Flashback friday

flashback_friday00

Vandaag blik ik terug. Naar vroeger, toen ik de film Princess Diaries op een klein TV’tje van mijn vader keek (met ingebouwde videobandspeler), op gouden sneakers liep en bij Hema potjes make-up kocht die ik op elkaar draaide. Een flashback naar mijn eerste make-up, mooiste schoenen en de films die ik jaren geleden, voordat het allemaal begon, helemaal fantastisch vond.

flashback_friday01

Fashion

Ik droeg nooit merkkleding, dus wat ik precies qua kleding droeg vind ik lastig terug te halen. Van de schoenen weet ik het wel! Ik was toen al dol op sneakers en deed mijn best om in de uitverkoop voor weinig geld de mooiste exemplaren te scoren. De Respect M.E. Adidasjes en de roze/witte Baby Phat sneakers waren mijn favoriet. Ik denk dat ik voor elk paar niet meer dan €30 heb betaald. Ik heb ze allebei helemaal stuk gelopen, er talloze foto’s van gemaakt en ze zelfs op Hyves gezet.

flashback_friday07

Telefoon

Die foto’s maakte ik met mijn telefoon. Ik was dol op mijn telefoon. Het is niet die je op de foto ziet, maar hij leek er wel op. Hij was compleet zilverkleurig en had (het allercoolste van de telefoon) een draaibare camera. Je kon hem zowel naar buiten als naar binnen draaien, om foto’s van iemand anders of jezelf te maken. Ook kon ik er MP3’s op zetten, wat toen heel bijzonder was. Er paste zo’n 4 nummers op de telefoon, en als ik die afspeelde kwam er roze balkjes in beeld die het ritme aangaven. Ik was verliefd op deze telefoon!

flashback_friday02

Parfum

Ik weet niet hoe het op andere scholen zat, maar bij mij op school was het parfum van Naomi Campbell heel populair. Cat Deluxe en Cat Deluxe At Night, die nog steeds te koop zijn. Ik weet nog hoe graag ik ook parfum wilde dragen, maar dat mijn ouders me er te jong voor vonden. Ik was een jaar of 13 toen ik na lang zeuren mijn eerste parfum kreeg. Helaas was ik er helemaal niet blij mee, haha. Het was de geur BLV van Bvlgari. Ik kende het merk niet en vond de flacon niet mooi. Op die leeftijd was dat natuurlijk heel belangrijk.

flashback_friday03

flashback_friday04

Make-up

Wie herinnert zich de potjes make-up van Hema die je op elkaar kon draaien nog? Er zat als ik me niet vergis lipstick, gloss, balsem of (creamy) oogschaduw in. Ik had een hele toren en vroeg bij elke verjaardag of feestdag weer nieuwe potjes. Echt gebruiken deed ik de make-up niet, de plakkerige lipgloss viel niet zo goed in de smaak. Maar wat waren die potjes leuk! Bron foto.

Ook droeg zo’n beetje iedereen die ik kende Hema vloeibare eyeliner en Great Lash mascara van Maybelline. De eyeliner van Hema heb ik een paar jaar geleden nog gereviewd (de wazige foto is dan ook van mij), maar is volgens mij nu niet meer te koop. Van de Great Lash mascara vind ik de verpakking fantastisch. Zo mooi!

flashback_friday05

Verzorging

Ik weet nog goed hoe mijn moeder met haar verjaardag en sinterklaas steevast om Dove douchegel en bodylotion met glitter vroeg. Ik mocht het ook gebruiken, maar ik moest er natuurlijk wel zuinig mee zijn. Ik vond het zo mooi, de glittertjes op mijn spons. Ik kon het exacte product niet meer vinden, maar het zag er ongeveer uit als de tube die je op de foto ziet (bron).

flashback_friday06

TV

Princess Diaries was een van mijn favoriete films, ik heb hem ontelbare keren gekeken. Maar ook Legally Blonde, Mean Girls en What a Girl Wants. Ik kon ze uren kijken en er bij wegdromen. De films zijn natuurlijk verouderd, maar ik vind vooral Legally Blonde en Mean Girls nog steeds heel tof.

