Waarom geef ik zoveel geld uit aan make-up? | Kletsen & opmaken

Goedemorgen! Mocht je je zo gaan opmaken, wacht dan nog even voordat je deze video gaat kijken. Ik ga me vandaag namelijk ook opmaken en ondertussen kletsen over van alles en nog wat. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Geurlain Météorites Base
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review
Collection Concealer – review
Catrice Mattifying Powder

Catrice Eyebrow Set – review

MAC Prep + Prime Eye Base
I Heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette – review
Morphe Soul Of Summer Palette – review
MAC x Zac Posen Fluidline Pen Retro Black – review
Essence Forbidden Volume Mascara
Essence Forbidden Volume False Lash Effect Mascara Topcoat

NARS Laguna
Catrice Blush Artist Shading Palette 010 BronzÉclat – review

Essence XXXL Longlasting Lipgloss MATT Effect 06 Velvet Rose – review

Hier kun je stemmen op de VEED awards.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 13 maart 2016 | 35 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door sharon op 13 maart 2016 07:58

Aarrggghhhhh. …jammer! Ik krijg een foutmelding meis! :(

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 maart 2016 08:05

Ik wil even reageren op je opmerking dat je je ongemakkelijk voelt bij een meet en greet. Ik begrijp je gevoel volkomen en ik zou mezelf ook niet direct kunnen voorstellen waarom mensen mij graag zouden willen ontmoeten, maar……. Vera, je bent gewoon een sprankelend iemand met een hele leuke, lieve persoonlijkheid! Dat blijkt maar weer voor de zoveelste keer uit deze video. Dat je je spiegel vergeet, dat je oprecht bent over een dure kwast, dat je ergens om moet lachen. Dat is in ider geval de reden waarom ik jou zou willen ontmoeten. Ik krijg altijd een goed humeur van jou! ;)

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 maart 2016 08:05

Ps: klik op de link onder het woord HIER. Daar werkt de video wel.

[Beantwoorden]


Door Demi op 13 maart 2016 08:58

Je moet inderdaad doen wat jij wilt, als je een dure kwast hebt en deze wilt reviewen, waarom zou iemand je dan moeten tegenhouden? Leuke kletsvideo ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 maart 2016 09:24

Ik vind dat je dat allemaal zelf moet weten inderdaad. Jij haalt daar je plezier uit en dan mag je daar ook best de aardige bedragen aan uitgeven.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 maart 2016 09:53

Vera ik reageer nóóit op video’s en ben echt geen persoon die überhaupt ooit naar Veed zou gaan. Maar juist jou ontmoeten lijkt me leuk, omdat ik jou in vergelijking met andere YouTuber als mens zie ipv als een merk. Ik hecht geen waarden aan een foto met iemand, want ook jij bent een mens. Maar met jou kletsen lijkt me hartstikke gezellig. Bij jou is in alles te zien dat dit je passie is en dat je hard werkt, maar er ook echt plezier in hebt. Je bent een van de enige die echt zichzelf blijft en juist die bescheidenheid vind ik fijn, buiten dat je me sowieso heel gezellig lijkt. Als jij een Chaneltas koopt of een kwast van 100 € hebt, vind ik het leuk voor je, terwijl ik bij anderen wel eens denk dat veel geld verdienen en bekend worden ze een beetje naar hun hoofd stijgt. Jouw video’s zijn naast vermakelijk ook erg informatief en ik denk dat je daarom heel veel vaste volgers hebt die trouw aan je zijn, maar waar er veel niet lopen fangirlen. Ook omdat je denk ik naast jonge meiden ook een wat oudere doelgroep aanspreekt. Ik weet niet waarom ik dit allemaal zeg, maar goed ik hoop dat je lekker zo door gaat en jezelf vooral niet teveel vergelijkt met anderen. Jij hebt je eigen krachten!

[Beantwoorden]

Carly antwoordt op 13 maart 2016 om 15:56:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2016 om 09:38:

Ik ga proberen te onthouden wat je zegt, over mijn eigen krachten. Ik heb de neiging mezelf met anderen te vergelijken en dat zorgt vaak voor mijn onzekerheid. Dank voor je lieve woorden (love)

[Beantwoorden]

marleen antwoordt op 14 maart 2016 om 16:27:

hier ben ik het helemaal mee eens!
ik ga niet naar de events ofzo hoor, maar misschien moet je het gewoon een keer proberen? als je dan de volgende keer nee zegt weet je in elk geval waarom!

Dusss.. vergelijk jezelf echt niet met anderen! ik vind sommige beautyblogsters een beetje ‘elitair’.. ik noem geen namen want dat vind ik niet zo lief maar jij hebt dit helemaal niet. juist omdat je ook je kwetsbare kant durft te laten zien (zonder dat dit gemaakt lijkt om meer bezoekers te vinden) en te praten over bijv je angsten en rosacea etc!
je blog is heel persoonlijk en je bent een leuke meid!

