Ik zag mezelf niet meer in de spiegel | (No) Make-update

Voor vandaag heb ik een speciale Make-update opgenomen. Een no make-up Make-update (kan je het nog volgen?), waarin ik mijn make-uplook ga verwijderen in plaats van aanbrengen. Ik haal alle make-up eraf en verzorg mijn gezicht terwijl ik met je praat over make-up dragen en je mooi voelen zonder en met make-up. De producten die ik gebruik komen uit de nieuwe Botanische lijn van Garnier. Ik laat je de lijnen met rozenwater, groene thee, aloë vera en bloemenhoning zien. Welk ingrediënt past bij jou? Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Doe mee met de winactie en maak kans op één van de lijnen!

Het is heel simpel: reageer hieronder welke van de ingrediënten (rozenwater, groene thee, aloë vera en bloemenhoning) bij jou past en je maakt kans. Succes!

Deze video is gesponsord door Garnier.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored Video | 27 augustus 2017 | 46 reacties

Reacties

Door Loes op 27 augustus 2017 10:26

Wat een leuke video! Het was duidelijk dat hij gesponsord was, maar je hebt er echt iets leuks van gemaakt. Van mij mag je deze no make-up dates vaker doen! Je bent zo open en eerlijk, vind het echt fijn om naar te luisteren.

Ik doe graag mee met de winactie! De lijn met rozenwater past denk ik het best bij mij, omdat ik wel wat voeding kan gebruiken, zeker als het weer wat slechter word. Dan krijg ik zo’n last van velletjes! Maar tegelijkertijd is mijn huid ook wel vatbaar voor gevoeligheden en roodheid.

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 27 augustus 2017 om 13:45:

Ik had dat dus helemaal niet door, hahaha. Misschien doordat ik bijna niet heb gekeken en alleen heb geluisterd, aangezien ik bezig was met de was. Dus, complimenten, Vera!

[Beantwoorden]


Door Elke op 27 augustus 2017 11:18

Super leuke video! Leuk om een een keer het tegenovergestelde te zien’.
Bij mij zou bloemenhoning goed passen. Ik ben altijd dol op de geur van honing en nadat ik gebruik heb gemaakt van een honingmasker ziet mijn huid er altijd heel mooi uit! Nu duimer maar

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:00:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 27 augustus 2017 11:22

Hee wat leuk! Je hebt de make update en een sponsoring goed gecombineerd :)
Ik zou heel graag de aloë vera (hehehe what’s in a name) lijn winnen. Die klinkt heel fijn voor de huid!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 augustus 2017 12:16

Ik vind zulke video’s altijd zo leuk Vera! Je bent prachtig met en zonder make-up! Ik gebruik vaak groene thee maskers voor mijn gezicht wat echt super goed werkt, maar ik ben eigenlijk ook wel erg benieuwd naar de rozenwater!

[Beantwoorden]


Door Seren op 27 augustus 2017 12:19

Hiii, normaal voel ik me helemaal niet zo aangetrokken tot garnier, maar op deze manier wel! Super leuk dat ze de ingredienten zo duidelijk hebben gemaakt met uitleg op de verpakking! En dat het 96% natuurlijk is!

Over het wel en niet dragen van make-up ben ik het helemaal met je eens. Het is prima om het niet te dragen, maar ook prima om het wel te dragen. Uiteindelijk gaat het erom hoe jij je voelt. Ik zie het niet als het verbergen, maar versterken. De 1 draagt een jurkje om haar figuur goed uit te laten komen, de ander laat haar ogen knallen. Waarschijnlijk staan de meeste mensen ook niet stil bij waarom ze make-up dragen, maar vinden ze zichZelf mooier en zelfverzekerder met en/zonder make-up.

Ps. Je huid straalt wel zeg! En ik vind je posts over huidverzorging ook altijd fijn omdat ik altijd benieuwd ben naar wat werkt voor mensen met een echt gevoelige huid.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:00:

Helemaal met je eens ❤️

[Beantwoorden]


Door Anne op 27 augustus 2017 12:22

Wat een mooie video weer! Altijd fijn dat je zo eerlijk en open bent en onwijs herkenbaar juist daardoor. Dankjewel daarvoor! Lijkt me namelijk ook zeker niet altijd makkelijk om te doen!

En super leuke winactie; ik heb een vrij droge huid dus de lijn met rozenwater zou voor mij perfect zijn!

