Beautyproducten die je op wil eten

beautyproducten_opeten01

In sommige beautyproducten wil ik mijn tanden zetten. Ze zien er uit als snoepjes, ruiken heerlijk en ik kan er niets aan doen dat mijn maag begint te knorren omdat ze zo lijken op cupcakes, chocolade- en aardbeienmousse of een fris ijsje. Beautyproducten waarbij ik me in moet houden stiekem geen likje te nemen, ik deel ze hier.

lush_nieuwe_producten_zomer13

Lush D-fluff scheerzeep ❤ Lijkt op: aardbeienmousse

Het eerste potje D-fluff scheerzeep dat ik afgelopen zomer in een grote review liet zien is bijna op en inmiddels heb ik al een tweede exemplaar in huis gehaald (in de sale, woehoe!). Wanneer de scheerzeep bijna aan zijn einde is moet ik me inhouden het bakje niet schoon te likken, want deze scheerzeep ruikt, voelt én ziet eruit als aardbeienmousse. Hmmm…

Lipscrub ❤ Lijkt op: suiker(spin)

Het ligt er een beetje aan welke lipscrub ik gebruik. Zo leek Lush Santa op op cherry cola, is Bubblegum zo zoet als kauwgom en heb ik bij Popcorn het gevoel mijn lippen te scrubben met het zout dat op mijn vingers is blijven kleven na een paar handjes zoute popcorn te hebben gegeten. Ze lijken allemaal op suiker en dat is dan ook een belangrijk ingrediënt in de lipscrub van Lush. The Kiss is de nieuwste variant, gelanceerd in de Valentijnscollectie. Deze vind ik ook wel een beetje op suikerspin lijken. Het fijne aan dit beautyproduct: je mag het ook echt opeten en van je lippen aflikken.

the_body_shop_body_sorbet03

The Body Shop Body Sorbet ❤ Lijkt op: ijs

De substantie van de The Body Shop Sorbets lijkt ontzettend veel op ijs. Niet alleen omdat ze koud zijn, maar ook door de dikte en de vorm van de substantie. Ik kan het moeilijk uitleggen, je moet het zelf voelen. Ik vind het heerlijk! Vooral de aardbeien variant is favoriet. Die ga ik voor de zomer zeker weer uit de kast halen. Scheelt toch weer wat calorieën.

philosophy_Sweet_cupcake04

Philosophy Sweet Fluffy Cupcake ❤ Lijkt op: cupcakes

Mierzoet is Philosophy Sweet Fluffy Cupcake. Een enorme fles met parelmoerkleurige substantie, geschikt voor onder de douche, in bad en ook voor het wassen van je haar. Niet aan te raden op een lege maag. Philosophy heeft nog meer, bijvoorbeeld ook Cinnamon Buns. Hetzelfde product, maar dan met de geur van kaneelbroodjes. Het is maar net waar je trek in hebt. Mocht je op zoek zijn naar een goedkoper alternatief: H&M kopieerde slim met de geuren Crème Caramel en Vanilla Frost.

lancome_miracle_cushion07

Lancome Miracle Cushion ❤ Lijkt op: chocolademousse

De Lancome Miracle Cushion was mijn inspiratie voor dit artikel. Of eigenlijk was dat Silke, die reageerde dat het product haar aan chocolademousse deed denken. Ik zag het opeens ook! Hoewel het ook wel goed voor karamel door zou kunnen gaan. Ook lekker!

lush_buche_de_noel_let_the_good_times_roll03

Gezichtsmaskers/reinigers van Lush ❤ Lijkt op: ontbijt

Eind 2013 reviewde ik twee gezichtsreinigers van Lush. Let The Good Times Roll en Buche De Noel. Die eerste met de geur van karamel popcorn, de tweede met een iets zachtere amandelgeur. Maar de gezichtsmaskers kunnen er ook wat van. Oatifix bijvoorbeeld, daarbij heb ik het gevoel alsof ik ontbijt op mijn gezicht smeer. Vind je het gek met ingrediënten als banaan, vanille, havermout en amandel? Het lijkt wel pap!

