Maybelline Color Sensational Matte Metallics

Ik schrijf best vaak over de Color Sensational lipsticks van Maybelline omdat er regelmatig nieuwe collecties uitkomen die ingespeeld zijn op de laatste trends. Zo ook de nieuwe Matte Metallics! Vier bijzondere kleuren met een nog bijzonderder effect. Want matt én metallic, hoe ziet dat er in hemelsnaam uit?

Met elke collectie krijgt de dop van de Color Sensational lipstick weer een andere kleur. Dit keer is hij best wel onopvallend grijsblauw, maar wat er binnenin zit valt zeker wel op. Gouden, roze, paarse én blauwe lipstick met een mat metallic effect.

Maybelline Color Sensational Matte Metallics € 12,49

10 Pure Gold – 20 Hot Lava – 25 Copper Rose – 50 Gunmetal

Wat een kleuren! Dat belooft veel goeds.

10 Pure Gold

Een prachtige warme gouden kleur lipstick. Hoeveel karaats is dit precies? Mat én toch glanzend, heel cool en bijzonder om te zien. Hij dekt niet helemaal, maar om eerlijk te zijn vind ik dat niet storend.

20 Hot Lava

De dekking en de sappige kleur van Hot Lava vind ik erg mooi. Het matte metallic effect is hier wel erg minimaal. Ik zie een beetje glans, maar echt opvallen doet het helaas niet. Dat had er van mij wel wat dikker op mogen liggen.

25 Copper Rose

Copper Rose heeft moeite met mooi dekken, hij zit wat slordig op mijn lippen. En hoewel ik hier en daar wel wat glittertjes zie, mis ik toch ook weer het bijzondere matte metallic effect.

50 Gunmetal

Wauw, Gunmetal is dan wél weer heel gaaf! Die kleur én die finish! Dit is dan wel weer super goed gedaan.

De lipsticks voelen comfortabel aan, ze smeren makkelijk en zitten prettig. Wel slijten ze snel, binnen een uur of twee is het wel gedaan.

Koop de Maybelline Color Sensational Matte Metallics voor de unieke Pure Gold en Gunmetal lipsticks. Hele bijzondere tinten met een geweldig effect. Ze zijn heel goed uitgevoerd, zitten mooi en doen wat er beloofd wordt. De andere twee tinten vond ik tegenvallen, die waren niet helemaal wat ik had verwacht. Maar Pure Gold en Gunmetal vind ik erg gaaf. Kies ze voor een feestje, als je wilt opvallen of gewoon eens zin hebt in wat anders. I like!

Maybelline Color Sensational Matte Metallics is te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 29 augustus 2017 | 15 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Kim op 29 augustus 2017 06:49

Wat een bijzondere kleuren! Ik bind de eerste en laatste toch wel een beetje heftig, haha! Maar voor een feestje kan het erg leuk zijn.

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 augustus 2017 08:26

gunmetal vind ik toch wel erg gaaf :D

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 29 augustus 2017 08:35

Ik zie inderdaad nu overal metallic lipsticks uitkomen! Alle merken van drugstore tot aan highend brands. De kleuren vind ik wel lekker gek op de rode na dan, die ziet er vrij plain uit voor een metallic lipstick zoals je al zegt. Op het eerste oog ziet Copper Rose er heel mooi uit maar toen je vertelde dat deze lastig aan te brengen was haakte ik al een beetje af. Ik ben laatste tijd alleen maar van de liquid lipsticks want ik vind het belangrijk dat het makkelijk aanbrengt en longlastig is. De Gunmetal is wel iets wat ik zou dragen tijdens een feestje!

[Beantwoorden]


Door Susan op 29 augustus 2017 09:43

Hmm, dit is niet helemaal mijn ding helaas. Ben toch meer van het matte!

[Beantwoorden]


Door Loes op 29 augustus 2017 10:25

Wat een aparte lipsticks! Ik vind vooral Copper Rose heel mooi. Maar jij kan ze allemaal goed hebben!

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 augustus 2017 10:41

Oh wauw, die gouden vind ik heel tof! Inderdaad heel tof voor een avondje uit, love it.

[Beantwoorden]


Door Princess op 29 augustus 2017 11:00

Gunmetal is echt een kleur voor mij (niet voor elke dag natuurlijk). Ik ben zeker geintereseerd nu. Heb laatst een roze metalic lipstick gekocht bij MAC, echt heel shiney en mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:03:

Cool!!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 29 augustus 2017 11:11

Wat een aparte kleurtjes! Ik vind zelf de meer naturel kleuren het mooist: Hot Lava en Copper Rose.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 29 augustus 2017 15:07

Jammer dat Copper Rose niet zo mooi dekte, ik vond die het mooiste van de vier!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 29 augustus 2017 16:21

Wauw, gunmetal is wel heel erg heftig haha!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 29 augustus 2017 23:20

Gunmetal is verrassend flatterend. Je kan prima wegkomen met standaard hoeveelheid blush of bronzer.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 augustus 2017 14:17

Ik ben normaal niet heel erg fan van metallic lipsticks maar copper rose vind ik wel erg mooi :-)

[Beantwoorden]


Door Ivon op 3 september 2017 20:48

Wauw, die Pure Gold is uh .. ja Puur Goud :D
Ik ga hem halen !!!

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 september 2017 22:24

Wat een megatoffe kleuren!

[Beantwoorden]