[Beantwoorden]


Door nova op 27 augustus 2017 12:25

echt weer super leuke video ik vind make update altijd leuk om te kijken .
de groene thee lijn klinkt goed voor mijn huid omdat ik altijd een vette t zone heb en mijn wangen zijn altijd droog.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 27 augustus 2017 12:35

Leuke video is het weer geworden Vera! Ik denk dat aloë vera het beste bij mij past, want ik gebruik al best veel producten met aloë vera en heb er goede ervaringen mee! X

[Beantwoorden]


Door Naomi op 27 augustus 2017 12:56

Hoii Vera, leuke video. Weer eens wat anders, leuk die variatie en ik vind het tof dat je zo open bent over al die onderwerpen die best lastig zijn om over te praten.
Ik denk dat de producten met rozenwater het beste bij mij passen omdat ik snel uitslag krijg en een droge huid heb.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 27 augustus 2017 13:20

Leuke video weer Vera, jij doet altijd zo je best om er wat leuks van te maken en tegelijk blijf je toch jezelf, heel mooi om te zien!
Alle vier de lijnen lijken me heerlijk om eens te proberen maar de Garnier SkinActive met Rozenwater past toch het beste bij mij aangezien ik een droge huid heb. Ik heb al veel geprobeerd om mijn droge huid wat te verzachten maar ik heb nog niet écht een product waarvan ik kan zeggen dat dit mijn favoriet is, misschien wordt dat de Garnier Rozenwater wel, ik hoop het!

[Beantwoorden]


Door robin op 27 augustus 2017 13:29

he dat ziet er goed uit zeg! bij mij zou de Aloë Vera goed passen! Zoek nu al een poos een goed product voor mijn huidje :)

Toffe winactie! en leuke video ga zo door :)

xx robin

[Beantwoorden]


Door Natascha op 27 augustus 2017 13:52

Dag Vera,

Ik heb je video bekeken en de lijn met groene thee lijkt mij het meest geschikt voor mijn huid.

Fijne zondag nog!
Groetjes Natascha

[Beantwoorden]


Door Jasmien op 27 augustus 2017 14:29

Super inspirerende video! Danku om altijd zo open te vertellen!

Ik doe graag mee met de winactie voor de lijn met rozenwater. Die lijkt me ideaal voor mijn huidtype. :-) Groetjes! X

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 27 augustus 2017 15:08

Ik doe graag mee met de actie en dan graag voor de aloë vera-lijn. I love aloë vera! Ik werk 5 dagen in de week in een winkel, waar veel droge lucht is (door airco’s) waardoor mijn huid een goede hydratie nodig heeft. Tevens ruikt aloë vera gewoon erg lekker en voelt het lekker fris :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 augustus 2017 15:12

ik vind je prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Jorien op 27 augustus 2017 15:26

Heel herkenbaar ook ik heb last van couperose en voel mezelf zekerder met make u ipv zonder. Dit neemt niet weg dat ik ook wel eens een make uplozedag heb. Iedereen mag dit lekker zelf beslissen, doe vooral waar jij je goed bij voelt! Ik ben erg benieuwd naar de rrozen lijn ivm dus couperose en een gevoelige huid.

[Beantwoorden]


Door lieke op 27 augustus 2017 15:30

Hee wat toevallig! Ik heb net bij de etos even getwijfeld over de aloë vera gezichtscrème maar hem toch maar laten liggen omdat ik nog geen reviews over die hele lijn kon vinden en tadaaaa. Ik zou graag dus de aloë vera uitproberen :)

[Beantwoorden]


Door silvia maas op 27 augustus 2017 15:53

groene thee lijkt me erg fijn

[Beantwoorden]


Door Jenthe op 27 augustus 2017 16:57

Hoi! :) Wat een leuke video weer! Ik bewonder jouw eerlijkheid en openheid altijd, je bent een voorbeeld voor velen.
Een super leuke winactie en ik doe graag mee; nu de herfst weer voor de deur staat past de lijn met rozenwater voor mij. Mijn huid wordt altijd wat droger wanneer het buiten wat guurder en frisser wordt.
Liefs x

[Beantwoorden]


Door Dorian op 27 augustus 2017 17:37

Wat een leuke video! Heel goed om de boodschap zien dat iedereen op z’n eigen manier mooi is door te geven :). De producten zien er ook heel fijn uit! Ik zou dan gaan voor de lijn met bloemenhoning om mn ultra-droge huidje eens goed te verwennen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 augustus 2017 19:48

Wat een toffe video Vera. Leuk om deze producten in werking te zien, en ook echt leuk dat je dit in de vorm van een makeup date doet. Ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Sommige mensen doen echt alsof je perse onzeker bent of het niet oke is als je altijd makeup draagt, maar dat mag je echt gewoon helemaal zelf weten natuurlijk. Ik hou er ook wel van hoor en ik ga zeker niet graag zonder iets de deur uit. Niet omdat ik me dan schaam, maar meer omdat ik me gewoon prettiger voel met makeup.

