Zomer foto’s #9

Mijn broertje was jarig en dat moest gevierd worden! Wanneer ik ‘broertje’ zeg, denken mensen vaak aan een jochie van tien. Maar Thijs is een boom van een vent en alweer 22 jaar! Toch blijft het mijn kleine broertje. Ook kwamen er weer een paar prachtige perspakketten binnen en ik zat een beetje in de knoop met mezelf, maar dankzij jullie steun voelde ik me al gauw weer wat beter.

Birthday boy! Mijn broertje Thijs was jarig en werd 22 jaar oud. Hij vierde het niet echt, maar wilde wel even taart met mijn ouders en mij eten. Hij haalde een heerlijke rijstevlaai.

’s Middags ging ik met mama Juul uitlaten in het bos. Had ik alweer te lang niet gedaan.

En ’s avonds aten we flammkuchen.

Zaterdag was Jeffrey er inmiddels ook en omdat hij zo dol is op de zondagochtendontbijtjes van mijn ouders, werd die voor hem een dag verplaatst.

Met Thijs en Jeffrey op pad.

Nog even een stukje taart eten.

En de stad in. Etos heeft ook een regenboog highlighter! Ziet er best mooi uit.

Borrelen bij Dudok.

Lekkerrrrr.

Nog even chillen in bed… en daarna weer naar huis.

Zondag gingen Jeffrey en ik de stad in om nieuwe kleding voor zijn werk te kopen.

Helemaal in het nieuw ?

Een bericht gedeeld door Jeffrey Hof (@seffieselfie) op

Geslaagd! Staat hem zo goed!

Ik plaatste deze post op instagram waar ontzettend lieve reacties op kwamen.

Dankzij die lieve reacties voelde ik me een stuk beter. Zoveel beter dat ik de volgende dag déze foto maakte. Zonder jullie zou ik dit allemaal niet kunnen doen ❤️

Dinsdag was ik een dagje op stap met Sas. Ik kan nog niet vertellen wat we gingen doen, maar het was héél leuk en bijzonder ?

Pakketjes! Twee énorme dozen.

Nieuwe parfums van Armani in een prachtig pakket met een scherm waar de commercial zich op afspeelt.

En dit studiootje!

Met de nieuwe lipsticks. Waaaaaauw. Hou mijn instagram stories in de gaten om dit soort unboxings (als eerste) te zien.

Ook kwam mijn nieuwe foundation binnen, maar helaas in de verkeerde kleur.

Zakje van de Pat McGrath Labs Skin Fetish 003 dicht geplakt. Wilde het nog niet weggooien, maar de video voor donderdag was in ieder geval af!

Ik had voor het eerst ooit iets besteld bij Zalando, maar vond zo vreemd hoe dat ging. Ik kreeg bevestiging dat het pakket vanuit Duitsland met PostNL was verzonden en ik had eens op de website gelezen dat het wel een paar dagen zou duren, maar ’s avonds stond er iemand voor de deur die het pakket al kwam brengen. Toen ik uit het raam keek zag ik een personenauto vol met Zalandodozen staan?! HUH!

De volgende dag bracht ik gelijk wat terug uit de bestelling wat niet paste. Vandaar deze foto.

Donderdagavond aten we pizza! Pizza met magioni courgettebodem blijf ik zo lekker vinden, love it!

En als afsluiting wil ik jullie deze prachtige foto van Jeffrey met mijn haarband niet onthouden.

Dit was mijn week! Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #8
Zomer foto’s #7
Zomer foto’s #6

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 21 augustus 2017 | 23 reacties

Reacties

Door Femke op 21 augustus 2017 06:41

Nog gefeliciteerd met je broertje. Fijn dat je zulke lieve reacties kreeg onder je foto en je daardoor meteen een stuk beter voelde. Wauw, dat studiootje van Armani ziet er super tof uit. Ik heb vaker iets bij Zalando besteld, vind het een erg fijne webshop. Bij mij komen ook vaak ZZP’ers die worden ingehuurd de pakketjes brengen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 augustus 2017 om 09:31:

Ahhh, maar rijden die dan 1 keer per dag vanuit Duitsland heen en weer? Dat vind ik toch best wat.

[Beantwoorden]

Pieternel antwoordt op 21 augustus 2017 om 18:12:

Nee, die ZZP’ers werken voor DHL. De pakketten komen met de grote DHL vrachtwagens hierheen en worden dan vanuit de distributiecentra door de ZZP’ers rondgebracht. Daarvoor mogen ze hun eigen auto gebruiken. Vaak hebben ze wel ergens een bordje met DHL staan.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 21 augustus 2017 08:38

Wat fijn dat je zoveel lieve reacties kreeg op je instagram foto’s. Ik had die regenbooghighlighter van Etos ook al gespot, maar niet gekocht. Ben eigenlijk toch wel erg benieuwd, misschien dat ik ‘m alsnog koop.

