Sleek Highlighting Palette Solstice

sleek_highlighting_palette_solstice01

Het is de afgelopen tijd wat stiller geweest rondom Sleek, maar na een rustigere periode is er momenteel een nieuw product waar veel beautybloggers- en YouTubers mee weglopen. Ik heb het natuurlijk over het populaire Sleek Highlighting Palette Solstice! 4 highlighters in een glimmende koperkleurige verpakking.

sleek_highlighting_palette_solstice02

sleek_highlighting_palette_solstice04

Je kon dit palette al zien in mijn Londen vlog (helemaal aan het einde in de shoplog), maar dit palette is ook vanuit Nederland verkrijgbaar en in diverse webshops te koop.

Er zijn drie verschillende highlighter paletten, maar Solstice is de populairste en tevens de versie die mij het meeste trok. Er zitten 1 romige en 3 poeder highlighters in dit palette.

Sleek Highlighting Palette Solstice € 13,95

sleek_highlighting_palette_solstice05

sleek_highlighting_palette_solstice06

Ecliptic – Hemisphere
Subsolar – Equinox

sleek_highlighting_palette_solstice07

Ecliptic

Het is de enige romige highlighter in het palette. In de pan heeft Ecliptic een duidelijke bronskleur, in gebruik is de highlighter een stuk neutraler. De kleine roze deeltjes die erin zitten, worden een stuk duidelijker en brengen een koele gloed naar voren.

sleek_highlighting_palette_solstice08

Hemisphere

Niet schrikken, Hemisphere is paars! In gebruik vind ik deze subtiele violet zeker geen verkeerd gezicht. De koele glans is heel bijzonder, al dan niet oogverblindend.

sleek_highlighting_palette_solstice09

Subsolar

Deze lichtgele highlighter is nóg een stuk intenser. In gebruik vind ik hem vrij wit, het is duidelijk een hele koele tint. Maar wel heel heftig glanzend en dat vind ik erg gaaf.

sleek_highlighting_palette_solstice10

Equinox

Tot slot is er Equinox, een champagnetint met koele glans. Mijn favoriet uit het palette.

sleek_highlighting_palette_solstice03

De highlighter met de zachtste glans is Ecliptic, de andere highlighters zijn echt ontzettend intens. Heel mooi, zo oogverblindend. Hoewel ik het jammer vind dat alle higlighters een koele glans hebben (terwijl dat ik op het eerste gezicht niet zo lijkt), vind ik het wel heel leuk dat Sleek ook een paarse highlighter in het palette heeft gestopt en bovenal: dat de kwaliteit zo fijn is.

Elke highlighter uit het palette geeft veel poeder af. Ze werken heel makkelijk en geven direct resultaat. Meng ze met elkaar, of bouw laagjes op als je extra wilt opvallen. Een prachtig palette!

Het Sleek Highlighting Palette Solstice kun je hier* en hier* bestellen.


Reacties

Door Maaike op 6 juli 2016 07:24

Ik vind deze er zo mooi uitzien! Helaas zit er creme en poeder in 1 palette. Dat doet Sleek wel vaker en dat vind ik niet zo handig in gebruik. Als er nou een klepje oid overheen zat, of als het alleen poeders zouden zijn, zou ik eerder geneigd zijn deze aan te schaffen.

[Beantwoorden]

Anoniem antwoordt op 6 juli 2016 om 17:02:

Ik heb dit prachtige palette ook en er komt bij mij geen poeder in de creme highlighter!

