Twitter Question #172

twitter_question_172_01

Dit is een van de leukste Twitter Questions van de laatste tijd als je het mij vraagt. Waarom? Er kwamen super leuke reacties op! En veel ook, het was erg lastig kiezen. Kado’s geven en krijgen is dan ook gewoon heel erg leuk! Weekendjes (Disneyland) Parijs, kaartjes voor een concert, huisideren, oma’s die een MacBook Pro kado doen… Het kan allemaal.

twitter_question_172_02

Het kado wat mij het meeste bij staat was het oventje wat mijn vader voor mij gemaakt had voor mijn vijfde verjaardag. Ontzettend lief en leuk. Van hout, met een deurtje met doorzichtig glas, 4 ‘kookplaten’ en aan de zijkant haakjes om de ovenwanten aan op te hangen. Enorm lief en leuk dat hij dat toen gedaan heeft. Ik hoop het oventje later aan mijn kind(eren) door te kunnen geven.

Ik weet niet zeker of het dezelfde verjaardag was, of een jaar later/eerder, maar ook de casettebandspeler met microfoons vond ik fantastisch. Ik was vroeger dol op zingen en dansen. Ik deed het de hele dag door. Ik kon muziek van de Spice Girls afspelen en lekker meezingen met echo. Nog steeds ben ik dol op muziek!

De laatste jaren krijg ik vaak sieraden voor mijn verjaardag en dat vind ik ook altijd hele fijne kado’s. Ik ben gek op sieraden, draag ze elke dag. Als ik dus een mooi sieraad van iemand krijg waarvan ik hou, denk ik steeds aan de gene als de ik armband, ring of ketting om doe. Sieraden met betekenis zijn extra mooi.

Wat was het leukste verjaardagskado dat jij ooit hebt gekregen?


Reacties

Door Kim op 7 juni 2014 15:02

Leuke vraag! Ik krijg voornamelijk geld altijd.. Dus alle spulletjes die ik daarvan heb gekocht.. hehe <3

[Beantwoorden]


Door TODAYSLOVELY op 7 juni 2014 15:03

Ik heb nog nooit belang gegeven aan kado’s : ), voor mij is de grootste kado dat we met z’n allen, gehele famillie waren! Just beautiful!

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 juni 2014 15:03

One direction kaartjes

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 juni 2014 15:04

ik zou het niet weten eigenlijk, meestal krijg ik vooral geld, wat ook altijd fijn is als student :-P

[Beantwoorden]


Door Cherel op 7 juni 2014 15:06

Jeetje, dit is inderdaad een moeilijke vraag! Ik heb er even over moeten denken, maar ik denk toch dat ik voor een cadeau ga dat ik vroeger heb gekregen. Ik was denk ik een jaar of 9 en ik spaarde op die leeftijd alles van honden, specifiek van het ras Duitse herders. Ik wilde graag een echte hond, maar mijn zus was allergisch. Omdat mijn ouders het voor mij ontzettend sneu vonden, heb ik toen een knuffel gekregen op levensechte grootte. Dat maakte veel goed weet ik nog ;-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 juni 2014 15:09

De fotocursus die ik dit jaar heb gekregen was wel heel erg fijn en heb ik ook veel aan gehad.. Verder zou ik het niet echt meer weten.

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 juni 2014 15:10

Wat een leuke vraag en ook leuk om de antwoorden erop te lezen! Mijn beste verjaardagscadeau was mijn eerste mobieltje! ^^)

[Beantwoorden]


Door ik op 7 juni 2014 15:24

Ik heb voor mijn 16e verjaardag een parachutesprong gekregen, een duosprong, en het was geweldig! het was iets wat ik ook altijd al wilde doen, ik wil het graag nog een keer doen, maar dan alleen! ;D

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 7 juni 2014 15:31

Ik kreeg voor mijn 16e verjaardag een lang weekend Londen van mijn moeder. We hebben het er echt super gaaf gehad! (love)

[Beantwoorden]

diede antwoordt op 7 juni 2014 om 18:27:

Hey, mijn zus heeft precies hetzelfde nu! en maandag komen ze weer thuis :3

[Beantwoorden]


Door Jose op 7 juni 2014 15:31

Op mijn 21e verjaardag, nu 5 jaar geleden, kreeg ik verkering met mijn huidige vriend. Hij was de hele dag bij me thuis & ik wist maar niet welke titel ik hem moest geven toen ik hem voorstelde aan familie en vrienden. “Hij is mijn… uhh… gewoon een vriend” of “Tsja, dit is S. … hihi… gewoon een vriend hoor!” Akward! Aan het einde van de avond kon ik hem eindelijk een goede titel geven: mijn vriendje! (love)

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 7 juni 2014 15:39

Een reis naar NEW YORK CITY (love) met mijn mama. Ik heb genoten en wil nog elke dag terug:)

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 juni 2014 15:43

Ik ben vandaag jarig!!
Ik hoef geen cadeaus, mijn vrienden weten dit.. Ik zeg altijd dat hun vriendschap, steun en liefde het hele jaar door het mooiste cadeau is dat ik mij kan wensen!! (beetje melig, maar het is de boodschap dat telt!!)

