.

En een nieuw zeepje bij Lush.

Ik was al een tijdje opzoek naar een goede ijssalon in de buurt van de Dam en die vond ik eindelijk! Metropolitan verkoopt hele lekkere en originele smaken ijs.

Zondag gooide ik alle ramen open en hield een grote schoonmaak.

Zo grappig om dit soort tweets terug te lezen. Dit is trouwens de app Timehop, die laat je zien wat je voorgaande jaren op dezelfde dag plaatste op social media.

Ik lunchte met deze heerlijke verse baguette met hummus en gegrilde groenten. Daar kan ik zo van genieten!

Even Kruidvat in om deze neusstrips te kopen.

Ik heb een neusstrip aangebracht op een vochtige huid, maar volgens mij was mijn huid toch nog wat te droog. De strip werkte in ieder geval niet goed. Tips zijn welkom!

Eind van de middag keek ik in bed Dear John af.

❤️ Favoriete zondagse gerecht: verse pizza.

Maandag kwam de marble beautyblender binnen, pretty!

En ik maakte een filmpje van het magnetische masker.

Dinsdag pakte ik mijn laptop in en trok ik comfortabele kleding aan, want het was tijd voor mijn kappersafspraak.

Yesss, daar zijn we weer!

Weer lekker fris, blond en op lengte.

En na de kapper ging ik uit eten met Jeffrey en zijn ouders. Heel gezellig en lekker.

Donderdag kwamen er weer leuke pakketjes binnen, met onder andere dit parfum van Elie Saab: Girl of Now. Prachtige flacon!

Maar ook deze Paradise Extatic mascara van L’Oréal Paris. Over de Paradise mascara heb ik al veel lovende reacties gehoord, het zou de beste drogisterij mascara óóit zijn. Ik hoopte heel erg dat de mascara naar Nederland zou komen, maar volgens mij is dit al een vervolg op het origineel? Of is dit de Europese uitvoering? Ik ben er nog niet over uit.

Donderdag waren Jeffrey en ik allebei vrij, maar we hadden weinig plannen. Toch werd het een hele verrassende leuke dag samen.

Het was lekker weer, we hebben door het centrum gewandeld en geluncht en eind van de middag gingen we naar de bioscoop voor de film All Eyez On Me.

Na de film had ik nog niet zo’n zin om naar huis te gaan. We zochten een Italiaans restaurant in de buurt en kwamen uit bij Mappa.

Dat bleek een goede keuze. Een heel gezellig restaurant en we konden maar moeiijk kiezen wat we wilden bestellen van de kaart. Uiteindelijk koos Jeffrey voor paste pesto met ossenhaas en ik bestelde een pizza met groenten.

Als dessert bestelden we allebei een scroppino. Super lekker! Echt van genoten, hier willen we snel weer naartoe. Een mooie afsluiting van dit fotodagboek.

Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #5
Zomer foto’s #4
Zomer foto’s #3


Reacties

Door Femke op 31 juli 2017 06:23

Klinkt als een fijne week. Je nieuwe, frisse coupe ziet er leuk uit. Die Kylie Jenner lipkleur vind ik echt heel mooi. staat je goed hoor! Hoe vond je de film?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2017 om 09:57:

Dankjewel! De film was helaas niet zo’n succes.

[Beantwoorden]


Door IM op 31 juli 2017 06:42

Jaaah, leuke blog, en wat zit je haar goed! Niks te merken hoor, van die zomerblues, keep it up Veer!

[Beantwoorden]


Door Syl op 31 juli 2017 07:43

Die neusstrips van het Kruidvat zijn ruk. Ik gebruik liever de neustrips van Balea uit de Duitse DM drogist. De action had vroeger ook neusstrips die goed werkten, maar ik weet niet of de action ze nog verkoopt.
Gewoon neus goed natmaken, neusstrip met droge handen aanbrengen en na 10 tot 15 min erafhalen.