[Beantwoorden]

Roos A antwoordt op 14 maart 2016 om 10:45:

Ook helemaal mee eens! voor mij ook de eerste keer dat ik reageer op een video. Ik ben 24, en Vera is de enige blogger/youtuber die ik volg. Ik zou inderdaad ook niet naar events gaan zoals veed, omdat ik het idee heb dat ik de doelgroep niet ben.
Lieve Vera, ik vind je geweldig, een inspiratiebron en een superleuk mens.

[Beantwoorden]


Door kim op 13 maart 2016 10:13

Mijn ouders zeggen ook altijd dat ik niet zo veel geld moet uitgeven aan make-up. Ze kunnen mij niet tegenhouden van ik hou van make-up! Maar by the way is dit een superleuke video!!! :cool: :wow:

[Beantwoorden]


Door Akosua op 13 maart 2016 10:19

Altijd gezellig een kletsvideo. Ik maak me doordeweeks een stuk minder op dan in het weekend, want ik blijf het liefst zo lang mogelijk liggen. En over de kwast: Zolang iemand het kan betalen, er plezier aan beleeft en er niemand kwaad mee doet moet iedereen echt zelf weten waar ze hun geld aan besteden. En je hoeft je er echt niet voor te verontschuldigen. Ik geef ook meer geld uit aan beautyproducten dan ‘nodig’ is, maar ik vind het leuk en kan het me veroorloven.

[Beantwoorden]


Door Roswitha op 13 maart 2016 10:41

Hoi Vera. Ik vind het heel leuk je filmpjes van youtube. En mij maakt het niet uit dat die kwast €100 of dat je een meeting (onprettig) vind. Ik begrijp het wel. Vindt zelf die dingen ook eng. En heb ook faal angst/planken koorts. Ik vind het al knal. Dat je je zelf filmt.

Maar ik wilde zeggen dat ik het leuk vind je filmpjes en ook dat je het met passie onderneemt.

Groetjes Roswitha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2016 om 09:39:

Dankjewel Rosewitha :-) Faalangst blijft rot, sommige aspecten daarvan blijf ik lastig vinden.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 maart 2016 10:44

Misschien als naam voor de video ‘make-update’ ? Als in… Make-up, en je geeft weer een update, en je kan het zien als een date met je volgers op de zondagochtend :) 3 in1
Leuke video weer trouwens! Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2016 om 09:39:

Dat vind ik wel een leuke! Die schrijf ik op, dankjewel Nicole!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 maart 2016 10:54

Lekker je geld uitgeven waaraan jij je geld wilt uitgeven! Ik snap het commentaar op andermans uitgaven nooit zo goed.. Ja, ik koop een wimperserum van 80 euro, jij besteedt dat elke twee weken aan pakjes sigaretten, hoor je mij ook niet over. :P Live and let live. Anyway, Tati heeft een hele serie (“Super Luxury Reviews.. WTF???”) met alleen maar producten van tientallen, zo niet honderden dollars.. En ondertussen reviewt ze ook heel veel drugstore producten. Vind dat inderdaad niet zo gek als beautyblogger.

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 maart 2016 10:59

je wenkbrauwen zijn zo pretty :D

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 13 maart 2016 12:17

Ik besteed de laatste tijd ook veel geld aan make-up, heb alweer een verlanglijstje;) Ik vind het ook zo ontzettend leuk om iedere keer weer nieuwe dingen uit te proberen, de wat duurdere producten maar ook goedkope make-up. Lekker uitgeven aan wat jij wilt! ik draag alleen make-up als ik moet werken of ergens naartoe moet. Enneh je lijkt me juist super leuk om te ontmoeten. Ik word altijd zo vrolijk van je filmpjes en ben iedere keer zo blij als er weer een nieuw filmpje online staat. Xxx

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 maart 2016 13:22

Superleuk, zo’n klets en opmaak video! Ik moet zeggen dat ik de hele tijd werd afgeleid door je mooie nagels, hihi. Die oogschaduw palette van Morphe ziet er prachtig uit. Ik moest even lachen toen die ene oogschaduw er uit viel omdat dat vorige keer ook gebeurde, gelukkig is hij nog heel. Ik draag ook bijna elke dag make-up en zeker als ik naar buiten ga, gewoon omdat ik het fijn vind en me daar het beste bij voel. Verder ben ik benieuwd naar je Lush reviews, daar kijk ik iedere keer naar uit. Ik kan me voorstellen dat je het heerlijk vind om zoveel in bad te gaan. Ik kan daar ook echt van genieten <3

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 13 maart 2016 15:22

Ik vond dit zo’n leuke video, ik heb me gezellig samen met je opgemaakt en dan is het leuk om je zo bezig te horen.
xx

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 13 maart 2016 15:32

Leuke video! Ik zat toevallig laatst je review te lezen over deze foundation, ben er zo benieuwd naar geworden. Ik ga hem een keer uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Carly op 13 maart 2016 15:53