[Beantwoorden]

Stephanie antwoordt op 7 juni 2014 om 23:57:

Van harte gefeliciteerd :)

[Beantwoorden]

Maxime antwoordt op 9 juni 2014 om 15:08:

Gefeliciteerd!!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 7 juni 2014 15:51

Een hele mooi ketting die ik kreeg van mijn vriend!

[Beantwoorden]


Door Maria op 7 juni 2014 16:13

Ik denk dat ieder cadeau dat ik ooit heb gekregen dat ik daar gewoon erg dankbaar voor ben.

[Beantwoorden]

Claire antwoordt op 8 juni 2014 om 19:17:

Mooi gezegt! Vind ik ook. Je moet er gewoon erg dankbaar voor zijn.

[Beantwoorden]


Door Arenda op 7 juni 2014 16:22

Het verjaardagscadeau dat ik dit jaar van mijn vader heb gekregen vond ik toch wel het mooist, ik had in mijn tienerjaren slecht contact met mijn vader en dit is de laatste drie jaar veranderd! nu wilde hij voor mijn verjaardag de trouwringen van hem en mijn moeder (zijn al 10 jaar uit elkaar) laten omsmelten en heeft hij er bij de goudsmid een ring voor mij van laten maken! Super bijzonder <3

[Beantwoorden]

Stephanie antwoordt op 7 juni 2014 om 23:56:

Wat een prachtig cadeau!

[Beantwoorden]


Door jamilee op 7 juni 2014 16:29

mijn sweet 15 4 jaar terug !!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 juni 2014 16:29

Ik kreeg voor mijn twintigste verjaardag van mijn vriend een hele mooie ring die hij zelf uitgekozen had, draag hem sindsdien elke dag!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 7 juni 2014 16:40

Wat leuk om te lezen! Ik denk dat het m’n camera is, of het cadeau dat ik aan het eind van dit jaar krijg – een reis naar Londen! Maar die heb ik nog niet gehad natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 7 juni 2014 17:45

Hmm.. Ik denk toch mijn rijbewijs of de fiets die ik op m’n 7de kreeg. Hij was blauw en rood en ik weet de dag nog precies haha! Oohhhh en een K3 CD, maar dat was met Sinterklaas dus dat telt niet helemaal hihi (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 juni 2014 17:57

Niet voor mijn verjaardag maar voor mijn afstuderen: een koffer en een voucher voor een vliegticket van mijn ouders. Met dat ticket ben ik naar Amerika gevlogen en heb ik een maand lang in mijn eentje daar rondgereisd.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 juni 2014 18:24

Met mijn ouders heb ik afgesproken dat ik geen grote dingen meer op mn verjaardag krijg. Nu stoppen me ze liever geld toe waarvan ik op vakantie ga. Dit jaar twee korte stedentripjes naar Florence en Londen. Dat vind ik superleuk want zo kan ik zonder groot inkomen toch even lekker op vakantie. Mijn eigen verdiende geld gaat dan naar souvenirs, musea en lekker eten.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 juni 2014 19:02

Inderdaad een heel leuke twitter question! Mijn mooiste, meest dierbare en lieve cadeau was vorig jaar voor mijn 21e verjaardag waarbij ik een mooi en bijzonder horloge kreeg van Rolex! Nooit zal ik meer een ander dragen denk ik

[Beantwoorden]


Door Mariette op 7 juni 2014 19:13

Een Swarovski pinguïn van mijn beste vriend. Zit een heel verhaal achter.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Amelie op 7 juni 2014 19:18

Ik ga voor de pop op mijn 5e verjaardag, daar heb ik zoveel meegespeeld! En de pentablet was ook een super cadeau!!

[Beantwoorden]


Door Emke op 7 juni 2014 19:28

van mij was het een gsm en en tv echt gaaf om 2 cadeaus te krijgen ( was op mijn 13de verjaardag al bijna 2,5 jaar geleden ) :-)

[Beantwoorden]


Door pamela op 7 juni 2014 19:42

ik kreeg voor mijn afgelopen verjaardag een laptop waar ik super blij mee ben maar eigenlijk word ik vooral heel erg blij van de spontane kleine cadeautjes.