[Beantwoorden]


Door Wivineke op 27 augustus 2017 20:45

Wat een leuke video!
Ik ben nu een weekje op vakantie geweest en ik heb mijn make-up totaal niet aangeraakt, heerlijk! Maar zodra ik weer thuis ben ga ik het toch weer gebruiken, voelt een soort van veilig…
de crème met rozenwater lijkt me echt ideaal voor mijn huid!
Ik vind jou filmpjes over hiudverzorging altijd erg keuk en lekker duidelijk!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 27 augustus 2017 21:50

Hi Vera, hele leuke video weer en wat leuk dat je er nu een no make-up date van hent gemaakt. Ik heb meestal alleen make-up op naar mijn werk. In het weekend ben ik vaak te lui om het op te doen tenzij ik wegga.
Nu de herfst weer langzaam in zicht komt wordt mijn huid altijd weer een stik droger, dus de bloemenhoning zou heel goed bij mij passen.

[Beantwoorden]


Door Felicity op 27 augustus 2017 23:31

Leuke video!
Ik zou graag mee willen doen aan de winactie voor de rozenwater!
Lijkt me heerlijk, komt net uit Parijs en daar zag ik al in de winkels hoeveel dames rozenwater gebruiken in hun verzorging.
Lijkt me leuk om te proberen met mijn gevoelige huid!

[Beantwoorden]


Door Anita te Gussinklo op 27 augustus 2017 23:35

Een hele leuke video Vera.
Ik doe graag mee aan de actie.
Ik zou graag de verzachtende kracht van de rozenwater routine voor de gevoelige huid uit willen proberen. met name de karite boter die er in zit spreekt mij aan.

[Beantwoorden]


Door Kajal op 28 augustus 2017 10:15

Hoi, super leuke en persoonlijke video! Hier hou ik van. Ik zou graag de groene thee lijn willen proberen, vanwege mijn onzuivere huid. Groetjes

[Beantwoorden]


Door Elana op 28 augustus 2017 10:53

Wat een mooie video! Ik vind jouw persoonlijke video’s sowieso altijd heerlijk om te bekijken, en ondanks dat deze dan gesponsord is, doet ie niet onder voor alle andere. Complimenten!!

Ik doe graag mee voor de Aloe Vera lijn, ben alweer een tijd zoekende naar iets wat bij mijn huid past. Vind het lastig omdat ik soms na bepaalde tijd een huidreactie krijg tegen een product dat ik langer gebruik. Dit ken ik nog niet, dus zou het graag proberen!!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 augustus 2017 18:44

Hoi Vera!

Je beschrijft in je video dat mensen op straat je weleens aanspreken met dat ze zelf geen make-up dragen, maar je video’s wel kijken. Dit doe ik ook! Ik vind je zo’n fantastische YouTuber. Je geeft zoveel inhoud op deze manier aan je video’s, waar ik zeker weet dat jonge en oudere kijkers veel uit kunnen halen.

Daarnaast ben je onwijs eerlijk en open over je onzekerheden e.d. en dat vind ik gewoon heel bijzonder. In de spiegel kijken en niet jezelf zien, dat is best heftig. Dat herken ik en dat raakt me dan ook. Ik hoop onwijs dat je je gevechten kan en durft te vechten met de wilskracht die je ook in je video’s laat zien. Juist door je zwakheden op deze manier te laten zien, vind ik dat je onwijs krachtig over komt.

(En als laatst: wat een toffe winactie! De lijn met rozenwater past denk ik het best bij mij, aangezien mijn huid soms echt bezaaid is met velletjes, blegh. Maar dit staat niet voor niets tussen haakjes: ik hoop onwijs dat je mijn comment hierboven leest, dat vind ik het belangrijkst!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:01:

Dankjewel voor je lieve reactie ❤️

[Beantwoorden]


Door Hilde VE op 28 augustus 2017 19:01

Wauw, wat een topvlog. Net als jij heb ik Rosacea, maar ik draag geen make-up, wel ga ik om het half jaar naar de Dermatoloog en die schrijft mij dan Rozex-crème en Soolantra voor. Deze producten helpen echt wel om die roodheid te verminderen. Daarnaast gebruik ik geen producten, maar ik wil dat wel doen en die met het rozenwater lijken me ook erg geschikt… dus ik doe ook graag mee met deze winactie. Heel veel liefs van Hilde uit België !

[Beantwoorden]


Door Nikki op 28 augustus 2017 19:17

Hej Vera,

Toffe video! Ik vind het top dat je ondanks je onzekerheden, je make-uploze gezicht toch aan de ‘wereld’ durft te tonen!
Ik doe daarom ook graag mee met de winactie en kies voor de Aloe Vera
Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Marit op 28 augustus 2017 23:43

Heel origineel zo’n no make-update! Je filmpjes zijn altijd echt super leuk en ik denk dat het komt doordat je zo ‘echt’ bent (klinkt een beetje gek ?) je draait nergens omheen, zegt het als je je iets minder voelt en allerbelangrijkste: je maakt de wereld niet mooier zoals hij is, je voert geen toneelstukje op. Je bent jezelf, gewoon een mens en dit heeft zeker weten positieve invloed gehad op vele meisjes, en waarschijnlijk ook jongens. Ga vooral door met wat je doet en wees jezelf.

