MAC Rollerwheel eyeliner + Bold & Bad Lash mascara

MAC heeft twee ontzettend leuke en innovatieve producten op de markt gebracht, waar ik heel enthousiast van word. Ik kan niet wachten met testen! De MAC Rollerwheel Liquid Liner lijkt op een mini pizzasnijder, maar belooft perfecte eyliner te zetten. De Bold & Bad Lash mascara heeft een grote borstel voor de bovenste en een kleine borstel voor de onderste wimpers, in één tube. Het is tijd voor een review!

De producten zijn allebei sinds deze maand te koop bij MAC verkooppunten. Ik kreeg ze opgestuurd van MAC om uit te proberen, wat ik uiteraard maar al te graag wil doen.

MAC Rollerwheel € 20,00
MAC Bold & Bad Lash € 24,00

De Rollerwheel Liquid Liner is verkrijgbaar in het bruin, blauw, mat en glimmend zwart. Ik gebruik eigenlijk altijd zwarte eyeliner, maar ik vond het wel leuk weer eens bruine eyeliner te dragen. De verpakking is heel simpel, maar wanneer je de tube opendraait wordt het interessant.

Zo’n applicator heb ik nog niet eerder gezien. Eerst had ik niet zo goed wat het was. Een cirkel, waarom? Maar het bleek een wieltje te zijn! Het is net een kleine pizzasnijder. Wanneer ik de eyeliner over mijn huid rol, voelt het ook echt precies zo!

De bruine eyeliner is mat en droogt snel op. Het zette van een dunne en meerdere kleine lijntjes, gaat heel makkelijk. Het dunne wieltje voelt stevig en heeft veel grip op de rug van mijn hand.

In gebruik blijkt het toch wat lastiger. Het begin gaat verrassend makkelijk. Ik rol zonder moeite over de wimperrand heen. Zelfs een heel dun lijntje zetten is geen probleem en wordt heel intens en scherp.

Bij de wing wordt het lastig. De huid daar is anders en het rollen gaat niet makkelijk. De wing is dan helaas ook niet scherp geworden. De applicator is ook zo anders dan wat ik normaal gebruik. Ik heb de eyeliner de afgelopen week elke dag gebruikt, maar een mooie wing zetten blijft een opgave.

MAC Rollerwheel € 20,00

De Bold & Bad Lash zit in een flashy verpakking. De tube is flink en verpakt in een glimmende huls. De bedrukking is in het fluweel (love fluweel!), wat de mascara nog net even iets opvallender maakt.

De mascara heeft twee doppen. Draai je de bovenste, rode dop eraf dan komt dit kleine borsteltje tevoorschijn. Deze is bedoeld voor de onderste wimperharen.

Wat een cutie!

Omdat mijn onderste wimpers aardig lang zijn, vind ik het heel fijn zo’n klein borsteltje te gebruiken. Zo kan ik ze toch subtiel kan aanzetten en zwart(er) maken, wat ik met mijn blonde wimpers wel mooi vind.

Draai je de tweede, zwarte dop eraf, dan komt er een dikke borstel tevoorschijn die (uiteraard) bedoeld is voor de bovenste wimpers.

De borstel is groot en doet de naam ‘Bold & Bad Lash’ eer aan.

Wel een beetje uitkijken met klonters, maar gezien de naam had ik ook een dramatisch effect verwacht.

Allebei de borstels uit de huls.

Voor – Na

De verpakking vind ik super tof en dat er twee borstels in zitten vind ik ideaal. De mascara zet de wimpers stevig aan en geeft veel volume, maar voor mijn wimpers had ik een beetje lengte toch ook wel mooi gevonden. De Bold & Bad Lash is zeker geen verkeerde mascara, die aan de details denkt en de hele dag blijft zitten.