[Beantwoorden]


Door Luuke op 7 juni 2014 19:45

Hmm… daar heb ik eigenlijk nog niet echt over nagedacht. Ik ga denk ik voor de fiets die ik voor mijn Communie kreeg. Ik vond het geweldig, dat fietsen! Er stond een pootafdruk op en die gaf ik altijd een high-five :p

[Beantwoorden]


Door Astrid op 7 juni 2014 19:54

Onlangs voor mijn 18e verjaardag kreeg ik van mijn vriend een foto van David Bowie, gesigneerd door Bowie himself! Als megafan is dat het beste kado dat ik ooit heb gekregen :D

[Beantwoorden]

saarenzo antwoordt op 7 juni 2014 om 23:51:

Waaaaaaaaaah wat een super tof cadeau! (nog een Bowie fan hier, haha)

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 8 juni 2014 om 18:12:

haha yes ! :D

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 7 juni 2014 20:04

Het is niet echt een cadeau maar op mijn twintigste verjaardag ben ik naar een concert geweest.
1 van de leden wenste me zelfs een ‘happy birthday’ toe :)
(Ik had een poster gemaakt waarop het stond.)

[Beantwoorden]


Door Monique op 7 juni 2014 21:01

Wat leuk dat ik er tussen sta!
Van anderen ook echt leuke kadootjes!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 juni 2014 21:34

Een surprise party die ik kreeg voor mijn 10e verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 7 juni 2014 22:19

Voor mijn 14de verjaardag vip concert kaartjes en beats oordopjes :) Superleuk!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 juni 2014 22:23

‘Ontvoerd’ worden door mijn ouders en nog heel wat familieleden naar een nacht Disneyland Parijs Halloween! Best night ever.

[Beantwoorden]


Door Graziella op 7 juni 2014 23:01

Ik ben dol op cadeautjes geven! Krijgen maakt me veel minder uit. Al is het een wc-rol, als er een verhaal achter zit ben ik gelukkig. Mijn beste vriendinnetje werd dit jaar 18 en had een heel naar jaar achter de rug waardoor haar zelfvertrouwen ook heel erg naar beneden was gegaan. Ik heb haar toen een pakket gegeven met allemaal cadeautjes die mij herinnerden aan de dingen die ze heel goed kan en waarom ik haar zo fantastisch vind. Het klinkt misschien raar, maar ik voelde mij heel fijn bij het geven van dit cadeau.

[Beantwoorden]


Door Rani op 7 juni 2014 23:46

Borsten :p
Na jarenlang doodonzeker te zijn. Dit heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven, eindelijk durfde ik mezelf zijn. Ik had helemaal niets en heb nu een zeer natuurlijke cup, de meeste merken niet eens dat er iets is veranderd… maar mij gaf het een enorme boost! Eindelijk vrouwelijkheid.

[Beantwoorden]


Door hopper op 7 juni 2014 23:48

De ring die ik kreeg voor mijn 12e verjaardag. Dat was de laatste verjaardag dat wij als familie nog compleet waren. Ik draag hem met liefde bij mijn ketting. Naast de as van de dierbaren die er nu niet meer bij kunnen zijn.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 7 juni 2014 23:50

Wat een leuke vraag! En de antwoorden zijn nog leuker en sommige ook erg bijzonder :D!

Mijn mooiste cadeaus waren .. uhh.. een hamster toen ik jong was (dat was stiekem voor Sinterklaas). En de trip naar Londen die ik afgelopen december kreeg van mijn vriend, hopelijk gaan we dit in september uitvoeren :D (love)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 7 juni 2014 23:55

Pfff lastige vraag zeg! Wij doen thuis wel altijd aan cadeautjes, dus het is lastig kiezen. Wel geven we elkaar thuis veel minder dure cadeaus dan de meeste die ik in de comments voorbij zien komen, maar dat maakt niks uit :) Ik ben zo blij met zo veel dingen dat ik echt heel moeilijk kan kiezen. Vorig jaar bijvoorbeeld heb ik van mijn vriend een zilveren ketting gekregen die hij ergens heeft laten maken. Dat vond ik heel lief en bijzonder, vooral omdat er daardoor niet meerdere van verkrijgbaar zijn. Maar ook van anderen heb ik genoeg dingen gekregen waar ik enorm blij mee ben. En daarom kan ik heel moeilijk kiezen. Maar die ketting staat zeker tussen mijn favorieten.

