Nieuwe Lush producten #2

De badkamer is weer gevuld met een heleboel deLushious nieuwe producten, waarvan jullie er gister al een aantal zagen. Vandaag is het tijd voor de tweede en laatste review met een roosgeurige body conditioner, verfrissende droogshampoo en bronzing dusting powder. Ik heb weer gesmeerd, gewreven en geroken!

Photobucket

Photobucket
Conditioner voor je haar, dat kennen we nou allemaal wel. Wat ik niet wist, is dat het ook bestaat voor je huid! Ro’s Argan Body Conditioner breng je aan op een nat en gedoucht lichaam, even afspoelen, droogdeppen en je bent klaar. De body conditioner heeft de geur van rozen en ingrediënten als Braziliaanse notenolie, cacaoboter, sheaboter en amandelolie. Natuurlijk zit er (it’s al in the name!) ook Argan olie in de conditioner, die rijk is aan vitamine E en hierdoor je huid heerlijk hydrateert en verzacht.

Photobucket

Photobucket
Het is even gek om te gebruiken, maar het went al snel, zo’n body conditioner. Het goedje is lekker dik en heeft een romantische rozengeur, heerlijk voor een ontspannende douche. Ik merk dat wanneer ik de body conditioner gebruikt heb mijn huid een stuk minder uitgedroogd is, het smeren met een butter of lotion vind ik dan zelfs niet meer nodig. De body conditioner is een stuk sneller in gebruik en daardoor perfect als je ’s ochtends geen tijd hebt je lichaam in te smeren met een butter of lotion.

De body conditioner is aan de prijs, maar wel vrij zuinig in gebruik. Ik heb hem nu ongeveer bijna dagelijks voor een week over mijn hele lichaam gebruikt en er is nog maar een heel klein laagje uit de pot.

Ro’s Argan Body Conditioner 225g €29,95

Photobucket

Photobucket
Andrélon heeft het, Kruidvat verkoopt het, en ook Lush wilde niet uitblijven met een droogshampoo. Natuurlijk is deze wel op hun manier gemaakt, in een eenvoudige fles zonder verstuiver. De opening van de verpakking is hetzelfde als bij een shower gel. Je strooit een beetje poeder over je handpalm of hoofdhuid, masseert dit in, kamt het uit en je haar is een stuk minder vet.

Photobucket
Je krijgt droogshampoo nu echt te zien als hoe hij is. Poeder, het lijkt op meel of poedersuiker. Het is even gek om te gebruiken, maar wel een stuk zuiniger dan droogshampoo’s in een bus en met een verstuiver. Met een klein beetje poeder heb je al een groot gedeelte van je haar opgefrist en vetvrij.

De droogshampoo laat ook nog eens een heerlijke geur van citroen, grapefruit en limoen achter. Minpunt: Door de verpakking is hij alleen niet zo handig voor onderweg. Het dopje gaat er snel af en voordat je het weet is je hele tas vetvrij gemaakt…

No Drought droogshampoo 130g €11,95

Photobucket

Photobucket
Denk je alleen voor verzorgingsproducten bij Lush terecht te kunnen, dan heb je het mis. De Lustre Dusting Powder is een shimmery bronzing powder om je lichaam voorzien van een sunkissed gouden gloed met glitters een een lekkere jasmijngeur.

Photobucket

Photobucket
Persoonlijk ben ik geen fan van jasmijn. De geur is sterk aanwezig en blijft heel goed hangen, wat absoluut een pluspunt is wanneer je jasmijn wel lekker vindt. De poeder geeft een hele mooie glow en ook de glitter die erin zit is heel chique en bijzonder. Een stuk mooier dan op de foto lijkt, maar ik kreeg het helaas niet goed op beeld vastgelegd.

Er is maar heel weinig nodig van de poeder om je lichaam een mooie gloed te bezorgen, het flesje zal waarschijnlijk erg lang meegaan. Wat ik ook top vind is dat de poeder niet vlekt of je kleding vies maakt.

Lustre Dusting Powder 45g €18,95

Photobucket
De nieuwe producten van Lush zijn wat mij betreft een goede toevoeging aan het vaste assortiment. The more the better! Vooral de Bubbleroons en Bath Ballistic uit de vorige review en de Ro’s Argan body conditioner + No Drought droogshampoo die ik vandaag heb behandeld vind ik erg fijn. Ik raad je aan deze zeker even te gaan bekijken in een winkel of in de webshop van Lush.

