Zomer foto’s #4

Zoals ik vorige week al vertelde, ging het even niet zo goed. Ik wil daar open over zijn omdat ik weet dat alles bij mij soms moeiteloos en perfect kan lijken, maar ook ik mijn problemen heb en dat hoort ook bij het leven. Ik denk dat we bijna allemaal wel eens zoiets meemaken. Soms is het heel duidelijk, soms weten we niet waar het vandaan komt. Ik vind dat we daar net zo goed over mogen en eigenlijk zelfs over moeten praten, om zelf en van elkaar te leren. Dit was mijn week.

Vrijdag was Jeffrey vrij. We maakten er een heel relaxte en fijne dag van samen. Het was heerlijk weer, we hadden niet veel honger en besloten daarom ’s avonds op het terras van Cannibale Royale wat nachos en bitterballen te bestellen als avondeten. Dat was perfect.

Daarna gingen we naar de film, de keuze viel op Baby Driver. Sinds ik deze super vette trailer van de film al een paar weken geleden gezien had, kon ik niet wachten naar de bios te gaan. Vorige week draaide hij eindelijk en de film viel absoluut niet tegen. De muziek erin is geweldig, het tempo is heerlijk en er is lekker veel actie en een beetje romantiek. Ook had ik totaal geen idee welke kant het verhaal op zou gaan, wat het spannend hield. Zeker een aanrader wat mij betreft!

Jeffrey en ik hadden en hele fijne date night ❤️ (Altijd zo charmant wanneer lipstick overal van je lippen, behalve van het bovenste randje af is).

Zaterdag deden we wat klusjes in en rond het huis. We moesten naar de schoenmaker, deden boodschappen, dat soort dingen.

En Jeffrey maakte deze heerlijke ijskoffie voor me. Recept van Uit Pauline’s Keuken.

Zaterdagavond ging het even niet zo goed. Ik had een paniekaanval toen we TV keken. Dat overviel me enorm, ik had al jaren geen paniekaanval meer gehad. Ik merkte dat ik ernaar niet meer naar TV kon/wilde kijken. Toen hebben Jeffrey en ik de ligstoelen bij het raam gezet en hebben we daar de rest van de avond gezeten en gepraat.

Zondag voelde ik me nog steeds niet goed. Ik vond het echt even heel kut en moeilijk om uit bed te komen en mijn dingen te doen, maar ik moest echt een video opnemen. Toen Jeffrey naar zijn werk was, stapte ik rustig onder de douche, kleedde ik me aan, haalde nog eens diep adem en zette toen de camera aan. Achteraf ben ik heel blij dat ik toch heb gefilmd, maar in het moment was het echt niet makkelijk en kon ik elk moment in huilen uitbarsten.

En eigenlijk wilde ik daarna weer in bed kruipen, maar ik pakte mijn spullen, kocht op het station een flesje water en stukjes appel en stapte in de trein naar Arnhem. Ik zeg dit niet om veren in mijn eigen reet te steken, maar om aan je te vertellen dat als je bang bent, paniekerig, of wat dan ook: kom uit bed, ga naar buiten. Laat het je niet tegenhouden om je leven te leven. Hoe moeilijk het op dat moment ook is. Als ik het kan, kan jij het ook.

Ik vertrok naar Arnhem omdat Thijs met zijn werk een eigen tent had tijdens ArnhemProeft. Super tof!

Van zijn collega kregen we een heerlijke versgemaakte ijskoffie.

Maar er stonden nog veel meer leuke restaurants in het park. Met mijn ouders en deels ook met Thijs, heb ik op verschillende plekken gezeten en verschillende gerechten gegeten.

Het was heel erg gezellig, lekker druk ook! Het weer was perfect en de sfeer goed.

Je ziet aan alles dat ik geen rijbewijs heb hè?

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

En ook ik begon me weer iets beter te voelen, vooral door met mijn ouders te praten. Dat was heel fijn. Ik was heel blij dat ik toch naar Arnhem was gegaan.

Iets minder fijn: de gigantische blaren die ik opliep. Opweg naar het station móesten mijn schoenen gewoon uit: ik trok het niet meer.