[Beantwoorden]


Door Carien op 8 juni 2014 00:25

Zonder twijfel mij lieve kitten Mittens die ik afgelopen verjaardag van mijn vriendje, mijn ouders en zijn ouders. She’s the cutest:)

[Beantwoorden]


Door Renate op 8 juni 2014 00:59

Niet voor mijzelf maar voor mijn ouders. Met mijn moeder ben ik voor haar verjaardag een weekend naar Parijs geweest en met mijn vader ga ik naar Berlijn in juli! Ze doen altijd alles voor mij en een leuk cadeautje geven vind ik het minste wat ik kan doen!

[Beantwoorden]


Door Shari op 8 juni 2014 09:32

vorig jaar heeft mijn (ondertussen) man mij op mijn verjaardag ten huwelijk gevraagd, ik denk niet dat iets dit ooit kan overtreffen :)

[Beantwoorden]


Door Suzanna op 8 juni 2014 10:20

Cadeaus staan me niet vaak bij. Vond het wel heel leuk toen mijn man me meenam op mijn verjaardag. Lunch, winkelen en daarna uit eten =D

[Beantwoorden]


Door Maxime op 8 juni 2014 11:43

Dit jaar, op mijn 20e verjaardag, heeft mijn vriend mij met al mijn familie en vrienden er bij op de plek waar we verkering hebben gekregen ten huwelijk gevraagd :kiss:

Ik moest om 7 uur klaarstaan van hem, toen met een blinddoek in de auto. We hebben een half uur rondgereden en toen we op de plek van bestemming aankwamen stond iedereen daar (mijn/zijn familie & vrienden) toen kwam het liedje “marry me” van Bruno Mars en ging hij op z’n knieën.

Best. Birthday. Ever!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 8 juni 2014 11:46

Ik heb meerdere keren mooie cadeautjes gehad want wij doen niet zo veel met kerst en ik ben net voor kerst jarig en mijn broertje kort na kerst, ik heb een Spiegel reflex camera een nikon, een nieuwe fiets met alles erop en eraan, een ,laptop en 2x een telefoon :)!!

xoxox

[Beantwoorden]


Door Melanie op 8 juni 2014 12:09

Toen ik 21 werd, heb ik een reisje naar New York gekregen van mijn moeder. Was de leukste vakantie die ik ooit heb gehad!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 8 juni 2014 12:49

Mijn beste? Ik weet niet of er een beste verjaardagscadeautje is want ik ben met alles tevreden! Ik hoef nooit cadeautjes en als ik dan een cadeautje vind ik dat heel lief! Een aantal cadeautjes; Samsonite beautycase, naar de musical Miss Saigon en mijn rode koffer die ik al meerdere keren heb gebruikt.

[Beantwoorden]


Door E op 8 juni 2014 12:55

Een huwelijksaanzoek!!!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 8 juni 2014 13:07

een piñata voor mijn 16e verjaardag, vlak ervoor kwam ik erachter dat ik geadopteerd was en dat ik mexicaans ben, dus dit was echt een supercadeau van m’n vriendinnen!

[Beantwoorden]


Door Tamina op 8 juni 2014 14:45

Mijn leukste verjaardagscadeau was vorig jaar toen gingen mijn man en ik voor de eerste keer naar ons babytje kijken waar ik nu nog 6 weken op mag wachten voor ik het kan vastpakken beste cadeau ooit :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 8 juni 2014 15:26

Het allerbest verjaardagscadeau kreeg ik vorig jaar van mijn vriend: een jaar collegegeld. Mijn ouders zijn gescheiden. Met mijn vader heb ik geen contact meer, dus hij draagt niets bij. Mijn moeder heeft geen werk meer, waardoor zij meer bij kon dragen aan mijn studie (wat zij zelf vreselijk vond). Ik zag zo op tegen het laatste jaar van mijn master, omdat het zou betekenen dat ik veel meer moest gaan werken om mijn studie te bekostigen en misschien nog twee jaar over mijn studie zou doen. Tot mijn vriend besloot dat hij het belangrijker vond dat ik ongestoord mijn laatste studiejaar af kon maken. Ik ben nog nooit zo blij geweest met en zo dankbaar geweest voor een verjaardagscadeau. Ik heb dan ook hard gewerkt en studeer dit jaar af!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 8 juni 2014 17:17

Mijn hondje Balou! <3 <3
Ik wou al mijn hele leven een hond en 2 jaar geleden is die wens dan ook eindelijk uitgekomen ;-) :yay: (love)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 8 juni 2014 18:07

Mijn vriend is supergoed in het bedenken van leuke cadeaus! Het allerbeste cadeau was toch wel een verrassingsreis naar Oostenrijk. Had ik totaal niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door Kiwi op 8 juni 2014 18:44

Wat een leuke vraag!