Weet jij nog leuke flashback friday’s?


Reacties

Door femketje op 6 juni 2014 15:01

ohja die stapel potjes met creamy oogschaduws XD

[Beantwoorden]


Door todayslovely op 6 juni 2014 15:03

Enorm leuk! hahah veel herinneringen zeg. Vaker doen Vera!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 6 juni 2014 15:03

Leuk om even aan terug te denken. Ik weet nog wel dat er toen na die klap telefoons ook schuif telefoons kwamen. Ik wilde zo graag zo’n schuif telefoon hebben en dan in het blauw.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:04:

Jaaa! Heb ik ook gehad! Een LG Shine :D

[Beantwoorden]


Door Denise op 6 juni 2014 15:03

Haha super leuk!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 6 juni 2014 15:04

Aaaah super leuk artikel! De Great lash mascara en de eyeliner van de Hema zijn héél herkenbaar ja, die had ik ook vroeger haha. En ooooh vooral aan Princess diaries was ik erg verslaafd, zo een leuke film. Verder is The OC ook heel belangrijk voor mij geweest in mijn pubertijd! ‘Seth Cohen’ was echt mijn jeugdliefde <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:04:

The OC kijk ik toevallig nu weer! Heerlijke serie ^^)

[Beantwoorden]


Door Martina op 6 juni 2014 15:06

Aaah leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 juni 2014 15:07

Haha, ohhh daar herinner ik nog wel een hoop van. Die make-upjes van de HEMA. En de mascara van Maybelline!

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 juni 2014 15:07

Haha ik ook een klaptelefoon van samsung, en die film princess diaries zooo vaak gezien

[Beantwoorden]


Door Aranka op 6 juni 2014 15:07

Wat een super leuk artikel zeg, ik herken me echt in die mascara, die had iedereen vroeger en die was echt de bom – en de goedkoopste merk mascara, haha -. Ik vond The Princess Diaries ook geweldig en ook alle films van de Olsen Twins! Kan ze bijna allemaal dromen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 juni 2014 15:09

Leuk! Tja als ik terugga naar mijn echte jonge tienerjaren (dat was medio jaren 90) kom je toch al snel bij Nike Air Max uit en alle kleding die bij de Gabber beweging hoorde. Dat vond ik overigens verschikkelijk. Ik viel meer in de Alto groep en droeg dan ook het liefst Timbaland achtige schoenen en een tuinbroek. En ook was je fan van OF de Backstreet Boys OF de Spice Girls. Later kwam daar Leonardo DiCaprio bij vanwege Titanic. Verder keken we Scream (de eerste) met vriendinnen op slaappartijtjes en deden we de dansjes na van Steps en S Club 7 (wie kent ze niet?!).

Make up vond ik niet zo interessant aan begin van de middelbare. Dat kwam pas toen ik uitging rond mn 15/16. Ik herinner me nog een gouden creme oogschaduw die ik fantastisch vond, Collection 200 wat je gewoon bij Kruidvat kon kopen en Bourjois losse oogschaduws waar zo’n kwastje als stoppertje in zat.

En mobieltjes? In 1996 kon je die niet betalen als 12-13 jarige. Mijn ouders hebben in 1998 zo’n koelkast gekocht. Die kon alleen maar bellen. Mijn eerste telefoon (een knalgele Sagem) was ook zo’n bakbeest maar kon al wel SMSen. De rest van mijn klas had een Nokia 3310 met daarop Snake en meer dan 1 ringtone waar je uit kon kiezen. Dat was pas hip!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 6 juni 2014 om 15:12:

Super leuk artikeltje Vera!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 juni 2014 15:19

