Nieuwe Catrice producten najaar ’17 | Eerste Indruk

Vorige week liet ik je de nieuwe producten van Essence zien, je kon daarom vast al wel raden dat het vandaag de beurt is aan Catrice! Ik kreeg en kocht nieuwe producten, waaronder een prachtige groot face palette, oogschaduw, lipstick… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 10 augustus 2017 | 20 reacties

Reacties

Door Loes op 10 augustus 2017 11:25

Ideaal deze video’s! Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit meer iets van Catrice koop, maar hier zitten zeker wel een aantal mooie items tussen.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 10 augustus 2017 11:44

De gezichtspallette vind ik nog wel leuk, maar wow die lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 10 augustus 2017 13:06

Stiekem zat ik al te wachten op dit filmpje, haha! Ik ben verliefd op de lipsticks. Wat een bijzondere finishes én tinten. Ook de mascara ziet er goed uit. Van de basisproducten ben ik helaas niet zo gecharmeerd. Wederom bedankt voor een leuk, gezellig en tikkeltje lachwekkend filmpje, Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2017 om 09:21:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 augustus 2017 13:19

ooehhh ik zat ook te wachten op deze video :D mag ik vragen welke camera je gebruikt? ;3 zoek nog steeds een nieuwe waar ik goed mee kan filmen en niet continu handmatig hoef scherp te stellen :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2017 om 09:21:

Alle info staat op deze pagina: http://veracamilla.nl/website/

[Beantwoorden]


Door Mylou op 10 augustus 2017 13:28

Dat face palette is echt tof! Super handig ook voor onderweg. En wat is dat toch met die glanzende wenkbrauw producten? Haha! Die lipsticks wil ik zeker gaan halen, zien er erg goed uit en dan haal ik gelijk zo’n powder liquid lipstick. Leuke producten hebben ze toegevoegd!

[Beantwoorden]


Door Shelly op 10 augustus 2017 16:03

Wat een heerlijke video Veer! Het face palette is echt mooi! Ik heb zelf alle nieuwe lipproducten besteld om te testen op mijn blog. Het is veel voordeliger en de bezorgtijd is 2 dagen! Zeker een aanrader voor andere bloggers!

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 10 augustus 2017 18:51

Oke ik ben nu al fan van die eerste lippenstift die je op had! Die was echt stunning! Ik ga hem morgen scoren en ook testen! En hoe was de waterproof mascara, is die een beetje goed? Moet nog een mascara voor vakantie Haha!

Ik heb weer genoten van je geweldige reacties op onder andere die eet liner Haha. Vind je hem niet fijn maar zit alsnog on fleek! Whaha

Liefs,
Rosita Elise

[Beantwoorden]


Door Janice op 11 augustus 2017 01:31

<3 lange Vera filmpjes! ☺️
En met hele fijne inhoud. <3 <3 <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2017 om 09:22:

❤️

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 11 augustus 2017 08:56

Die lipproducten! Daar wil ik zeker wat van scoren :) Het gezichtspalette is ook verrassend mooi. Fijne video alweer

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 augustus 2017 09:53

Ja leuk filmpje weer! Ik had de producten ook gevonden en stond ook voor een net aangevuld schap. Had mijn video zondag online staan. De serum primer moet je proberen, ik vind hem eigenlijk best fijn, zeker voor de prijs. Wat ik wel jammer vind is dat je warme bronzer als contour aanbrengt. Zeker op een lichte huid oogt het al snel modderig en too much (mijn mening dan he).

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 augustus 2017 12:44

De lavendelkleurige concealer wil ik! ben heel benieuwd of het bij mij ook mooi gaat zijn. Wel balen van die gele haha, dat lijkt inderdaad op het laatste stadium van een blauwe plek :P Dat metal mat effect is trouwens super gaaf! Copper&Spice is inderdaad een heel mooi en bijzonder kleurtje

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 augustus 2017 00:13

Wauw ik ben zo onder de indruk door dat face palette. Wat een mooi product zeg. Hele leuke en fijne video! De lipsticks zijn ook echt prachtig. Vooral die berry kleur, ik krijg gelijk zin in de herfst!

[Beantwoorden]


Door Jody op 12 augustus 2017 16:07

Wil je ook eens een make up look maken met alleen producten van h&m?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2017 om 09:48:

Staat op mijn lijstje voor een Eerste Indruk video :)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 13 augustus 2017 10:05

Ik wilde je video ‘op de achtergrond aanzetten’ terwijl ik aan het werk was, maar uiteindelijk heb ik dus gewoon een half uur zitten kijken en ben ik mijn werk vet aan het uitstellen en nou ja. Ik wil dus eigenlijk zeggen dat ik je video leuk vind. Doei!

[Beantwoorden]


Door Meryem op 13 augustus 2017 13:26

Ik ga zeker even een kijkje nemen. Ik gebruik altijd twee mascara. die ik aardig kan vergelijken met de primer mascara en de mascare. Kwa borstels dus ik ga toch een gok wagen. Het sprijd je wimpers mooi. De lip powders en zeker de lipsticks, ga ik ook even voor kijken.

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 19 augustus 2017 11:04

Jouw favoriete wenkbrauwproduct is nog steeds te vinden hoor :)

[Beantwoorden]