Nieuwe Essence producten najaar ’17 | Eerste Indruk

Ik schrok een beetje toen de bekende tasjes met nieuwe Essence en Catrice producten vorige week bezorgd werden. Daar had ik nog helemaal niet op gerekend! Maar het klopt, het is gewoon alweer tijd voor de nieuwe producten van het najaar! Vandaag test ik de nieuwe Essence producten en geef ik mijn eerlijke mening. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 3 augustus 2017 | 30 reacties

Reacties

Door Manon op 3 augustus 2017 11:06

De producten zien er wel leuk uit, maar bij Essence wil ik altijd wel wat in de winkel testen voordat ik er iets van koop. Ze hebben vaak wel hele goede producten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2017 om 10:30:

Snap ik hoor! Assortiment is ook best flink.

[Beantwoorden]


Door Mylou op 3 augustus 2017 11:42

Wauw die mascara! I’m impressed! De rest van de producten vind ik niet heel interessant helaas. Ik ga wel zeker de rest van de collectie even checken in de winkel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2017 om 10:31:

Mooi he! Ik blijf de mascara voorlopig gebruiken.

[Beantwoorden]

Mylou antwoordt op 4 augustus 2017 om 14:42:

Tof! Ik ben ook heel benieuwd hoe de mascara gedurende de dag houdt. Ik ga ‘m sowieso zelf kopen hoor, maar misschien is een first impression gedurende de dag ook wel leuk met de nieuwe producten!

[Beantwoorden]

Shelly antwoordt op 10 augustus 2017 om 15:54:

Ik heb de mascara besteld en ik kreeg hem 2 dagen later binnen. De mascara is super fijn en heeft totaal geen klontjes! Gedurende de dag is het resultaat nog mooier! Zeker een aanrader dus!


Door Laura J op 3 augustus 2017 12:08

Leuk om alvast wat nieuwe dingen te zien. De mascara ziet er goed uit zeg! (de gewone dan, van metallic op wimpers/wenkbrauwen ben ik niet zo’n fan).
Ik ben zeker in voor een deel 2. Ben vooral benieuwd naar de nieuwe wenkbrauw pomade-pencils die gaan komen.
Catrice heeft trouwens al heel veel nieuwe producten in de schappen liggen, o.a matte lipsticks maar ook gezichtsproducten. Hopelijk komt daar ook nog een review van!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2017 om 10:31:

Goed om te horen, ik ga dit weekend even kijken!

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 3 augustus 2017 12:48

Hi

Thank you for enlightening me on Essence Cosmetics. They are a marvellous find for pale people! Absolute bargains too! I have recently done a personal mini haul and found a great palette for every day use which I would buy for the blusher alone at £4, a good high coverage foundation for £3.80 and I am also pleased with the gel nail polish which is still good after 2 days (£1.60). The eye-shadow/primer is the best I’ve ever used, it covers discolouration very well and doesn’t drag the skin down as some do.

A great dupe for Too faced Candlelight Glow is worth reviewing, its by I heart Makeup in a mini palette, its great. I am also loving Bare Minerals latest bronzer for lightmedium complexions, it’s subtle but good on fair skin. Lastly, Elf cosmetics are now available in Superdrug in the UK, I am loving the Perfect Pink lip glow – still enthralled by colour adaptive makeup magic at 54! Its so creamy and hydrating unlike some of the others I’ve tried which were very dry.

Keep up the great work!

[Beantwoorden]


Door Marit op 3 augustus 2017 13:30

Super leuke video!! Was erg verbaast over die mascara Omg die is echt bizar goed. En die groene lipstick wil ik al zooo lang!! (Ben alleen beetje een krent dus mega blij dat er drogist uitvoering is nu)
Een deel 2 lijkt me echt super leuk! Sws al jouw filmpjes wel :)
Vraag me alleen af of de blauwe en paarse lipstick (Kiss the mermaid and Kiss the unicorn) dezelfde aanpassing aan je Ph vertonen en daarmee ook dezelfde kleur hebben? daar ben ik wel benieuwd naar :)
Nogmaals super leuke video echt van genoten ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2017 om 10:32:

Ga ik naar kijken! Dankjewel Marit!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 3 augustus 2017 16:20