Maandag werd ik wakker in Amsterdam en ’s ochtends werden er meteen al een aantal pakketjes bezorgd. In dit pakket van Max Factor zaten behalve producten, ook koekjes! Lekker, zo’n lipstickvormig koekje.

Jeffrey kreeg het oogschaduwpalette-koekje.

Nieuwe body mist van Kenzo, met een leuke pin.

We maakten het hele huis schoon en ik vond tijdens het boenen van de vloer het balletje van mijn piercing!!! Vrijdag was mijn piercing met het wassen van mijn haren losgeraakt en het balletje eraf gevallen. Ik kon hem nergens meer vinden en had ook niet verwacht dat ik hem nog zou vinden, dus ik was super blij toen ik het balletje opeens zag glimmen op de vloer.

’s Middags kwamen Alwin en Saske, die voor ons Ponzu saus hadden meegenomen. Hier zijn we suuuuper blij mee, want dit is echt de allerlekkerste saus voor poké bowls!

We hadden nog mega veel meloen liggen, perfect als snack.

?❤️

Alwin en Saske kwamen met de trein, wat betekende dat Jeffrey zijn cocktail skills kon uitoefenen! Voor Saske en mij maakte hij een Blue Lagoon.

Nog even poseren met Alwin’s bril en tas en toen gingen hij en Saske weer naar huis. Het was heel erg gezellig ❤️❤️❤️

Dinsdag voelde ik me nog steeds niet helemaal lekker. Ondanks dat Jeffrey vrij was, werd het daarom een hele rustige dag die we vooral thuis spendeerde. Wel gingen we even naar buiten om boodschappen te doen en benodigdheden voor mijn video van zondag te kopen. Zo had ik een glazen kom nodig. Deze werd het niet (niet diep genoeg), maar uiteindelijk vond ik er toch één bij Blokker. In the pocket!

En ik moest heel wat documenten inscannen, maar dat blijft toch altijd een gedoe met mijn scanner. Ik heb zo’n hekel aan scanners en printers. De print of het papier is altijd op, maakt ‘ie weer geen verbinding met de computer… pffff.

’s Avonds keken we seizoen 5 van Suits af… Wát was dit een gaaf seizoen! Ik kan niet wachten op seizoen 6.

Woensdag werd ik wakker… en voelde ik me eindelijk weer goed. Weer helemaal mezelf, niet meer huilerig en somber. Ontzettend fijn. Ik ging gelijk lekker aan de slag en filmde de video voor zondag, waarin ik de Jamsu techniek test.

Voor de setting moest ik een beetje creatief zijn, maar uiteindelijk lukte het me dankzij mijn glazen kaptafel en twee camera’s, alles te filmen wat ik wilde filmen.

Make-uppie! Met een nieuwe NARS Powermatte Lip Tint.

Ik kwam eindelijk toe aan het lezen van alle reacties op de Dior unboxing. Wat is iedereen super lief en enthousiast! Dat maakt me heel blij.

Donderdag reisde ik af naar deze prachtige locatie in Amsterdam. Dit is Park Frankendael.

In restaurant De Kas had ik een hele gezellige en uitgebreide lunch van Coty.

Dit basilicumijs in honing met meloen en citroenmerengue was zalig.

En de omgeving: zo mooi!

Na de lunch kreeg ik een mooie goodiebag mee naar huis waar onder andere dit tasje met mini parfum van Chloé in zat. Zo schattig!

En dan wil ik afsluiten met deze prachtige foto van mijn verzameling sokken, haha! Donderdagavond besloot ik mijn hele sokkenla om te keren en heel veel sokken weg te gooien. Ik draag eigenlijk alleen nog pantykousjes en sneakersokken en veel sokken waren ook al erg versleten. Weg ermee! Heb ik weer wat meer ruimte in mijn kast.

Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #3
Zomer foto’s #2
Zomer foto’s #1


Reacties

Door Femke op 17 juli 2017 08:34

Ondanks de mindere momenten klinkt het als een fijne week. Ik vind het knap van je dat je ondanks je gevoelens daar toch overheen stapt. Ik vind het heel goed dat je dit benoemt, je zal hier ‘without a doubt’meiden die jou volgen mee inspireren.

