NYX Contour Intuitive Eye and Face Sculpting Palette Warm Zone

Soms denk ik dat het assortiment van NYX oneindig is. Dit merk heeft zo ontzettend veel! En dan komen er ook nog eens regelmatig nieuwe producten uit, zoals de Contour Intuitive Eye and Face paletten. Oogschaduw, blush en highlighter in één compact palette. Ik probeerde de variant Warm Zone uit.

De vormgeving is super eenvoudig, maar duidelijk. Warm Zone bevat een combinatie van warme tinten voor de ogen en het gezicht.

Ik snap alleen niet zo goed waarom er geen (matte) bronzer in het palette zit, hoewel in het persbericht wel wordt aangegeven dat de paletten ook een bronzer bevatten. Hmmmm.

NYX Contour Intuitive Eye and Face Sculpting Palette Warm Zone € 21,09

Van linksboven naar beneden: twee highlighters en een matte blush.
Rechtsboven: zes tinten oogschaduw

Highlighter 1 – Highlighter 2 – Blush

De highlighters zijn goed gepigmtenteerd en super shiny. Highlighter 1 is intens goud, highlighter 2 is wat neutraler. De blush is matte en erg korrelig.

Oogschaduws 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6

De glanzende oogschaduws zijn prachtig, de matte tinten hebben wat meer moeite. Ze zijn korrelig en moeten opgebouwd worden.

Blush aangebracht
Highlighter 2 aangebracht
Highlighter 1 aangebracht

De matte blush heb ik als eerste aangebracht als basis. Ik draag al bronzer (NARS Laguna). Omdat NYX in het persbericht aangeeft dat je de highlighters kunt stapelen, wilde ik dat natuurlijk proberen. Ik heb eerst highlighter 2 aangebracht, die naturel en veelzijdig is. Met highlighter 2 heb ik nog meer glans gecreëerd en wat warmte toegevoegd. Prachtig!

Ooglook met alle oogschaduws
En highlighter 2
Givenchy Noir Interdit Mascara

De glanzende oogschaduws op het bewegend ooglid vallen wat weg onder de matte tinten in de arcadeboog. Kijk uit met fall-out, want de oogschaduws zijn poederig. Blenden gaat gelukkig makkelijk en de combinatie van kleuren vind ik mooi en heel compleet.

Volledige look met NYX Contour Intuitive
NYX Super Clique Matte Lipstick

De kwaliteit van het palette en vooral de matte poeders (oogschaduw en blush) voelen goedkoop aan. De glanzende tinten (oogschaduw en highlighter) zijn daarentegen prachtig. Toch ben ik niet helemaal overtuigd, dit palette is het voor mij net niet. Er zijn nog meer uitvoeringen: vijf in totaal. Wellicht dat een van de overige vier paletten me wel overtuigen.

NYX Contour Intuitive is te koop in de NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam.


Reacties

Door Liset op 30 augustus 2017 08:09

Het palettte ziet er qua kleuren heel erg mooi uit! Die warme herfsttinten spreken me echt aan. Jammer dat de verpakking er inderdaad wat goedkoop uitziet en de blush is ook niet helemaal mijn smaak. Maar de highlighters en oogschaduws maken veel goed. Ik hou hier wel van!

[Beantwoorden]


Door Loes op 30 augustus 2017 09:37

De oogschaduws doen me een beetje denken aan Naked Heat van UD! Ik vind het palette er heel mooi uit zien en de look die je gemaakt hebt ook. Jammer dat jij iets minder enthousiast bent!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 augustus 2017 10:06

Hmmm jammer.. ik vind hem er ook echt cheap uitzien!

[Beantwoorden]


Door Joyce - Lemonylifenl op 30 augustus 2017 10:31

Wat jammer dat het toch wat tegenvalt! Ik vind het palette er erg mooi uit zien!

[Beantwoorden]


Door Bibi op 30 augustus 2017 11:24

Mooi palette, niet echt mijn kleuren.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 30 augustus 2017 12:04

Jammer dat hij wat tegenvalt. Ik vind je ooglook echt gaaf die je ermee gemaakt hebt !

[Beantwoorden]


Door Simone op 30 augustus 2017 12:10

Ik vind je ooglook erg mooi, ik houd echt van die warme tinten. Helaas is de kwaliteit wat minder, vind het palette ook best prijzig voor hoe het eruit ziet.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 30 augustus 2017 15:47

Lijkt me wel handig om mee te nemen op reis! Jammer dat ‘ie toch wat tegen valt.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 30 augustus 2017 16:08

Ik vind het palette er best mooi uitzien, vooral je ooglook vind ik schitterend geworden!!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 30 augustus 2017 19:13

Wat balen dat je niet mega enthousiast bent! Ik vind het er zo op foto wel heel mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 30 augustus 2017 21:24

Vindt je ooglook mooi geworden zo met deze kleuren, en het kleurverloop.
Maar ben niet blown away van dit palette, zeker niet in deze prijsklasse.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 31 augustus 2017 08:42

Ik heb deze palette ook ontvangen van NYX maar dan in een matte bronze versie. Helaas nog geen tijd gehad om het uit te testen want NYX stuurde een hele tas vol met spullen! Het is jammer om te horen dat de matte poeders niet goed werken voor jou terwijl ze er wel heel mooi uitzien. De shimmers zijn mijn favoriet die kleuren springen er echt helemaaaal uit! Een mooie combinatie van kleuren, jammer van de kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 augustus 2017 20:16

Oeh dat vind ik er wel mooi uitzien eigenlijk. Mooie kleuren oogschaduw ook :)

[Beantwoorden]


Door Anne | Beautybyadutchgirl op 1 september 2017 17:47

Wow wat een mooi en handig palette! NYX is zo’n leuk merk met altijd zulke innovatieve producten. Ik vind je reviews over dit merk altijd erg leuk en leerzaam!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 3 september 2017 20:51

Hm jammer dat het goedkoop aanvoelt voor die prijs..
Dit gaat hem voor mij niet worden nee, jammer want het is echt een tof merk !

[Beantwoorden]