*bling-bling*. Ga je een avondje mee naar de disco, Vera? ;-) Wat een hoog shine gehalte hebben de nieuwe producten. Vooral de wenkbrauwgel, haha! De glans van de blush vind ik daarentegen prachtig. Leuk om jouw enthousiasme hierbij te zien. Ik heb genoten van je filmpje. Ik sta dan ook zeker open voor een deel 2. De longlasting lipsticks gaan er inderdaad uit. Ik heb ‘Barely There 06’ dan ook al flink ingeslagen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2017 om 10:32:

Dankjewel! En de blush is inderdaad prachtig, de wenkbrauwgel is nog niet echt een favoriet ;)

[Beantwoorden]

Julie Tina antwoordt op 4 augustus 2017 om 18:36:

Hi Beautyjuf

De kleur ‘Barely There’ was ook lang een favoriet van mij! Moest je een alternatief zoeken kan je eens kijken bij Hema naar de Soft Matt Lipbalms, 11 is een gelijkaardige kleur en blijft ook nog eens langer zitten. Misschien een tipje :)

[Beantwoorden]

Beautyjuf antwoordt op 7 augustus 2017 om 18:37:

Ontzettend bedankt voor de tip! Ik zal eens een kijkje gaan nemen bij Hema :-)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 augustus 2017 17:08

Leuke video Vera! Vroeger hield ik precies bij wat er uit het assortiment ging (en kocht ik wat afgeprijsd was haha) en maakte ik een wishlist van al het nieuws. Nu doe ik dat niet meer (I’m in love with minimalism), maar ik vind het wel handig om het zo in een video te zien, zodat ik up to date blijf als blogger :)

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 3 augustus 2017 23:02

Ik word altijd zo blij van jou Vera!
En ook van deze producten! Die mascara ga ik morgen gelijk even ergens scoren! Cuz I want to test it! En mascara heb je nooit genoeg!

Love it!

[Beantwoorden]


Door Sja op 3 augustus 2017 23:50

Die glitterwenkies gaan em niet worden bij mij.

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 augustus 2017 01:28

Altijd leuk als je weer de nieuwe producten gaat testen! Die highlighter van Essence is echt zo mooi inderdaad en die mascara deed het ook echt super zeg!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 4 augustus 2017 07:37

Wow, tijd vliegt dan toch wel snel voorbij als de nieuwe collecties voor het najaar alweer beschikbaar zijn. Leuke collectie weer van Essence, niet heel bijzonder. En ook ik ben het meest gecharmeerd van de mascara, die wil ik absoluut hebben!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 4 augustus 2017 07:43

Wat een leuke video, de producten zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Susan op 4 augustus 2017 08:43

Leuke video! Ik heb zelf al een heleboel nieuwe producten van Catrice getest, maar Essence nog niet.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 4 augustus 2017 11:41

Die mascara wil ik zeker gaan halen! Op het einde leek het heel gewoon dat rosegold in je wenkbrauwen, hihi. Vind het wel leuk voor als extra touch op de wimpers!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2017 om 10:17:

Ja he, vond ik ook wel! :D

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 4 augustus 2017 11:52

Essence heeft zeker een aantal toffe nieuwe producten uitgebracht! Ik kan niet wachten om ze zelf ook te proberen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 augustus 2017 17:10

Wat leuk dat je alles weer hebt getest, er zitten een hoop leuke producten tussen. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe producten van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 4 augustus 2017 18:27

Ik moet zeggen dat je wenkbrauwen me heel erg afleidden in de video haha! Ben nog niet helemaal zeker wat ik er van vind ;) Ik ben wel erg benieuwd naar de blush/highlighter, die ga ik samen met de andere kleuren zeker bekijken in de winkel. Het effect van de metallic lipkleuren en het palette vind ik ook erg mooi bij je. Ik was lang fan van hun Longlasting lipsticks omdat de formule mooi en comfortabel zat maar helaas niet bepaald longlasting bij me. Benieuwd of deze andere lijn het beter doet! Ik hou van dit soort uitgebreide eerste indruk video’s :D

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 augustus 2017 18:59

Erg leuk! Die mascara ziet er echt super goed uit en ga ik onthouden :)

[Beantwoorden]


Door Josie op 6 augustus 2017 12:09

hallo :)

ik wilde even zeggen dat je zo enthousiast bent in je video over essence, dat vind ik leuk, want
veel van de producten, gelukkig niet alles, is op tiener meiden gericht, en je maakt er toch een
een fijne look van !!
dankjewel

fijne zondag :)

vr gr Josie

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 7 augustus 2017 12:42

Woooo die mascara! Insane! Ga ik ook gebruiken.

[Beantwoorden]