Zomer foto’s #10

Wat was het afgelopen week lekker weer! Toch nog een beetje zomer! Ik heb een leuke en veelzijdige week achter de rug. Ik kwam eindelijk weer een beetje in mijn vertrouwde werk flow, maar had ook een paar gezellige en nuttige afspraken. Ik at veganistische taart met Tes, kreeg nieuwe beha’s aangemeten in cup F(?!) en Jeffrey en ik hadden wat te vieren… Kijk mee!

Vrijdag at ik met Thijl scones bij de Bakkerswinkel. Ik kende deze plek nog niet, maar ik ben dol op scones dus dit bezoekje was zeker voor herhaling vatbaar.

Thijl is een paar maanden geleden een bezorgservice begonnen. Dayli, waar je betaalbare en gezonde maaltijden kunt bestellen. Het zit nog in de opstartfase (de bezorgroute is bijvoorbeeld nog heel klein), maar ik kan niet wachten tot ik ook bij Dayli kan bestellen. Thijl had dit idee al zo lang, vind het heel tof om te zien dat hij het nu heeft uitgevoerd.

Het was heel gezellig en mijn gesprek met Thijl heeft me weer veel geleerd. We kennen elkaar al best lang via Twitter en ik vind het echt heel leuk en waardevol dat we nog steeds contact hebben.

Vrijdag was Jeffrey aan het werk en sloeg ik thuis aan het schoonmaken. In mijn kantoor was ik vooral bezig met het opzuigen van de pailletten uit de Pat McGrath Skin Fetish 003 ☺️.

Na het schoonmaken stapte ik onder de douche. Gedoucht en afgedroogd maakte ik deze pot bodybutter van Rituals op. Die was heerlijk!

Ik kroop op de bank met de documentaire Minimalism. Het begin vond ik boeiend, maar na een tijdje vond ik de docu wat saai worden en merkte ik dat ik zat te wachten op nieuwe informatie, maar die kwam niet echt.

Teennagels gelakt met een nieuwe kleur van Essie.

Zondag hoefde Jeffrey ’s middags pas te werken en daarom besloten we bij Bagels & Beans te brunchen.

Er is een nieuwe menukaart en daar waren we heel benieuwd naar. Hoewel ik verdrietig ben dat de Toscaanse bagel eraf is (dat was een van mijn lievelings!) vond ik deze met mozzarella en courgette niet verkeerd.

Thuis ging ik aan de slag met een aantal reviews.

Ik filmde de No Make-update die gisteren online is gegaan en dook daarna lekker mijn bed in.

Maandag was ik de hele dag bezig met het bewerken van de video en afmaken van de reviews. Dit is de enige foto die ik heb gemaakt. ’s Avonds was Grease op TV, blijft een leuke film!

Dinsdag reisden Jeffrey en ik af naar Rotterdam, waar ik een afspraak had bij SuperBra. Het is jammer dat de paspoppen in de etalage niet goed zichtbaar zijn, want er staan poppen met verschillende huidskleuren en lichaamsvormen. Uniek! En ontzettend goed.

Ik ben nog de hele week blij geweest van mijn bezoek aan deze winkel, terwijl ik in eerste instantie twijfelde of het wel wat voor mij was. SuperBra is een geweldige lingeriezaak met beha’s vanaf cup D. het personeel is onwijs aardig en kundig, de sfeer in de winkel is heel relaxed en de collectie is veelzijdig en betaalbaar.

Beha’s vanaf cup D: daarbij dacht ik in eerste instantie vooral aan beha’s voor (hele) grote borsten. Dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn. Ik blijk bijvoorbeeld een 75F te hebben, terwijl mijn borsten helemaal niet heel groot zijn. Toch zitten de beha’s die ik na mijn bezoek mee heb gekregen, veel beter dan die ik al (in een kleinere maat) had. De omtrek is belangrijk, de vorm van je borsten… Als ik nu met beha aan in de spiegel kijk zie ik dat het veel meer klopt. Terwijl ik echt geen hele grote borsten heb, of in ieder geval zéker niet wat ik me had voorgesteld bij een cup F.

Instructies in de paskamer. Ik leerde hoe je een beha goed aan doet en hoe je zorgt dat hij goed om je borsten zit. Wat voor een verschil een beetje schuiven, duwen en scheppen wel niet kan maken. Zo ontzettend fijn, leuk en nuttig!

Ik kan je dan ook écht aanraden een bezoek te brengen aan SuperBra.

Het was lekker weer en ’s middags liepen we nog een stukje naar de Markthal om daar super lekker en uitgebreid Aziatisch te lunchen.

