2 x Givenchy Le Rouge Sculpt Two-Tone Lipstick

Het gezicht is al lang niet meer het enige dat gecontourd kan worden. De ogen, maar ook de lippen moeten eraan geloven. Gelukkig hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn en kun je met een ombre lipstick heel makkelijk dimensie aan je lippen geven. Ik probeerde de chique Givenchy Le Rouge Sculpt Two-Tone Lipstick.

Er zijn vijf kleuren in totaal en ik kreeg nummer 01 en 05 opgestuurd van Givenchy. Qua verpakking zien ze er hetzelfde uit als de normale Givenchy lipsticks. De zilverkleurige dop met leer en studs blijf ik prachtig vinden.

De lipsticks zijn limited edition en maken deel uit van de L’autreNoir herfst/winter collectie.

Givenchy Le Rouge Sculpt € 37,50

01 Sculpt’In Rouge – 05 Sculpt’In Rose

De combinatie van rood en zwart in 01 Sculpt’In Rouge ziet er best heftig uit. Givenchy belooft echter dat de lipstick romig zijn en dat de twee kleuren in de lipstick een ‘elegante balans’ hebben.

01 Sculpt’In Rouge – 05 Sculpt’In Rose

01 Sculpt’In Rouge

In de huls ziet deze lipstick er heftig uit, maar op mijn lippen vind ik hem prachtig. De zwarte buitenkant is een stuk zachter en transparanter dan de rode binnenkant, wat ervoor zorgt dat hij niet gaat overheersen. Ik vind de romige substantie en de gezonde glans die de lipstick heeft, ook perfect bij het ombre effect passen. Mooi!

05 Sculpt’In Rose

Het effect van deze lipstick is nog net even iets subtieler. Op de close-up zie je misschien zelfs bijna geen verschil, maar van een afstandje vind ik wel dat je een natuurlijk verloopje ziet. Deze lipstick is nog iets dekkender. Ook mooi!

Het aanbrengen van de Givenchy Le Rouge Sculpt is zeker op de onderlip wel even wennen. Je moet de lipstick op zijn kop houden en dat voelt toch een beetje gek. Maar het effect vind ik erg mooi, de kleurcombinaties vind ik goed gekozen en de glans in de lipsticks zorgt voor een frisse en luchtige uitstraling.

Natuurlijk gaan de twee kleuren wel steeds meer mengen wanneer je praat, maar als je er een beetje op let dan kan het nog best een paar uurtjes meegaan. Bij mij blijven de lipsticks zo’n twee tot drie uur zitten.

Givenchy Le Rouge Sculpt is vanaf 29 augustus 2017 te koop bij de Bijenkorf Amsterdam en Douglas.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 2 augustus 2017 | 25 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Thania op 2 augustus 2017 06:20

These are gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 augustus 2017 06:45

Ik vind de kleuren wel heel subtiel en mooi in elkaar overlopen, mooi! Ik heb zelf ook eens zo’n lipstick geprobeerd en vind het veel gedoe om die lipstick op mijn onderlip ‘ondersteboven’ aan te brengen… Om die reden doe ik dit dan ook niet snel haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2017 om 09:54:

Snap ik wel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 augustus 2017 08:21

hmmz ik weet nog niet of dit echt iets voor mij is ^^’

[Beantwoorden]


Door Liset op 2 augustus 2017 09:02

Wat een bijzondere lipsticks! Die met zwart vind ik niet zo mooi, maar die tweede, warme combinatie vind ik echt prachtig! Dit zou ik zo dragen.

[Beantwoorden]


Door Susan op 2 augustus 2017 09:15

Mooi!! Maar voor die prijs zou ik ze niet kopen.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 2 augustus 2017 09:21

Ziet er mooi uit en ik vind zo’n randje er subtiel omheen eigenlijk wel mooi. Had eigenlijk gedacht dat het om zo’n lipliner effect van vroeger ging maar gelukkig niet :)

[Beantwoorden]


Door Seren op 2 augustus 2017 09:37

Oeh ik vind dit toch wel erg mooi hoor! Ben tegenwoordig niet snel meer onder de indruk van nieuwe lippenstiften of kleuren, maar dit vind ik wel weer leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2017 om 09:54:

:D

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 2 augustus 2017 10:06

Hmm.. ik denk dat ik deze oversla Haha.

[Beantwoorden]


Door Rosita op 2 augustus 2017 10:15

Je zou ze echt al alleen kopen vanwege de mooie verpakking. De kleuren zou ik zelf niet dragen, misschien omdat ik gewoon meer van nude kleuren hou! Ik zweer bij mijn velvet teddy lips van MAC.

Bij jou staan ze natuurlijk weer fantastisch!

Liefs, Rosita Elise

[Beantwoorden]


Door Mylou op 2 augustus 2017 11:00

Wat een toffe lipsticks! Vooral de tweede kleur vind ik erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Donna op 2 augustus 2017 11:14

Met dit soort producten vind ik ze vaak er mooier uitzien dan dat ze eigenlijk zijn. Hoe je ze aanbrengt staat het je prachtig, maar of het de struggle waard is?

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 2 augustus 2017 11:36

Wat zijn ze mooi! Je staat er echt goed mee!

[Beantwoorden]


Door Loes op 2 augustus 2017 12:19

Wat een bijzondere lipsticks! Vind Sculpt’in Rose vooral heel mooi, omdat het resultaat daar wat subtieler van is. Ze staan je mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2017 om 09:55:

thanks!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 2 augustus 2017 14:19

Ik vind het eigenlijk wel iets hebben, vooral omdat het dus ook zo subtiel overloopt.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 augustus 2017 09:33

Ik vind ze er prachtig uitzien, maar ik zou dit nooit aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Laura - I scream beauty op 3 augustus 2017 09:36

Oh wauw, ik vind dus echt heel erg mooi!! Het staat je ook prachtig trouwens. Ik denk dat ik deze wel wil uitproberen!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 3 augustus 2017 12:10

Ik hou echt van het merk Givenchy! Ze brengen de meest mooie collecties uit, helaas is de helft van deze items vaak exclusive voor USA of Azië. De verpakking ziet er zoals altijd geweldig uit, ik heb echt een zwak voor een leuke verpakking die er super deluxe eruit ziet. Beide kleuren spreken me heel erg aan en zijn ook zeer goed te gebruiken voor alledaagse dingen. Ik zou allebei wel willen aanschaffen! Ook staan ze beide heel erg goed bij jou.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 augustus 2017 21:08

Wat een unieke producten zeg. Ik had er in eerste instantie nog niet bij nagedacht dat het aanbrengen op de onderlip met de lipstick op zijn kop zou moeten, dat lijkt me nog best even lastig. Ik vind het resultaat er wel echt onwijs mooi uitzien! Zeker de moeite waard.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 4 augustus 2017 15:49

Wat een bijzondere producten! Hoewel ik het resultaat wel erg mooi vind, weet ik niet zeker of het product wat voor mij zou zijn. Ik ben toch meer van de matte tinten

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 augustus 2017 22:56

Ik vind de tweede kleur erg mooi! Ik hoop op een goede dupe, want deze is toch iets buiten mijn budget :)

[Beantwoorden]


Door Charel op 6 augustus 2017 14:49

YAY! Ik vind ze super tof!

[Beantwoorden]


Door Britt op 11 augustus 2017 20:09

Op de swatches schrok ik even, maar op de lippen vind ik ze echt prachtig!

[Beantwoorden]