Zomer foto’s #7

Vorige week waren Jeffrey en ik alweer 3,5 jaar samen. Woooow. Het gaat zo snel! 3,5 jaar is misschien niet mega lang, maar omdat het mijn eerste serieuze relatie is vind ik het toch best wat. We vierden het dan ook lekker uitgebreid. Bekijk dat en de rest van mijn week in de nieuwste zomerfoto’s!

Vrijdag was ik bij mijn ouders in Arnhem. Na ’s ochtends koffie te hebben gedronken en uitgebreid te hebben bijgekletst met mijn moeder, besloten we ’s middags nog even de stad in te gaan. Bij Vanilia paste ik aardig wat kleding

En veel zat goed! Mooie kleuren, modellen en stoffen. Ik kocht een trui in de sale en twee tops uit de nieuwe collectie.

Mama kreeg ondertussen thee te drinken, terwijl ik alles paste. Zo relaxed! Voor de duidelijkheid: ik ben niet gesponsord, maar oprecht enthousiast.

Na de korte shopsessie nam mama me mee lunchen bij Hemels.

Ik kon het niet laten en bestelde de pancakes met blauwe bessen. Goddelijk!

Weer bij mijn ouders thuis. Met Juul, die er zo schattig bij ligt.

Mijn moeder heeft een enorme nagellakcollectie en omdat mijn eigen nagels aardig lang aan het worden waren, besloot ik ze te lakken met deze mooie crèmekleur van Essie.

Zaterdag ging ik met mijn ouders en Thijs de stad in. Dat komt niet vaak voor.

Papa had nieuwe spijkerbroeken en polo’s nodig en Thijs wilde graag helpen met uitzoeken.

’s Avonds aten we een lekker courgettesoepje.

En keken we de film The Big Short op Netflix. Echt een aanrader! Deze stond al lang in mijn lijst en ik ben blij dat ik hem eindelijk heb gekeken. De film gaat over de financiële crisis en over de huizenmarkt die in 2007 instortte. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, maar de film is geen moment saai. Heel knap gedaan en met leuke acteurs (Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt en Christian Bale).

Zondag ging ik weer naar huis. Ik was helaas niet zo slim om van te voren de reisplanner te checken, waardoor ik er pas laat achter kwam dat er werkzaamheden waren. Hier sta ik op station Bijlmer Arena, gelukkig bijna thuis!

Ik was zondag een emotioneel wrak. Ik deed verder dan ook niet zoveel, behalve in bed liggen en tijdschriften lezen.

Maandag was Jeffrey vrij en vierden we dat we 3,5 jaar samen waren! We begonnen onze dag bij The Hoxton, waar ik ongeveer een jaar geleden ook was voor mijn meet & greet! De tijd vliegt.

Heerlijke lunch met toast, gerookte zalm, gepocheerde eieren en hollandaisesaus.

En een cappuccino toe.

Hai.

Na de lunch gingen we naar de Hortus Botanicus. Ook daar was ik ongeveer een jaar geleden, destijds met Saske. Jeffrey was er nog nooit geweest.

Vlinders in actie.

Jeffrey kreeg een vlinder op zijn haar.

Dat was fijn. Lekker gewandeld, genoten van alle mooie planten en bloemen. Heel chill, perfect!

Daarna gingen we naar huis. Even wat opruimen en nadenken over wat we met het avondeten zouden doen.

Jeffrey wilde eigenlijk thuis blijven, maar ik vond dat we de dag goed moesten afsluiten. We bleven dichtbij huis, maar gingen toch nog even lekker op een terras zitten met wat hapjes en cocktails. Heel relaxed. Ben blij dat we dat gedaan hebben, het maakte de dag compleet.

Dinsdag pakte ik de trein naar Rotterdam. En het viel me maar weer eens op hoe lang mijn nagels zijn geworden. Zo gek joh! Ben ik helemaal niet gewend.

Saske op oorlogspad.

Jaaaa! Het duurde even voordat we het restaurant vonden, maar de pancakes van by Jarmusch zijn goedgekeurd!

Dat was een hele gezellige dag winkelen, kletsen en lunchen met Sas ❤️

Woensdag ging ik aan de slag met de nieuwe producten van Essence voor najaar 2017!

De metallic gel haalde ik snel van mijn wenkbrauwen af, want na het filmen had ik een zakelijke afspraak. Woeps.

Donderdag maakte ik mijn kwasten schoon en maakte ik de Douglash Brush Soap eindelijk op. Daar heb ik lang mee gedaan! En ik vond hem erg fijn, ik denk dat ik hem opnieuw ga kopen.

Kwasten wassen en muziek luisteren. Ben nog steeds zo blij met dit kleine boxje wat ik met Kerst van Charlotte Tilbury kreeg.