Een van de leukste cadeautjes die ik ook heb gehad was een :O ooglaseroperatie van mijn mama.
Ik heb jaren een bril gehad en dat wilde ik nooit. Op mijn 19e verjaardag kreeg ik dat van mijn mama. En nu heb ik al bijna 10 jaar geen bril meer. HEERLIJK! (love)

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 juni 2014 18:52

Op mijn 1e of 2e verjaardag kreeg ik een plastic geel gietertje met een bloem erop. Ik ben nog nooit zo blij geweest met zo’n klein cadeau, en mijn moeder heeft nog geweldige foto waarin ik met een hoofd vol slagroomtaart (na het uitblazen van de kaarsjes douwde ik mijn hoofd erin) in een badje mezelf zit onder te gieten (:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 juni 2014 19:37

Inderdaad, een hele leuke twitterquestion met mooie antwoorden. Wat mijn mooiste cadeau is? Ik heb echt geen idee! Ik ben gewoon blij met alles.

[Beantwoorden]


Door Vivianne op 8 juni 2014 20:36

Mijn eigen paard, beste dat ik ooit heb gehad (love)

[Beantwoorden]


Door Ilona op 8 juni 2014 21:48

Oehhhh kan niet zo goed kiezen, mijn garmin 610 sport jorloge vorig jaar of mijn too paced chocolate en inglot palette die ik dit jaar gehad heb en na 40 kg afgevallen te zijn (o.a door het horloge) te hebben gekregen !

[Beantwoorden]


Door Littlebibsy op 8 juni 2014 21:53

Mijn fotografiesite van mijn broer! Dat was het beste cadeau ooit, thanks! (love)

[Beantwoorden]


Door Caroline op 8 juni 2014 22:29

Een ticket naar New York om daar mijn 18e verjaardag te vieren (love) it was GREAT!

[Beantwoorden]


Door Annelies op 9 juni 2014 08:56

Een paar dagen geleden was ik jarig! Heb een Range Rover X3 gekregen!! <3 <3

[Beantwoorden]


Door Maxime op 9 juni 2014 15:16

Weet iemand een leuk cadeautje voor een jongen die 16 wordt??
!!!!please iemand help!!!!

[Beantwoorden]


Door Nicole - Lipstickzone op 9 juni 2014 15:30

Woei, lastige! Ik denk 4 jaar terug, voor mijn 15e verjaardag toen ik van mijn moeder mijn allereerste echte kwastenset mocht bestellen op Zoeva! En een toen zo populaire 88 palette! Ohohoh, wat was dat geweldig. En een leuk weetje; ik heb op één kwast na nog de hele set, super kwaliteit zeg! :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 juni 2014 15:59

Een Louis Vuitton Speedy 30 in Damier Ebene, voor m’n 18e verjaardag! ^^)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 9 juni 2014 17:43

Ofwel rijlessen (ik had 30 uur nodig dus dat was best wel prijzig) ofwel een bon om met 3 vriendinnen te gaan aperitieven met cocktails en tapa’s, dat was een hele leuke avond!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 9 juni 2014 19:57

Jaaaa! Eindelijk een keer in de Twitter question haha, De michael kors tas was echt een geweldig cadeau!

[Beantwoorden]


Door June op 9 juni 2014 21:14

Wat grappig dat je dit artikel zaterdag postte! Toen vierde ik namelijk mijn verjaardag, hihi! Mijn leukste verjaardagscadeau was 2 jaar geleden, toen kreeg ik mijn 1e telefoon! (love) xxxx

[Beantwoorden]


Door Florentine op 10 juni 2014 01:46

Ik vind elk jaar weer iets ander leuk!!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 10 juni 2014 19:51

Mijn antwoord staat in het screenshot hihi :yay: Die handtekeningen waar ik het over heb in mijn antwoord hangen boven mijn bed (love)

[Beantwoorden]


Door vita op 14 juni 2014 11:13

Ik heb een welness dag gekregen voor mijn verjaardag van mijn moeder. Een hele dag lekker luieren, gemasseerd worden, een modderbad nemen en een pedicure krijgen. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Lieve op 20 juni 2014 17:01

Vorig jaar hadden al mijn goede vriendinnen hun geld bij elkaar gelegd om een prachtige Freddy de la Bretoniere tas voor me te kopen! En daarnaast nam mijn beste vriendin me ook nog eens mee naar de sauna! Heel leuk

[Beantwoorden]