[Beantwoorden]


Door Michèle op 17 juli 2017 08:57

sterk over je paniekaanval. mijn vriend heeft er ook last van.. kan het idd alleen maar beamen dat het dan beter is om jezelf naar buiten te brengen en iets te doen, ook al is het nog zo moeilijk. ik merk het echt aan m’n vriend dat als ik hem naar buiten krijg het veel sneller weer oké is dan als hij binnen blijft, dan sleept het veel langer aan. knap dat je er zo eerlijk over bent!

[Beantwoorden]


Door Mar op 17 juli 2017 08:57

Dat tasje en parfum is echt leuk! Wat jammer van je paniekaanval en gevoel afgelopen week. Helaas herken ik dit maar al te goed. Rot gevoel is het. Maar je gaat er echt goed mee om!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:21:

Dankjewel Mar!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 17 juli 2017 09:21

Superleuke foto’s, en hoe zot is het dat je dat balletje van je piercing terug hebt gevonden? Zoiets kleins, ik zou er zo overheen kijken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:21:

I know!!! Ben heul blij.

[Beantwoorden]


Door Syl op 17 juli 2017 09:41

Ik heb tot ongeveer mijn 25/26e geen paniekaanvallen gehad, en begreep ook nooit hoe dat zat. Ik dacht eigenlijk dat mensen met paniekaanvallen zich gewoon aanstelde of gewoon mietjes waren. Maar twee/drie jaar terug kreeg ik voor het eerst zelf paniekaanvallen. Soms zo heftig dat het zweet met sloten tegelijk uitbrak. En dan kon ik ook niet meer helder denken of relativeren. Ik kon dan alleen nog maar huilen en wilde naar bed. En dat terwijl ik echt een buitenmens ben die het haat om thuis te zitten.
Ik denk te weten wat bij mij de eerste trigger was. Mijn ouders en broer zouden op de MH17 zitten, maar omdat onze tante uit Australië over zou komen naar Nederland hebben mijn ouders hun vlucht een dag laten verzetten zodat ze haar nog 1 dag konden zien. Daarom heb ik ze gelukkig nog.
Maar de angst dat ik in een klap mijn beide ouders en broer kon kwijtraken heeft iets getriggerd.
Gelukkig gaat het nu goed met me, maar bij terreur en ziekte in de familie gaat het vaak weer even fout.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:21:

Oh wauw, ik kan me voorstellen dat je daar van in paniek raakt. Heftig! Die gedachte, dat zou ik ook niet goed trekken.

[Beantwoorden]


Door yvonne op 17 juli 2017 09:48

Wat goed van je! Dat je toch besloot om uit bed te komen en door te gaan. Respect! x

[Beantwoorden]


Door Nicky op 17 juli 2017 10:23

Hoi Vera, ik vind het ontzettend knap hoe open jij bent over mentale problemen. Je breekt een lans voor de vele mensen die hier ook mee worstelen en hopelijk maakt dat het ook bespreekbaarder in het dagelijkse leven! Ik heb zelf in mijn familie dingen meegemaakt die vermeden hadden kunnen worden mocht hier niet zo’n taboe op rusten. Ik hoop dat je je intussen veel beter voelt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:20:

Dat herken ik helaas. En dankjewel, inmiddels gaat het weer een stuk beter :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 17 juli 2017 10:57

Ik ben de laatste tijd super onder de indruk van de foto’s in deze rubriek. Doe je dit met de portretstand van de iPhone 7? Ik vind het trouwens super goed dat je zo open bent over hoe je je voelt, heel inspirerend.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:19:

Ja, met de 7 Plus!

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 juli 2017 11:09

Super knap dat je zo open bent over je paniekaanvallen en dat je geen zin had in de dag, maar toch bent opgestaan. Ik herken hier wel het één en ander in en opstaan is niet altijd makkelijk. Die lunch ziet er echt mooi uit zeg! Wat een prachtige locatie ook! Super mooi tasje gekregen ook! Mijn week bestond vooral uit werken. Gisteravond ging ik lekker uit-eten met m’n vriend!