De dag afsluiten met Singstar… Dit was mijn week alweer!

Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #6
Zomer foto’s #5
Zomer foto’s #4

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 7 augustus 2017 | 42 reacties

Reacties

Door Mirte op 7 augustus 2017 06:30

Ziet eruit als een leuke week! Die foto van jou met je cappuccino is echt zo mooi trouwens, je ziet er heel ‘zacht’ uit, hoe gek dat ook klinkt. En nu heb ik zin in pannenkoeken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2017 om 10:20:

Dankjewel Mirte ?

[Beantwoorden]


Door Donna op 7 augustus 2017 06:35

Ahhh, nu heb ik zo’n zin in American pancakes! Zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 augustus 2017 06:41

Wat vliegen de weken toch voorbij! Gefeliciteerd met jullie 3,5 jaar samen.. wat heb je dit leuk gevierd. Ik vind het ook bijzonder hoor, ieder half jaar/ jaar dat er bij mij bij komt. Ohhh die pancakes, yummy! Ik at dit iedere ochtend tijdens mijn vakantie in Thailand, nu wil ik ze weer :-)!

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 7 augustus 2017 07:09

Lekkere week! Gefeliciteerd met jullie jubileum! Lekker van genieten!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Lou op 7 augustus 2017 07:45

Wow, ieder half jaar vieren. Dat kan natuurlijk ook. Wat heb je een lekker Bourgondische week gehad zeg! Elke dag feest. Jaloers! Als ik dat zou doen zou ik dichtgroeien en binnen vijf jaar diabeet zijn…

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 augustus 2017 08:22

Wat leuk dat jullie al weer 3,5 jaar samen zijn. En wat maakt het nou uit dat het je eerste echte relatie is… Je hebt hem op het juiste moment ontmoet. Geniet van jullie geluk ipv te vergelijken met wat anderen daar van kunnen denken.
Als ik me druk zou maken over wat anderen van mijn relatie zouden vinden, was ik nu op 28jarige leeftijd niet al 12,5 jaar samen met hem. Nee mensen vinden dat ik meerdere vriendjes of ervaringen had moeten hebben. Mensen hadden mij soms eerder met een ander soort type verwacht. Pech… ik kies voor mijzelf en wat ik fijn vind.

[Beantwoorden]


Door Susan op 7 augustus 2017 09:17

Gefeliciteerd met jullie jubileum! Leuk zeg :) Maak je trouwens alle foto’s met je telefoon? Sommige hebben zo mooi een wazige achtergrond, alsof ze met een professionele camera gemaakt zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2017 om 10:21:

Ja, allemaal met mijn telefoon! Komt door de portret modus op de 7 Plus, dat is echt zo’n mooie optie!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 7 augustus 2017 09:21

Gefeliciteerd met jullie 3,5 jaar! Super leuk en bijzonder toch om zo lang samen te zijn. <3 Op naar de 7 jaar ;) ps: je ziet er prachtig uit meis. Hopelijk voel je je weer beter na je emotionele zondag. <3 Soms is het gewoon goed om even rustig aan te doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2017 om 10:23:

Dankjewel! En ja, voelde me de volgende dag alweer een stuk beter gelukkig :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 augustus 2017 09:48

Wat een heerlijk weekje, leuk dat jullie zo samen een dagje uit zijn geweest ter ere van jullie 3,5 jaar jubileum!

[Beantwoorden]


Door yvonne op 7 augustus 2017 10:02

Wat een mooie foto van jou met dat koffiekopje.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 augustus 2017 10:27

Ah leuke week Vera, gefeliciteerd met het 3,5 jaar samen zijn!
Ik zag je gister in de Bijenkorf met Jeffrey en volgens mij je ouders, en het was zo raar, want toen ik je herkende voelde het alsof ik een hele goede vriendin weer zag na een lange tijd, en toen besefte ik me dat jij mij natuurlijk niet kent. Heel grappig eigenlijk. Wilde je wel aanspreken maar aan de andere kant en jij daar ook gewoon met je familie en vrienden en dan wil ik je daar niet in storen.
Hele fijne dag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2017 om 11:38:

Ah wat leuk en lief! En je mag me in het vervolg best aanspreken hoor, vind ik helemaal niet vervelend!

[Beantwoorden]


Door Lindy op 7 augustus 2017 11:04

Ohhhhh, nu ik je post zie, bedenk ik me ineens dat ik vannacht over je heb gedroomd :O
Ik moest even voor twee uurtjes je kapsalon in de gaten houden (?!?!). Als er klanten kwamen moest ik maar even bellen, maar dat zou wel niet want er kwamen bijna nooit mensen.. En of ik dan meteen ded was even wilde doen, want je had een hekel aan een volle wasmand en was die niet was opgevouwen…
Hahaha! Dus. Dat wilde je vast weten ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2017 om 11:38:

Hahhaha, dankjewel voor het delen!