Dit zat er in mijn fortune cookie, een onverwacht mooie uitspraak waarvan ik alleen maar kan hopen dat ‘ie een heel klein beetje klopt.

’s Avonds waren we weer thuis en at ik wat misschien wel de lekkerste watermeloen van dit jaar was.

Woensdag probeerde ik de hele dag de mega dekkende foundation van Dermacol. Wat is mijn huid zo mooi egaal!

En ’s middags had ik een hele leuke date! Bij DopHert, met Tes.

We gingen taart eten én milkshakes drinken voor Tes haar verjaardag! Alles was vegan en mega lekker.

Beetje gekke foto, maar maakt niet uit. Dikke liefde voor Tes ❤️

Nadat de milkshakes op waren, gingen we nog even een stukje lopen door leuke straatjes. Onderweg kwamen we deze lieve konijnen tegen.

En toen ik begin van de avond weer thuis kwam, stond Jeffrey te koken. Zo lief!

Donderdag dook ik in de ‘review kast’, tijd om nieuwe reviews te maken!

’s Avonds gingen Jeffrey en ik uit eten, want er was wat te vieren…

Mijn promotie vieren met mijn babe ?

Een bericht gedeeld door Jeffrey Hof (@seffieselfie) op

…Jeffrey heeft promotie gemaakt!!!! Ben zo gigantisch trots op hem, ik kan wel huilen van geluk ❤️ Wie had dit een jaar geleden gedacht? Ik ben zo blij dat hij dat een fijne baan heeft gevonden waar hij op zijn plek zit en zijn ei kwijt kan.

En ik wil afsluiten met dit nieuws: er komt een Aaliyah x MAC collectie! Ik vind dit echt fantastisch en ik kan niet wachten! Aaliyah is al jaren mijn favoriete zangeres en ondanks dat ze alweer 16 jaar geleden overleed, luister ik haar muziek dagelijks.

Dit was mijn week! Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #9
Zomer foto’s #8
Zomer foto’s #7


Reacties

Door Syl op 28 augustus 2017 06:22

Wat fijn dat er een bh zaak is met grotere cupmaten. Dat blijft toch altijd een probleem als je de h&m binnenstapt. Hunkemoller heeft ook niet echt een uitgebreid aanbod.

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 28 augustus 2017 om 20:50:

Zeker mee eens! Ik heb al op mijn to do lijst staan een bezoekje brengen aan Rotterdam!

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 augustus 2017 07:07

Wat fijn dat hij promotie heeft gemaakt!! Dat hebben jullie samen heel fijn gevierd, gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 augustus 2017 07:10

Gefeliciteerd met de promotie van Jeffrey, fijn dat hij het bij zijn nieuwe baan goed naar zijn zin heeft en het goed gaat. Jaaaa ik ben ont-zet-tend benieuwd naar de collectie van Aaliyah x MAC!

[Beantwoorden]


Door Mar op 28 augustus 2017 07:55

Gefeliciteerd voor Jeffrey! Een goede tip van superbra. Ik ga daar ook eens kijken. Hebben ze wel een beetje goede prijzen of zijn ze erg duur ook?

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 28 augustus 2017 om 12:51:

Ze zijn zo rond de €50,-, vergeleken met Marie Jo of Prima Donna dus fijn prijsje! De hele ervaring bij Superbra is heel fijn, echt een aanrader :)

[Beantwoorden]

Jacoline antwoordt op 29 augustus 2017 om 07:26:

Wow, omdat ik prima donna gewend ben, vind ik 50 echt gmweinig. Snel heen!

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 28 augustus 2017 07:56

Haha wat grappig, ik heb gister nieuwe bh’s laten aanmeten en blijk een D nodig te hebben. Echt verbazingwekkend wat ik draag al jaren een B! Het zit nu veel beter en fijner, maar ben nog steeds verbaasd. Gefeliciteerd met Jeffrey zn promotie! Super goed :)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 28 augustus 2017 08:23

Gefeliciteerd voor Jeffrey, wat fijn dat hij zo goed op zijn plek zit! Wat een heerlijke vrolijke en stralende foto’s weer :)

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 28 augustus 2017 08:31

Wat een heerlijke week! Gefeliciteerd met Jeff zijn promotie! Echt super fijn, en zo snel ook! Kan me nog goed herinneren dat hij net zn nieuwe baan had! Wat voor promotie heeft hij nu gemaakt? Of wat gaat ie nu zeg maar doen bedoel ik dan Haha!

Die review lade, Omygod ik zou alles echt open scheuren! Whaha!

Mijn week was drukdrukdruk, en ik kom nu net thuis van een bevalling, was om 04:00 me bed uitgebeld (kraamverzorgende hier), maar helaas het werd medisch dus ben nu net thuis, ik ga nog even slapen want ben gesloopt!

