Lancome Miracle Cushion

lancome_miracle_cushion01

Houd je vast, er komt een heel nieuw soort foundation aan. Miracle Cushion van Lancome is geen vloeibare, crème of poeder foundation. In een zacht kussentje zit gekleurde vloeistof die je gezicht egaal bedekt, matteert en in het handige doosje gaat hij zo mee in je tas. Ik was er ontzettend benieuwd naar en probeerde hem uit.

lancome_miracle_cushion02

lancome_miracle_cushion03

In een doosje met glimmend deksel zit de Miracle Cushion verpakt. Ik kreeg hem opgestuurd in 2 kleuren, maar in totaal zullen er 6 tinten verkrijgbaar zijn. Door de verpakking zou je denken dat er een poeder aan de binnenkant zit, maar binnenin bevindt zich een kussentje doordrenkt in foundation die het effect van een BB cream of foundation en een poeder geeft.

Lancome Miracle Cushion € 42
Lancome Miracle Cushion refill € 30

lancome_miracle_cushion04

lancome_miracle_cushion05

Met de Lancome Miracle Cushion kun je de dekking opbouwen. Je kunt hem subtiel aanbrengen voor het effect als een BB Cream, of meer gebruiken voor dekking als foundation. De finish is mat, maar niet droog. Er zitten hydraterende bestanddelen in de Miracle Cushion die je huid in goede conditie houden. Iets wat ik ook zeker merkte toen ik het product gebruikte. Extra fijn in de wintermaanden!

lancome_miracle_cushion06

lancome_miracle_cushion07

Het kussentje is zacht en geeft met een klein duwtje al een goede hoeveelheid kleur af. Er zit SPF 23 in, wat ook fijn is.

lancome_miracle_cushion08

01 Pure Porcelaine – 02 Beige Rosé

lancome_miracle_cushion09

In de verpakking lijken de Miracle Cushions misschien wat oranje, maar als je ze swatcht zul je zien dat ze dat gelukkig niet zijn. De substantie voelt fris aan. Prettig. Wat me ook gelijk opvalt is dat de substantie opdroogt en daarna niet meer afgeeft. De vegen op mijn arm blijven goed zitten.

lancome_miracle_cushion10

Ik heb de Miracle Cushion in 01 in meerdere laagjes opgebouwd, zowel met de applicator als met mijn vingers. Ik kreeg hem helaas niet volledig dekkend en de lichtste tint bleek te donker voor mij. Toch kan ik wel zien wat het effect is. Ondanks dat de Miracle Cushion een matte finish heeft, glanst mijn huid nog steeds natuurlijk. Het resultaat is fris en verhelderend.

lancome_miracle_cushion11

Hier heb ik mijn volledige make-up afgemaakt. Ik heb nog wel wat concealer, blush en bronzer toegevoegd, maar de gezichtspoeder heb ik achterwege gelaten om te testen of de Miracle Cushion zich echt redt zonder poeder. Ik moet toegeven dat op een iets glimmende neus na, ik het effect heel natuurlijk en mooi vind. Mijn huid voelt mat aan, geeft niet af en de foundation blijft de hele dag goed zitten.

Heb je een hele glimmende t-zone, dan zou ik poeder voor de zekerheid nog wel even achter de hand houden, maar heb je dat niet, dan zou ik niet weten waarom je hem nog zou willen gebruiken.

lancome_miracle_cushion12

De Miracle Cushion van Lancome dekt aardig, oogt natuurlijk en fris, blijft heel goed zitten, is mat en toch ook verhelderend en vervangt zowel de BB Cream, foundation, als gezichtspoeder. Ik vind het jammer dat er geen juiste tint voor mij bij zit, want met wat extra concealer denk ik dat ik het een heel fijn product had gevonden. Het handige doosje is makkelijk mee te nemen, bijwerken is geen probleem. Mocht dat al nodig zijn.

Ik vind het een heel fijn product. Het is echt iets heel nieuws en het resultaat vind ik erg goed. Het is een multitasker, een alleskunner. Nu nog verkrijgbaar in één tintje lichter en ik ben fan.

