Lush nieuwe producten zomer ’14

lush_nieuwe_producten_zomer01

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe producten. Lush lanceert voor de zomer een aantal zalige nieuwe producten met fruitige invloeden en heerlijke geuren. Toen ik het pakketje na twee keer de postbode te hebben gemist – en hem uiteindelijk zelf ben moeten gaan halen bij het postkantoor – eindelijk in handen had, maakte mijn hart een sprongetje van geluk. Er zit weer genoeg lekkers tussen!

lush_nieuwe_producten_zomer02

lush_nieuwe_producten_zomer03

De producten zijn al te koop. In de winkels, maar ook in de Lush webshop. De producten zijn gemaakt om je zo deLUSHious mogelijk te laten ruiken en voelen, de hele zomer lang. De Granny Takes a Dip bath bomb die ik ook kreeg kwam helaas in duizend stukjes aan en heb ik daarom niet kunnen testen, maar de rest van de producten wel.

❤ Mangnificent zeep € 6,85
❤ Parsley Porridge zeep € 6,85

❤ Zest Hair gelly € 19,35

❤ D-Fluff scheerzeep € 9,95

❤ African Paradise Body Conditioner € 32,95

lush_nieuwe_producten_zomer07

Ik begin met de zepen. Ze zijn heel verschillend. De een fris en fruitig, de ander sterker van geur en verzorgend. Ik vind ze er ieder op zijn eigen manier prachtig uitzien.

lush_nieuwe_producten_zomer08

lush_nieuwe_producten_zomer09

Mangnificent zeep

Mango is een heerlijk zomers fruit boordenvol vitaminen. Het is het belangrijkste ingrediënt van dit smakelijke zeepje, die met zowel verse als gedroogde mangostukjes gevuld is. Een heerlijk fruitig stukje zeep met vitamine A, B, C en E. Ik vind hem heerlijk om mijn handen mee te wassen, maar voor onder de douche vind ik deze (en alle andere zepen) niet zacht en voedend genoeg.

Bekijk hier de ingrediënten.

lush_nieuwe_producten_zomer10

lush_nieuwe_producten_zomer11

Parsley Porridge zeep

Deze vind ik echt heel fijn. Parsley Porridge is namelijk antibacterieel en zit vol tea tree, verse peterselie en grapefruit. Niet zo fruitig als Mangnificent dus, maar een stuk scherper en kruidiger. Ook erg lekker! Met dit zeepje kun je dode huidcellen verwijderen. Hij is perfect voor de vette huid, ook als je last hebt van acne. Ik vind het fijn dat hij antibacterieel is, ik heb namelijk best vaak wondjes. Ik zal dit zeepje misschien niet elke dag gebruiken, maar bewaar hem wel voor wanneer ik hem nodig heb.

Bekijk hier de ingrediënten.

lush_nieuwe_producten_zomer04

lush_nieuwe_producten_zomer05

lush_nieuwe_producten_zomer06

Zest Hair gelly

Haargel gebruik ik nooit, ook geen wax of een ander haarproduct behalve olie en serum. Ik weet ook niet goed hoe ik Zest – vooral bedoeld voor kort haar en geïnspireerd op de hanenkam van punkers – zou moeten gebruiken, vooral omdat ik zulk lang haar heb. Hij ruikt wel lekker, naar sinaasappel. € 19,35 is de prijs, en dat vind ik wel erg duur voor een haargel.

Bekijk hier de ingrediënten.

lush_nieuwe_producten_zomer12

lush_nieuwe_producten_zomer13

lush_nieuwe_producten_zomer14

D-Fluff scheerzeep

Dit is heerlijk spul! Het lijkt op aardbeienmousse dankzij de luchtige substantie, de lichtroze kleur en de lekkere aardbeigeur. Die is trouwens niet mierzoet, er zit net een iets ander randje aan. Dat komt waarschijnlijk door de kokosolie en golden syrup die ook in deze scheerzeep zitten. Dit product vind ik veel leuker dan de scheercrème Ambrosia en hij is nog een zachter voor mijn huid ook.

Je brengt de D-Fluff scheerzeep aan op een vochtige huid en je kunt scheren. Tussendoor wel even je mesje schoonmaken om het meest grondig te werk te gaan. De scheerzeep laat je huid vrij van haren en heerlijk zacht achter. Ik ben er dol op!

