Zomer foto’s #5

Wat een gekke zomer is het tot nu toe. Het ene moment heb ik een heerlijk vakantiegevoel, het andere moment droom ik dat het sneeuwt. Toch merk ik nu wel echt hoe rustig het online geworden is, de vakantieperiode is officieel aangebroken. Mijn agenda is lekker leeg, met aankomende week een afspraak bij de kapper en verder helemaal niets! Afgelopen week was het ook lekker rustig. Kijk mee!

Er kwam een bestelling binnen en ondanks dat het een aankoop uit de sale was, was het zo mooi ingepakt! Echt een kadootje, super leuk.

Vrijdag had ik een afspraak bij de podoloog, om na jaaaaaren eindelijk nieuw steunzolen te laten maken. Het was heerlijk weer, dus ik liep er naartoe.

Op de terugweg hopte ik even de supermarkt in om avondeten te scoren. Bij Jumbo zag ik dat ze een heel groot diepvriesvak met producten van de Vegetarische Slager hadden staan. Super goed! Ik wilde wat meenemen, maar veel was voor de frituur en die heb ik niet. Binnenkort nog maar eens beter kijken.

Omdat ik me niet zo fit voelde, nam ik een verse courgettesoep mee. Dat was helaas niet zo’n succes, de soep smaakte erg waterig.

Zaterdag moest Jeffrey werken en ging ik zelf thuis ook aan de slag met een aantal reviews. ’s Middags even een break met de nieuwe L’Officiel.

Ook zondag moest Jeffrey werken, maar hij was de ochtend wel vrij en daarom besloot ik hem te verrassen met een zondagsontbijtje.

Vlak voordat Jeffrey naar zijn werk ging, belden mijn ouder aan. Ze hadden een nieuw plantje voor me meegenomen, die je links op de foto ziet. Past perfect in de pot!

Met mijn ouders ging ik de stad in, papa kocht in de uitverkoop nog wat mooie colberts, overhemden en een stropdas.

Kijk hem nou eens tevreden zitten, super schattig.

Mijn ouders bleven bij mij thuis nog lekker lang nakletsen, wat heel fijn was. Soms vind ik het best lastig de avond door te komen als ik alleen ben.

Maandag! Een relaxte dag. Ik ruimde veel op.

Vooral de keuken moest eraan geloven. Ik werd gek van alle overvolle lades en kastjes en gooide veel weg.

Voor

Na. Veeeel beter! En het is zo iets kleins, maar elke keer als ik het kastje open doe word ik er blij van.

’s Avonds besloten we nog even een wandeling te maken.

Evening stroll ?

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Dat was heel fijn en mooi, met die ondergaande zon. Moeten we eigenlijk vaker doen deze zomer, ik hoop dat we het niet vergeten.

Lunch met team @hellosparkle_nl ???

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Dinsdagmiddag had ik een afspraak bij MOOK met Amanda en Valentine van mijn agentschap. Zakelijk overleg onder het genot van pancakes: daar zeg ik geen nee tegen.

’s Avonds stopte ik een pizza van Magioni in de oven. Ik was al fan van de bloemkool- en courgettebodems, maar ook deze voorbelegde pizza beviel goed.

Hahaha. ‘Schatje, kun je even op mijn schouders duwen alsjeblieft?’

Woensdag was het eindelijk weer eens tijd voor lunch met…

Weer zo goed en urenlang met @teskedeschepper gepraat over 100 en 1 dingen. Dikke liefde ?

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Tes! Als ik weet dat ik ga lunchen met Teske, maak ik de rest van de dag mijn agenda vrij omdat we vaak uren blijven zitten en kletsen. Dat vind ik altijd zo fijn en we bespreken zo ontzettend veel verschillende dingen. Ik hoop wel echt dat we in deze zomerperiode nog wat vaker gaan afspreken, want we doen het nog steeds veel te weinig ondanks dat het elke keer zo gezellig is ❤️

Goedemorgen! Donderdag ontbeet ik met een smoothie van aardbei en sinaasappel in deze mooie Starbucks beker.