[Beantwoorden]


Door Liset op 31 juli 2017 07:45

Jullie genieten samen zo van het goede leven! Mooi om te zien :). Lekker veel uit eten is ook hartstikke gezellig. En wauw, ik ben even onder de indruk van dat mooie parfum van Elie Saab. Ik ben nu zo benieuwd naar hoe hij ruikt!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 31 juli 2017 08:03

Hee Vera, die neusstrips van kruidvat werken bij mij alleen goed als ik van te voren mijn neus lichtjes scrub met bv een houtskool scrub en vervolgens die met lauwwarm water eraf haal. Daarna hou ik een paar minuten een nat warm washandje op mn neus voordat ik de strip erop plak. Maar na wat onderzoek online gebruik ik ze eigenlijk niet meer, wat ik heb zijn vooral sebaceous filamenten en daar helpen neusstrips niet tegen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2017 om 09:58:

Dankjewel voor de tips!

[Beantwoorden]


Door Marike op 31 juli 2017 08:14

Die mascara is inderdaad de Europese versie van de Lash Paradise! En wat bij mij helpt met die neusstrips. Douchen, gezicht schoonmaken en exfoliëren, als je klaar bent met douchen je neus natmaken (met warm water dus) neusstrip erop en dan weer een splash warm/heet water erop doen. Compleet laten opdrogen en dan komt er bij mij heel veel uit (ik gebruik die van de Action!). Succes!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 31 juli 2017 08:29

De neusstrips van Kruidvat werken niet goed. Bij de Action hebben ze wel goede neusstrips. Ik gebruik ze meestal na het douchen en maak de strip dan nog even goed nat.

[Beantwoorden]


Door Laura | I scream beauty op 31 juli 2017 08:30

Heerlijk zo’n dagje samen vrij! Ik kan daar ook altijd enorm van genieten! Die film zijn wij ook pas naar toe geweest, wat vond je er van?

[Beantwoorden]


Door Willemse op 31 juli 2017 09:21

Ik ben zo razend benieuwd naar Elie Saab’s nieuwe geur Girl of Now, ik had er al over gelezen en deze lijkt mij zo ontiegelijk lekker ruiken.
Ben heel benieuwd naar jouw mening, ik hoop op een review :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2017 om 09:59:

Ik denk niet dat ik hem review, maar als hij bevalt dan zal ik hem in de volgende Likes/dislikes video laten zien!

[Beantwoorden]


Door Donna op 31 juli 2017 09:24

Volgens mij doen de neusstrips van de Kruidvat helemaal niks! Bij mij worden ze meteen droog en als ik ze er af trek zie ik 0 verschil. Schijnbaar zijn die van de Action wel echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 31 juli 2017 09:31

Ik ben zo benieuwd naar een mascara. Mooi weer je haar trouwens! <3 Die marble beauty blender is trouwens super pretty!!

[Beantwoorden]


Door Inga op 31 juli 2017 09:49

De Biore neusstrips van de kruidvat werken erg goed. (:

[Beantwoorden]


Door Mayke op 31 juli 2017 09:57

Bij mij werken de kruidvat neusstrips wel goed, beter dan die van de action.
Het is belangrijk dat je je huid heel erg nat maakt en vlak voor het aanbrengen nog wat water over je neus sprenkelt. Vervolgens de neusstrip op de huid plakken en nog eens goed met een nat washandje over de neusstrip gaan, zodat deze helemaal nat op de huid zit vastgeplakt. Minimaal 10 tot 15 minuten laten drogen tot ze helemaal hard zijn.

Ik gebruik ze zowel op mijn neus, als op mijn voorhoofd en kin. Mijn huid wordt er aanzienlijk mooier van! Ohja, en daarna geen make-up meer op doen, maar de huid gewoon een dagje rust gunnen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2017 om 09:58:

Thanks Mayke! Hiermee kan ik aan de slag.

[Beantwoorden]


Door Liza op 31 juli 2017 10:17

Lieve foto van jou en Jeffrey!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 31 juli 2017 10:20

Leuke foto’s! Ik ben wel heel benieuwd naar de Lash Paradise mascara nu. En die Kylie Jenner lipkleur staat je mooi!