[Beantwoorden]


Door Loes op 7 augustus 2017 11:24

Wat een fijne week, zoveel lekker eten! De foto van jou met de koffie is echt prachtig, beauty. En nog gefeliciteerd met jullie jubilieum!

[Beantwoorden]


Door Mylou op 7 augustus 2017 11:42

Gefeliciteerd met jullie jubileum! Jullie zijn zo’n leuk stel :). En ook al is het al vaak genoemd in de reacties: ook ik vind je foto met cappuccino prachtig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2017 om 11:39:

Dankjewel! ❤️

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 7 augustus 2017 12:03

Gefeliciteerd met jullie jubileum. Wat zitten er trouwens mooie foto’s tussen. Zijn die gewoon gemaakt met je iPhone 7?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2017 om 11:39:

Dankjewel! En ja, allemaal met de 7 Plus, vooral met de portret modus!

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 13 augustus 2017 om 09:31:

Ha, dat wilde ik dus ook weten. Ik wil zoooo graag een nieuwe iPhone. #hebberig
Anyway, bedankt voor je eerlijkheid en nuchterheid altijd, Vera! Vind ik zo verfrissend en verhelderend tijdens het lezen van blogs. Je bent echt een voorbeeld voor me. Qua zelfliefde, qua ondernemen, qua iPhone :’) en qua persoonlijkheid. Big thanks!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 augustus 2017 12:31

die pancakes <3

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 augustus 2017 12:33

Wat een leuke foto’s weer, ahh die pannenkoeken jum!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 7 augustus 2017 13:52

Die pancakes zien er zo goed uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 augustus 2017 14:21

Pancakes of gewoon pannenkoeken ergens anders eten heeft altijd toch net iets anders dan thuis op de bank. Ze zien er wel heel erg lekker uit!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 augustus 2017 15:13

Gefeliciteerd met jullie 3,5 jaar samen zijn!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 8 augustus 2017 08:49

De brush soap wil ik al een tijdje kopen, hoor er veel enthousiaste reacties over! En jij dus ook :). Wij zijn deze maand 7 jaar samen. Gefeliciteerd met jullie jubileum.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2017 om 11:40:

Jullie ook gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Jeanne op 8 augustus 2017 11:05

Wauw Vera, die foto met dat koffiekopje, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Ines op 8 augustus 2017 15:29

Dag Vera, ik ben al een aantal keer ‘per ongeluk’ op jouw blog terecht gekomen, maar vandaag is de eerste keer dat ik echt de tijd genomen heb om het van dichtbij te bekijken.
Wat een zalige blog! Heerlijk hoe je van je hobby je job hebt kunnen maken. Je bent prachtig! Ik kom zeker nog terug om meer te lezen en te bekijken.
Veel succes verder, enne, proficiat met jullie 3,5-jarig jubileum :-)

[Beantwoorden]


Door Ester op 8 augustus 2017 15:45

Leuke foto’s weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Hanne op 8 augustus 2017 17:30

Is de meet & greet alweer zolang geleden???? Wow tijd vliegt! Wanneer gaan we weer ice tea drinken ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2017 om 09:19:

Haha, ik moest ook nog denken aan die lekkere ice tea ja! :D

[Beantwoorden]


Door Emilie op 9 augustus 2017 13:20

Die pannenkoekjes zien er lekker uit!

[Beantwoorden]


Door ikstavoorjeklaarl -winston op 10 augustus 2017 15:18

Leuke foto’s Vera! x

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 11 augustus 2017 11:57

Wat een fijne week heb je weer gehad! Gefeliciteerd met jullie samenzijn! Ik ben nu ook op dat jaartal samen met mijn vriend en ik hoop nog vele jaren met hem te kunnen doorbrengen hahah. Je shopping experience inspireert mij nu wel om even de stad in te hoppen voordat ik mijn afspraak heb! Wat een slechte invloed heb je toch op me :p

[Beantwoorden]


Door Marlien op 11 augustus 2017 22:51

Leuk stelletje zijn jullie samen! Ik zag op een van de fotos je prachtige ring, die met dat rondje. Zou je willen vertellen van welk merk die is? Zoek zoiets al een poosje.
Fijn weekend!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2017 om 09:49:

Lief, dankjewel! De ring is van Monica Vinader.

[Beantwoorden]


Door Kiki op 12 augustus 2017 17:56

Ik moet ECHTTTT weten waar die bureaustoel van is?! Hij is perfect!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2017 om 09:49:

Haha, die is van Staples, zo’n kantoorwinkel :)

[Beantwoorden]