De winactie is ook superleuk! Groene thee is denk ik het beste voor mijn huidtype :) toch is dit deel van de comment het minst belangrijk!

Ps. De discussie over mag je jezelf zijn en acceptatie met/zonder make-up etc. Is razend interessant! Ik denk hier zelf ook veel over na en snap zeker waarom je interesse hier een beetje ligt ;)

want

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2017 om 09:48:

Hi Marit, check je mailbox! X

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 augustus 2017 08:56

De rozenwater lijkt mij heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 augustus 2017 09:40

Weer een leuk filmpje Vera. Ik kijk altijd met veel plezier naar je. Nu je deze nieuwe lijn van Garnier uitprobeerd heeft mijn interesse aangewakkerd. Ik ben zelf op zoek naar een goed product voor mijn wat vettige huid. Ik zou de producten met groene thee erg graag willen proberen.
Als verpleegkundige zorg ik altijd voor andere mensen maar ik heb me, door jouw video, voorgenomen om ook wat meer voor mezelf te willen zorgen.

Groetjes, Suzanne

[Beantwoorden]


Door Manouk op 29 augustus 2017 16:20

Wat een heerlijke video toch weer Vera. Ik waardeer het zo erg dat jij over van alles gewoon durft te praten met ons. Ik voel me door jou video’s in ieder geval een stuk zekerder van mezelf! Mij lijken de producten met bloemenhoning wel wat voor mijn huid! Ik kijk ook weer uit naar je volgende lichaamstaal video! Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 29 augustus 2017 20:01

Wat een super video! Ik blijf toch een trouwe kijker van jouw video’s, je blijft zo lekker jezelf <3 Graag zou ik de aloë vera lijn willen winnen. Ik HOU ervan! Mijn gezicht is af en toe een total mess, ik hoop dat dit een beetje kan helpen.
X Anouk

[Beantwoorden]


Door Marleen op 30 augustus 2017 16:29

Ik denk dat de rozenwater of de groene thee het meest geschikt is voor mij. Mijn huid is redelijk rustig. Door mijn ziekenhuisopnamen met een hoop extra vocht en medicijnen. Als ik onzuiverheden heb (vaak genoeg) is dit bij mijn neus (grove poriën) en mijn kin (stress, hormonen, maandelijks feestje).
Graag zou ik een van deze lijnen winnen.
Ik heb nu vooral geleerd, luister naar mijn lichaam (lastig!) en veel drinken (thee, water, ranja, melk).

[Beantwoorden]


Door Marleen op 30 augustus 2017 16:43

Word zelf beetje emotioneel van je filmpje. Inderdaad, kan best zonder make up maar het geeft me wel een prettiger gevoel met. Slaap ogen bedekken ;) pippe, witte gezicht bedekken met brozer.
Je bent een super leuke meid. Ga zo door. Mooi filmpje.

[Beantwoorden]


Door A op 30 augustus 2017 23:12

Ik hou van deze filmpjes waarin je zo jezelf bent!
Ik doe graag eens mee aan een winactie. Ik heb zelf een gevoelige en best onzuivere huid waarvan ik denk dat de lijn met rozenwater goed tot z’n recht zal komen.

[Beantwoorden]


Door Ines op 31 augustus 2017 15:53

Weer een leuke video van je, Vera!
Ideaal voor mijn eeuwig vochtarme huid: Aloë Vera.
Dus, fingers crossed! Wie weet win ik wel eens iets :-)

[Beantwoorden]


Door Mieke op 2 september 2017 00:35

Vera, je bent een mooi mens! Met of zonder make-up. En je onzekerheden en dipjes maken je alleen maar menselijk: het leven is nu eenmaal niet perfect. Dit toelaten en erkennen maakt het voor mij makkelijker om mee om te gaan. Het is ok als ik me even niet goed in mijn vel voel!
Ik herken me ook in wat je zegt over het al dan niet dragen van make-up. Vroeger wou ik altijd tot in de puntjes opgemaakt zijn. Nu vind ik dat nog steeds leuk om te doen maar ik ga even makkelijk zonder de deur uit. Ik denk dat het deels met ouder worden te maken heeft, maar ook door mijn lieve man die me zegt dat hij me even mooi vindt zonder make-up. En als ik me dan wel helemaal opmaak wanneer we weg gaan, vindt hij dat ook fijn en geeft hij me complimentjes met mijn look. Dat helpt natuurlijk altijd ?

Ik ben benieuwd naar de lijn met bloemenhoning!

Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Anita H. op 4 september 2017 15:52

Rozenwater!

[Beantwoorden]