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 31 juli 2017 10:31

Ooh die Italiaan ziet er leuk uit, die ga ik onthouden :) & dat broodje met gegrilde groenten ook moet ik zelf eens maken.

Tipje. Ik dep altijd, nadat ik de neusstrip opgeplakt heb, met een goed doorweekt washandje de neusstrip helemaal nat. Daardoor plakt ie beter en pakt ie ook beter de mee-eters daarna!

[Beantwoorden]


Door Jantine op 31 juli 2017 10:42

Wat een gaaf hoesje heb je om je telefoon!! Mag ik vragen waar je die hebt gekocht?!

[Beantwoorden]


Door Susan op 31 juli 2017 10:52

Mooi je haar! Ik vind die marble beautyblender ook mega tof <3 Zo jammer dat ik net vorige week een nieuwe heb gekocht.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 31 juli 2017 11:16

Hele leuke foto’s, ik vond de video over het magnetisch masker superleuk!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 31 juli 2017 11:25

Wat een heerlijke week heb je weer gehad! Ik zie weer veel lekker eten en tijd met je liefje doorgebracht. Dat maakt het gelijk weer super leuk zo’n week. Ik heb ook de nieuwe beautyblender binnen gekregen, het is zoooo schattig! Te mooi om te gebruiken hahah. Ik zag al enkele review voorbij komen van de nieuwe L’Oréal mascara, ik ben daardoor ook super nieuwsgierig geworden .. hopelijk hebben ze een waterproof versie ervan!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 31 juli 2017 11:29

Klinkt als een heerlijke week! Welke lipstick draag je boven het stukje ‘Donderdag waren Jeffrey en ik allebei vrij’. Die lipstick staat je echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2017 om 10:02:

Dankjewel! Ik draag daar een mix van een Jeffree Star Androgyny en L’Oréal Matte Lip Paint Hollywood Beige :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 31 juli 2017 11:40

Je haar zit weer prachtig! Wat een heerlijke week. Die neusstrips werken bij mij ook echt nooit helaas..

[Beantwoorden]


Door Rosita op 31 juli 2017 11:59

Wat een heerlijke week weer Vera,

Je kunt oprecht zien dat je beter in je vel zit, misschien gek om te zeggen. Maar dat kun je zo goed zien aan mensen, ik zie het bij mijzelf ook dat ik fotos van een paar maanden geleden zie; dan denk ik echt JAIKS. En nu zie je dat het wel weer oke met me gaat!

Ga zo door!

LIEFS,

Rosita Elise

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2017 om 10:02:

Dankjewel Rosita ❤️

[Beantwoorden]


Door Lara op 31 juli 2017 12:27

Onwijs leuke foto’s weer Vera, heb je misschien een recept voor dat broodje met die humus en gegrilde groenten? Zou het graag eens willen proberen, ziet er lekker uit :) Fijne week! Xx

[Beantwoorden]


Door femketje op 31 juli 2017 12:41

dat elie saab flesje is gorgeous :D

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 31 juli 2017 13:11

Ik gebruik de neusstrips van Kruidvat al een tijdje en ik heb er eigenlijk geen problemen mee, bij mij werken ze goed. Ik doe van te voren altijd mijn gezicht stomen en voordat ik de neusstrip aanbreng maak ik mijn neus nog een klein beetje vochtig, zodat het goed blijft plakken. Hopelijk werkt het voor jou! X

[Beantwoorden]


Door Sarah op 31 juli 2017 14:34

Dat broodje gegrilde groente ziet er mega lekker uit, net zoals die pizza! Ik snap trouwens niet zo goed wat er zo leuk is aan die marble beautyblender…want hij wordt toch vies door foundation en dan zie je dat mooie printje niet meer goed? Of ligt dat nu aan mij haha, ik heb overigens hetzelfde met die grijze marble van Real techniques, snap die hype niet zo goed.