WOW ik had ook PRECIES die telefoon, PRECIES die mascara en eyeliner, ook precies die Naomi parfum en die films waren ook precies wat ik keek. Wat grappig! Haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:04:

Leuk!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 juni 2014 15:22

Mean Girls blijft na duizend keer kijken nog steeds een toffe film! Kan met veel scenes met de acteurs meepraten. (H)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:05:

Ik ook! Het leeft naar mijn idee ook nog steeds :ja:

[Beantwoorden]


Door Natalie op 6 juni 2014 15:28

De Great Lash ga ik nog steeds kopen bij Etos :D Blijft echt een hele goeie mascara!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 6 juni 2014 15:28

Oooohhh ja! Tel daar ook nog de D&G Parfum Light Blue bij op en de Nokia 3310 en je bent er helemaal! Leuk artikel Vera! :D

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 6 juni 2014 15:29

Dit is zo leuk om te lezen & wat brengt het een hoop herinneringen omhoog! Ik droeg K-SWISS sneakers, een roze geurtje van Adidas (Fun Sensation) en kokos lipgloss van Miss Helen. Ik had een Nivea Summer Beauty (zelf bruinende verzorging) voor het gezicht en diezelfde zelfbruiker van Dove op jouw foto. Oranje strepen, EVERYWHERE :O hahaha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:05:

Ah jaaa, k-swiss!

[Beantwoorden]


Door Beau op 6 juni 2014 15:30

Leuk om dit te lezen!

[Beantwoorden]


Door Denise op 6 juni 2014 15:31

Wat een leuk artikel! Haha die telefoon had ik ook, super leuk en destijds onwijs hip! <3

[Beantwoorden]


Door Ellen op 6 juni 2014 15:33

Oeh, die potjes van de HEMA. Ik droeg de zilveren creamy oogschaduw :X . Wat was het lélijk, achteraf! Ik had K-Swiss sneakers met roze zolen. Iedereen had toen K-Swiss of in ieder geval merksneakers, ik wilde erbij horen. Ik zou het nu nooit meer dragen!

Wat kan een mens veranderen in een paar jaar tijd. (Alhoewel, ik zat in de eerste klas toen ik 12 was. 9 jaar geleden :O ).

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 6 juni 2014 15:33

Super leuk om dit eens te lezen.

Toch wel grappig dat ondanks het feit dat we van leeftijd ongeveer 12 jaar verschillen het wel bijna dezelfde dingen zijn. Alleen dan net even iets anders .. kwa merk of film, maar wel dezelfde soorten zeg maar …

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 juni 2014 15:35

hahaha soms heb ik van die buien dat ik die films gewoon weer eens opzet :D heerlijk genieten

[Beantwoorden]


Door Mandy op 6 juni 2014 15:41

Wat leuk om te zien! Veel producten komen me bekend voor hihi

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 6 juni 2014 15:49

Dit is echt een geniaal artikel. Als ik terug denk aan de tijd waar ik mijn witte Kswiss schoenen elke dag droeg haha, ik ga stuk bij de gedachte.

http://www.thoughtsinstyle.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 6 juni 2014 15:57

Ja zo leuk!! Wij hebben er vorig jaar ook een artikel over geschreven en heel veel hetzelfde als jou haha! Vooral die Hema potjes ! (dit was ook de enige foto die wij toendertijd konden vinden;))

[Beantwoorden]


Door Kim op 6 juni 2014 16:13

Wat een leuk artikel! Erg leuk om te zien :D

[Beantwoorden]


Door Mandy op 6 juni 2014 16:17

Haha geweldig! De potjes van Hema had ik ook en die mascara was heilig. Ik vind de fopspenen kettingen ook een ding van vroeger, maar bij de big bazar kan je ze gewoon weer kopen.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 6 juni 2014 16:26

Wat een leuk artikel! Mijn torentje met creamy oogschaduw van hema kan ik nog steeds niet weggooien. Was mijn aller eerste oogschaduw. Andere dingen zijn ook herkenbaar :)