Welk beautyproduct zou jij wel willen opeten?

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd | 28 januari 2015 | 103 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Puck op 28 januari 2015 06:22

Leuk artikel! De Lush D-Fluff Scheerzeep ziet er echt lekker uit :)!

Fijne dag Vera & groetjes uit Mauritius

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 januari 2015 06:22

Ik heb dit gevoel altijd bij Turkish Delight van Lush ^^. De Bubblegum lipscrub komt ook in aanmerking zoals jij ook aangeeft.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 28 januari 2015 06:49

Hahaha, wat een heerlijk artikel! Ik heb het zelf ook met veel producten van Lush. Soms proef ik ze ook even (een héél klein beetje), omdat ik me dan af vraag of het lekker zal smaken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2015 om 10:01:

Maar dat is zeker nooit zo :D

[Beantwoorden]

lousaa antwoordt op 29 januari 2015 om 18:59:

Meisje van nog geen twee nam pas een hapje van een lush soap bar. Rook naar snoep kennelijk, maar het kwam er heel snel weer uit.

[Beantwoorden]


Door lotte op 28 januari 2015 06:51

Producten die je bijna wel kunt opeten, dat moet toch gewoon wel een top product zijn? Ze zagen er allemaal super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 28 januari 2015 06:56

Wat een leuk en grappig artikel! Ik krijg er helemaal honger van, haha ^^) Dit mag je wel vaker doen ;-)
Xx

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 28 januari 2015 06:56

Origineel artikel! D-Fluff lijkt echt op aardbeienmousse en de Lancome foundation op chocolademousse, ziet er lekker uit haha!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 28 januari 2015 07:05

Ja de douchegels van Philosophy, die ruiken altijd zo vreselijk lekker. Cinnamon Buns is mijn grote favoriet, zo heerlijk snoeperig. Ik vind het altijd wel een bonus als producten een beetje een lekkere geur hebben of er ook heerlijk uit zien. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Wies op 28 januari 2015 07:07

Wat grappig, ik heb gister nog in een artikel geschreven dat ik een shower gel van The Body Shop zo lekker naar snoepjes vond ruiken dat ik het wilde eten! Ik heb toen serieus een héél klein beetje geproefd, en het smaakte nog niet eens vies. Maar wel een beetje raar natuurlijk… Hahaha. Ik was gewoon benieuwd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2015 om 10:02:

Hahaha ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 28 januari 2015 07:15

Nogmaas.. Complimenten voor de foto’s! Ik vind dat zo leuk! Ook de insteek van je artikel vind ik echt heel cool! Let The Good Times Roll van Lush en de body sorbets van The Body Shop ruiken zo lekker!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2015 om 10:02:

Dankjewel Anne :$

[Beantwoorden]


Door Anniek op 28 januari 2015 07:15

O boy, zó herkenbaar dit! Ik heb zelf twee douchegels uit Frankrijk, waarvan de een echt heel erg op aardbeiensaus lijkt, en bij de ander lijkt het net of je vloeibare karamel over jezelf uitgiet. Té verleidelijk om inderdaad een likje te nemen, maar ik doe het steeds toch maar niet ;) Leuk rijtje heb jij ook gemaakt! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2015 om 10:02:

Ik kan het me helemaal voorstellen. Vloeibare karamel (love)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 januari 2015 07:27

Het lijken mij allemaal fijne producten en inderdaad ze lijken allemaal wel een beetje op eten had er nog nooit zo naar gekeken x

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 28 januari 2015 07:48

De lipscrub lijkt me ook wel heel erg lekker! Ik heb het altijd bij de bodybutters van The bodyshop, vooral die met papaja of bosbessen geuren. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 januari 2015 07:59

Haha wat een leuk artikel. Die eerste van Lush ziet er inderdaad erg smakelijk uit haha.