Bekijk hier de ingrediënten.

lush_nieuwe_producten_zomer15

lush_nieuwe_producten_zomer16

lush_nieuwe_producten_zomer17

African Paradise Body Conditioner

Ro’s Argan Body Conditioner heb ik een tijdje gebruikt, maar de geur vond ik niet zo lekker. Het is persoonlijk, maar ik ben gewoon niet zo’n fan van rozen. African Paradise vind ik lekkerder. Deze body conditioner ruikt naar amandel, moringa en shea boter, met een beetje mango en aloë vera. Een warme, rustige en comfortabele geur. De body conditioner gebruik je onder de douche nadat je je hebt gewassen met zeep of shower gel. Je brengt hem aan op je natte huid, smeert hem in en je spoelt hem af. Eenmaal uit de douchecabine hoef je alleen je lichaam nog droog te maken, want de verzorging zit er al op. Een body lotion of butter gebruiken is dus niet meer nodig.

Dit is de enige ‘body lotion voor onder de douche’ (merken als Nivea en Garnier verkopen het ook) die ik écht lekker vind. De substantie is vol, smeert goed uit en trekt makkelijk in. Een luxe product, absoluut. Daar is de prijs dan ook helaas naar. Hij is zuinig in gebruik, dat wel.

Bekijk hier de ingrediënten.

lush_nieuwe_producten_zomer18

De nieuwe Lush producten hebben een glimlach op mijn gezicht getoverd. Wat een fijne producten! Vooral de smakelijke D-Fluff scheerzeep, de antibacterieele Parsley Porridge zeep en de rijkelijk voedende African Paradise Body Conditioner. Het zijn weer verwenproducten waarmee ik graag de douchecabine vul en de wastafel beleg.

Naar welk nieuw Lush product ben jij het meest benieuwd?

De producten zijn te koop in Lush winkels en in de webshop.


Reacties

Door Martina op 7 juni 2014 06:02

D fluff lijkt me echt een heel erg leuk product om eens te proberen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 juni 2014 06:12

Zelf was ik vooral erg benieuwd naar D’fluff en het klinkt erg goed! Nu wil ik hem graag halen (of bestellen)! :-P

[Beantwoorden]


Door Koalabeautymama op 7 juni 2014 06:22

Die scheerzeep ziet er lekker uit. Nou ja lekker haha voor onder de douche dan :) Leuke producten altijd van Lush

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 juni 2014 06:24

Die scheerzeep ziet er echt heerlijk uit. Ben heel benieuwd hoe die in het echt zou zijn. Hij ziet er in ieder geval uit om op te eten. Jammer dat de Lush nergens in het noorden zit. Want ik wil het liever eerst ruiken voordat ik het online zou kopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:00:

Begrijp ik, zou ik ook hebben :ja:

[Beantwoorden]


Door Sofie op 7 juni 2014 06:25

Wat een fijne nieuwe producten! Om blij van te worden :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 7 juni 2014 06:58

De nieuwe collectie ziet er er weer zo fijn uit. Ik word altijd zo vrolijk bij het zien van al die mooie Lush producten <3 Ik ben vooral erg benieuwd naar de body conditioner en scheerzeep.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 7 juni 2014 07:01

D’fluff lijkt me lekker om mee te scheren, weer eens wat anders!

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 juni 2014 07:07

Ah de nieuwe collectie ziet er weer prachtig uit. Ik moet me inhouden om niet meteen alles weer te bestellen! <3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 juni 2014 07:08

Lijken me fijne producten. De haargel is inderdaad geschikt voor mensen met kort haar. Ik gebruik het zelf ook nooit.

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 juni 2014 07:35

Vooral de scheerzeep lijkt me heel erg fijn! Hele leuke producten :)

[Beantwoorden]


Door Dita op 7 juni 2014 07:44

Fijne producten

[Beantwoorden]


Door Sophie op 7 juni 2014 07:45

Zelf heb ik de D’Fluff scheerzeep en ik vind ‘m heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 7 juni 2014 08:02

Oh, de D’Fluff wil ik zeker graag eens proberen, maar ze zien er eigenlijk allemaal leuk uit!