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 17 juli 2017 11:11

Aw wat een fijne week! Goed om te horen dat je je toch weer jezelf bent gaan voelen na de paniekaanval. En inderdaad heel erg goed dat je naar Arnhem bent gegaan, ik denk dat van thuis zitten en in bed liggen het echt niet beter zou worden. Leuk om je week in foto’s weer te lezen X

[Beantwoorden]


Door Maaike S op 17 juli 2017 11:12

Goed dat je open bent over je paniekaanval. Ik denk dat veel mensen er mee geholpen zouden zijn, wanneer er meer over zulke dingen gesproken zou worden. Door de ervaringen van andere mensen en hoe zij er mee om gaan, kan voorkomen worden dat mensen drukke en/of sociale situaties gaan vermijden uit angst dat ze een paniekaanval zouden kunnen krijgen.
Aan mensen die er last van hebben: bespreek het met je directe familie en vrienden, zodat je hen een signaaltje kunt geven, wanneer je een paniekaanval aan voelt komen ( als je bijv. ergens op een openbare plek met drukte en veel mensen bent op dat moment.) Zo kunnen ze jou meteen helpen om samen een rustig plekje op te zoeken waar je weer tot jezelf kunt komen. Zo heb je toch het idee enige mate van controle te hebben over de situatie en de mensen om je heen zullen het ook fijn vinden, om te weten hoe ze jou op dat moment het beste kunnen helpen. ( zien dat iemand waarvan je houd in moeilijkheden zit en niet weten hoe je ze helpen kunt is voor hen ook niet fijn natuurlijk ;) )

[Beantwoorden]


Door Danique op 17 juli 2017 11:13

Wat enorm vervelend moet die paniekaanval zijn geweest. Wat fijn om te horen dat je door te praten met Jeffrey en je ouders er bovenop bent gekomen! Fijn dat je laat zien dat het leven niet altijd perfect is. En omg, al die ijskoffies… Ik ben er dol op!

[Beantwoorden]


Door marrie op 17 juli 2017 11:31

Ik had nooit paniek aanvallen totdat ik een keer een MRI scan moest laten maken van mijn knie. Ik was op de heenweg de weg kwijt en het was bloedheet die dag en ik was nat van het zweet van het gehaast. Kon dus niet een tot rust komen. Ik lag erin en werd enorm paniekerig en heb op de noodklok gedrukt. Daar waren ze niet zo blij mee. Het gekke is dat ik daarvoor al wat MRI scan van mijn hoofd heb gehad, wat in feite nog veel enger is omdat je dan helemaal in dat apparaat schuift. Toen had ik het niet.

[Beantwoorden]


Door Linda op 17 juli 2017 11:37

Ik vind het zo goed en knap dat je hier open over durft te zijn. Zeker omdat er de laatste jaren alleen aandacht voor de perfecte leventjes lijkt te zijn. Hoop dat deze week een veel betere week voor je wordt!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 17 juli 2017 11:44

Wat balen van die paniekaanval zeg! Wel fijn om te lezen dat je zulke lieve mensen om je heen hebt om goed mee te kunnen praten! Vind die Nars lipstick je trouwens echt prachtig staan

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:18:

Dankjewel! Ben er ook blij mee, hele fijne formule ook.

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 juli 2017 11:45

die nachos :D

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 juli 2017 12:05

Wat naar van die paniekaanval! Wel knap dat je er zo open over bent en goed ook dat je alsnog jezelf naar buiten hebt gesleept en dat het nu inmiddels iets beter gaat. Wat een lekker eten komt er trouwens voorbij zeg!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 17 juli 2017 12:49

Fijn om te lezen dat je je intussen wat beter voelt. Ik vind het geweldig dat je zo open over je paniekaanval praat. ♥

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 17 juli 2017 12:58

Ik heb vriendinnen die ook last hebben van angstaanvallen, zodanig erg dat ze soms hele dagen niet naar buiten kunnen of hun leven hebben aangepast. Elke keer wanneer ik er weer iets over lees bij andere mensen doet het toch wat me. Ik weet niet of het veel effect zal hebben op de dagen dat je het minder goed hebt, maar vergeet niet dat wij altijd hier voor je zullen zijn no matter what! Elke week zie je leuke dingen doen (en eten) en ik ben dan blij voor je dat je het toch hebt geflikt. Zoals ik al eerder tegen je zei mag je heus wel van die dagen hebben dat het allemaal niet lekker loopt en dat je planning misloopt .. ik begrijp je dan volkomen. Voel je dus ook vrij om je blog af en toe te laten liggen ook al is het je fulltime ding, je gezondheid komt op de eerste plek!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 17 juli 2017 13:10

