Ik probeerde de meest dekkende foundation ooit | Eerste Indruk Dermacol

Ik kocht wat beloofde de meest dekkende foundation ooit te zijn. Dermacol Make-up Cover is tevens te gebruiken als concealer, geschikt om alle oneffenheden te camoufleren en zelfs aangeraden voor film en TV. Ik ben heel benieuwd! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 24 augustus 2017 | 25 reacties

Reacties

Door femketje op 24 augustus 2017 08:10

okay ik heb die nodig in life :D alleen wel jammer dat het wat over je gezicht gaat glijden gedurende de dag, denk dat een andere primer daar misschien wel bij helpt :)

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 24 augustus 2017 08:16

woooooowwww! Toen je hem echt net aanbracht dacht ik echt neeeee joh, dit meen je niet! Wat een ontzettende dekking! Jammer dat hij idd zo ging verschuiven van je gezicht. Mis inderdaad als je hem ook iets meer baked met poeder dat het beter blijft zitten! Wel heel fijn voor mensen die wel heel veel last hebben van oneffenheden denk ik! Zelf heb ik sinds kort toch maar estee lauder double wear aangeschaft en vind die al zo dekkend dat die voor mij genoeg is Haha!

Lieeeeefs!

Trouwens Vera, lijkt het je niet een keer super leuk om een kijker op te maken! Ik ben zooooo benieuwd hoe je dat doet! Ik zelf kan dus echt geen oogschaduw maar jij wel echt fantastisch! Hihi

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 augustus 2017 08:39

Ik vind het er wel goed uit zien, in het begin misschien iets té.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 24 augustus 2017 08:50

Jeetje wat een verschil, wat makeup wel niet met je kan doen haha. Ik ben zelf niet bekend met deze brand dus dat is fijn om dat nu te zien. Zelfs bij mijn meest dekkende foundation kan je vaak nog mijn donkere kringen rondom mijn ogen zien maar bij jou is letterlijk alles egaal! Ik weet niet wat voor soort huidtype je hebt, maar ik heb zelf een vettige huid. Na een dag zie je bij mij ook al snel lijntjes en afdrukken van mijn zonnebrillen zitten. Dus als het bij jou al zo zichtbaar is na het poederen dan zal deze toch niet heel fijn zijn voor mijn huid. Misschien wel heel handig voor foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2017 om 08:36:

Als je huid vettig is dan denk ik niet dat deze foundation fijn is, bij mij ging hij al erg verschuiven en glimmen.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 augustus 2017 10:11

Woww!! Wat een dekking, misschien zelfs net iets tè dekkend..

[Beantwoorden]


Door Loes op 24 augustus 2017 11:12

Wow, wat een dekkende foundation zeg! Het lijkt me wel vrij zwaar op de huid, ik ga liever voor een iets lichtere foundation. Maar je hebt mijn interesse zeker gewekt!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 24 augustus 2017 14:29

Whoa! In het begin dacht ik: dit is echt een hele goede foundation. Misschien iets te dekkend. Hij leek me wel zwaar op de huid te liggen. Maar dat kan ook komen door de hoeveelheid van het aanbrengen natuurlijk. In je eindconclusie is hij wel al een heel eind van je gezicht af lijkt het. Dus ik snap niet zo goed waarom je zegt dat hij best goed blijft zitten. Zeker ook omdat je dat al begon te zien toen je nog, niet eens buiten geweest was….
Het kan inderdaad komen door jouw type huid, maar toch vind ik het dan wel eerlijk gezegd een beetje gek dat je het als super positief ervaren hebt. Ik ben daardoor ook erg benieuwd naar reviews van mensen die een ander huidtype hebben.

[Beantwoorden]


Door Hotspotsandmore op 24 augustus 2017 16:56

Wat een goede dekkende foundation!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 augustus 2017 23:22

Leuk filmpje! Welke lippenstift heb je op?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2017 om 08:36:

The Balm Committed :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 25 augustus 2017 08:21

Vind het echt mega dekkend hoor!! Alleen ben bang dat het voor mij te glanzend is..

[Beantwoorden]


Door winston - ikstavoorjeklaar op 25 augustus 2017 11:44

Leuke video =)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 augustus 2017 15:07

Hey Vera, welke Foundation vind je beter. Deze of de urban decay all nighter?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 augustus 2017 17:25

Jeetje wat een dekking zeg. Wel jammer dat hij op het eind van de dag er beduidend minder mooi opzat. Ik moet zeggen dat ik het effect wel heel mooi vond en het is een verassend mooie match. Ik ben erg benieuwd wat je er op de lange termijn van vind!

[Beantwoorden]


Door Syl op 25 augustus 2017 21:25

Oe wat een dekking! Voor dat held zeker het proberen waard. Nu nog de juiste kleur vinden… xD

[Beantwoorden]


Door Gamze op 25 augustus 2017 21:57

Wauw wat een dekking! Misschien moest je wat meer poederen? Een foundation met zon formule heeft een goeie laag poeder nodig.. op welke webshop heb je ze eigenlijk besteld? :)

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 26 augustus 2017 07:14

Bam, dat is nog eens een goeddekkende foundation! Dit ga ik even onthouden

[Beantwoorden]


Door anna op 26 augustus 2017 13:31

Ah wat jammer dat hij zo verschoven is aan het einde van de dag! Aan het begin ziet ‘ie er geweldig uit.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 26 augustus 2017 15:55

Deze heb ik toevallig een maand geleden gekocht! Ben er over het algemeen tevreden over, al herken ik dat veschuivingsprobleem ook, helaas. Water over de foundation heen sprayen en niet teveel foundation gebruiken lijkt te helpen.
(Oh en sommigen zeggen dat de foundation zelfs tattoos kan laten verdwijnen. maar mijn zwarte tekstje op mijn arm blijft gewoon staan. :| )

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 augustus 2017 14:24

Jammer dat hij niet zo goed blijft zitten maar het effect na het aanbrengen is wel heel erg mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 6 september 2017 15:10

Woww wat een dekkende foundation!!
Op welke website kan je deze foundation bestellen??

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 september 2017 18:20

Ik ben een beetje spuit-11 met deze reactie haha, maar ik meng zelf de dermacol met mijn ‘gewone’ foundation en dan is het perfect!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 27 februari 2018 23:05

Welk oogschaduwpalette heb je hier gebruikt? Praaaaaachtig!

[Beantwoorden]


Door E op 3 april 2018 21:24

Nee ik hou hier niet van! Te onnatuurlijk. Ik vind ook dat je veel te lichte foundation gebruikt overigens. Ook al zou die bij jouw nek en hals passen, hij past niet bij je haar en ogen.

[Beantwoorden]