Schilderij | Nagels van de week #5

nagels_week_5_01

Na de wijnrode manicure van vorige week, besloot ik deze week voor iets lichters en meer lenteachtig te gaan. Het werd mintgroen, maar op twee nagels per hand kreeg ik een ander design met verschillende kleuren nagellak en folie. Het zijn net kleine schilderijtjes geworden, ik vind het zo ontzettend mooi!

nagels_week_5_02

nagels_week_5_03

Ik ben er heel erg blij mee, vind het zo gaaf! De mintgroene nagellak is een OPI Gel Color in This Cost Me a Mint, voor de wijs- en middelvinger zijn verschillende andere OPI Gel Color kleuren gebruikt + folie met koperkleur.

Ik ga momenteel elke week naar Jessica om mijn nagels te laten doen. Na een week beginnen de eerste kleine chips te komen en hoewel die dan nog niet echt zichtbaar zijn, vind ik het belangrijk dat ik op tijd een nieuwe afspraak heb. Ik wil nier dat er al grote stukken van mijn nagels af zijn al ik een nieuwe manicure krijg. Je ziet mijn handen en nagels best veel in filmpjes, dus ik vind het belangrijk dat ze er goed uitzien. En ik geef toe, ik vind het ook wel heel erg leuk, elke week mooie nieuwe nagels.

Wat heb jij momenteel op je nagels?

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 12 maart 2016 | 44 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Akosua op 12 maart 2016 06:17

Leuk dat je niet voor standaard mintgroen hebt gekozen, hoewel dat ook heel mooi kan zijn. Maar dit is net iets meer bijzonder. Op dit moment heb ik helemaal niks op mijn nagels.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 maart 2016 06:39

Dit vind ik denk ik je mooiste manicure tot nu toe. Dat mintgroen staat lekker fris.

[Beantwoorden]


Door Tialda op 12 maart 2016 06:42

Ik vind het ook één van de mooiste tot nu toe! En dan samen met de eerste geloof ik. (Die :crazy: lichtroze met glitters)

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 12 maart 2016 06:54

Ah wauw, heel gaaf geworden! Ik denk dat dit ook mijn favoriet is. Inderdaad, het zijn net schilderijtjes. Tof!

[Beantwoorden]


Door Demi Kloosterman op 12 maart 2016 08:12

Heel gaaf Vera! En je hebt helemaal gelijk, ook lekker elke week blijven gaan. Ik heb momenteel een nagelverharder (?) van Herome op mijn nagels.

[Beantwoorden]


Door Sterre op 12 maart 2016 08:13

Ik wil niet gemeen zijn of zo, maar hoe kan je elke week naar de manicure gaan? Ik ga ongeveer twee keer per jaar! Nou ja, ik maak mijn eigen Nail art. Ik heb momenteel niets op mijn nagels, ik heb laatst een babyblauwe lak met neonkleurige strepen eraf gehaald. Ik vind je manicure mooi alleen houd ik niet zo van dat folie, dat is gewoon niet mijn ding :yay: :wow: :wave:

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 maart 2016 08:26

Ik vind dat mintgroene kleurtje vooral heel tof. Zelf heb ik een roze met lichte shimmer gellak op mijn nagels op dit moment :-)!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 maart 2016 08:33

Erg leuk om te zien! Leuk deze serie aan artikelen.

[Beantwoorden]


Door anna op 12 maart 2016 08:55

Oeh wauw, dit vind ik echt hartstikke tof! Zoiets doe je ook niet zo gemakkelijk zelf volgens mij. Heel erg bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Cato op 12 maart 2016 08:57

Super mooie kleur en ze zien er ook echt super gaaf uit !

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 12 maart 2016 09:05

Wauw, echt prachtig! Jammer dat het maar een weekje blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Demi op 12 maart 2016 09:08

Aaah, dit is denk ik tot nu toe m’n favoriet. Prachtig die mintgroene kleur!

[Beantwoorden]


Door Leah op 12 maart 2016 09:10

Dit vind ik je mooiste manicure tot nu toe. Gaaf minty kleurtje! <3

[Beantwoorden]


Door Heleen op 12 maart 2016 09:24

Leuke manicure! Gaaf zo met die verschillende nagels :) wel jammer eigenlijk dat het na een week al weer nodig is om te gaan; zo wordt het wel een heel duur grapje..
Heb je al eens aan acryl gedacht? Dan heb je er veel langer plezier van!

[Beantwoorden]


Door femke op 12 maart 2016 09:41

Wat zou ik graag ook eens gel nagels of iets anders hebben. Jammer genoeg is het zelfs niet de moeite om mijn nagels te lakken omdat ik dit niet mag op mijn weekendwerk. Ik werd met eten en het is ongezond als er dan nagellak mee in aanraking komt. Stel dat er een stukje nagellak afbreekt en in het eten terecht zou komen. Echt heel jammer.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 12 maart 2016 09:45

Superleuk!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 12 maart 2016 10:03

Wat heerlijk dat je iedere week je nagels laat verzorgen en voorziet van een nieuwe tint en/of design. Nog leuker dat je dit iedere week met ons deelt. Ook ditmaal ziet het er feestelijk uit!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 12 maart 2016 10:24

Wauwiee wat mooi! Echt heel bijzonder! Zelf ben ik nog steeds verslaafd aan m’n geliefde bordeaux rode kleur van essence! Liefs

[Beantwoorden]


Door Mirte op 12 maart 2016 11:11

Deze vind ik absoluut het leukste tot nu toe! Mint Candy Apple van Essie is ook één van mijn favorieten!

