Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Het Sleek Highlighting Palette in Solstice was een gigantische hit, is het nieuwe Highlighting Palette in Cleopatra’s Kiss een waardige opvolger? Twee crèmes en twee poeders, die een koninklijke gouden goed beloven. Wordt het een zongekuste, of zelfs een door Cleopatra gekuste huid?

De verpakking is nog even shiny als altijd. Glanzend glimmend goud. Het doosje is vrij compact en prima mee te nemen. Binnenin bevinden zich twee highlighting crèmes, twee poeders, een grote spiegel en een kwastje.

Er zijn overigens nog meer Highlighting Paletten van Sleek te koop. Naast Solstice, heb ik ook al eens een review geschreven over Precious Metals.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss € 13,99

Sphinx – Delta – Dynasty – Goddess

Alle vier de highlighters zijn duidelijk warm. Je kunt de cremes en poeders los van elkaar dragen, combineren en zelfs stapelen voor het meest intense effect.

Dynasty op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek

Delta, Sphinx en Goddess op mijn jukbeenderen

Voor – Na

Delta en Sphinx zijn eigenlijk net wat te donker voor me, waardoor ze niet zo natuurlijk inblenden. Dynasty en Goddess daarentegen, zijn perfect!

Met Cleopatra’s Kiss kun je je huid voorzien van een super zomerse en warme gloed. Ik vind het vooral mooi de crèmes en poeders over elkaar heen aan te brengen voor het meest intense effect. Ik vind de combinatie van die twee heel goed verzonnen.

Voor mijn huid is Cleopatra’s Kiss net een tikkeltje te donker, maar is je huid (licht)getint dan zou dit een heel mooi paletje kunnen zijn. Voor mij persoonlijk denk ik dat Solstice toch de beste optie is.

Sleek is te koop bij ICI Paris Xl, Etos, DA en DIO.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 1 augustus 2017 | 24 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Femke op 1 augustus 2017 06:28

Ik heb al best wat review over dit palette gelezen en vrijwel allemaal zijn ze overwegend positief. Ik vind alle kleuren je mooi staan, ook al zijn er twee kleuren misschien ent iets té donker. Toch vind ik het effect mooi. Ik word zelf steeds nieuwsgieriger naar dit palette!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 1 augustus 2017 08:09

Ik heb vandaag de linker van de tweede rij op, prachtig! Het is echt een heel mooi palette ♡

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2017 om 09:43:

Leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 1 augustus 2017 08:41

Mooi effect! Knap, zo’n zomerse gloed. Volgens mij doet dit palette het vooral goed op zwoele zomeravonden en die eerste, nog steeds warme herfstdagen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2017 om 09:43:

Ik kan nog wel wat zwoele zomeravonden gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door Typisch Kim op 1 augustus 2017 08:44

Wat een mooie kleuren! Dynasty is mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Rosita op 1 augustus 2017 08:54

Wooow, ik vond juist de donkere je ook wel goed staan, maar ik snap dat je ze te donker vind. Ik hou daar wel van; een beetje een heftige aanzet! Whaha Het geeft een lekkere zomerse gloed aan je gezicht! Lekker hoor!

En ook nog een leuke prijs!

Liefs,

Rosita Elise

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 1 augustus 2017 09:01

Wat een mooie palette! Ik heb een Sleek highlighting palette gekregen maar nog niet uitgeprobeerd (ik heb zoveeeel makeup, nog geen tijd gehad om deze uit te proberen). Ik lees altijd super goeie reviews over de Sleek palettes, ook omdat ze verkrijgbaar zijn voor een aantrekkelijke prijs dus zeker waard voor je geld. Ik vind de twee bovenste shades een beetje donker ogen maar opzich ziet het er nog goed uit op je huid, alsof het een subtile bronzer/highlighter is. Deze palette hou ik zeker in mn gedachte!

[Beantwoorden]


Door Susan op 1 augustus 2017 09:18

Ik vind deze zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 1 augustus 2017 10:17

Mooi zomers palette! Hier krijg ik echt zo’n vakantiegevoel van :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2017 om 09:43:

ja, dat ben ik wel met je eens!

[Beantwoorden]


Door Donna op 1 augustus 2017 10:26

Voor mij ook te donker vrees ik, maar wat zijn het prachtige highlighters!

[Beantwoorden]


Door Liset op 1 augustus 2017 10:34

Ik vind dit echt een heel mooi palette! Ik heb hem zelf ook, maar nog niet uitgeprobeerd. Ik vind de swatches in ieder geval al erg mooi. Ik ga hem gauw testen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 1 augustus 2017 13:50

Oeh mijn huid is donkerder dan die van jouw dus wellicht gaat dit palette echt top zijn voor mij! Ziet er prachtig uit in ieder geval

[Beantwoorden]


Door Deborah op 1 augustus 2017 14:01

Alleen die naam al! <3 Jammer van de donkere tinten, de kleuren op zich zijn wel echt prachtig! Ik zal eens kijken voor Solstice, die klinkt voor mijn tint veelbelovend.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 augustus 2017 14:10

Vorige week het nieuwe highlight palette van Urban Decay gekregen, dus laat deze aan me voorbijgaan.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 augustus 2017 15:06

Ik vind het een erg mooi palette. Mooie glans! Hij is inderdaad wel wat aan de donkere kant, maar het misstaat je niet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2017 om 09:44:

Dankjewel Nicole!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 1 augustus 2017 17:00

Ik vind hem echt prachtig ! Prachtige kleuren, maar ik denk dat hij voor mijn huid ook net wat te donker is.

[Beantwoorden]


Door Ariadne op 2 augustus 2017 09:53

Die highlighterpalette wil ik ook nog zoooo graag hebben. Geeft echt goede kwaliteit :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 3 augustus 2017 11:18

Ik heb deze ook getest en ben hélemaal verliefd, je kan er echt een prachtige glow mee maken <3

[Beantwoorden]


Door Sja op 3 augustus 2017 23:53

Ik vind de kleuren mooi, maar zalf en poeder in 1 doosje is geen succes.

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 augustus 2017 22:21

Ben toch meer fan van de poeders dus ik pas deze keer!

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 augustus 2017 11:08

Mooie tinten! Al denk ik dat ik ook te licht ben voor dit palette..

[Beantwoorden]