[Beantwoorden]


Door Saffira op 6 juni 2014 16:33

Haha, super leuk zo’n flashback! Great memories :)
x Saffira

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 6 juni 2014 16:41

Haha, zo heerlijk herkenbaar! Dit draaipotjes van de Hema heb ik ook gehad en de klaptelefoons waren echt top. Duizenden smsjes heb ik daarmee gestuurd. Wat een goede tijd was het (love)

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 6 juni 2014 16:46

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Majanka op 6 juni 2014 17:00

Mijn eerste oogschaduw was een pallette van theater met in ieder blokje verschillende kleurtjes. Je wist dus nooit wat de uiteindelijke kleur werd. En mijn eerste telefoon was een koelkast van samsung. Alleen bellen. Smsen en zo bestond nog niet :ja: Leuk artikel. Brings back the good memories.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 6 juni 2014 17:03

Heel leuke flashback! Super!

[Beantwoorden]


Door Loïs op 6 juni 2014 17:08

Mean girls is inderdaad nog een leuke film, ik bleef hem nog steeds kijken.

Liefs,

http://lovesbeautyfashion.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Isabel op 6 juni 2014 17:14

Haha wat leuk! Vooral die films!

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 juni 2014 17:23

Hahaha hele leuke blogpost! Zoveel dingen zijn herkenbaar.

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 juni 2014 17:38

Super leuk om te zien

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 6 juni 2014 17:50

Heerlijk herkenbaar, vooral die Hema make-upjes!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 juni 2014 17:51

Leuk! Dit moet je vaker doen Vera!

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 6 juni 2014 17:57

Wat een leuk artikel! :D

[Beantwoorden]


Door Lisaatjeee op 6 juni 2014 18:12

Hahahahaha ik heb pas mean girls met mn vriendin gekenen *1* echt super leuk!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:06:

Leuk! Ik kijk hem ook nog steeds ^^)

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 6 juni 2014 18:13

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 juni 2014 18:14

JAAAAAAA, die make-up torentjes van Hema! Ik had er ook echt onwijs veel. Ik had ook een paars torentje, dat was voor de oogleden bedoeld en gebruikte ik als lippenstift, hahaha. De Great Lash Mascara was bij ons ook ‘in’, iedereen had ‘m. Ook de Adidas schoenen natuurlijk. En ik kan me ook nog Nike schoenen met klittenband herinneren, die waren ook echt een enorme hype. Brings back memories, haha!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 juni 2014 18:42

Princess Diaries! Zo leuk. Net daarvoor was ik helemaal weg van A Cinderella Story.
Die eyeliner van hema zit nu in een ander jasje en heet iets van Dip Line ofzo. Ik gebruikte vroeger altijd een bruine mascara van DA huismerk. Heel subtiel, want meer durfde ik niet. De enige lipgloss die ik had, kwam gratis bij de Fancy en die droeg ik dan naar schoolfeesten. Supercoool.

[Beantwoorden]

Meike antwoordt op 6 juni 2014 om 18:52:

Hilarisch dit, zo herkenbaar! De Hema potjes had ik ook, met lipgloss! Alleen maar roze volgens mij. Die mascara en eyeliner heb ik zo veel versleten, het moeten gouden dagen zijn geweest voor Hema en Maybelline. Iedereen die ik kende gebruikte toen die mascara, of van Etos huismerk. Ik droeg toen ik 13/14 was alleen maar zwarte nagellak, want ik wilde punker zijn. Later kleedde ik me ook echt zo en heb ik mijn haar zelfs neonroze (met ontkleuring) geverfd! Ik werd altijd heel erg gepest daarom, maar ik vind het wel cool dat ik het toch deed. Leuk artikel dit, heel herkenbaar dus (:

[Beantwoorden]


Door Desmain op 6 juni 2014 19:12

Leuk artikel! Heel origineel idee! Zelf had ik een aantal jaar geleden ook zo’n klap mobieltje, dat was helemaal geweldig!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 6 juni 2014 19:19

ah ik vind dit artikel echt zo leuk en origineel!:love:

