Rouge Dior Liquid Matte, Metal & Satin

Momenteel zit ik in een liquid lipstick fase. Ik draag bijna elke dag liquid lipstick. I love it! Ik was dan ook heel blij toen ik van Dior de nieuwe Rouge Dior Liquid ontving. Vloeibare lipstick met een satijnen, metallic of matte finish. Rouge Dior in een vloeibare variant is nieuw in het assortiment en dit is wat ik er van vind.

Dit moderne product is stijlvol, maar ook klassiek vormgegeven. De hulzen zijn strak, maar bij de dop bevindt zich uiteraard wel de klassieke zilverkleurige band met cannage design.

De hulzen zijn gevuld met de vloeibare lipstick die belooft licht aan te voelen, intense kleur te hebben en lang te blijven zitten.

Rouge Dior Liquid € 37,00

895 Fab Satin – 908 Black Matte – 979 Poison Metal – 999 Matte

Ik werd aangenaam verrast door de kleuren. In het verleden heb ik regelmatig Dior lipproducten getest, maar vaak vond ik de kleuren wat voorspelbaar of net-niet. Deze tinten vind ik heel origineel en – ik zie zwart! – zelfs gewaagd. Ook leuk om te zien dat dé rode lipkleur 999 van Dior er bij zit.

895 Fab Satin

Niet alleen een bijzondere kleur, maar ook een bijzondere finish. De lipstick is heel intens en schommelt tussen de rode en paarse pigmenten in. De finish lijkt mat, maar ik zie toch ook kleine glittertjes in de kleur terug. Super mooi, dat satin effect. Een prachtige lipstick voor het najaar.

908 Black Matte

Maak je zwarte lipstick, doe het dan goed. Gelukkig weet Dior hoe dat moet. Black Matte is gitzwart en compleet mat. Maar waar ik eigenlijk nog meer van onder de indruk ben is hoe perfect de lipstick dekt en hoe egaal hij zit. Wow!

979 Poison Metal

Deze donkerrode lipstick heeft een geweldige metallic finish. De kleur is heel diep en intens en de bijzondere gloed maakt het helemaal af.

999 Matte

Tot slot is er 999, dé rode lipkleur van Dior, maar dan in een vloeibare variant. Net zo klassiek, fel en helder. Prachtig mat en volledig dekkend. Heerlijk!

Dior zet groots in met de nieuwe Rouge Dior Liquid lijn, want in totaal zijn er maar liefst 24 kleuren verkrijgbaar. Deze 4 tinten vind ik in ieder geval al prachtig en heeft me nieuwsgierig gemaakt naar de rest. De substantie van Rouge Dior Liquid is heel luchtig en licht, ze plakken niet, drogen niet uit en ik voel ze bijna niet zitten. Met aanbrengen vind ik de lipstick wel chemisch ruiken, maar als de lipstick eenmaal zit, ruik ik gelukkig niks meer.

Rouge Dior Liquid droogt niet op en geeft makkelijk af, maar doordat de lipstick niet heel dik op de lippen ligt, valt het me mee hoe snel de kleur slijt. De lunch overleeft het makkelijk en pas na een uur of drie tot vier hoef ik bij te werken.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de kwaliteit van Rouge Dior Liquid top en de kleuren super mooi en gevarieerd vind, en heel benieuwd ben waar Dior komende tijd nog meer mee gaat komen. Rouge Dior Liquid is vanaf 18 augustus te koop bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 15 augustus 2017 | 33 reacties | Tags: , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 15 augustus 2017 06:28

Ik had niet verwacht dat je zo positief zou zijn, vaak vind ik dit soort producten tegenvallen, Maar joh, wat doet Dior het goed, een schot in de roos. De kleuren zien er stuk voor stuk prachtig uit. Ik had lang niet zo’n goede dekking verwacht. Dat ze niet drogen en niet plakken vind ik top. Dit zijn niet mijn kleurtjes, maar aangezien de lijn nog veel meer kleuren heeft ga ik daar eens even tussen kijken.

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 15 augustus 2017 06:31

Het klinkt als een mooie kwaliteit, maar ik sla deze toch even over ik vind de kleuren erg donker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 augustus 2017 om 09:27:

Dit zijn vrij donkere kleuren inderdaad, maar het zijn er maar 4 van de 24, ik verwacht dat er ook zeker nog lichtere tinten zijn.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 15 augustus 2017 08:09

Wat een gave kleuren! De eerste 2 zijn mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 15 augustus 2017 08:24

Waaauw, wat een mooie verpakking! Dior doet het altijd zeer goed met het vormgeven van hun producten waardoor we allemaal zo hebberig worden als we het zien. Ik heb nu al de neiging om er 3 aan te schaffen omdat ze er super leuk uitzien op foto’s! Maar de kleuren .. die zijn nog mooier! Ik ben ook totaal niet gewend van Dior dat ze zulke kleuren uitbrengen, ik vind de kleuren je verassend goed staan. Ook goed om te horen dat ze fijn aanvoelen, dat is natuurlijk ook belangrijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 augustus 2017 om 09:28:

Ik ook, zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 15 augustus 2017 08:46

Wat een prachtige swatches vera! Ik vind de laatste het mooist en ga zeker even kijken naar de andere kleuren <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 augustus 2017 om 09:28:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 augustus 2017 08:58

999 vind ik gaaf. Wel jammer dat ze afgeven.

