Catrice Blush Artist Shading Palette 010 BronzÉclat

Catrice_blush_artist_shading_palette01

Er zijn veel producten nieuw in het assortiment van Catrice, maar jullie gaven aan vooral benieuwd te zijn naar het Blush Artist Shading Palette. En als ik eerlijk ben, was ik ook wel heel nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze contour, blush en highlighter trio. Ik kocht én review hem in de kleur 010 BronzÉclat.

Catrice_blush_artist_shading_palette02

Catrice_blush_artist_shading_palette03

Ik vind de kleuren in het palette er erg mooi uitzien. Vaak zie je in dit soort paletten dat de contour poeder heel duidelijk bruin is, maar de variant in dit palette lijkt niet zo bruin en eerder wat meer rood of roze. Ik weet het niet precies, ik weet alleen dat ik hem prachtig vind kleuren bij de glanzende oranje blush en beigekleurige highlighter. Ik kan niet wachten om hem te proberen, wat een beauty!

Catrice Blush Artist Shading Palette 010 BronzÉclat € 4,99

Catrice_blush_artist_shading_palette04

Catrice_blush_artist_shading_palette05

Ok, van de swatches word ik niet gelijk heel wild. De blush lijkt niet zo heel glanzend en de highlighter wat poederig. Het pigment is overigens wel goed, so let’s give it a try…

PicMonkey Collage

1. Poeder en foundation
2. Contour aangebracht
3. Highlighter aangebracht
4. Blush aangebracht

Catrice_blush_artist_shading_palette06

Prachtig! Wat een mooie combinatie! En wat een gláns! De highlighter leek op mijn gezicht in eerste instantie niet zo heel glanzend, net zoals de blush bij de swatches toch ook vrij mat leek, maar gecombineerd zorgen die twee voor een prachtige gouden gloed. De contour, blush en highlighter zorgen samen voor een prachtig warm en glowy geheel.

Catrice_blush_artist_shading_palette07

Ik ben heel blij dat de Catrice Blush Artist Shading Palette in 010 BronzÉclat zo goed bevalt. Ik ben er heel blij mee en kan hem je zeker aanraden als je nog een mooi shading palette met warme tinten zoekt.

Mijn enige puntje van kritiek is dat de contour poeder te roze is om ook elders op mijn gezicht te gebruiken (tenzij ik iedereen wil laten geloven dat ik het continu heel warm heb), maar als ik eerlijk ben vind ik hem zo mooi onder mijn jukbeenderen en met de blush en highlighter staan, dat ik dat voor lief neem.

Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.


Reacties

Door Femke op 9 maart 2016 06:11

Ik vind dat de combi op je wangen heel mooi heeft uitgepakt. Ook ik vind de bronzer wel wat te roze, jammer dat je hem nu niet op andere delen van je gezicht kan gebruiken. Fijn dat dit een topper is van Catrice dit keer :-).

[Beantwoorden]


Door Tialda op 9 maart 2016 06:16

Wauw! Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht na het zien van de swatches. Hij geeft een heel mooi en subtiel resultaat. Goed gedaan Catrice! (:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 maart 2016 06:17

Zelf ben ik ook geneigd om deze als contour palette te gebruiken, maar Catrice heeft deze wel anders bedoeld. Op de achterkant staat namelijk dat het om 3 warme ‘blush’ kleuren gaat en dat je de matte of shimmery blush aan moet brengen. Het zijn dus echt 3 blushes ipv een bronzer, blush en highlight. Catrice heeft wel ook een prachtig contour in het assortiment sinds de wisseling. Daar zit een hele mooie, matte, assige bronzer in die perfect is om licht mee te contouren als je een lichte huid hebt.

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 15 maart 2016 om 11:20:

Ja dacht ik ook

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 maart 2016 06:32

Klinkt verrassend goed. Ik vind het wel een beetje aan de oranje kant en dat maakt het voor mij toch iets minder gewild.

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 maart 2016 06:32

Oh ik twijfelde even toen ik de kleuren zag maar wow, ik vind het effect heel mooi! Ik ga vanmiddag even bij de Kruidvat kijken of de kleuren ook op mijn huid terug komen.