Ik draag momenteel een Barry M liquid sand nagellakje in de kleur Kingsland Road, een melkachtige lichtroze kleur. Deze kocht ik twee jaar geleden in Londen, en ik ben er nog steeds mega blij mee. Zo lekker fris en lente-achtig!

Liefs ♥

[Beantwoorden]


Door Amy op 12 maart 2016 11:18

Wat heerlijk dat je nu elke week een manicure laat doen. Heb het een keer gedaan en het is toch wel fijn als je handen er mooi verzorgd uit zien. Deze kleur vind ik erg mooi, past goed bij het voorjaar!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 12 maart 2016 11:32

Ziet er mooi uit Vera! Leuk dat je nu iedere week een manicure laat doen en nog leuker dat je dit met ons deelt.

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 12 maart 2016 11:35

Heel mooi! Leuk dat je nu elke week je nagels in een salon laat doen en die met ons deelt :)

[Beantwoorden]


Door Nora op 12 maart 2016 11:43

Heel erg mooi! Ik snap ook wel heel erg goed dat jij je nagels, ondanks de gellak, wat vaker dan gemiddeld laat doen, gezien beauty jouw vakgebied is en je je handen inderdaad veel ziet op je site – ik vind het ook wel echt een pluspunt, zo!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 maart 2016 13:47

Mooi, staat heel fris! Wel jammer dat het niet zo lang blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 12 maart 2016 15:21

Ziet er mooi uit! Ik heb op dit moment Rimmel London 340 berries and cream, op mijn nagels. Een prachtig donker rode kleur die na 60 seconden al droog is. (Natuurlijk doe ik nog wel base- en topcoat op).

[Beantwoorden]


Door Bianca op 12 maart 2016 15:27

Heel mooi met die folie, leuk dat je zo eens iets nieuws probeert :)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 12 maart 2016 16:16

Mooi! Mintgroen is zo lekker vrolijk. Ik heb afgelopen donderdag ook weer mijn nagels laten lakken met OPI gellak. Ik blijf nog even in de herfstige sferen met een framboos rode kleur (naam vergeten). Ziet er altijd zo mooi verzorgd uit idd!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 12 maart 2016 16:23

Waauw deze is echt super mooi! Zo hee, ik zou dat ook wel elke week willen, echt prachtig (love)
Ik heb op dit moment afgebladderde mintgroene nagellak van Essence op, haha ^^)

[Beantwoorden]


Door sophie op 12 maart 2016 16:36

:wow: :kiss: super mooi echt leuk gelakt ook hele mooie zacht blauwe kleur jaloers tip de rimmel londen heeft ook hele leuke nagellakjes

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 maart 2016 16:49

Wat zien ze er weer mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Romy op 12 maart 2016 17:39

Hee vera!
Wat zien ze d’r ontzettend gaaf uit, de leukste tot nu toe vind ik!
Alleen wel gek dat opi gelcolor al gaat chippen na een week bij jou, want normaal blijft het wel drie weken zitten. Al is het natuurlijk wel superleuk om elke week nieuwe nagels te hebben haha.

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 maart 2016 17:52

oehh gaaf ;D

[Beantwoorden]


Door kimberly op 12 maart 2016 18:01

Oh mooi!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 12 maart 2016 20:36

Prachtig! Toch vind ik het zo gek dat je na een week al chips krijgt.. Heb zelf ook een tijdje gellac gehad en kreeg pas chips na 4-5 weken :( Wel een prachtige kleur! Ik snap ook heel goed dat je vaker je nagels laat doen, omdat je handen vaak in beeld komen (wat hierboven ook is gezegd)

Liefs

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 13 maart 2016 09:35

Wouw prachtig, dot vind ik een van de mooiere keren. Zeker met de prachtige kleuren van opi. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door kim op 13 maart 2016 10:15

Vera, ik zou willen dat ik ook mijn nagels zo kan lakken. Ookal is het met gel gedaan, alsnog. Bij mij mislukt nagellak altijd. :/

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 maart 2016 16:12

Super leuk ik hou wel van mint groen.
Ik heb nu zelf niks op maar ik ga straks met de Foggy London van Rimmel mijn nageltjes doen

[Beantwoorden]


Door Jolien op 13 maart 2016 16:27

Wauw, hoe mooi! Ik ben echt niet goed in mijn nagels versieren, maar vind het wel prachtig om toe te kijken hoe anderen dat wel kunnen! De kleurtjes zijn ook lekker fris, geeft me een zomers gevoel.

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 13 maart 2016 17:22

Ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Janet op 14 maart 2016 09:17

Weer een mooie set nagels! :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 maart 2016 10:35

Mooi kleurtje zeg, lekker lenteproof!

[Beantwoorden]


Door Eva op 15 maart 2016 14:51

Hele leuke nagels!
Ik heb momenteel van Sally Hansen een kobalt blauwe kleur erop zitten!

[Beantwoorden]


Door Talita op 15 maart 2016 17:05

Deed me denken aan die mintgroene nagellak van de nieuwe dior glowing gardens collectie!

[Beantwoorden]


Door lisa zegerius op 16 maart 2016 14:55

hoi feera, ik ben niet zooooooo’n fan van jouw nagels, je mag best me ballen likken als je wil. vieze vuile dikzak.

[Beantwoorden]