Hoi!
Ik zit ‘as we speak’ op het randje van een paniekaanval. Op werk nota bene, gruwelijk (en daarom natuurlijk extra trigger voor paniek). Misschien nog weer extra bewijs dat het altijd iedereen kan overkomen.
Jij was voor nu even mijn afleidingsmiddel en dat lijkt te helpen. Nu ik dit type voel ik mezelf weer iets rustiger worden.
Zou het een idee zijn om jouw tips tegen angst/paniek te delen? Voor iedereen werkt wat anders het beste, en er zijn geen zaligmakende methodes (helaas), maar iedere tip is er toch weer 1.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:17:

Ga ik over nadenken. En sterkte, Heleen. Don’t let it get you ❤️

[Beantwoorden]


Door Merel op 17 juli 2017 13:18

inderdaad gaat het niet altijd moeiteloos en vlekkeloos. Wat goed dat je dit ook op je blog laat zien. Van paniekaanvallen heb ik ook wel eens last, zo vervelend kan dat zijn. Ook jammer dat je de dagen er na nog zo’n last van had. Gelukkig heb je wel Jefrey en je ouders waar je mee kon praten. Dat helpt altijd enorm vind ik, om er met iemand over te kunnen praten. Wat fijn dat het inmiddels ook wat beter met je gaat!

[Beantwoorden]


Door Annika op 17 juli 2017 14:57

Fijn dat je je weer normaal voelt, vraag me af of het misschien iets met hormonen te maken heeft, dat heb ik nog wel eens. Zeker omdat het zo abrupt weer omslaat.

Het ziet eruit alsof je verder een hele fijne week hebt gehad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:18:

Ik weet het niet… probeer het nu allemaal zo goed mogelijk in de gaten te houden, maar blijf het lastig vinden.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 17 juli 2017 15:17

wat fijn om te lezen dat het later in de week wat beter met je ging <3 En super dat je gewoon naar buiten ging en zelfs naar Arnhem ondanks dat je je niet fijn voelde, topper!! Die lipstick van Nars staat je trouwens echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Forever38.com (Vera) op 17 juli 2017 15:36

Wat goed dat je zo eerlijk en kwetsbaar durft te zijn. Het leven wat we van anderen zien lijkt altijd zo perfect, maar ondertussen kunnen er prima zaken spelen. Chapeau voor jou. Fijn dat je je inmiddels beter voelt, en wat een draak is een paniekaanval hè ? Ik heb er ooit een gehad, en hoop dat echt nooit meer mee te maken.
Sterkte Vera !

[Beantwoorden]


Door Jet op 17 juli 2017 17:34

Even niet over je paniekaanval (knap trouwens, hoe je daarmee omgaat en hoe je er open over bent ?), maar over het scannen. Ik heb daarvoor (naast mijn printer/flatbedscanner) een Fujitsu ScanSnap. Werkt als een tierelier met mijn iMac. Je kunt er een stapeltje papieren tegelijk inleggen en die scant hij dan in notime en dat tweezijdig. Ideaal!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:17:

Ja want dat is het ook vaak, ze werken niet goed samen met Apple :( Ik ga er naar kijken, dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Nien op 17 juli 2017 20:15

Hey Vera,
Een aantal jaar geleden had je in je video verteld over je angststoornis en bindingsangst. Ik reageerde toen best onaardig omdat ik het toen niet begreep.
Ik wil daarom nu sorry zeggen, ik begrijp je en ik vind het goed dat je je gevoel uit. Je schrijft dat je een paniekaanval hebt gehad en dit lijkt me onwijs vervelend. Ik vind het goed dat je dit bespreekt en positief blijft.
Veel liefs, Nien

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:16:

Dankjewel Nienke ❤️

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 juli 2017 20:19

Mijn vriend zit al +- 6 maanden thuis vanwege angst/paniekaanvallen (gegeneraliseerde angststoornis) Ik merk dat het voor onze omgeving en de wereld daarbuiten erg moeilijk is om te begrijpen wat het inhoudt en waarom hij momenteel niet aan het werk is. Het is ook niet uit te leggen waarom je een paniekaanval krijgt of iets niet (meer) durft. Helaas moeten we veel (leuke) dingen afzeggen op dit moment omdat hij simpelweg de deur niet uitkan. Men denkt dat hij gewoon al die tijd “lekker vrij” is. Maar voor hem is het een dagelijkse strijd. Hij wil alles, z’n hoofd en lichaam werken alleen niet mee. Erg frustrerend voor mij ook, het is vreselijk om hem zo te zien en elke keer aan mensen te moeten uitleggen waarom hij er niet bij kan zijn. Ik ben blij dat je er open over bent, Vera. Zo zien mensen dat het niet elke dag een feestje is. Ook al heb je (voor velen) misschien de leukste baan van de wereld en heb je het ogenschijnijk “makkelijk” (niet iedereen zit yt/blog als een baan)
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:15:

Heel veel sterkte voor jou en je vriend ❤️ Ik hoop dat het langzaam beter wordt, je vriend de juiste hulp krijgt en dat jullie er samen weer uit klimmen.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 juli 2017 21:08

Wat naar van je paniekaanval en inderdaad, als je je niet lekker voelt, blijf doen wat je normaal doet. Even naar buiten en met mensen praten. Beter dat je weer goed voelt :)

[Beantwoorden]


Door Willemse op 18 juli 2017 06:23

Jeetje wat ben je een topper!
Goed dat je niet aan je rot gevoel toe geeft en er toch op uit gaat.
Ik ken het niet en reageer dus soms (dat besef ik nu, nu ik dit lees) misschien wel erg luchtig ….. Ik vind het knap hoe je toch je schouders eronder zet. Volgens mij ben jij een groot en goed voorbeeld voor meiden (en jongens) die zich in deze situatie herkennen. Dus dubbel zo goed dat je hier zo open over durft te zijn.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 18 juli 2017 06:53

Zo tof dat je openhartig bent over je paniekaanval! Normaal gesproken reageer ik nooit en geniet alleen van je blogs, heb 2 jaar thuis gezeten en heel, echt heel veel aan jouw site gehad, het heeft me als het ware erdoorheen gesleept en op de been gehouden! Inmiddels weer up and running (nou ja, zo goed als) en lees nog steeds iedere dag je blogs. Bedankt Vera, fijn mens dat je bent!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:13:

Wauw, ik weet even niet wat ik moet zeggen. Ben blij dat je weer zo goed als up and running bent ❤️ Bedankt voor je super lieve comment!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 18 juli 2017 08:12

Ben het met je eens: ook mindere momenten horen bij het leven dus daar moet je ook gewoon open over kunnen zijn. We leven in een maatschappij waarin alles vooral positief en leuk moet zijn. Zodra je je ergernissen of verdriet of welke emotie dan ook uit, wordt dat al snel als ‘zeuren’ weggezet. Vind ik zo jammer! Volgens mij heb ik 3 aanvallen gehad in mijn leven. Gebeurt als ik met onbekende mensen praat. Ik heb eigenlijk geen moeite met contacten leggen, helemaal niet zelfs, maar het overviel me die keren letterlijk. Dan lijkt het net of ik even ‘weg’ ben, het zweet me uitbreekt en ik niet meer op mijn woorden kan komen. Dan voel ik een soort paniek’golf’ door me heen gaan. Zo gek! En ja, er zijn dagen dat ik me volledig wil afsluiten van alles en iedereen, en tv kijken (vooral geen nieuwsberichten) wil ik dan ook niet. Ik word er soms heel naar van. Dus herkenbaar en je staat niet alleen hierin! Sterkte! Leuke foto’s trouwens. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2017 om 09:12:

Dankjewel Yvonne ❤️

[Beantwoorden]


Door Stella op 18 juli 2017 08:44

Fijn om te lezen dat het uiteindelijk toch beter gaat! Rond mijn menstruatie heb ik altijd van die dagen dat ik eigenlijk niks wil doen en bij elk klein dingetje in huilen uit kan barsten. Ondanks dat is het dan toch fijn om rustig de tijd te nemen om me klaar te maken voor de dag en me op te maken: lang leve vrouw zijn, haha!