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 9 maart 2016 06:52

Tof pallete! Ik vind vooral de highlighter heel mooi! Wel jammer van de bronzer. Lfs

[Beantwoorden]


Door Anniek op 9 maart 2016 06:54

Wat een gaaf paletje! De combi is inderdaad onwijs mooi, terwijl ik bij de swatches nou ook niet meteen super enthousiast werd. Vooral die bronzer, die eerder op een donkere blush lijkt :) Op je gezicht vallen ze echter heel mooi uit, LIKE!

[Beantwoorden]


Door Elles op 9 maart 2016 06:59

Mooi palette! Eerst wist ik nog niet zo goed wat ik er van moest denken, maar na mate ik er langer naar kijk vind ik het steeds leuker. Eindelijk een budget contour palette wat aangeraden is!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 9 maart 2016 07:10

Ah, dit vind ik een leuk palette! Wie weet ga ik binnenkort eens langs de Kruidvat. Toch jammer dat de bronzer iets aan de rozige kant is, maar verder vind ik ‘m meer dan geslaagd!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 maart 2016 07:28

Wat een mooie palette! Het effect van de drie poeders op je huid vind ik verrassend mooi! Je krijgt er een prachtige en warme glow van!

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 9 maart 2016 08:02

Ziet er mooi uit zeg! Echt fijn dat budgetmerken ook zulke mooie producten verkopen, hihi. Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 9 maart 2016 08:17

Ik vind het effect op jouw huid echt prachtig :D Ik vind het zo leuk dat de budget merken de laatste tijd zo veel leuke en goede producten uitbrengen :)

[Beantwoorden]


Door manon op 9 maart 2016 08:37

Wat een leuk palette!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 maart 2016 08:45

Dit vind ik zo’n mooi palette! Ik gebruik hem regelmatig en vooral de donkere kleur valt heel mooi uit als blush bij mij. Hij is inderdaad wat roze van ondertoon waardoor hij inderdaad niet zo handig is om je gezicht mee op te warmen als bronzer. Wel als blush en daaroverheen die mooie perzikkleur. Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 9 maart 2016 08:49

Ziet er erg mooi uit! Goede foto’s heb je gemaakt :)
x

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 maart 2016 08:53

Mmm hij is mooier dan ik had verwacht! Ik heb een blush palette getest en die vind ik ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Jana op 9 maart 2016 09:04

Ziet er goed uit! Ik vind het best een leuk palette!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 9 maart 2016 09:14

Heel mooi, ik ben hem zelf ook aan het testen!

[Beantwoorden]


Door anna op 9 maart 2016 09:33

WAUW! Oh, ja, ik was hier al zo benieuwd naar en volgens mij heb ik dat wel 3 keer gezegd hahaha. Ik vind het resultaat prachtig! Inderdaad wel jammer dat de contour kleur zo roze is, maar oké, het heeft ook wel weer wat. En ik heb nog niets wat erop lijkt, goed excuus dus weer om dit prachtige palette aan te schaffen.

[Beantwoorden]


Door Demi op 9 maart 2016 09:41

Ik ga deze zeker aanschaffen! Erg mooi Vera!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 9 maart 2016 10:20

Damn, ik wou deze al graag hebben toen ik de nieuwe producten zag op sommige blogs maar na deze review hoop ik nog meer dat ik hem vind! (love)

[Beantwoorden]


Door irene op 9 maart 2016 10:31

Oh, deze is wel mooi hoor :) Hij staat je ook goed! X

[Beantwoorden]


Door Irina op 9 maart 2016 10:39

Ik heb het palette zelf ook en ben er ook heel erg blij mee!
Wel twijfel ik of ik de eerste kleur als blush of als bronzer moet gebruiken; omdat hij toch net iets roods in zich heeft.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 maart 2016 10:46

Wauw dit is echt een ongelofelijk mooi palette! Ziet er heel erg goed uit.

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 9 maart 2016 10:55

Ziet er een heel tof product uit!
Het effect is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Dilini op 9 maart 2016 11:01

Ik gebruik de contour kleur eigenlijk als blush!