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 augustus 2017 09:18

Gefeliciteerd nog met je broertje!
Dat met zalando had ik vorige week ook..
Ik zou het pakketje tussen 18 en 28 aug ontvangen en toen was het de 17e al bezorgd.
Beetje vreemd.. bij mij kwam het ook uit Duitsland.
Fijn dat je je weer goed voelt! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 augustus 2017 om 08:48:

Eerder is natuurlijk altijd beter, maar ik vraag me af hoe het kan en werkt. Zo gek!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 21 augustus 2017 09:37

Wat een fijne week heb je gehad! Nog gefeliciteerd met je niet zo kleine broertje haha. Ik zag op Instagram al je unboxing van je geweldige pr pakketjes: waaaauw! Mijn zusje sjeesde gelijk naar mij toe “heb je vera’s story al gezien? die Gucci doos is zoooo mooi!”. Jaaa we zijn echte fans van je! Het is fijn dat je zo open tegen ons bent wanneer het niet helemaal lekker met je gaat. Vergeet niet dat wij er hier zijn om je supporten en je doorheen te helpen, we begrijpen het als het een keer niet gaat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 augustus 2017 om 08:49:

Dankjewel! Dit vind ik echt mega leuk en lief om te horen ❤️

[Beantwoorden]


Door Loes op 21 augustus 2017 11:20

Soms krijg jij zulke prachtige pakketjes, heel tof! En gefeliciteerd nog met je broer(tje)!

[Beantwoorden]


Door Neomie op 21 augustus 2017 11:32

Tegenwoordig bestel ik alleen nog maar bij sites waar ik de pakketjes binnen 3 dagen in huis heb of zelf de datum kan kiezen. (wehkamp, Zalando, asos) H&m duurt mij altijd veel te lang.(Lees 2 weken) kan ik net zo goed naar de winkel.
Nog gefeliciteerd met je broertje haha 22 bij een ander klinkt altijd zo anders dan bij mezelf.

[Beantwoorden]


Door Corrie op 21 augustus 2017 12:04

Niet lekker in je vel zitten heeft soms even nodig, ga het vooral niet forceren. Gewoon even lekker je tijd nemen, stapje terug :) Heeft Jeff een nieuwe baan bij de BIJ?

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 augustus 2017 12:14

woahh die grote dozen :D

[Beantwoorden]


Door Deb op 21 augustus 2017 13:52

Dat pakketje met die pailletten is echt leuk, krijg bijna de neiging om ook iets te bestellen, puur door de verpakking! Verder wou ik nog even zeggen dat ik je broertje er altijd zo leuk uit vind zien haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 augustus 2017 om 08:50:

Ik vind het ook zo leuk! En de highlighter is écht zo mooi, dus ik zou je niet voor gek verklaren als je bestelt ;)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 21 augustus 2017 17:36

Haha geweldig die laatste foto! leuk dat die erbij zit ;)

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 21 augustus 2017 18:37

Vera, jij verdient een heel dikke knuffel van mij!
Snap je volledig!
Soms wil ik me gewoon ver weg van alles en iedereen kunnen verstoppen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 augustus 2017 om 08:50:

❤️

[Beantwoorden]


Door Syl op 21 augustus 2017 22:58

Ik heb mijn wehkamp bestelling ook een keer via een personenauto laten ophalen. Echt bizar als er dan een gewone personen auto en iemand zonder uniform je pakketje komt brengen of ophalen.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 22 augustus 2017 10:35

Superleuke foto’s, echt leuk om je een beetje te volgen in het dagelijkse leven!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 augustus 2017 10:25

Wow! Wat een tof pakket van Armani!

[Beantwoorden]


Door anna op 24 augustus 2017 17:05

Nog gefeliciteerd met Thijs! Wat veel leuke foto’s. Die lipsticks zien er echt geweldig uit, zo leuk verpakt, wauw!

[Beantwoorden]


Door Jantine op 25 augustus 2017 18:26

Nog gefeliciterd met je broertje! Waarbij je broertje taart at dacht ik dat er een kaarsje op zat hahaha. Maar bleek de lichtval onder zijn oksel te zijn die er tussendoor glipte haha. Gelukkig dat je je al weer wat beter voelt Vera. xx

[Beantwoorden]


Door Ineke op 26 augustus 2017 08:32

Haha, die laatste foto. Ben heel benieuwd naar de Magioni courgettebodems. Had laatst de belegde pizza met bietenbodem geprobeerd, maar die vond ik helaas niet zo’n succes.

[Beantwoorden]