[Beantwoorden]


Door Leanne op 18 juli 2017 15:19

Oeh, wat ziet Saske er onwijs leuk uit! En jij natuurlijk ook hoor Vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 juli 2017 om 10:23:

Ja he, ze had ook een mooi jurkje aan en alles ❤️

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 18 juli 2017 21:07

Kenzo World ruikt lekker!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 18 juli 2017 21:09

Die paniek aanvallen lijken me vervelend :( ik kan me er niets bij voorsrellen, en heb dus ook gelukkig de ervaring niet. Hopelijk voel je je snel weer de oude!
En je moet echt snel Suits seizoen 6 kijken! Ik ben net begonnen aan 7, en heb begin is al steen goed!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 19 juli 2017 10:53

Hartje voor jou, Vera <3 Erg herkenbaar. Goed dat je er over schrijft! (ik weet zelf hoe lastig dat is, want ik ben altijd bang dat mensen me een aansteller vinden).

[Beantwoorden]


Door Judith op 19 juli 2017 16:39

Leuk dagboek weer! Zo lekker meloen met ham :)

[Beantwoorden]


Door Joseee op 20 juli 2017 12:34

Door Simone op 20 juli 2017 20:42

Vera, zo goed dat je ook deelt dat het af en toe wat minder gaat. Zo fijn dat je altijd zo eerlijk kan zijn! XOXO

[Beantwoorden]


Door Linde op 24 juli 2017 21:24

Onwijs knap hoe je zo open en eerlijk kunt zijn over hoe het echt met je gaat. Het leven is niet altijd perfect en het is super knap dat je dit zo eerlijk durft te laten zien!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 26 juli 2017 13:18

Die piercing met dat kettinkje vind ik echt heel mooi! Waar heb je deze gekocht?

Liefs Natasja

[Beantwoorden]


Door Annelinde op 30 juli 2017 21:54

Een tip voor je scanproblemen, de app scannable voor op je telefoon!

[Beantwoorden]


Door Tio op 16 augustus 2017 15:31

Soms begrijp je niet waar die angst zo plotseling vandaan komt. Angst lijkt onberedeneerbaar. Misschien is afleiding de beste manier om er van af te komen. Je hoopt dat iemand het begrijpt en dan besef je dat je niet de enige bent die hier mee worstelt. Het leven lijkt perfect zoals het in de reclame lijkt, maar dat is geen realistisch beeld. .

[Beantwoorden]


Door Tio op 16 augustus 2017 15:56

Ik kreeg ooit eens hartkloppingen van angst, en kreeg een sociale fobie, en trillende handen en knieen en kon niet meer eten waardoor ik op een ondergewicht zat. Met de omgeving viel er niet over te praten. Hier voelde je zeer alleen in. Gelukkig zijn er mensen die het begrijpen en die er over durven te praten zodat het bespreekbaar gemaakt wordt. Zo denk je niet dat je de enige bent die hier mee worstelt. Inmiddels heb ik niet zo veel ondergewicht meer door angst. Dit nam veel energie en kracht. Je ondernam niks meer, en geen leuke dingen dan dat je opgenomen leek te zijn met negatieve gedachten. Het is altijd prettig dat iemand een omgeving heeft die er rekening mee houdt en dat je er over kunt praten. Op die manier worden die gevoelens gedeeld. De omgeving van mij nam het mij eerder kwalijk dan dat zij het begrepen. Ik werd alleen maar afgesnauwd met grof taalgebruik, en onbillijk gedrag, en hadden geen respect voor de waarheid en dat maakte het alleen maar erger. Je dacht dat je een eenling was op de wereld die hier mee zat, en voelde je hier erg desolaat in. Van dat het je vervreemdt van de wereld om je heen. Op die manier werd het alleen maar erger. Iedereen lijkt zo geabsorbeerd in zich zelf waardoor de omgeving onbereikbaar lijkt te zijn. Je zelf kunnen zijn in een wereld van hoe je ook bent en hoe je je ook voelt is zeer belangrijk. Van dat mensen je niet veroordelen met vooroordelen. Het lijkt soms dat je zo moet zijn zoals die ander is terwijl je zo niet bent en je zo ook niet voelt.

[Beantwoorden]