[Beantwoorden]


Door anne || StudentStyleSite op 9 maart 2016 11:02

Ik vind de blush en de highlighted heel mooi, maar de contourkleur is echt te rood voor mijn voorkeur. Verder een mooi palette!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 maart 2016 11:26

wat een mooie en lieve kleur zeg deze blush en highlighter. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 maart 2016 11:33

Wat een mooie palette van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 maart 2016 11:51

Wauw ik vind het echt een mooi effect! De contour kleur vind ik verassend mooi, je kunt hem inderdaad niet op andere plaatsten aanbrengen maar bij je jukbeenderen vind ik het echt heel mooi staan.

[Beantwoorden]


Door femke op 9 maart 2016 12:40

Wauw ziet er prachtig uit! Ik heb die palette ook aangeschaft maandag maar ben er nog niet mee aan de slag gegaan. Toch fijn om te zien dat het inderdaad wel een heel leuk palette is. Snel gaan testen dus! Liefs

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 maart 2016 12:57

wauw! pretty!

Liefs
Susan

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 maart 2016 13:14

Ik vind het er ontzettend mooi eruit zien

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 9 maart 2016 13:54

Het ziet er heel goed uit en vooral op jouw huidskleur vind ik het mooi!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 9 maart 2016 14:09

Staat je prachtig! Ik zelf heb de roze/oranje versie van dit palette en ik vind hem heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 maart 2016 14:42

Wat een mooi palette is dit zeg. Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 9 maart 2016 15:36

Wat een mooi resultaat! Ik ga binnenkort snel even langs de Kruidvat om te kijken hoe het op mijn huid staat.

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 maart 2016 15:52

Dit palette staat je echt prachtig Vera! Ik heb al meerdere malen met de paletten in mijn hand gestaan maar iedere keer leg ik ze terug omdat ik niet kan kiezen. Toch maar voor BronzÉclat gaan de volgende keer. ;)

[Beantwoorden]


Door Ester op 9 maart 2016 18:57

Echt heel mooi! Vooral in combinatie. <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Marlinde op 9 maart 2016 20:15

Wauw staat je echt heel mooi vind ik! Mijn verwachtingen van Catrice zijn meestal niet heel hoog maar dit palette ga ik meteen kopen de volgende keer dat ik in Nederland ben! Echt een hele leuke post!

Marlinde xx

[Beantwoorden]


Door Monica op 9 maart 2016 20:52

Ik heb hem zelf ook en er een review over geschreven. Ben er erg blij mee. Voor mij hoeft een blush niet te opvallend te zijn en deze is voor mijn huid precies goed.

[Beantwoorden]


Door dionysia op 9 maart 2016 20:53

Ik hoop ook nog op eem review van het essence trio palette en de essence liquid lipsticks en normale matte lipsticks. Oooh en natuurlijk de catrice highlighters

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 9 maart 2016 21:26

Ik heb de reacties nog niet doorgelezen dus misschien is het al gezegd, maar het is toch een blush pallet? Zo heet het ook? Ik zie alle drie blushes, maar dan in tinten die je los of samen kunt gebruiken. Die donkere is echt geen bronzee, de lichte wel een te roze highlighter. Ik denk dat je hem een beetje verkeerd begrepen hebt :D

[Beantwoorden]


Door Sara op 9 maart 2016 22:07

Hoewel het eigenlijk als blush palette bedoeld is, heb jij er op deze manier een mooie andere invulling aan gegeven. Als je goed kan contouren dan is dit palette daar – zo te zien – heel erg geschikt voor want het resultaat mag er wezen. Mooi gedaan Vera!

[Beantwoorden]


Door Romy op 10 maart 2016 17:02

Mooi! Handig palette ook voor op reis!

[Beantwoorden]


Door Melisa op 10 maart 2016 21:33

Mooi product! Mooi dat deze wel fijn is :)

[Beantwoorden]


[…] NARS Laguna Catrice Blush Artist Shading Palette 010 BronzÉclat – review […]


Door beautifulday4makeup op 13 maart 2016 17:55

Ik was al erg benieuwd naar dit palette, maar wauw wat ziet hij er mooi uit…

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 28 maart 2016 00:02

:O :O :O

[Beantwoorden]


[…] maar ben niet super enthousiast. Ik mis een beetje de wow-factor die ik bijvoorbeeld bij het Catrice Blush Artist Shading Palette wel ervoer. De kwaliteit is prima, maar ik hoop stiekem dat er nog iets beters […]