[Beantwoorden]


Door Manouk op 6 juni 2014 19:22

Hahahaha jaaaaaaa die Samsung mét de draaibare camera. Brings back good memories. Toen was dat helemaal tof; eerst zo’n telly met klepje, toen schuifje en nu de touchscreens. (love)

[Beantwoorden]


Door Gaia op 6 juni 2014 19:30

Cat deluxe was mijn eerste parfum en heb ik nog steeds liggen als herinnering. ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 juni 2014 19:57

Haha, heel erg leuk dit! Ik weet alleen nog dat ik met make-up heel erg los ging met oogschaduwkleuren enzo, gewoon van Essence of Hema! En de mascara die ik gebruikte was een oranje van Essence (oranje verpakking dan he haha). En Nike Blazers!!! haha. Leuk :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 juni 2014 20:15

Super leuk en grappig om te lezen! Die mascara wil ik nog super graag een keert proberen.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 6 juni 2014 20:17

Superleuk artikel, haha! Meer doen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 6 juni 2014 20:26

haha oh ja die gestapelde oogschaduw had ik ook!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 6 juni 2014 20:32

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 6 juni 2014 20:51

Die mascara had ik vroeger ook haha! En ik weet nog goed dat mijn vriendinnen en ik de film Mean Girls veel te vaak hadden gezien. Leuke flashback!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 6 juni 2014 21:11

Super leuk artikel! De meeste dingen zijn best wel herkenbaar. Vooral die oogschaduwtorentjes. Verschrikkelijk! Ik droeg nog geen make up en kreeg toen twee van die torentjes van mijn moeder, nadat ze haar make up la had uitgemest. Mijn allereerste make up producten! Helaas bleek ik er allergisch voor te zijn en heb ik regelmatig met jeukende, geïrriteerde oogleden rondgelopen. Alleen ik was zo blij dat ik eindelijk make up droeg, dat ik heel eigenwijs die oogschaduw bleef dragen, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:07:

Ik had een vriendinnetje die dat ook gehad! Kreeg ze nep make-up, maar daar was natuurlijk niks aan.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 6 juni 2014 21:18

Haha wat leuk om te lezen dit aangezien ik dezelfde leeftijd heb als jij en me alles nog erg goed kan herinneren. Vooral de stapel make-up doosjes van de Hema en de mobieltjes inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 6 juni 2014 21:47

Wat een súper leuk artikel! Ik had ook van die torentjes lipgloss van de hem vroeger, misschien als ik heel goed zoek, dat ‘k ze nog ergens heb liggen..
Zo grappig!! X

[Beantwoorden]


Door Isabeau op 6 juni 2014 21:54

Leuk artikel !

[Beantwoorden]


Door Amelie op 6 juni 2014 22:28

Leuk artikel, ik kan met er wel in herkennen!!

[Beantwoorden]


Door Dana op 6 juni 2014 22:32

Onwijs leuke artikel! Ik herken me aardig in wat dingen maar Princess Diaries blijft nog altijd leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 juni 2014 22:36

Wauw die mascara van maybelline had ik jaren geleden ook. Ooit bij een agenda van de.hitkrant gehad (ook heel old school trouwens :D )

Zo herkenbaar wat je schrijft!

[Beantwoorden]


Door pamela op 6 juni 2014 22:39

super leuk om zo terug te kijken!!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 6 juni 2014 22:55

Hahaha, leuk artikel Vera! Ik had van die lipgloss die je op elkaar kon draaien. Zo grappig! :D

[Beantwoorden]


Door Nadia op 6 juni 2014 23:03

Ik had ook dat torrentje met lipgloss, ze hadden ook nog smaakjes weet ik. En ik was Backstreet Boys fan :star:

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 7 juni 2014 01:12

Hihi we zijn totaal verschillend wat favo producten/dingen betreft, maar wel superleuk om te zien! Tof mobieltje haha. Ken de mijne ook nog wel (Siemens A52). En ik droeg pas make-up op mijn 17e of zo & eyeliner heb ik nog nooit geprobeerd ha ha. Teveel gedoe!

