Cocktail review golden girls

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera01

Ik voelde me nogal dorstig en ik snakte naar een lekker parfum. Giet hem maar in mijn glas, het liefst lekker koud. Vandaag serveer ik je een cocktail van drie parfums in gouden uitvoering. Deze parfums hebben hun partydress aan. Ze zijn stoer, glamorous en vrouwelijk. Proost!

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera02

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera03

Het parfum van Gucci is een Limited Edition, de parfums van Just Cavalli en Christina Aguilera zijn dat niet. Ik heb ze op volgorde gelegd van duur naar betaalbaar. Alle drie de parfums zijn momenteel te koop.

Gucci Guilty 50ml Eau de Toilette € 75,30
Just Cavalli Just Gold 50ml Eau de Parfum € 61,05,
Christina Aguilera Woman 50ml Eau de Parfum € 35,00

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera04

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera05

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera06

Gucci Guilty

Guilty van Gucci is een erg populair parfum. Normaal uitgerust in een gladde goudkleurige verpakking, maar dit keer is de flacon versierd met studs. Deze LE is niet makkelijk verkrijgbaar, maar als je de verpakking niet zo belangrijk vindt, kun je ook de gewone Gucci Guilty kopen. De geur is hetzelfde.

Topnoten: roze peper
Hartnoten: lila, kardemom
Basisnoten: amber, patchouli

Wat een heerlijke geur! Gucci Guilty ruikt bloemig, zoet en fris tegelijk. De roze peper zorgt voor iets meer pit en de amber geeft hem een warme ondertoon. Een heerlijk, vrouwelijk parfum. Niet te zwaar en goed draagbaar. Hij gaat ongeveer een werkdag mee, voordat je hem moet bijwerken.

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera07

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera08

Just Cavalli Just Gold

Just Cavalli houdt wel van flamboyante parfums. De hele verpakking is in het goud gegoten en de dop heeft ook nog eens een slangenplint randje. Een beetje fout is het wel. Dit parfum word omschreven als ‘schaamteloos sexy, heel uitdagend, absoluut onweerstaanbaar’.

Topnoten: hazelnoot, mandarijn
Hartnoten: jasmijn, marshmallow, iris
Basisnoten: leder, palissanderhout

Hele bijzondere noten zitten er in dit parfum. Het prikkelde gelijk mijn interesse toen ik ze las. Hoewel ik niks met de beschrijving van het parfum heb, vind ik hem wel erg lekker ruiken. Nootachtig en bloemig, echt heel bijzonder. De Eau de Parfum is wel wat sterk, wees voorzichtig met aanbrengen. Hier had ik ook ongeveer een werkdag lang plezier van.

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera09

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera10

Christina Aguilera Woman

Woman is de nieuwste Christina Aguilera geur, als ode aan de vrouw. Een op en top vrouwelijk parfum, in de bekende flacon met vrouwelijke vormen. Volgens Christina is de geur krachtig en sensueel.

Topnoten: ananas, peer, peperbes
Hartnoten: magnolia
Basisnoten: amber, muskus

Ananas! Mijn favoriete fruitsoort zit in dit parfum. Hmmm… Ruik ik hem ook echt duidelijk terug? Ik ruik zeker iets heel fris en fruitigs, een lekkere mix met de peer en peperbes. Dit fruitige parfum heeft ook zeker iets zwoels en sensueels. Vrouwelijk kan ik hem ook wel noemen. Een vrolijk parfum! Woman gaat een uur of vijf meer, voordat een touch up nodig is.

cocktail_review_gucci_guilty_just_cavalli_christina_aguilera11

Welk parfum mag in jouw glas?


Reacties

Door Ilona op 28 januari 2015 15:03

Goede review, ik ben erg benieuwd naar Just Gold! :)

[Beantwoorden]


Door Aurelie op 28 januari 2015 15:03

Gucci Guilty lijkt mij heerlijk! Ik hou echt van bloemige en vrouwelijke geuren die tegelijk ook fris zijn.

