Ciaté Glitter Flip | Eerste Indruk

Lipstick die van mat naar glitter transformeert wanneer je je lippen over elkaar wrijft, dat klinkt heel erg gaaf maar ook misschien wel te mooi om waar te zijn? Ik kocht de Ciaté Glitter Flip in Hollywood, Siren en Candy en probeerde het voor je uit. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 31 augustus 2017 | 17 reacties | Tags: ,

Reacties

Door femketje op 31 augustus 2017 08:20

woahh ik vind het effect wel erg gaaf :D me likey!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 31 augustus 2017 08:23

Wat onwijs gaaf zeg! Ik had niet verwacht dat je het verschil zo goed zou zien nadat je je lippen op elkaar drukte. Daarnaast vind ik het ook bewonderingswaardig hoe goed de lipstick nog blijft zitten!

[Beantwoorden]

Sandra antwoordt op 31 augustus 2017 om 08:24:

Die groene kleur staat je trouwens ook echt tof!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 31 augustus 2017 08:51

Ik vroeg me al heel de tijd af waarom je het niet met je hand deed, hahaha. Had trouwens niet verwacht dat het zo goed zou werken! Heel tof.

[Beantwoorden]


Door Susan op 31 augustus 2017 09:03

Ik vind het echt heel erg gaaf! Maar niet draagbaar voor normale dagen,maar voor feestjes <3 Love it.

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 31 augustus 2017 10:07

Wat een gave producten! Ik had eigenlijk niet verwacht dat het zo goed zou werken!

[Beantwoorden]


Door Loes op 31 augustus 2017 10:18

Wow, wat een tof product zeg! En het werkt zo goed, dat had ik niet verwacht. Vind vooral Hollywood echt zo’n prachtige kleur.

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 augustus 2017 11:03

Ik vind de roze tint wel heel erg gaaf, maar ik denk niet dat ik zoiets zou dragen

[Beantwoorden]


Door Eef op 31 augustus 2017 14:20

Wow een toverlipgloss echt leuk had niet verwacht dat het zou werken

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 31 augustus 2017 17:39

Wat tof dat het gewoon ook echt werkt! Ik vind de rode kleur het mooist. Dat lijkt mij ook een perfecte kleur voor kerst, alleen wil ik bij kerst een product dat wel vaker bijgewerkt kan worden zonder dat het viezig wordt, omdat je toch vaak meerdere keren uitgebreid eet. Ik vind ze trouwens zo zonder glitters ook wel heel mooi al!

[Beantwoorden]


Door Marit op 31 augustus 2017 18:44

Wauuw I like! Zoo gaaf die glitters! Echt tof product. Vind dit soort ‘magische’ producten sowieso heel erg leuk zoals de color changing lipstick enzo.
Zou je heel misschien eens een keer een filmpje willen maken over make-up opdoen in het donker (richting de winter ? Opmaken voor school in het donker is best lastig) en tips daarvoor? Lijkt me erg leuk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:04:

Goed idee! ga ik over nadenken.

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 augustus 2017 19:20

Wauw echt super tof zeg! Wat een cool effect! En inderdaad veel makkelijker dan met losse glitters werken! Lijkt me ook heel comfortabel, losse glitters vind ik altijd een naar gevoel hebben, beetje schurend. Of heeft deze dat ook? Tof dat ie ook zo lang blijft zitten!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 2 september 2017 21:37

Ik heb gisteren een filmpje op Instagram voorbij zien komen waarbij iemand deze lipstick testte. Diegene was in eerste instantie ontzettend verbaasd en daarna heel enthousiast. Zo leuk om te zien! Jouw reactie vond ik ook geweldig! Leuk dat je deze in Amerika hebt kunnen bestellen. Ik vind alle drie de kleuren je eigenlijk wel goed staan. Veel plezier ermee!

[Beantwoorden]


Door Fie, Hola Nova op 3 september 2017 09:41

Ik wil hem ook zooooo graag! Op ASOS hebben ze hem ook, helaas zijn alle kleuren (behalve iconic) uitverkocht :(

[Beantwoorden]


Door Lieke op 4 september 2017 20:47

Super leuk! Ik zou die laatste wel heel graag willen hebben!

Misschien is dit eens leuk om te testen: http://www.kikocosmetics.com/nl-nl/make-up/ogen/oogschaduw//p-KC0500305100144?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=fall-collection-carousel-eyeshadows&utm_campaign=fall-2017-collection

De oogschaduw zelf is niet heel speciaal, maar de verpakking wel! Ben heel benieuwd of het werkt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:04:

Super toevallig, heb die net gekocht! Komt in Eerste Indruk video!

[Beantwoorden]