X Sara

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 juni 2014 08:26

lijkt me allemaal super nice :D

[Beantwoorden]


Door Griet op 7 juni 2014 08:27

De scheerzeep lijkt me zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 7 juni 2014 08:37

Ik ben vooral benieuwd naar de D Fluff ^^)

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 7 juni 2014 08:42

Wauw wat een te gekke collectie! De scheerzeep lijkt mij superfijn werken en ik ben erg benieuwd naar de geur :) Haha de naam alleen al, voor iets minder fluffy benen hoop ik ;)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 juni 2014 08:43

D’Fluff en de African Paradise Body Conditioner lijken me beide erg fijn <3.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 7 juni 2014 08:44

Lijken me stuk voor stuk heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 7 juni 2014 08:58

Wauw wat ziet het er allemaal goed uit! En vooral lekker zomers!

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 7 juni 2014 09:02

Lijken me heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Beau op 7 juni 2014 09:03

Het ziet er goed uit! Ben benieuwd naar de D’Fluff :-)

[Beantwoorden]


Door Celia op 7 juni 2014 09:06

Vooral de scheerzeep lijkt mij lekker! Ik heb namelijk best wel een gevoelige okselhuid en waarschijnlijk is deze milder dan het scheerschuim dat ik nu gebruik :)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 juni 2014 09:12

Het lijken mij heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 7 juni 2014 09:14

Ik ben vooral heel erg benieuwd naar D-Fluff scheerzeep!

[Beantwoorden]


Door Kim / Vintage & Beauty op 7 juni 2014 09:28

Die scheerzeep lijkt me echt heerlijk :) :wow:

[Beantwoorden]


Door ilse op 7 juni 2014 09:36

Ik heb de bath ballistic Granny takes a Dip al geprobeerd. Het is geweldig om te zien hoe alle kleuren er langzaam uitstromen, het bad wordt er roze van en ik had een lekkere zachte huid :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:00:

Ahhhh! Ik ben zo benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Bo op 7 juni 2014 09:42

Die D fluff scheerzeep lijkt me wel fijn. Tip voor jou: die haargel kan je ook gewoon onder de douche gebruiken als shampoo of na je shampo als conditioner. Leuk artikel en hele mooie foto’s ook. X

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 juni 2014 09:47

Oh die scheerzeep lijkt me zo fijn he.
Mooie producten zitten er bij.

Fijn weekend:)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 7 juni 2014 09:52

Dat lijkt me weer fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 7 juni 2014 10:02

Dat ziet er te gek uit allemaal!!! :star:

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 juni 2014 10:23

Oo ziet er heerlijk uit allemaal ! Ik ben wel benieuwd naar de scheerzeep !! X Denise

[Beantwoorden]


Door pamela op 7 juni 2014 10:30

het tweede zeepje dat je laat zien lijkt me erg fijn!!

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 juni 2014 10:41

Heerlijke producten! Ik ben wel benieuwd naar de body conditioner :)

[Beantwoorden]


Door lot op 7 juni 2014 10:44

Misschien persoonlijk, maar ik vind het wel fijn als de prijzen onder het product staan.
Ik ben het meest benieuwd naar de scheercreme!

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 7 juni 2014 10:46

Wat heb je toch weer mooie foto’s gemaakt Veer! De scheerzeep ziet er vooral echt heerlijk uit.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 juni 2014 10:49

D’Fluff en African Paradise lijken me echt hele fijne, heerlijke producten! Ik ben zelf wel gek op Ro’s Argan Body Conditioner, maar ik denk dat de geur van African Paradise me zelfs nóg beter zal bevallen. Goede review, mooie foto’s ook!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:02:

Dankjewel Lotte!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 7 juni 2014 11:01

ooh die scheercrème lijkt me heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 juni 2014 11:33

Ze lijken me erg fijn. Ik ben benieuwd naar die scheerzeep ^^

[Beantwoorden]


Door Luuke op 7 juni 2014 11:33

Er zitten weer leuke producten tussen! De geuren lijken me ook heerlijk :)

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 7 juni 2014 11:37

Mooi duidelijke review! De D-fluff scheerzeep vind ik wel heel erg interessant. En de mango magnificent zeep klinkt ook heel lekker.