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 28 januari 2015 15:04

Haha, een parfum met ananas! Dat moét wel gemaakt zijn voor jou Vera ;). Mij lijkt de Christina Aguilera versie erg lekker. Ik heb nog nooit een parfum van haar geroken of gekocht maar deze klinkt goed. En voor dat prijsje is het ook okay om het een keertje te proberen. Sowieso alle geuren even ruiken in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 28 januari 2015 15:05

Wat een leuke inleiding ^^) JUST GOLD spreekt mij qua geurnoten het meest aan maar ik vind de GUCCI GUILTY verpakking het mooist!!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 28 januari 2015 15:12

Als ik het zo lees, zijn al deze geuren wel iets voor mij! Ik hou namelijk heel erg van een warme tot kruidige basis, en dat zit overal in.

[Beantwoorden]


Door Christenen op 28 januari 2015 15:13

Wauwie wat een mooierdjes allemaal!
En oh, een parfum met ananas! Echt iets voor jou! :yay:

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 januari 2015 15:14

die van christina lijkt me best lekker! en betaalbaar nog als student ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 januari 2015 15:15

Ik heb de Gucci Guilty, heerlijke geur!

[Beantwoorden]


Door Marloes ❤ Budgetproof.nl op 28 januari 2015 15:16

Ananas als topnoot? Dat klinkt me op het lijf geschreven! (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 28 januari 2015 15:16

Ik ben heel benieuwd naar de geuren, die van Christina Aguilera is wel erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 januari 2015 15:20

Cristina Aquilera is heel lekker, die andere geuren kende ik nog niet!

[Beantwoorden]


Door Kayla op 28 januari 2015 15:22

Leuke review! Ik vind de geur van Christina Aguilera en Gucci erg lekker! De limited edition flacon van Gucci ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 28 januari 2015 15:24

De geur van mevrouw Aguilera please! Ik heb een paar varianten voor deze en blijf hem lekker vinden. De geur van deze variant spreekt me aan omdat hij lekker fruitig en vrolijk is. Dat kunnen we wel gebruiken met dit weer;)

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Margot op 28 januari 2015 15:26

Ik ben wel benieuwd naar Woman als ik jouw omschrijving en de noten zo lees!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 januari 2015 15:46

De flesjes zien er veel belovend uit!

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 28 januari 2015 15:47

Wat een mooie verpakkingen!

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 28 januari 2015 16:04

Je draagt zelfs iets gouds, zag ik in de weerspiegeling. Details, details, heel netjes :) haha. Ik vind jou zo origineel hoe je die intro tekstjes ook schrijft. Super Vera!

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 28 januari 2015 16:12

Ik vind eigenlijk alle geuren van Christina lekker. Ik heb nu weer haar aller eerste. Ben benieuwd naar deze!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 28 januari 2015 16:14

Wat een mooie verpakkingen! Ik vind de geuren van Christina Aguilera meestal heel lekker, ben benieuwd naar deze!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 28 januari 2015 16:19

Wat een prachtige flacons! Persoonlijk houd ik wel van pittige – krachtige geuren.

[Beantwoorden]


Door Minke op 28 januari 2015 16:19

Lijken me allemaal erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 28 januari 2015 16:20

Zonder twijfel Gucci Guilty. Lekkerste parfum ever <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 januari 2015 16:37

Wauw, ik vind die flacon van Gucci Guilty erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 28 januari 2015 16:39

Alledrie ken ik ze niet heel goed, de parfums van Christina zijn niet helemaal mijn ding, vaak zo aanwezig. Just Gold heeft wel mijn nieuwsgierigheid gewekt! x

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 28 januari 2015 16:40

Ik ben fan van de geuren van Cavalli dus ga deze ook zeker ruiken en ben ook benieuwd naar Christina Aguilera woman!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 januari 2015 17:30

Wat een leuke geurtjes! De flacons zijn zo mooi! Die van Gucci lijkt me heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 28 januari 2015 17:39

Mooie fotos!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 28 januari 2015 17:42