Hoi Vera. Hele leuke video. Ik ken je niet persoonlijk maar ik volg je al een lange tijd en het is toch elke keer weer leuk om te zien als er iets nieuws op je blog staat. Daar begin ik mijn ochtend mee haha om je website te checken. Het voelt toch een beetje alsof je een soort makeup vriendin ben. Toen ik nog fulltime werkte kocht ik ook veel dure makeup. waar andere mensen geld uitgeven aan veel lunchen, uitgaan of roken, gaf ik veel geld uit aan mijn grootste hobby makeup! Nu werk ik parttime en word ik voor het eerst moeder dus mijn prioriteiten zijn anders maar dan spaar ik liever wat langer voor een mooi MAC product dan zoveel mogelijk goedkope makeupjes. Ieder zijn uitgave patroon en doen waar je je goed bij voelt. Makeup is een super leuke hobby en ik ben blij dat ik dankzij jou reviews en tips nog meer producten leert kennen (als is het niet altijd fijn voor de portemonnee haha). Ik kan wel zeggen dat je een top beautyblogger ben en dat veel mensen tegen je op kijken en dat ooit al zou je het willen, een meet & greet heel succesvol zijn! Ga zo door. Mijn complimenten! Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2016 om 09:40:

Voor het eerst moeder, spannend! (en gefeliciteerd! :ja:). Dankjewel voor je cocmplimenten <3

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 13 maart 2016 16:39

Ik draag nu al 5 weken totaal geen make-up.
Lig na twee weken ziekenhuisopname nu alweer 3 weken verplicht op bed (heb ernstig letsel na auto ongeluk en val bij opstaan flauw vd pijn) en make-up in bed vind ik echt heel onprettig, hoe dol ik ook ben op make-up, nu even niet….

[Beantwoorden]

Minka antwoordt op 13 maart 2016 om 18:53:

Sorry, ik ben dan wel niet Vera maar wil je oprecht heel veel sterkte wensen met je herstel. Ik hoop dat je ondanks alles je kan blijven focussen op het positieve en je de tijd neemt om te helen op elk niveau… Sterkte! (love)

[Beantwoorden]

Ingrid antwoordt op 13 maart 2016 om 22:46:

Wat lief! Dank je wel Minka
Liefs
Ingrid

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2016 om 09:41:

Beterschap Ingrid, dat lijkt me heel lastig en naar :-( Hopelijk hoef je niet heel lang meer verplicht op bed te liggen.

[Beantwoorden]


Door Minka op 13 maart 2016 18:56

Prachtige make-up look en wat een fijn filmpje om te kijken op 1 punt na… Ik gun jou dat je ziet hoe speciaal en uniek je bent en je het waard bent om … (vul zelf maar in) <3
Wens je een mooie week toe en ik hoop dat de film je is bevallen. :star:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 maart 2016 20:01

Leuke video, dit mag je echt vaker doen! Ik draag zelf niet elke dag make up, als ik een dag thuis blijf dan heb ik daar geen zin in haha. Ik maak me wel altijd op als ik ga werken of iets leuks ga doen met vriendinnen/mijn vriend. Maar ik heb er ook geen problemen mee om in mijn pyjama en zonder make up boodschappen te doen haha.

[Beantwoorden]


Door Petra op 14 maart 2016 12:55

Wat een geweldig leuke video. Ik reageer zelden, maar het is weer de hoogste tijd. Gewoon om te zeggen dat je stralende (en oprechte) persoonlijkheid van het scherm spat en ik mega vrolijk word van je video. Fijne week toegewenst!

[Beantwoorden]


Door Nora op 15 maart 2016 14:07

Oh Vera, ik vind het stiekem zo stom dat jij dat gevoel hebt, wat events betreft. Jij bent hartstikke leuk en behoort niet voor niets bij de meest populaire beautybloggers, en er hangt niet voor niets altijd een heel fijn sfeertje in jouw commentsectie! Je hebt een duidelijke eigen stijl waardoor je je onderscheidt en die jou speciaal maakt (net als de andere bloggers waarmee jij je misschien wel vergelijkt; het mooie aan beautyblogland is dat iedere blogger zijn eigen persoonlijkheid, achtergrond en smaak in zijn/haar blogt verwerkt). <3

Ik draag overigens ook altijd makeup – ik geloof dat ik maar eens of tweemaal per jaar een dag de deur uitga zonder makeup, tenzij ik naar het strand ga, of iets dergelijks. Vroeger was dit omdat ik vrij onzeker was over mijn huid en mijzelf niet mooi vond zonder een lijntje om mijn ogen, maar tegenwoordig is het gewoon omdat ik oprecht intens geniet van makeuppen en iedere dag een beetje kunnen experimenteren om er leuk uit te zien :-).

[Beantwoorden]


Door Merel op 15 maart 2016 16:18

Hoi vera, ik reageer bijna nooit op je blog maar ik vind dit soort video’s altijd de leukste van jou! Je bent altijd zo eerlijk en jij bent écht jezelf. Dat wilde ik even kwijt

[Beantwoorden]


Door denise op 15 maart 2016 19:54

Hi Vera,

Welke foundation gebruik je in deze video?

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 16 maart 2016 00:18

Wat een heerlijke kletsvideo weer. En mijn geld gaat ook op aan makeup maar ik houd ervan en iemand kan mij weerstaan. Liefs soraya

[Beantwoorden]