Maybelline Master Bronze Color & Highlighting Kit

Ik had kunnen weten dat als Maybelline een Master Blush palette met blush en highlighter uitbrengt er natúúrlijk nog een variant met bronzer zal volgen. Daar is ‘ie dan: Maybelline Master Bronze! Een ‘Color & Highlighting Kit’ die hopelijk nog een beetje zon naar deze belabberde zomer gaat halen.

Toen ik Master Blush reviewde, sloot ik de review af met de hoop dat er nog een contour variant zou komen. Nou is dit misschien niet helemaal contouring, maar het komt wel aardig in de buurt. De vormgeving van het palette is hetzelfde als die van de Master Blush. Binnenin bevinden zich 1 highlighter en 3 bronzers.

Maybelline Master Bronze Color & Highlighting Kit € 15,99

Highlighter – Bronzer 1 – Bronzer 2 – Bronzer 3

De highlighter heeft een duidelijke gouden glans. Geen enkele bronzer heeft dezelfde glans als de highlighter, maar compleet mat zijn ze ook niet. Persoonlijk vind ik het wel mooi als er een beetje glans in een bronzer zit. Laguna van NARS (die ik elke dag gebruik) heeft dat bijvoorbeeld ook.

Elke poeder is super zacht en geeft veel pigment af. Zeker wanneer ik een kwast gebruik wil er daarom veel overtollig poeder vrijkomen, mee uitkijken dus.

Highlighter aangebracht
Bronzer 3 aangebracht
Bronzer 1 aangebracht

Je kunt de bronzers heel goed met elkaar combineren. Ik heb eerst de highlighter aangebracht, daarna bronzer 3 om mee te contouren en tot slot bronzer 1 voor iets meer kleur op mijn jukbeenderen. Bronzer 1 is net wat warmer dan bronzer 3, maar ook matter. Wellicht had het nog wat beter gewerkt als bronzer 1 een beetje glans had gehad.

Bronzer 2 heb ik niet gebruikt omdat deze te donker en te warm voor mijn huid is.

Ook heb ik de highlighter aangebracht op de brug van mijn neus, voorhoofd en binnenste ooghoeken. Hoewel ik hem toch iets te goud vind, zeker op de brug van mijn neus valt dat op.

Bronzer 3 heb ik tevens gebruikt op mijn voorhoofd en langs mijn neus.

Ik vind dit een geslaagd palette. Ik ben heel bleek, maar ik denk ook zeker wanneer je huid iets meer kleur heeft dat het palette erg mooi zal staan. Ik vind de poeders goed werken in combinatie met elkaar en de highlighter voegt ook echt wat toe. En mocht je het Master Blush palette ook hebben, dan denk ik dat je die ook heel mooi samen met de Master Bronze kunt gebruiken.

Maybelline Master Bronze Color & Highlighting Kit is te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 23 augustus 2017 | 22 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 23 augustus 2017 06:47

Ik vind het palette er goed uit zien.. ik denk dat het wel wat voor mij is. De highlighter valt inderdaad erg op bij je neus. Persoonlijk hou ik wel van gouden highlighters, vooral als mijn huid een beetje getint is door de zon.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2017 om 12:18:

Jaaa, dan is het super mooi!

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 augustus 2017 08:09

oeh ik vind ‘m zeker niet verkeerd :D

[Beantwoorden]


Door Susan op 23 augustus 2017 09:08

Vind hem best wel mooi!

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 23 augustus 2017 11:30

Hij ziet er best goed uit!

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 23 augustus 2017 12:08

Het palette ziet er goed uit! De kleuren die je hebt gebruik staan je ook goed!

[Beantwoorden]


Door Loes op 23 augustus 2017 12:16

Ik vind het resultaat wel mooi, maar ben niet echt ‘blown away’. Ik denk dat ik het gewoon bij mijn ouwe gouwe Laguna houd!

[Beantwoorden]


Door Meryl op 23 augustus 2017 12:20

De kleuren staan je mooi al vind ik ze wel weer allemaal erg donker

[Beantwoorden]


Door Rianne op 23 augustus 2017 17:14

Ziet er mooi uit! :) Ik ben nog een beetje op zoek naar een mooie bronzer voor mezelf dus misschien zit hier een goede kleur voor me tussen!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 23 augustus 2017 17:35

Wat heb je een bijzondere kleur op je lippen, staat je erg goed! Welke lipstick is dit?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2017 om 12:18:

Maybelline lipstick, review verschijnt volgende week!

[Beantwoorden]


Door Meryem op 23 augustus 2017 21:24

Mooie artikel en mooie lipstick van welke merk is die

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2017 om 12:17:

Maybelline, review komt volgende week!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 24 augustus 2017 07:04

Ik vind vooral je lipstick prachtig staan, is deze ook van Maybelline?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2017 om 12:17:

Ja, review hiervan volgt!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 augustus 2017 07:55

Het ziet er inderdaad heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 24 augustus 2017 08:18

Goeie voor travel!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 24 augustus 2017 08:37

De palette ziet er fijn uit! Doet me denken aan de Makeupgeek Highlighters met deze patroon erin hehe. De poeders hebben een fijne sheer glow en geven je huid wel wat kleur, wat ik wel fijn vind. De bronzers zijn perfect voor elke huid, ik denk alleen dat het niet geschikt is als je een zeer donkere huid hebt. Fijn dat ze niet echt een oranje waas achter laten op de huid!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 augustus 2017 10:22

Mooi palette!!

[Beantwoorden]


Door Emily op 24 augustus 2017 11:04

Hey Vera, je hebt echt een super mooi blog! Ik ben laatst zelf een blog begonnen, maar vraag me af wat jou beste tips zijn voor een goed blog. En heb je misschien nog wat tips voor mij zodat ik iets meer volgers kan krijgen? Groetjes Emily :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 25 augustus 2017 21:29

Ik vind het een heel mooi palette! :D De highlighter vind ik vooral erg mooi eruit zien, ik hou wel van gouden highlighters :D

[Beantwoorden]


Door anna op 26 augustus 2017 13:32

Wauw, wat een mooi palette! Alleen vind ik de bronzers iets te oranje voor mezelf. Dan lijkt het al gauw op een blush, haha!

[Beantwoorden]