En jaa ik was fan van BSB!

[Beantwoorden]


Door stephanie op 7 juni 2014 12:33

Mean girls is nog altijd mij all-time favoriete film :) hij blijft gewoon leuk!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 7 juni 2014 13:41

Die roze baby phat schoenen heb ik ook gehad. Wat was ik blij met ze! Ik vond ze zo stoer haha. Heb ze ook helemaal stuk gelopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:08:

Ik ook! Zo blij mee!

[Beantwoorden]


Door Let op 7 juni 2014 14:14

Spice Girls schoenen! Tuinbroeken! Opblaastassen en opblaasstoelen in mn kamer, met een lichtslang en een paarse klamboe!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 10:08:

OMG! Ja!

[Beantwoorden]


Door Littlebibsy op 7 juni 2014 14:46

Mijn favoriete film was Spirit. Deze bekeek ik zo vaak!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 7 juni 2014 15:14

haha heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 7 juni 2014 15:51

Haha leuk! Die hema potjes weet ik inderdaad ook nog wel ja. En What a Girl Wants inderdaad, ik keek ook heel vaak New York Minute :’)

[Beantwoorden]


Door mariska op 7 juni 2014 18:10

Heel herkenbaar! Ja baby phat sneakers had ik ook, en de mascara is hier ook veelvuldig gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 juni 2014 20:26

hahah heeeel herkenbaar! leeuk!
Ik had ook roze nike sneakers, dezelfde soort telefoon van motorola, inderdaad de hema potjes (bijna vergeten maar nu ik de foto zie herinner ik ze me weer). Dove glitter body cream ja, zat helemaal onder glitters verschrikkelijk wat een flop vond ik dat toen en ook de bruiningscreme met glitter haha zoooo herkenbaar, zelfde leeftijd denk ik zo!
(ben nu 23)

Liefs Joyce

[Beantwoorden]


Door Iris op 7 juni 2014 21:09

Wat leuk om te lezen, erg herkenbaar allemaal!

[Beantwoorden]


Door Riemke op 8 juni 2014 15:41

haha zo grappig en herkenbaar! ^^)

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 8 juni 2014 15:46

Echt heel erg leuk om te lezen zo’n Flashback

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 juni 2014 18:08

Haha ik heb princess diaries laatst nog gekeken! Hij blijft zo leuk!! Leuk artikel ook!
Xxx

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 9 juni 2014 11:52

Grappig om te lezen! Die potjes van de Hema komen me ook erg bekend voor haha.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 10 juni 2014 00:38

Wat een leuk artikel! The Princess Diaries vind ik ook een leuke film, met name omdat mijn favoriete acteur Chris Pine er ook in speelt :) (deel 2)

[Beantwoorden]


Door Olijfje op 25 juni 2014 13:59

What a girl wants heb ik vroeger (toen ik een jaar of 10 tot er met 14 was) echt 10 tallen keren gezien. Nu vind ik hem minder leuk. Princess diaries blijft wel leuk.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Flashback friday #2 op 5 september 2014 15:00

[…] er zo leuk gereageerd werd op de eerste Flashback friday, blik ik op deze heerlijke vrijdag nog maar eens een keertje terug. Naar tijden waarin lavalampen […]


Door Pam❤️ op 29 maart 2016 21:58

Ik denk dat ik een van je jongste lezers ben, want ik ben 11. Maar ik vind je blog heel leuk! <3 je makeup potjes heeft mijn moeder nog :-P :lol: het zijn twee bronze creamy oogschaduws???? Wel grappig dat mijn moeder (en ik :X ) ze soms nog gebruik(t)(en)

[Beantwoorden]