Mijn ultieme must have low-budget kwasten

Voor de beginner, voor diegene die minder kan uitgeven, maar eigenlijk ook voor iedereen die goede make-upkwasten zoekt, laat ik je vandaag zien welke betaalbare kwasten ik het állerbeste vind. Sommige kwasten heb ik al jaren en al deze kwasten gebruik ik bijna dagelijks omdat ik ze ontzettend goed vind. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge shop je hier*
Real Techniques Deluxe Crease + Base Shadow set shop je hier*
Real Techniques Blush Brush shop je hier*

EcoTools Starter Set shop je hier*
e.l.f Professional Eye Shadow Brush shop je hier*
Hema make-upkwasten shop je hier*

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten Low-budget Video | 13 augustus 2017 | 14 reacties

Reacties

Door femketje op 13 augustus 2017 11:55

oeh fijne video :D ik moet nog steeds eens die real techniques spons proberen! zelf vind ik de hema blending brush zo ontzettend fijn om oogschaduws perfect zacht uit te blenden :3 heb er denk ik wel een stuk of 7 van in mijn collectie!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2017 om 09:50:

Wauw! Is die kwast van de oude, of de nieuwe collectie?

[Beantwoorden]


Door Eveline op 13 augustus 2017 13:00

Goede video Vera ik ben nog op zoek naar goede oogschaduw kwastje dus bedankt!!

[Beantwoorden]


Door Mylou op 13 augustus 2017 13:37

Ik gebruik die spons van Real Techniques elke dag, zo’n fijn ding! Ik heb een tijdje terug van die ‘toothbrush’ kwasten (zoals die van de Primark) bij de Action gekocht. Ik geloof 4 euro voor een set van drie. Voor dat geld best goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2017 om 09:50:

Nice!!

[Beantwoorden]


Door Rosita op 13 augustus 2017 13:43

Ik was hier dus serieus op ana het wachten! Ik wil heel graag MAC kwasten, maar die zijn echt niet te betalen! Dus super bedankt Vera!

Liefs,
Rosita Elise

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2017 om 09:50:

En veel van MAC is echt niet zo geweldig, als ik eerlijk ben.

[Beantwoorden]

Rosita Elise antwoordt op 24 augustus 2017 om 08:20:

Nee daar hoor je verschillende verhalen over idd! Dus ben heel blij dat ik nu meer kwasten heb kunnen aanschaffen voor minder geld! Ik heb nu zelf wat dingetjes besteld, op mijn blog heb ik je ook genoemd omdat ik ze via jou besteld heb! Ik ben echt in love met de ecotools blush brush, gebruik hem eigenlijk voor countouring vind ik hem echt heel fijn voor!

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Diana op 13 augustus 2017 13:46

Wat een leuke video weer! Misschien is het heel raar als ik dit zeg maar.. Ik vond het fijn je weer te zien genieten! Bij de vorige video twijfelde ik heel erg of ik aan je moest vragen of het wel ok gaat want ik had het idee (en dat kan helemaal aan mij liggen hoor!) dat je niet zo lekker in je vel zat… En dat raakte me.
Keep up the smiles! Liefs. Xx

[Beantwoorden]


Door Lis op 13 augustus 2017 20:10

Hi! Zie toevallig een spelfoutje:
Sommige kwasten heb ik al jaren en al deze kwasten gebruik ik bijna dagelijks omdat ik ze ontzettend goed vindt.
*goed vind

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2017 om 09:49:

Oeps, dankje!

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 augustus 2017 11:57

Handig! Mijn ultieme budget kwasten komen van eBay en Etos!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 15 augustus 2017 18:41

SUper handige post! Ik vind je echt heel fijn vertellen en ga altijd na jou reviews op zoek naar de producten haha!
Welke lipstick draag je hier, hij is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 19 augustus 2017 13:58

Leuke video weer! Ik heb 2 RT kwasten, de blush en expert face kwast. Super fijn zijn ze! Ik denk dat ik er toch nog eens meer van ga kopen.

[Beantwoorden]