[Beantwoorden]


Door Maudeleine op 7 juni 2014 11:40

Die body conditioner lijkt me echt heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 7 juni 2014 11:52

Wat een leuke producten! Ik ben echt super benieuwd:)
x

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 juni 2014 13:04

Vooral D’Fluff lijkt me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 juni 2014 13:27

Het oogt ook zo mooi!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 7 juni 2014 13:29

die haargel is echt wel duur, een beetje erover…

[Beantwoorden]


Door Hanne op 7 juni 2014 14:24

Leuke producten! De strawberry scheerzeep lijkt me super om eens te proberen.

[Beantwoorden]


Door maroussia op 7 juni 2014 14:31

Ik ga snel maar eens een kijkje nemen :) heerlijk :D

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 juni 2014 14:34

Ik blijf Lush geweldig vinden, ondanks de toch wat hogere prijs. Jezelf verwennen kan nooit kwaad toch? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:02:

Absoluut waar!

[Beantwoorden]


Door TODAYSLOVELY op 7 juni 2014 14:50

HEERLIJK!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 7 juni 2014 14:59

Mango Zeep lijk me super fijn, maar ik ben echt dol op mango. Heerlijke nieuwe producten weer.

[Beantwoorden]


Door mariska op 7 juni 2014 18:12

Mooie producten weer! Idd de haargel is aan de dure kant!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 7 juni 2014 19:06

Hoor verschillende verhalen over dat aardbeien scheer spul. Lijkt me persoonlijk wel heel fijn maar een fles scheerschuim is wel veel praktischer, zuiniger en sneller denk ik. Ik moet binnenkort toch weer m’n dagcreme hebben dus ik kijk wel even wat ik ervan vind :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:03:

Ik moet toch zeggen dat ik dit potje fijner vind dan de fles Ambrosia. Dat was best wat gedoe met de creme uit de fles krijgen met 1 hand, want in de andere hand heb ik mijn scheermes. Dit vind ik makkelijker.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 7 juni 2014 19:16

de D’fluf lijkt me echt zo heerlijk!!!

[Beantwoorden]


Door Jana op 7 juni 2014 21:21

De scheerzeep lijkt me enorm fijn en heerlijk :) x

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 7 juni 2014 23:27

Ziet er goed uit, de nieuwe producten.
PARSLEY PORRIDGE ZEEP, is die ook geschikt voor je gezicht, vraag ik heel voorzichtig?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:03:

Hmm, dat weet ik niet… Zou er mee uitkijken. Ik raad je aan het even aan Lush te vragen, via twitter of in de winkel.

[Beantwoorden]

Michelle Kaiser antwoordt op 10 juni 2014 om 10:20:

Oke bedankt.
Ik vroeg het mij af, omdat hij tegen oneffenheden en dergelijke is.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 juni 2014 23:35

Lijken me een aantal fijne producten! Ik ben vooral benieuwd naar de scheerzeep. De kleur van de scheerzeep vind ik er trouwens heel snoeperig uitzien. Haha! :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 8 juni 2014 09:20

Misschien je vriend vragen om de gel product te reviewen :cool:
Leuke post, like always :D

[Beantwoorden]


Door Vera camilla lover op 8 juni 2014 11:43

Wil je een shoplog maken :+ ^^) <3 <3

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 juni 2014 19:27

D – Fluff scheerzeep ziet er heel lekker uit, waarschijnlijk komt dat omdat het roze is.

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 juni 2014 12:57

Oh ze lijken mij heeeeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 9 juni 2014 13:01

Ah, de producten van Lush zijn altijd weer een feestje! Ik wilde een bestelling plaatsen maar helaas is de Parsley zeep uitverkocht. De scheerzeep lijkt me ook heerlijk!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 11 juni 2014 10:40

Als bodylotion onder de douche gebruik ik graag de RainPharma after oil. Dit is een Belgisch merk. Ik weet niet of deze in Nederland ook te koop is, anders zou ik aanraden deze eens uit te proberen!

[Beantwoorden]


Door p op 12 juni 2014 11:31

ZEST HAIR GELLY is een shampoo geen gel….

[Beantwoorden]

p antwoordt op 12 juni 2014 om 11:38:

Ik bedoelde het is fijn als een shampoo

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 27 juni 2014 19:26

Wat een fijne producten allemaal!

[Beantwoorden]


[…] eerste potje D-fluff scheerzeep dat ik afgelopen zomer in een grote review liet zien is bijna op en inmiddels heb ik al een tweede exemplaar in huis gehaald (in de sale, […]