[Beantwoorden]


Door TravelBanana op 15 augustus 2017 09:08

Om eerlijk te zijn vind ik de eerste drie niet zo. Ik vind ze simpelweg te donker. Zeker voor een lichte huid. De 999 vind ik wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 augustus 2017 09:13

De kleuren vind ik persoonlijk wat te donker, maar de rode is wel mijn favoriet. Wat mooi dat ze het voor elkaar hebben gekregen om zo’n zwarte lipstick zo mooi en goed dekkend te maken! Dat zie je niet vaak.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 augustus 2017 om 09:28:

Ben het helemaal met je eens!

[Beantwoorden]


Door Donna op 15 augustus 2017 09:18

Wat een perfecte kleuren voor de herfst! Ik krijg er meteen helemaal zin in.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 augustus 2017 09:31

Tof, wel heel erg donker! Ik vind de rode kleur het mooist!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 15 augustus 2017 10:04

Wat een mooie kleuren! Ik vind ze stuk voor stuk erg gaaf en ook de zwarte kleur vind ik heel gaaf! Of ik hem zou dragen weet ik alleen nog niet ;)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 15 augustus 2017 10:27

De eerste drie kleuren vind ik op dit moment iets te donker, maar zullen perfect zijn voor het komende seizoen!

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 15 augustus 2017 10:46

Wat een aparte kleurtjes! Ik vind ze er echt goed uit zien! En wat zijn de hulzen mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 augustus 2017 11:55

Ik ben echt het meest onder de indruk van Poison Metal, die kleur verraste me gewoon. De anderen kleuren zijn niet zo mijn ding. De eerste twee te donker en de laatste vind ik te fel rood. Ik houd meer van een wat diepere rood.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 15 augustus 2017 16:56

De verpakking alleen al vind ik echt super mooi! Lekker chique en de kleuren zien er ook mooi uit! Poison Metal vind ik zelf erg mooi, die verrast me ook wel een beetje omdat ik dat nog nooit echt eerder heb gezien. Fab Satin ziet er ook prachtig uit

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 augustus 2017 18:35

ik vind die zwarte wel gaaf :D

[Beantwoorden]


Door Seren op 15 augustus 2017 20:56

Bedankt dat je nog lekker blogt over beauty! I love it!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 augustus 2017 om 09:29:

❤️

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 augustus 2017 23:49

Oh my, ik ben nu al een mega-fan!

[Beantwoorden]


Door Silke op 16 augustus 2017 00:48

Wauw zo’n donkere kleuren die perfect dekken, zonder kale plekjes en streperigheid! Mooi en tof dat ze met een zwart afkomen.
?

[Beantwoorden]


Door Mylou op 16 augustus 2017 13:48

Wauw, wat een prachtige liquid lipstick! Inderdaad goed dekkend, ziet er gewoon heel goed uit. Gave kleuren ook, lekker gedurfd. De klassieke rood is wel mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 augustus 2017 17:47

Dit ziet er goed uit. En die eerste kleur staat je echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 16 augustus 2017 18:26

Niet mijn kleuren, maar wel stoer als je het kan hebben! Ik ben meer van de matte nude kleuren! Ze zijn wel heel goed dekkend zeg! Liefs Rosita Elise

[Beantwoorden]


Door Susan op 17 augustus 2017 09:01

Ik vind de eerste drie kleuren niet zo geslaagd, maar die laatste is prachtig! Ze klinken ook heel erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Princess op 17 augustus 2017 10:52

Ik vind de eerste of de derde het mooist. Kan juist heel leuk zijn met een lichte huid, vintage classiek. Zal in de winkel eens gaan kijken.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 augustus 2017 11:49

Wauw wat een mooie dekking en de kleuren zijn ook speciaal! Knap ook dat ze de zwarte kleur zo goed gemaakt hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2017 om 09:47:

Ja he! ben ik ook echt van onder de indruk.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 20 augustus 2017 22:17

Wat een fantastische kleur is 999 Matte!

[Beantwoorden]


Door AnnaHayli op 21 augustus 2017 00:44

Diorproducten zien er altijd zo luxe uit… *kwijl*

[Beantwoorden]