MAC Bold & Bad Lash € 24,00

Wat een super leuke producten! Ik hoop dat MAC deze trend voortzet en de komende maanden met nog veel meer moois gaat komen. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik vooral enthousiast ben omdat ik het ontzettend leuk vind zulke nieuwe innovatieve producten te zien. Helaas kan ik aan de Rollerwheel Liquid Liner niet helemaal goed wennen. Het lijntje langs de wimperrand zet hij perfect, maar voor het zetten van een wing blijf ik hem lastig vinden. Dat is iets om in gedachten te houden, mocht je de eyeliner willen kopen. De mascara vind ik wel top en gebruik ik elke dag en ga ik juist steeds meer waarderen.

MAC is te koop in de Pro Stores, de Bijenkorf en Douglas en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 25 juli 2017 | 33 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 25 juli 2017 06:21

Ik had al wat meer gehoord over de eyeliner, lijkt mij een leuk product om eens te proberen. De mascara vind ik prima, maar blaast mij niet omver. De vormgeving van de mascara vind ik wel tof!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 juli 2017 07:27

Dat moment dat Vera zegt dat haar eyeliner niet gelukt is, je nog 3 keer kijkt en denkt “zo goed ziet die van mij er nooit uit, not even close” ?

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 25 juli 2017 om 08:57:

Haha ik herken mij hierin XD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2017 om 10:07:

Haha, sorry!!!

[Beantwoorden]


Door Susan op 25 juli 2017 07:50

De mascara vind ik mooi en ook de eyeliner vind ik goed gelukt, maar ik kan me voorstellen dat het niet helemaal lekker werkt bij de wing. Misschien als je de huid strak trekt? Fijne review Vera :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2017 om 10:08:

Thanks Susan!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 25 juli 2017 07:55

Ik ben al geen held met eyeliner, laat staan met dit ingewikkelde wieltje ;-). De mascara lijkt mij wel erg fijn in gebruik. Wel leuk om te zien dat steeds meer merken innovatief proberen te zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2017 om 10:08:

Vind ik ook!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 25 juli 2017 09:21

Oh, ik ben echt heel benieuwd naar die eyeliner! Vind de kleur sowieso erg mooi. En de mascara lijkt me ook wel fijn, al geef ik niet zo snel veel geld uit aan een mascara.

[Beantwoorden]


Door mieke | mieksmind op 25 juli 2017 09:48

mooie vormgeving! eyeliner gebruik ik niet vanwege hangende oogleden maar de mascara ziet er wel tof uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 juli 2017 09:50

De verpakking is altijd weer zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Loes op 25 juli 2017 10:10

De producten zijn inderdaad innovatief, dat is tof! Het resultaat van de eyeliner vind ik oke, maar aangezien jij voor mij ‘queen of eyeliner’ bent en het jou niet eens lukt ‘m perfect aan te brengen, denk ik dat het toch echt te lastig is.. Vind de mascara ook niet mindblowing, een beetje klonterig..

[Beantwoorden]


Door Donna op 25 juli 2017 10:56

Heel leuk idee, maar als het in de praktijk niet werkt heb je er niet zo veel aan… Het is handig als je alleen boven je wimpers een lijntje wil, maar een wing lijkt me onpraktisch inderdaad.

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 juli 2017 11:34

Ziet er niet verkeerd uit :)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 25 juli 2017 11:42

De mascara vind ik zelf niet heel spectaculair. Leuke verpakking, maar daar blijft het ook bij. Of de eyeliner iets voor mij is dat weet ik niet. Maar het lijkt mij wel leuk om het een keer te proberen.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 25 juli 2017 12:12

Alsof een gewone eyeliner al niet moeilijk genoeg is… Maar het lijkt wel leuk dat pizza-wieltje, hihi

[Beantwoorden]


Door Kim op 25 juli 2017 12:51

Interessante producten. Vooral de eyeliner ben ik benieuwd naar, al ben ik helemaal geen held in het zetten van een lijntje maar misschien is een wieltje juist wat voor mij werkt.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 25 juli 2017 14:32

Klinkt heel erg fijn!!