[Beantwoorden]


Door Typisch Kim op 31 juli 2017 15:25

Ik vind dat altijd zo’n fijn moment, als je net bij de kapper bent geweest en je haren er echt tot in de puntjes mooi uitzien! Ik vind die shampoo’s ook altijd zo lekker ruiken die kappers gebruiken haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2017 om 10:03:

Heeeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Charleen op 31 juli 2017 17:27

Ik maak de neusstrip na het plakken op mijn neus helemaal nat. Zo wordt die lijm actief en gaat het in de poriën zitten. Het drogen duurt wat langer, maar het werkt heel goed!! :-))

[Beantwoorden]


Door Tessa op 31 juli 2017 17:56

Zag eruit als een super leuke week. Een tip voor die neusstrips: ik gebruik die ook altijd en maak mijn huid altijd eerst helemaal nat met een nat watje en ga daarna ook nog met dat natte watje eroverheen. Werkt bij mij altijd heel goed.
??

[Beantwoorden]


Door Emilie op 1 augustus 2017 12:31

Klinkt als een fijne relaxte week! Van al die neusstrips krijg ik het op mijn heupen.. Hoe lang ik over warm dampend water hang, hoe nat/droog men neus ook is, er komt nooit iets af op de strip. Doe ik exact hetzelfde bij men vriend, komt er onwijs van af. Dus weet niet of het van de huid afhangt,.. Die paradise mascara zag ik ook voorbijkomen op hun Instagram, maar met een Amerikaans vlaggetje… Benieuwd! Je korte coupe staat je trouwens mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Fenna op 1 augustus 2017 17:45

Leuke week Vera!
Ik gebruik de neusstrips van Nivea. Bij mij werkte het eerst niet maar nu doe ik een watje doordrenken met warm water, maak ik mijn neus er 10 seconden mee nat en breng ik de neusstrip meteen aan en druk ik hem goed aan. Ik duw hem met name goed in de hoekjes en blijf drukken totdat hij goed vastzit op mijn neus. Dan werkt hij bij mij heel goed! Liefs Xxx

[Beantwoorden]


Door Mariska op 2 augustus 2017 09:19

Vind dit altijd erg leuk om te zien en je haar ziet er weer mooi uit :) mooie kleur vind ik het ook vooral.

[Beantwoorden]


Door Sja op 3 augustus 2017 23:56

Bij mij werken die neusstrips ook niet. Een comedonenlepeltje na een stoombad wel.

[Beantwoorden]


Door yoshie op 4 augustus 2017 09:45

Weet jij wanneer de marble beautyblender in Nederland te koop is? Ik vind hem nog nergens :| PS: leuke foto’s weer! :)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 6 augustus 2017 17:14

Persoonlijk vind ik de neusstrips van Kruidvat slecht werken. Ik gebruik zelf al een aantal jaren de neusstrips van Niveau, die bevallen me hartstikke goed. Daar zitten ook strips bij die je op je kin en voorhoofd kan plakken, heel fijn. Kosten 5 a 6 euro geloof Ik, maar ik vind ze dat helemaal waard!

[Beantwoorden]


Door Winston - ikstavoorjeklaar op 6 augustus 2017 23:09

Hi Vera, wat bij mij werkt als ik neusstrips opdoe, is eerst jou neus nat maken en dan pak je de neusstrips bij haal dat uit het zakje en voordat je op je neus gaat doen, druppel ik nog extra water. en dan plak ik meteen het neusstrip op mijn neus.

Dan maak ik nog klein beetje extra vochtiger door mijn washandje nat te maken. Let er alleen op, dat je niet te nat moet maken.

Succes x

[Beantwoorden]


Door Denise op 8 augustus 2017 23:20

Herkenbaar dat het zo heerlijk is om van de kapper te gaan. Lekker gemasseerd en ontspannend. De haarkleur staat je echt mooi. Is dat gewoon highlight blond? Of een speciale kleur?
Welke kapper heb je? ben gewoon benieuwd.
Trouwens leuke foto’s

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2017 om 09:20:

Ja he! Ik durf niet te zeggen hoe mijn kleur precies in elkaar zit. Ik weet alleen dat het ontkleurd wordt en dan gaat er nog een toner overheen. Oh en mijn kapper is Aret, als het goed is opent hij volgende maand zijn eigen salon! :)

[Beantwoorden]