Ik liet mijn computer uit en ging aan de slag met een vision board. Ik wilde mijn ideeën en doelen voor de komende tijd uit mijn hoofd halen en duidelijk voor me kunnen plaatsen. De laatste maanden is er best wat veranderd en ik merkte dat ik daar behoefte aan had. Ik bladerde en knipte in oude tijdschriften, maar ik ben nog niet helemaal klaar. Het is een projectje voor komende tijd.

Ik deed nog wat yoga, waste mijn haar, werkte mijn mailbox door en liet mijn gezicht weer eens lekker een dag make-uploos.

’s Avonds maakte ik met Jeffrey deze koude pastasalade met carpaccio. Erg lekker, echt zomers! Recept van Brenda Kookt.

Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #4
Zomer foto’s #3
Zomer foto’s #2

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 24 juli 2017 | 32 reacties

Reacties

Door Femke op 24 juli 2017 06:16

Avondwandelingen vind ik heerlijk, als het tenminste niet regent.. dan vind ik dat meteen weer minder. Ik vind het ook altijd erg fijn als een kastje weer is opgruimd.. daarover gesproken, dat moet bij mij ook hoog nodig weer gebeuren!

[Beantwoorden]


Door Syl op 24 juli 2017 07:08

Haha met sommige vrienden weet ik dat ik niets anders moet plannen omdat het altijd uitloopt. Grappig dat ik niet de enige ben.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 juli 2017 07:38

Leuke foto’s! Ik ga bij “mijn” Jumbo ook maar even op zoek naar dat vriesvak haha, kom maar door met de vega kroketten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2017 om 15:38:

Ben ook echt zo benieuwd hoe ze smaken!

[Beantwoorden]


Door Susan op 24 juli 2017 08:28

Wat een heerlijke zomerse foto’s allemaal! Leuk dat je een visionboard gaat maken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2017 om 15:38:

Dankjewel Susan!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 24 juli 2017 08:52

Wat een heerlijke rustig weekje heb je gehad! Wat is het toch een rare tijd wanneer de zomer aanbreekt, lekker rustig en geen ‘verplichtingen’. Ik vind het altijd zo super schattig als ik je ouders tussendoor je verhaal lijn zie staan, ze lijken me echt aardige mensen! Mijn weekje was vrij rustig, heb grotendeels mijn tijd besteed aan werk en van het weekend twee verjaardagen gehad en de zondag ging ik even met mijn kat naar de dierenarts (ik kan geen pil toedienen bij haar, ze word gelijk gek!) en wat huishoudelijke dingetjes gedaan.

[Beantwoorden]


Door Loes op 24 juli 2017 10:02

Heerlijk weekje weer! Ik moet zeker eens naar de Jumbo om te kijken of die diepvriesvleesvervangers ook hier verkocht worden, klinkt heel goed namelijk! En volgens mij is je vriendschap met Teske heel fijn.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 24 juli 2017 10:41

Wat leuk! En zo’n vision board, wat een goed idee! Dat wil ik ook nog eens gaan doen. En wandelen doe ik ook altijd graag.

[Beantwoorden]


Door Mylou op 24 juli 2017 11:18

Leuk om te zien! Ik heb nog een hele hoop tijdschriften liggen, dus misschien moet ik daar eens in gaan knippen. ‘Vroeger’ deed ik dat echt veel, maar nu heb ik het al lang niet meer gedaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2017 om 15:39:

Ik ook! Kan het aanraden hoor, vond het ook heel ontspannend werken.

[Beantwoorden]


Door marleen op 24 juli 2017 11:21

Oh wat een héérlijk weekje! Die pastasalade ziet er zalig uit trouwens! Ik vind dat lekker op warme dagen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 juli 2017 11:52

Haa dat van die keukenkastjes herken ik wel! Was tijdje terug ook zinvol en een troep. Heerlijk om het dan uit te zoeken en daarna een opgeruimd kastje te hebben. Wat ik niet meer wilde heb ik andere mensen blij mee gemaakt via zo’n Facebook weggeefhoek. Ik moet eigenlijk ook eens de kasten (en vloer) van mn slaapkamer aanpakken. Maar eer ik zover ben om eraan te beginnen duurt altijd even.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2017 om 15:39:

Heb ik ook hoor, gaat toch vaak in stapjes en dat is ook prima!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 juli 2017 13:28

ik hoor veel goeds over de items van de vegetarische slager :D zelfs ik als vlees-eter wil het proberen!