[Beantwoorden]


Door Els op 28 januari 2015 08:04

Wat een grappig artikel. Eet smakelijk :-).

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 januari 2015 08:06

Wat een ontzettend origineel artikel ^^ Super leuk om te lezen en echt heel herkenbaar. Sommige producten ruiken zo lekker!

[Beantwoorden]


Door saskia op 28 januari 2015 08:07

Wat een leuk artikel met prachtige foto’s!!

[Beantwoorden]


Door anouk op 28 januari 2015 08:17

Uhh doe mij maar wat aardbeien mouse en een cupcake please. Leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door esmee op 28 januari 2015 08:27

echt een ‘heerlijk’ artikel haha!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 januari 2015 08:34

Wat een leuk artikel! Whipped bodycream vind ik er ook altijd uitzien om op te eten! Net slagroom haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2015 om 10:03:

Ja, ook absoluut! Heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Demi op 28 januari 2015 08:38

Helemaal eens met Let the good times roll! Die is zooooo lekker. Ik had de Bodysorbets van the Body Shop niet geproefd, want die vind ik helemaal niet eetbaar eruit zien! Ik vind het bijna een beetje naar dat hij zo koud is.

[Beantwoorden]


Door Jana op 28 januari 2015 08:45

Heerlijk artikel haha! Vooral de lipscrub van Lush ruikt altijd zo heerlijk zoet :D En de LANCOME MIRACLE CUSHION vond ik eerst op kurk lijken, maar nu vind ik het ook meer op chocomousse lijken haha!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 januari 2015 08:46

Wat een leuk artikel, erg origineel. Ik vind de Origins Intensive Overnight Mask heel lekker ruiken, heerlijk naar van die zoete perziksnoepjes. En dat kleurtje heeft het ook, maar ik heb het er toch maar niet op gewaagd.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 januari 2015 08:48

Geinig artikeltje. De Defluff klinkt heerlijk, maar ik ben zelf niet zo van de hele zoete beauty producten. Onder de douche iig al helemaal niet, want dan voel ik me niet schoon.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2015 om 10:03:

Persoonlijk vind ik hem niet heel zoet.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 28 januari 2015 08:52

Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik heb dat vooral met fruitige douchegels: dan heb ik opeens zin in aardbeien.

[Beantwoorden]


Door Margot op 28 januari 2015 08:55

Wat een leuke vergelijkingen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 28 januari 2015 08:57

Heerlijk! Niet gek dat veel lush producten in dit lijstje staan. Ik vind echt bijna alles van lush er uit zien of ruiken alsof je het op kunt eten!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 28 januari 2015 09:06

Eet smakelijk! ;-) De scheerzeep van Lush is hemels! De geur is goddelijk en ja ik zou ‘m ook bijna willen opeten. Mijn potje is ook bijna op, maar ik ga ‘m niet meer opnieuw kopen. Ik vind het een hele fijne scheerzeep, maar ietwat te prijzig. Al ga ik nu stiekem toch even spieken in de sales ;-) Thanks voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 januari 2015 09:20

Die Beauty Sorbets van TBS zijn zo fijn <3 Die ga ik ook weer zeker uit de kast halen deze lente/zomer!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 28 januari 2015 09:24

Hihi leuk artikel! Bij de lipscrub van Lush moet ik ook altijd moeite doen om niet mijn lippen af te likken.. Maar gelukkig mag dat wel volgens Lush, hoeven we ons niet in te houden!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 januari 2015 09:38

Aaah! So true! Sommige producten wil je gewoon oppeuzelen zo lekker ruiken ze of zo lekker zien ze er uit. Ik krijg er honger van.
xxx

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 28 januari 2015 09:40

Inderdaad LUSH Let The Good Times Roll! En het is ook maar goed dat de Too Faced Chocolat Bar Palettes (zowel de oude als de nieuwe Semi-Sweet Chocolate Bar) niet eetbaar zijn, want ze ruiken heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 januari 2015 09:40