Fijne week Vera!

Liefs,
Rosita Elise

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2017 om 11:44:

Hij krijgt een iets meer leidinggevende functie, heel erg leuk! :D

Hoop dat je nog lekker geslapen hebt!

[Beantwoorden]


Door Susan op 28 augustus 2017 08:57

Gefeliciteerd voor Jeffrey! Fijn dat die nu zo op zijn plek zit :)

[Beantwoorden]


Door Laura | I scream beauty op 28 augustus 2017 09:19

Gefeliciteerd met en voor Jeffrey!! Leuke dingen heb je weer gedaan!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 augustus 2017 09:21

Wat een fijn nieuws om de week mee af te sluiten! O en wat een heerlijke etentjes!

[Beantwoorden]


Door Lou op 28 augustus 2017 10:01

Stom dat zo’n winkel niet ook kleinere maten heeft. Is zo’n misverstand dat je met een kleinere maat (tot en met c) nooit een probleem hebt om een passende bh te vinden… Naja. Overigens is vrij duidelijk dat jij flinke borsten hebt, toch?

[Beantwoorden]

Lara antwoordt op 28 augustus 2017 om 17:39:

Waarom is dat stom? Hoe veel winkels zijn er wel niet die alleen maar tot cup D gaan? Of van die saaie stomme bh’s voor D+?

Superbra is juist een winkel die je ècht op meet. Er zijn zoveel vrouwen die een verkeerde bh maat dragen. Als ik bij een Hunkemoller zou gaan, zou ik een 85b/c moeten hebben. Terwijl ik nu toch echt 80F draag. En ik heb helemaal geen grote borsten. Het gaat om de omtrek en de vorm van je borsten.

Waarschijnlijk als jij je fatsoenlijk laat opmeten, kom je ook op een hele andere maat uit. Probeer maar eens te meten via ‘brasizecalculator.tk’. Of ga zelf eens naar Superbra.

[Beantwoorden]


Door Loes op 28 augustus 2017 10:12

Wat een leuke week! Ik heb laatst ook mijn bh-maat laten opmeten en ik ben heel blij dat ik het heb laten doen, want het is zo fijn om een bh te dragen in je echt goede maat!

[Beantwoorden]


Door Liset op 28 augustus 2017 10:13

Wat een fijne week! Ik ben heel benieuwd naar de MAC Aaliyah collectie, ik weet nog dat ze zo’n hit had toen ik 15 was. Daar hebben we toen met dansles nog de clip van nagedaan :).

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 28 augustus 2017 11:21

Wat een fijne week heb je weer gehad! Ik zag je video met die super dekkende foundation en je huid zag er super gaaf uit. Wel jammer dat die na een tijdje begon te glijden haha maar dat heb ik helaas altijd met een vettige huid. Ik ben zelf heel erg petite met mijn cupmaat dus bij mij is het heel makkelijk met bha’s kopen. Maar zelfs met een kleine maat heb ik moeite om de juiste pasvorm te vinden. Zelf pas ik alleen maar de bh’s van de H&M, heel raar is dat (of die zitten als enige goed bij mij). De nieuwe MAC collectie van Aaliyah zag ik voorbij komen op Instagram (trendmood1 is een account die iedereen moet volgen voor actuele beauty updates) en ik werd zoooo blij toen ik dat zag!

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 augustus 2017 11:36

ik moet ook echt weer eens mijn teennagels lakken… mijn andere nagels zijn altijd on fleek maar mijn tenen hebben amper een kleurtje! XD

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 28 augustus 2017 11:44

Wat fijn dat Jeffrey promotie heeft gemaakt! Het aziatische eten ziet er echt heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Ine op 28 augustus 2017 11:58

Wat een leuke week weer! Ik ben zeker dat de boodschap van het gelukskoekje helemaal klopt! Je draagt echt een mooie boodschap uit met je blogposts en video’s en ik ben zeker dat je vele meisjes inspireert waardoor ze zich misschien ook beter in hun vel gaan voelen. Zeker blijven doorgaan met het spreiden van je prachtige boodschap!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2017 om 11:43:

Dankjewel Ine ❤️

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:01:

Dankjewel Ine, ik kan alleen maar hopen dat dat waar is :)

[Beantwoorden]


Door Florentine op 28 augustus 2017 12:51

Super leuk om te zien! ♥ Ik ben blij dat je weer zo’n fijne week hebt gehad :-)

[Beantwoorden]


Door Laura J op 28 augustus 2017 13:16

Gefeliciteerd met de promotie van Jeffrey! Wat tof!
En ben benieuwd naar je nieuwe reviews. Vooral dat grotere oogschaduwpalette van MUA, de koele variant.