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjes op 24 juli 2017 13:37

Die hapjes van de Vegetarische slager zijn super lekker! Mijn tip? Investeer in een geode Aifryer :)

[Beantwoorden]


Door Brenda op 24 juli 2017 14:10

Wat een heerlijke zomerfoto’s Vera, en ook fijn dat je agenda leeg is. Kun je extra genieten van de zomer. En ik zie aan het einde ineens een lekkere pastasalade voorbij komen! Wat leuk dat je de carpacciopastasalade van mijn blog hebt gekookt. Is ook een van mijn favorieten deze zomer ;)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 juli 2017 14:41

Wat een leuk weekje zeg!!

[Beantwoorden]


Door Annika op 24 juli 2017 15:44

Ik ben heel benieuwd naar de hapjes van de Vegetarische Slager op dit moment…

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 24 juli 2017 16:21

Heerlijk weekje! De hapjes zien er super lekker uit.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 24 juli 2017 16:37

Ik ben echt dol op de dingen van de Vegetarische Slager! Ik heb het nog nooit in het vriesvak gezien dus ga eens een kijkje nemen! Binnenkort ook maar eens een Magioni pizza proberen, hoor er zoveel over dus ben wel onwijs benieuwd haha.

[Beantwoorden]


Door Rosita op 24 juli 2017 16:55

Je week ziet er ontspannen uit, mis kunnen jij en Teske volgende keer weer een video opnemen! Die blijven namelijk altijd zo leuk!

Avondwandelingen zijn fijn, toevallig heb ik er ook 1 gemaakt afgelopen week! Lekker als het zonnetje nog fijn schijnt maar het niet te warm is om goed door te lopen!

Lekker van de vakantie periode genieten Vera!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Dorinde op 24 juli 2017 19:45

Die voor-na foto’s van een opruimsessie zijn zo heerlijk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 juli 2017 20:15

Ziet eruit als een heerlijke week.
Ik ben erg benieuwd naar de hapjes van de Vegetarische slager, wist nog niet dat ze ook diepvriesproducten hadden.
Ook altijd leuk om je ouders voorbij te zien komen, een gezellig gezinnetje zijn jullie.
Speel je trouwens gitaar of is dat de gitaar van Jeffrey?
Geniet van de zomer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2017 om 15:39:

Die is van Jeff inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Jana op 24 juli 2017 21:35

Zo te zien had je een leuke week :D Fijn om tussendoor ook even te genieten van de kleine dingen :-) x

[Beantwoorden]


Door Marie op 25 juli 2017 09:37

Wat een chille week! Je huid zag er ook echt flawless uit op de een-na-laatste foto.

[Beantwoorden]


Door Zita op 25 juli 2017 14:48

Oh, ik hou ook zo van avondwandelingen. Ik woon in België aan de zee en dan is het echt heerlijk om ’s avonds nog even op het strand te gaan wandelen en met m’n voeten even in de zee te gaan. Het kan zo verfrissend zijn na een lange dag.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 juli 2017 22:19

Wat ben je mooi op de make-up loos foto!

[Beantwoorden]


Door Harriet op 26 juli 2017 09:06

Wat een mooi huis heb je! *jaloers* haha.

[Beantwoorden]


Door Hanneleen op 26 juli 2017 14:51

Hii Veertje,

Vind het altijd zo leuk om dit door te lezen! Moet het vaker doen want elke keer vrolijkt het me op en inspireert het me om zelf zoiets ook te doen! Ik zit de laatste tijd veel thuis. Ben in mei geslaagd en sindsdien heb ik vakantie. Ik werk nu net een paar weken maar ik merk zo dat ik baal dat ik gewoon niks doe. Door je foto’s van het opruimen en lekker erop uit gaan, heb ik weer wat ideeen gekregen. Ik ga is aan de slag! Thanks x

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 juli 2017 11:21

Wat zie je er goed uit zonder make-up Vera! Je huid oogt enorm gezond, misschien een after yoga glow? ;)

[Beantwoorden]