Wat een leuk en origineel artikel! Grappig dat je eigenlijk zoveel producten hebt die er lekker uit zien. :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 28 januari 2015 09:41

Wat een leuk artikel, origineel! Ik ben best benieuwd naar die scheerzeep van Lush. Het klinkt alvast lekker ^^)

[Beantwoorden]


Door Ina op 28 januari 2015 09:47

Wauw, wat een leuk artikel. Heel origineel!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 januari 2015 09:54

Wat een heerlijk artikel! Ik moet mijzelf altijd inhouden bij de body butters van The Beauty Bakery; die voelen en zien eruit als slagroom haha, dus ik wil het stiekem dan gaan proeven, maar ik houd me in. Alleen de Lush lipscrubs proef ik stiekem wel altijd haha, maar die mag je volgens mij ook “van je lippen aflikken” :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2015 om 10:04:

De naam verraadt het al maar ik vind The Beauty Bakery ook echt op een bakkerij lijken. Alles ziet er lekker uit!

[Beantwoorden]


Door Minke op 28 januari 2015 09:54

Leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door Chemène op 28 januari 2015 10:05

Ik had ooit eens chocolade douche gel van Kneipp, maar er stond er heel duidelijk op de fles: DIT PRODUCT IS NIET EETBAAR! Hahahaha, het leek me wel lekker :love: :love:

[Beantwoorden]


Door Evelien op 28 januari 2015 10:12

Ooh, nu krijg echt zin om deze producten aan mijn collectie toe te voegen.
Wat ook zou passen in dit lijstje is de Too Faced Chocolate Bar EyeShadow Palette. Ruikt echt naar chocolade (heb ik me laten vertellen).

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 28 januari 2015 10:18

Oh jaa wat een heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 28 januari 2015 10:20

O mijn god, die scheerschuim van Lush! Moet ik hebben

x

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 28 januari 2015 10:31

Leuk dat sommige beautyproducten je inspiratie geven voor nieuwe artikelen ^^) Jouw producten zien er stuk voor stuk uit om op te vreten!

[Beantwoorden]

Fashion meets Beauty antwoordt op 28 januari 2015 om 10:34:

…ik had trouwens het Chocolate Bar palette van Too Faced ook in dit rijtje verwacht..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 januari 2015 om 10:58:

Omg! Mijn favoriet, hoe kan ik die nou vergeten!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 januari 2015 10:34

Ik wil bijna alle producten van Lush opeten! Vooral de kerstzeep Yog Nog met de geur van tiramisu is echt verleidelijk.. Verder heb ik laatst een jelly voor in bad gekocht met de geur van crème brûlée, ook al zo’n hongerig makend product. Hmm.. (love)

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 28 januari 2015 10:52

Haha so true! Sommige producten ruiken echt heerlijk, hetzelfde geld voor sommige kaarsen

Xo

[Beantwoorden]


Door Ans op 28 januari 2015 11:00

Wat een heerlijke dingen komen er voorbij, inderdaad om op te eten.Leuk beschreven en gefotografeerd Vera.

[Beantwoorden]


Door Silke op 28 januari 2015 11:02

Haha, wat een grappig artikel! Ik zou opeten: de aardbeienmousse en de chocolade/karamelmousse. Hmm!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 28 januari 2015 11:23

Haha heel herkenbaar! Ik heb een kersen douchegel van Balea en die ruikt heel erg naar kersen snoepjes, mmm. En wauw die Lancome Miracle Cushion, ik zou er de hele dag met mijn vinger in prikken!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 28 januari 2015 11:29

Haha! Super leuk artikel! Ik krijg er serieus honger van. Heerlijk, al die snoepige producten!