[Beantwoorden]

Rian antwoordt op 6 juli 2016 om 22:10:

Stukje hard plastic op maat knippen en er in leggen. Niet zaligmakend, maar ik vind het ideaal voor mijn steek paletjes;)

[Beantwoorden]


Door Susan op 6 juli 2016 07:30

Ziet er mooi uit! Maar ik zou toch liever 1 losse highlighter kopen.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 juli 2016 07:31

Ziet er mooi uit – zowel de verpakking als de highlighters zelf! En die lila tint is ook zeker bijzonder. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door manon op 6 juli 2016 07:56

Dit highlighter palette vind ik echt super gaaf! De glans is alleen zo sterk dat ik hierdoor wel twijfel om hem aan te schaffen. Maar ik ga hem nog wel swatchen in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 juli 2016 07:58

Ik heb vaak gelezen dat dit een erg populair highlighter palette is. Ik had alleen nog niet eerder een review gezien. De vormgeving vind ik mooi, ziet er prachtig uit. Ik had wel iets meer van alle kleuren gehad, nu spreekt eigenlijk alleen de laatste mij heel erg aan.

[Beantwoorden]


Door Maris op 6 juli 2016 08:01

Mooi highlighter palette! Ik had hem bij een aantal youtubers al voorbij zien komen. Wel fijn om eens een mooie betaalbare koele highlighter voor te zien komen. Heb het idee dat de meeste highlighters koel zijn, maar ik kan er naast zitten natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 6 juli 2016 08:26

Mooi palette. Vooral Subsolar vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 6 juli 2016 08:33

Ik heb hem zelf ook. Echt prachtige higlighters, leuk wanneer echt wilt uitpakken.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 juli 2016 08:39

De highlighters zijn prachtig! Toevallig staat dit palette nog op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 6 juli 2016 09:16

Jaa ik ben zo blij dat ik dit palette ook heb aangeschaft. Hij is echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door anna op 6 juli 2016 09:59

Ik vind het echt een prachtig palette! Maar ik twijfel wel omdat er zoveel koele kleuren in zitten. Ik houd toch wel meer van warme highlighters.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 6 juli 2016 10:18

Wauw, ziet er supermooi uit!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 6 juli 2016 10:25

Al een tijd in bezit, en ik begin dit palette steeds meer te waarderen. Erg leuk dat dit palette ook ineens ontdekt wordt want de glow is ook erg mooi. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door Desiree op 6 juli 2016 10:51

Wauw, wat ziet dit highlight palette er prachtig uit! Helaas staan koele kleuren mij over het algemeen niet heel erg mooi, maar ik ga het zeker swatchen! Voor de prijs kun je het bijna niet laten ;-)

[Beantwoorden]


Door Minke op 6 juli 2016 11:18

Erg mooie highlighters! Sleek stelt nooit teleur :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 juli 2016 11:22

Ik vind het een mooi palette! Helaas denk ik wel dat ze allemaal te koel voor mij zijn.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 6 juli 2016 11:35

Wauw mooi zo’n highlighter palette! Ik vind de laatste het mooist :)

[Beantwoorden]


Door Dory op 6 juli 2016 11:56

Ik heb dit pallet een tijdje in bezit en hij is echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 6 juli 2016 12:05

Dit palette is zo mooi, hij staat nog steeds op m’n wishlist.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 6 juli 2016 12:10

Wat ziet je huid er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Marlin op 6 juli 2016 12:23

Haha wat toevallig, ik heb deze afgelopen donderdag gekocht bij de ici Paris XL. Ik vind hem ook mooi maar moet eigenlijk nog wel een goede kwast er bij kopen. Heb jij ervaring met de highlight kwast van de Etos?

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 6 juli 2016 om 22:59:

Ik ben niet vera, maar heb wel ervaring met de etos highlight kwast. Ik vind hem persoonlijk niet zo fijn, wat te stevig ofzo. Ik zou je eerder de real techniques setting brush of hema fan brush aanraden. De RT kwast brengt je highlighter dekkender aan dat de fan brush.

[Beantwoorden]


Door Saar op 6 juli 2016 12:36

Ziet er heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Evy op 6 juli 2016 13:23

Hij is echt prachtig, niet?! Heb er zelf ook een blogpost over geschreven omdat ik hem zo fantastisch vind :). Mijn favoriet is Hemisphere, een heel unieke kleur.