In de webshop zijn alle nieuwe producten te bestellen. Een deel van de collectie is sinds november ook bij Lush winkels te koop, maar het andere deel zal pas eind december 2011 verkrijgbaar zijn.

Welke van de nieuwe producten zou jij wel in de badkamer hebben willen staan?


Reacties

Door denise op 10 december 2011 10:12

mooie producten heeft lush weer zeg !!!

[Beantwoorden]


Door Shanina op 10 december 2011 10:12

Die conditioner lijkt me erg fijn
xxxxx (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 december 2011 10:20

Leuk artikel! De Lustre Dusting Powder zit er echt heel mooi uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 10 december 2011 10:20

Aaah die body conditioner lijkt me echt heerlijk! De rest van de producten is wel leuk, maar voor mij het geld niet waard.

[Beantwoorden]


Door Paola op 10 december 2011 10:34

Ziet er allemaal weer erg fijn uit!

[Beantwoorden]


Door babkeeeh op 10 december 2011 10:42

superleeuk!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 december 2011 10:53

Oh ik ben wel benieuwd naar de droogshampoo, inderdaad zo is het veel zuiniger dan zo’n verstuiver!

[Beantwoorden]


Door xxxisaaaa op 10 december 2011 11:11

Zeker de Bubbleroons en Bath Ballistic! Lijkt me echt heerlijk! :love: :love: :love:
liefs isa

[Beantwoorden]


Door Germa op 10 december 2011 11:14

Die droogshampoo lijkt mij wel wat. Ik merk dat spuitbussen erg snel leeg raken. En in verhouding vind ik het niet duur. De bodyconditioner had ik al gezien op de lush website, het lijkt mij een heel fijn product. Maar de prijs houdt mij een beetje tegen. Ik vind het jammer dat ze niet een kleinere verpakking als keuze hebben, dan kan je voor minder geld het even proberen. Als het je niet bevalt heb je gelijk zo’n grote pot.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2011 om 22:49:

Klopt, dat merk ik ook. Zo zonde! Heb ik een enorme bus en gaat ‘ie naar een paar keer gebruiken al op. Pff…

[Beantwoorden]


Door Nanda op 10 december 2011 11:21

Wat leuk! Vraagje hè,, puur niewsgierigheid. Je zegt dat je niet van de geur jasmijn houdt, maar een tijdje terug was je favoriet geur jasmin noir van Bulgari. ( ik vind m ook zalig). Hoe kan dat dan? Want dat is toch ook een jasmijn geur?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2011 om 22:50:

Ik weet het niet, vind de jasmijn uit die parfum (heerlijk!) en deze poeder totaal niet op elkaar lijken…

[Beantwoorden]


Door Joyce op 10 december 2011 11:29

Ah wat een heerlijke review Vera! Ik heb zelf helaas geen producten die je vandaag hebt getoond ontvangen om te testen, maar ze klinken stuk voor stuk heel erg fijn. In het Lush filiaal in Maastricht was ik vooral verrast door de heerlijke geur van het glitterpoeder en Ro’s Argan Conditioner – die zeker nog hoog op mijn verlanglijstje staat. Ik ben zelf nu al groot fan van de roze macaron badbruisbal, daar ruikt mijn kamer inmiddels helemaal naar.

[Beantwoorden]


Door Liv op 10 december 2011 11:42

ik ben erg geinteresseerd in de ingredienten van de droogshampoo. Jammer dat je deze niet laat zien. Groetjes, Rosa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2011 om 22:51:

De ingrediënten staan op de site van Lush: http://www.lush.nl/shop/product/product/path/196/id/1333/nieuw-no-drought-dry-shampoo

[Beantwoorden]


Door Jill op 10 december 2011 11:47

ook dit zijn weer erg leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 10 december 2011 11:54

Het lijken me stuk voor stuk heerlijke producten! x

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 10 december 2011 11:56

De droogshampoo lijkt me erg handig, en inderdaad veel zuiniger dan zo’n verstuiver! De bodyconditioner lijkt me ook wel wat, inderdaad heel snel in gebruik voor als je geen tijd hebt om bodylotion te smeren. Die zou ik wel willen proberen!

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 december 2011 11:57

Weer leuke producten, maar wel weer duur!