Fijne woensdag!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 januari 2015 11:48

Haha ik heb spontaan zin in al het eetbare wat je zonet genoemd hebt!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 28 januari 2015 12:04

Haha, wat een mega leuke dingen!
Heb zelf de bubblegum scrub ook, zo heerlijk!
En die scheerzeep klinkt echt perfect (love)
liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Janice op 28 januari 2015 12:09

Hahah, heel leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Tania op 28 januari 2015 12:15

Leuk artikel. Ziet er inderdaad allemaal lekker uit.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 28 januari 2015 12:47

Ooooh wat ziet dat er allemaal lekker uit! Ik vind de producten van Lush ook altijd op snoepjes lijken. Volgens mij komt dat door alle natuurlijke ingrediënten waar ze alles van maken. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 28 januari 2015 12:49

Ziet er bijna allemaal heerlijk smakelijk uit… ^^)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 28 januari 2015 13:11

He, je hebt gelijk! Bij sommige had ik er zo nog niet op gelet!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 28 januari 2015 13:19

Nu je het zegt, het was me niet eens opgevallen dat sommige producten zo eetbaar zijn haha :D Het valt me ook op dat er veel van Lush tussenzit ;)

[Beantwoorden]


Door Martha op 28 januari 2015 13:30

En wat te denken van sommige bodybutters van TBS. Yummm!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 28 januari 2015 13:44

Ha, hier moet je wel een mega zoetekauw voor zijn! Ik heb het geprobeerd, maar de lipscrub krijg ik tot op heden niet weg… ;) x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2015 om 16:39:

Dat is waar! Veel hartigs zit er niet tussen :D

[Beantwoorden]


Door germaine op 28 januari 2015 14:09

Je maakt zulke mooie foto’s Vera! x

[Beantwoorden]


Door Paulien op 28 januari 2015 14:40

Haha heel leuk artikel! Krijg er bijna honger van
De andrelon pink collection mousse is er ook zo eentje, deze doet me altijd heel erg aan slagroom denken. :lol:

[Beantwoorden]


Door bo op 28 januari 2015 14:59

Wat een leuk en origineel artikel! Ik krijg er alleen wel honger van :$

[Beantwoorden]


Door Erika op 28 januari 2015 15:01

Als er iets is wat ik zo zou opeten zou het de showergel in chocolade geur zijn van de body shop. Het ruikt echt alsof je jezelf hebt ingesmeerd met chocolade.

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 28 januari 2015 16:00

Vooral die beide Philosophy foto’s! Yum!
Leuk (en een beetje lekker) artikel! ^^

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 januari 2015 16:03

Haha wat een leuk artikel! Al die dingen zien eruit om op te eten, alleen lijkt me dat geen strak plan. Vaak smaakt het ook niet zoals het ruikt (kijk maar naar parfum!), haha!

[Beantwoorden]


Door Jacky op 28 januari 2015 16:17

Wauw, ik kan altijd zo genieten van de manier waarop jij producten op de foto zet! (love)

[Beantwoorden]


Door Sanae op 28 januari 2015 16:53

Lush producten vind ik wel vaker eetbaar lijken haha!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 28 januari 2015 17:38

Wauw, ik heb nog nooit zo zitten staren naar die koekjes, haha krijg er honger van! Leuk orgineel artikel vera!

Liefs, Nienke.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 28 januari 2015 18:10

Let the good times roll vind ik zooo lekker ruiken, naar koekjes! Van die krijg ik ook echt een soort honger haha!