[Beantwoorden]


Door Lindy op 6 juli 2016 13:40

Jaaaa! Ben blij dat je hem zo mooi vindt Vera! <3 Ik mix zelf Equinox of Hemisphere graag met Becca Champagne Pop en ik vind die combinatie echt geweldig! Zou je eens moeten proberen! Ik breng de highlighters zelf ook graag aan met een Fan brush en blend ze dan een beetje uit met een tapered brush of mijn blushkwast :) xxx

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 6 juli 2016 14:39

Aaah! Wat ben ik fan van Sleek producten! Dit palet is dan ook weer eens super gedaan door Sleek!

[Beantwoorden]


Door Loïs' Blog op 6 juli 2016 14:49

Wat een prachtig palette! Die verpakking is zo mooi! Liefs

[Beantwoorden]


Door priscilla op 6 juli 2016 17:09

Prachtige palette. Alleen de verpakking is al super!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 juli 2016 18:20

Jaaaa eindelijk weer een nieuw product van Sleek! En I <3 de highlighters van dit merk. Doet me eraan denken dat ik ook nog een oud highlighter palette van dit merk heb

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 juli 2016 19:44

ziet er niet verkeerd uit!

[Beantwoorden]


Door Romy op 6 juli 2016 20:19

Mooi! Heb hier al veel positieve reviews over gelezen ♥

[Beantwoorden]


Door Axelle op 6 juli 2016 20:30

Wauw wat een prachtig palette!

[Beantwoorden]


Door Sara | MevrouwMiauw.nl op 6 juli 2016 21:31

Dit prachtige palette heeft al meerdere malen mijn aandacht getrokken. Wat een schitterende highlighters zijn dit zeg! Ze zouden perfect zijn geweest voor jouw full face highlighter challenge laatst op YouTube, haha. Of ik dit palette zelf aan zou schaffen weet ik niet. Ik houd zelf van subtiliteit en deze highlighters zijn best wel “in the face”. Dat neemt niet weg dat ik het een prachtig palette vind.

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 6 juli 2016 22:01

Lijkt me echt een ontzettend mooi palet! Daarnaast wil ik nog even zeggen dat dat blonde haar je echt geweldig staat, liefs!

[Beantwoorden]


Door Maria op 7 juli 2016 10:23

Heel mooi pallet Vera! Heb in het verleden de Sleek dupe van Nars orgasm gebruikt en die was ook goed, ga even langs Ici Paris om deze in het echt te bekijken.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 7 juli 2016 10:47

Ik vind een poeder wel fijner werken en Equinox lijkt me dan ook echt een prachtige kleur! Het palette zelf ziet er prachtig uit, heel leuk!

[Beantwoorden]


Door irene op 7 juli 2016 11:30

Dit is echt een heel mooi palette! :) X

[Beantwoorden]


Door Jolet op 7 juli 2016 18:24

Heel toevallig heb ik deze net vandaag gekocht, voordat ik je review had gelezen! Maar nu ben ik nog enthousiaster om hem uit te proberen!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 8 juli 2016 22:31

Prachtig palette, en ontzettend betaalbaar. Equinox is zó mooi dat je alleen al daarvoor het palette zou moeten aanschaffen. Ik gebruik dit palette dagelijks met veel plezier en vind dat hij de 13,99 meer dan waard is. Fijne review, Vera!

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 juli 2016 22:24

Ik zag dit palette allereerst bij Nikkietutorials, maar daarna bij steeds meer beautybloggers. Het geeft echt een ontzettend mooie glans. Ik had verwacht dat hij behoorlijk prijzig zou zijn (hoewel Sleek zeker geen high-end merk is) maar €13,95 valt me meer dan reuze mee! Ik heb ook een paarse oogschaduw die als highlighter gebruikt kan worden, dus die zal me ook zeker in de smaak vallen. Zeker een must-have dit!

[Beantwoorden]