En nog even spellingcorrectienerd uithangen, er staat: “niet zo handig voor overweg”, dat moet denk ik zijn “niet zo handig voor onderweg”.
xx

[Beantwoorden]


Door Ariane op 10 december 2011 12:13

Hallo winterdagen die fijn worden door Lush <3.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2011 om 22:51:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Blondie op 10 december 2011 12:14

Die bodyconditioner en die droogshampoo zien er wel heel interessant uit! Ik hou van dit soort vernieuwende producten.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 10 december 2011 12:43

Wat een mooie body powder zeg! Wauw die zou ik echt wel willen hebben!

[Beantwoorden]


Door anne op 10 december 2011 13:00

ik gebruik ipv droogshampoo talkpoeder van zwitsal om me haar minder vet te maken! werkt net zo goed, je haar voelt alleen een beetje stug daarna…

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 10 december 2011 13:25

zeker weer leuke producten zeg!! :yes:

[Beantwoorden]


Door Marijke op 10 december 2011 13:31

Wat een fijne producten weer!
Tijd om naar de Lush te gaan binnekort zo te zien! ;-)

[Beantwoorden]


Door sharon op 10 december 2011 14:06

hmm die body conditioner lijkt me wel wat xx :/

[Beantwoorden]


Door Esmay op 10 december 2011 14:10

Die conditioner lijkt me fijn!
Die droogshampoo lijkt me niet heel erg handig in gebruik, gebruik liever in een spuitfles!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2011 om 22:52:

Het is wel een stuk zuiniger :ja:

[Beantwoorden]


Door charile op 10 december 2011 14:11

Klinkt heel goed allemaal :D

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 december 2011 14:12

Wat een mooie producten. Die body conditioner lijkt mij heel erg fijn (;

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 10 december 2011 14:24

Mooie producten, vooral die body conditioner lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 10 december 2011 14:32

oelala dat ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Mies op 10 december 2011 15:39

1 nadeel bij Lush, ik krijg altijd zo’n zin om het op te eten , hihi
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2011 om 22:52:

Haha, true!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 10 december 2011 16:26

I love them ^^ Vooral de body conditioner en British Nanny ♥

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 10 december 2011 16:32

Hmm, wat een prachtige producten! Ziet er goed uit.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 december 2011 16:35

Misschien nog een tip voor de droogshampoo: beetje in je borstel doen en zo je haar kammen.

Die glitters vind ik heel erg leuk! Feestelijk effect.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 december 2011 17:19

Wat grappig zo’n conditioner voor je huid, daar heb ik inderdaad nog nooit van gehoord. Hmm de verpakking van de droogshampoo lijkt mij inderdaad ook niet zo fijn, dan heb ik liever een spray. Dit doet mij teveel denken aan normale talkpoeder, wat veel goedkoper is.

[Beantwoorden]


Door Jae op 10 december 2011 17:37

Ik denk dat ik die droogshampoo wel eens ga proberen !
Is die al te koop of pas eind december ?
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2011 om 22:54:

Durf ik niet te zeggen, hij is in ieder geval al wel in de webshop te bestellen :ja:

[Beantwoorden]


Door Nannick op 10 december 2011 17:48

Wat een lekkere spullen. Aawh <3

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 10 december 2011 19:48

Die droogshampoo lijkt me fijn, hij is vast heel erg zuinig!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 10 december 2011 22:49

Mooie producten :D x

[Beantwoorden]


Door Amanda op 10 december 2011 22:52

Mooie producten weer van Lush!

[Beantwoorden]


Door Celinee op 12 december 2011 19:11

Wauwwwie, mooie producten inderdaad weer!

Ik heb ook nog 2 lush producten liggen, moet ik snel gaan gebruiken zodat ik hier iets van kan gaan kopen! :)

x

[Beantwoorden]


Door Sofia op 12 december 2011 19:30

Ik heb nog nooit gehoord van een body conditioner, maar lijkt me een hele goeie oplossing voor mijn gevoelige huid (door mn pollenallergie heb ik er nogal last van). Dankjewel voor de tip! ;-)

[Beantwoorden]


Door miriam op 12 december 2011 19:49

weet je misschien waar Lush allemaal zit?
xoxo miriam

[Beantwoorden]


Door june op 12 december 2011 20:52

oeh die body conditioner werd bij mij uitgestest in de lush in amsterdam zo fijn he alleen jammer dat hij zo duur is.
maar anders had ik hem echt zeker gekocht (love)

[Beantwoorden]


Door nathalie op 13 december 2011 12:39

Ik wil die argan body conditioner hebben en de phoenix rising bal, lijken me heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 17 december 2011 19:07

Ziet er allemaal lekker uit n.n

[Beantwoorden]