[Beantwoorden]


Door Annika op 25 juli 2017 15:44

De mascara ziet er heel gaaf uit, ik denk dat ik die wel ga proberen. De eyeliner sla ik over, ik heb al genoeg moeite met een normale applicator.

[Beantwoorden]


Door Elise op 25 juli 2017 16:07

Ik denk dat ik de eyeliner ga kopen, door de vorm van mijn ogen is het toch onmogelijk om een wing te zetten, een gewoon lijntje daarentegen gaat wel. Een wieltje lijkt me ook makkelijker dan een kwastje dat alle kanten op floept.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2017 om 10:08:

Ben benieuwd hoe hij je bevalt!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 juli 2017 18:16

Ik vroeg me werkelijk af waarom hij nou op een pizzasnijder leek… tot ik de binnenkant zag. Wat bijzonder, zo’n wieltje. Ik ben vet benieuwd of dit voor mij ook werkt, ik ga hem binnenkort zeker proberen! :)

[Beantwoorden]


Door Neverdullmoments op 25 juli 2017 19:15

Ik mocht willen dat mijn eyeliner er zo mooi uitzag haha :)

[Beantwoorden]


Door Rosita op 25 juli 2017 20:03

Whahaha die eyeliner is echt drama lijkt me! Ik hou het wel bij Mn tattoo liner van kat von D!
Die mascara ziet er echt fijn uit, maaar ik twijfel over de lengte idd! Die valt een beetje tegen! Ik hou juist van lengte! Dat kleine borsteltje ziet er wel mega fijn uit!
Is die ook waterproef? Ik zoek nog een goede waterproef mascara! Voor op vakantie!

Word altijd erg blij als ik je Posts kan lezen als ik thuis kom van werken!

Liefs,
Rosita

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2017 om 10:08:

Nee, niet waterproof!

[Beantwoorden]


Door Mylou op 25 juli 2017 21:19

Die mascara lijkt me erg fijn, maar die eyeliner? Hmm, ik vind dat je er een heel mooie wing mee hebt gemaakt hoor. Ik denk dat ik er met zo’n wieletje niks van bak.

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 juli 2017 22:07

Ohhh die eyeliner zou perfect zijn voor mij, als het handig is om alleen een lijntje te zetten! Ik maak toch nooit een wing. Ik heb nu een tijdje stifteyeliners geprobeerd, maar mis toch het lekkere ‘natte’ van een liquid eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Princesss op 26 juli 2017 15:28

Ik wil die eyeliner misschien wel proberen om met natuurlijk bruin een wingloze lijn te zetten. Mooi naturel maar net even wat extra. De Mascara is denk ik niets voor mij.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 26 juli 2017 19:01

Die eyeliner is wel echt leuk dat het totaal anders is dan andere met zo’n wieltje. Ik vind je wing er nog super uitzien. Ik ben er heel benieuwd naar geworden! Leuk die verpakking ook van de mascara, ik vind hem ook erg mooi op je wimpers.

[Beantwoorden]


Door Fje op 26 juli 2017 23:36

Die mascara doet mij denken aan 1 van Rimmel (glam Eyes).

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 juli 2017 20:51

De eyeliner lijkt mij leuk om eens te proberen! Ik vind hem trouwens goed gelukt haha. Bij de mascara vind ik het kleine borsteltje echt ideaal! Alleen de grote borstel lijkt mij niet zo fijn.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 augustus 2017 15:42

Wat een super leuke producten. De eyeliner is zo innovatief! Ik vind de mascara er trouwens echt onwijs mooi uitzien, ook fijn dat er een apart borsteltje bij zit voor de onderste wimpertjes!

[Beantwoorden]


Door Sja op 4 augustus 2017 00:04

Ga gelijk mijn pizzasnijer uit de keukenla halen.

[Beantwoorden]