Hmmm die van Christina Aguilera spreekt me heel erg aan! Daar ben ik onwijs benieuwd naar! Heb ‘m al vaak geroken in de winkel maar tijd om ‘m zelf ook aan te schaffen hihi

[Beantwoorden]


Door Melanie op 28 januari 2015 17:43

Wat een prachtige parfum flesjes allemaal! Ze lijken me allemaal heerlijk ruiken (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 januari 2015 18:46

Ze zien er heel mooi uit en die van Just Cavalli vind ik ook erg lekker:)

xx Laura

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 januari 2015 19:07

Gucci Guilty vind ik al jaren erg lekker ruiken en de parfums van Christina vind ik voor de prijs ook wel erg goed! Het parfum van Just Cavalli klinkt ook wel als een geur die ik zal kunnen waarderen :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 januari 2015 19:09

pretty flacons ook :)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 28 januari 2015 19:16

Dat lijken me lekkere parfums! Het parfum van Christina Aguilera lijkt me het lekkerst ruiken. Op en top vrouwelijk! :star:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 januari 2015 20:01

Prachtige flesjes! Dat vind ik echt een meerwaarde van duurdere parfums. Ik wil Gucci Guilty nog altijd eens proberen

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 januari 2015 20:24

Jeetje wat maakt jij mooie foto’s zeg! Haha

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 28 januari 2015 20:55

Gucci Guilty vind ik heerlijk! En Woman van Christina heb ik volgens mij ook al een keer geroken.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 januari 2015 20:57

Wat zien ze er alle drie prachtig uit zeg! Die zou ik wel willen zien staan in mijn parfum collectie <3

[Beantwoorden]


Door Annelies op 28 januari 2015 22:22

Hoewel ik niet zo’n fan ben van de celebrity-parfums, heb ik toch al veel goeds gelezen over die parfum van Christina Aguilera. Misschien toch maar eens proberen? :-) Liefs!

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 28 januari 2015 23:23

Ik vind vooral de verpakking van de Gucci parfum heel erg tof! Ik heb de originele geur van just cavalli en die vind ik érg lekker. Maar ik vind het geen geur die ik dag na dag zou dragen. Daar is ie toch iets te heftig voor. Ik ben daarom ook bang dat ik deze variant een beetje too much ga vinden. Alhoewel de flacon wel heel stoer is. Ik ben niet zo weg van de geuren van Christina, ik vind ze altijd nog iets kinderlijks hebben. Misschien is dat wel gewoon omdat ik een geur van haar als 13 jarige droeg, maar ik kan het idee niet loslaten ;)

[Beantwoorden]


Door Tamara Laur op 29 januari 2015 07:05

Ik kan er niet aan doen maar ik vind je zo ééndimensioneel, materialitisch en oppervlakkig overkomen. Sorry, het is niet mijn bedoeling om jou af te breken en ik besef natuurlijk dat we maar één kant van je zien op de site. Het stoort me echter zo erg dat ik niet meer ga terugkomen

[Beantwoorden]


Door Melissa op 29 januari 2015 10:03

Ik dacht, waarom niet? En heb één van deze foto’s als achtergrond op mijn scherm ingesteld. Hihi.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 29 januari 2015 10:19

Wauw, mooie foto’s! De verpakking van Gucci is onwijs mooi. Lijken me lekkere luchtjes.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 29 januari 2015 10:29

Ik kan het je niet genoeg zeggen dat je een super leuke schrijfstijl hebt. Jou artikels nodigen echt uit tot lezen.

[Beantwoorden]


Door Romy op 29 januari 2015 18:41

Ik vind parfumflacons altijd zo ontzettend mooi! Soms wil ik een flesje alleen al kopen door de buitenkant ♥

[Beantwoorden]


Door Rachel op 30 januari 2015 22:12

ziet er super uit leuke foto’s en het lijken mij erg fijne geuren!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 31 januari 2015 15:18

Wauw, ze zien er allemaal prachtig uit!

[Beantwoorden]