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 januari 2015 18:21

Oh wauw! Lijkt me heerlijk! Haha, Liefs

[Beantwoorden]


Door Frederieke op 28 januari 2015 18:55

Wat een heerlijk artikel, haha. Zelf heb ik de bubblegum scrub ook

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 januari 2015 19:17

Oh ja wat een heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 januari 2015 19:33

jaaa sommige dingen ruiken echt zo lekker dat je het zou willen proeven XD

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 januari 2015 19:51

Weet iemand misschien hoeveel calorieën erin de lush lipscrub zitten? Gekke vraag ik weet het.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 28 januari 2015 20:57

Ik geef je groot gelijk! Ze klinken namelijk heerlijk

[Beantwoorden]


Door Jasmijn|formysweets op 28 januari 2015 21:31

Made me hungry :$

[Beantwoorden]


Door Amelie op 28 januari 2015 22:09

Grappig! Ik krijg hier wel honger van…

[Beantwoorden]


Door Lies op 28 januari 2015 22:15

Heel erg leuk artikel! De sorbets van The Body Shop heb ik nog nooit geprobeerd, maar de body butters vind ik ook wel echt om op te eten. Als ik die geuren ruik en ze hoe romig ze eruitzien, dan lijkt het altijd net of ik vruchtenkwark of yoghurt ruik.

[Beantwoorden]


Door Hester op 28 januari 2015 22:32

Haha, leuk artikel! Ik heb ook wel eens producten waar ik gewoon echt honger van krijg als ik ze gebruik haha. Of highlighters die naar vanille ruiken <3

[Beantwoorden]


Door Sofie op 28 januari 2015 22:45

Ik kan het bijna niet geloven dat de cupcakes niet écht om op te eten zijn… ze zien er zo echt en lekker uit! haha

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 29 januari 2015 10:18

Leuk artikel! Bubblegum van Lush is inderdaad om op te eten. Gelukkig mag je hem dan ook van je lippen aflikken :) Ik vind het ook altijd wel grappig dat op sommige producten die eruit zien of ruiken alsof je ze kunt opeten staat dat het NIET is om op te eten haha

[Beantwoorden]


Door Julie op 29 januari 2015 14:05

Let The Good Times Roll en Oatifix vind ik zelf ook heerlijk van Lush! En ja, de Bubblegum lipscrub natuurlijk, heerlijk dat je die ook echt mag op eten! ;-)
En de Cinnamon Buns showergel van Philosophy is echt geweldig! :-)

[Beantwoorden]


Door Denise op 29 januari 2015 18:19

wat een heerlijk rijtje! Ik vind Too Faced Chocolate bar echt om af te likken, als ik de foto’s zie dan. Zelf staat ‘ie nog op mijn wishlist :D

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 29 januari 2015 18:32

Het ziet er ook allemaal zo lekker aan :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 29 januari 2015 18:37

Producten van Lush! ♥ Daar moet ik ook maar snel wat van kopen

[Beantwoorden]


Door Bo stuffbybo op 29 januari 2015 19:36

Die scheerzeep lijkt me echt heerlijk, die ga ik onthouden! En ik ben echt gek op de body shop, die producten lijken me super lekker.

[Beantwoorden]


Door julie op 29 januari 2015 21:35

Oh een super leuk en origineel artikel! Ik heb the body shop raspberry body scrub en die lijkt en ruikt super hard op frambozen confituur! Je wilt hem ook echt opeten!!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 30 januari 2015 16:49

Zo had ik eens een bodybutter die echt naar kwark rook en er ook zo uitzag haha

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 31 januari 2015 15:35

Haha leuk artikel, ziet er inderdaad heel lekker uit allemaal. :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 februari 2015 12:08

Oh, dit is echt heel leuk gevonden!

[Beantwoorden]


Door Magali op 4 februari 2015 12:12

Soap & Glory producten! De Sugar Crush lijn ruikt naar citroen/limoen ijsjes, en de breakfast scrub naar pancakes met maple syrup. Mmmm

[Beantwoorden]


Door anniek op 15 februari 2015 16:35

mmm ik heb nu echt zin in suikerspin (love) :O

[Beantwoorden]


Door isabelle op 22 februari 2015 22:27

Zo herkenbaar dit!!! Leuk ook die productfoto’s met die cupcakesss x

[Beantwoorden]


Door Jip op 16 september 2016 14:48

sowieso het chocolade pallet van i heart make up

[Beantwoorden]