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 augustus 2017 13:35

Leuke foto’s! Wat tof dat Jeffrey promotie heeft gemaakt, gefeliciteerd! En wauw, jouw review kast!!! <3

[Beantwoorden]


Door Simone op 28 augustus 2017 13:44

Wat onwijs goed van Jeffrey! Gefeliciteerd! Het eten ziet er heeerlijk uit. Ik ben heel benieuwd naar de foundation van Dermacol, je huid ziet er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 28 augustus 2017 15:08

Zo goed, die paspoppen bij SuperBra! Ik zou me ook eens een bh moeten laten aanmeten…
Alsnog gefeliciteerd met Jeffrey’s promotie!

[Beantwoorden]


Door Silke op 28 augustus 2017 15:24

Superleuke foto’s! Je bent echt zo knap <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 augustus 2017 16:02

Gefeliciteerd met Jeffrey! Wat goed dat ie promotie heeft gemaakt! Die beha zaak klinkt best wel fijn. Ik dacht ook altijd B/C te hebben. Maar dat blijkt een E/F te zijn. Al die sideboob zorgt ook nog voor extra vulling.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2017 om 11:42:

Haha, herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 28 augustus 2017 16:10

Ik vind dit erg leuk om te lezen! Een soort leesbare vlog eigenlijk, maar omdat je hier alleen een paar momenten van verschillende dagen pakt is het nog veel interessanter om te lezen dan dat je naar iemands volledige dag kijkt. Leuke rubriek dus! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2017 om 11:42:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 augustus 2017 16:55

Van harte gefeliciteerd zeg, superfijn dat hij het nu zo goed heeft! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe menukaart van Bagels and Beans, ik had de Toscaanse bovenaan mijn lijstje van to-try staan, maar ik hoop dat er een hoop lekkers bij is gekomen! Die bh-shop moet ik onthouden, eens kijken of het echt verschil uit gaat maken!

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 28 augustus 2017 20:54

Wat een fijne week!
En welkom bij de F-club hahaha! Het is echt waar, een goed passende BH kan echt zo ontzettend het verschil maken. Als je dit een fijne winkel vond heb ik nog een tip voor je: Mocht je ooit weer in Londen zijn, ga naar Bravissimo! Fantastische zaak, groot, behulpzaam personeel, veelzijdig en uitgebreid assortiment in super leuke BH’s maar ook zwemkleding, topjes met bh erin, sport BH’s, kleding voor grotere cupmaten (dan gaat dat bloesje met knoopjes wel een keertje mooi dicht) en ook super betaalbaar (rond de €30/€40) echt een enorme aanrader!!! #nospon Iedere keer als ik naar Londen ga zorg ik dat ik wat gespaard heb voor een paar mooie setjes. Je kunt ook online bestellen trouwens! ??? #tipvanjip

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2017 om 11:40:

Wat een leuke tip, dankjewel! Die ga ik noteren.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:02:

OH wat een goede tip! Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Noëlle op 28 augustus 2017 21:20

Wat leuk! Ik zag je dinsdag nog zitten bij de Starbucks op Rotterda Centraal :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 28 augustus 2017 21:25

Wat super goed van Jeffrey, gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 augustus 2017 21:51

Ziet er uit als een heerlijk weekje met veel lekker eten ;-)
Ben benieuwd naar de bodybutter van Rituals vooral omdat ik ook een hele gevoelige huid heb, die zal ik eens uitproberen.
En wat goed dat je je BH maat hebt laten nameten. Moet ik ook echt eens doen. Voor mijn gevoel wat intiem maar voor de medewerker natuurlijk dagelijkse kost. Gewoon doen dus!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2017 om 11:41:

Vind de butters van Rituals persoonlijk heerlijk!

Ik vond de sfeer bij Superbra persoonlijk heel fijn, heel professioneel en relaxed. Geen moment ongemakkelijk! Succes :)

[Beantwoorden]


Door Julia op 29 augustus 2017 08:19

Ik snap zo wat je bedoeld met die bh’s Vera! Ik ken het gevoel dat je wel aanwezige borsten hebt, maar ook weer niet mega overdreven. Ik heb een maat 36 en ik heb gewoon best wel borsten maar niet uit verhouding of zo. Toch moet ik soms een 70 E/F. Ik kan mij gewoon niet voorstellen hoe niet is als je een echt plus size persoon bent met een grote voorgevel. Hoe kan je dan wel niet een passende bh vinden?!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 augustus 2017 19:33

Wat een fijne week! En een Mac x Aaliyah collection…ben er super benieuwd naar!

[Beantwoorden]