Lancome Miracle Cushion is vanaf februari verkrijgbaar bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 27 januari 2015 | 90 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Maaike op 27 januari 2015 06:23

De kleur vind ik je niet misstaan hoor! En ik zag deze voor het eerst langskomen bij Lisa Eldridge. Is schijnbaar uit Korea over komen waaien, net zoals de BB creams. Vind het wel grappig, maar voor de prijs vind ik het nu nog te veel een gimmick. Er zullen vast andere merken volgen met een zelfde soort product, dus ik ben benieuwd of er ook nog een drugstore variant komt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 09:20:

Klopt ja! :ja:

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 27 januari 2015 om 09:25:

Ja hij komt inderdaad uit Korea vandaan, ik heb zelf een paar cushions van koreaanse merken, werken heel fijn en zijn niet duur. Ik heb er een voor 13 euro (geloof ik) gekocht bij bbcreamshop :D ik ben er blij mee

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 januari 2015 06:39

Wat een leuk en apart product zeg! Wel jammer dat de kleur niet goed is.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 27 januari 2015 06:48

Het geeft echt een mooi effect, het ziet er heel natuurlijk uit en staat je goed!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 27 januari 2015 07:03

Foundation breng ik niet graag met mijn handen aan, dus zo’n kussentje en kwasten zie ik ook niet echt werken. Een leuke gimmick, maar ik laat het liggen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anniek op 27 januari 2015 07:16

Mooi effect inderdaad, best wel natuurlijk en niet al te pancake-achtig! Wel balen dat er geen goede tint voor jou tussen zit, want ja, elke dag zo’n donkere tint dragen is natuurlijk ook geen optie. Wel tof dat je hem getest hebt. Die eerste foto vind ik trouwens ook echt onwijs leuk geworden, mooie compositie! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 09:21:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 januari 2015 07:16

Ik zag het ook bij Lisa Eldridge (en nog wat mensen op instagram) voorbij komen en was gelijk benieuwd! Maar jammer dat er geen geschikte kleur bij zit, voor mij dan ook niet.. Leek me wel een leuk en interessant product om eens te proberen!

[Beantwoorden]


Door Carien op 27 januari 2015 07:27

Bijzonder product! Ik ben hier wel benieuwd naar! Jammer dat er voor jou geen geschikte kleur bij zit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 januari 2015 07:28

Wat een apart product! Jammer dat de kleuren niet zo uitgebreid zijn, maar het lijkt me heel leuk om een keer te proberen ^^

[Beantwoorden]


Door Griet op 27 januari 2015 07:35

oh wow, lijkt me een fijn product. Heb deze al veel zien passeren. Jammer van de kleurkeuze wel

[Beantwoorden]


Door Bianca op 27 januari 2015 07:35

Vind het resultaat er mooi uit zien, je product foto’s zijn ook helemaal super x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 09:21:

Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Amy op 27 januari 2015 07:41

Wat een grappig idee, foundation op deze manier. De verpakking is ook geweldig mooi! Toch weet ik niet of dit iets voor me zou zijn, omdat ik mijn foundation graag wat dekkender heb.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 27 januari 2015 07:44

Ik zag hem laatst ook bij een YouTuber voorbijkomen en toen vond ik het al heel interessant! Nu ik lees dat hij een mat effect heeft, denk ik dat het toch niet voor mijn huidtype geschikt is. Ik heb net even iets meer ‘glow’ nodig :). Wel fijn dat hij goed dekt en goed bevalt!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 27 januari 2015 07:46

Als er nieuwe producten op de markt komen dan ben ik altijd énorm benieuwd wanneer budgetmerken het over gaan nemen, haha! Volgend jaar voorjaar ’16 voor Catrice en Essence? Zou top zijn! Het lijkt mij een leuk product. Niet beter of slechter dan een ander die ik gebruik dus ik zou hem dan laten liggen vanwege de prijs.. Ik ben echt wel van de mooie make-up en diep in de buidel tasten doe ik graag en vaak genoeg voor iets dat echt goed is of heel erg mooi, maar dit gaat mij altijd net iets te ver. Wel echt hele mooie verpakkingen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 09:21:

Ben ik ook heel benieuwd naar! Met de BB Creams en CC Creams ging het snel.

[Beantwoorden]


Door M op 27 januari 2015 07:56

Nice! Deze schijnt wel goed te zijn, maar niet zijn prijs waard. Ik heb er een van een Koreaans merk, die kostte me 15 euro. :) Het is wel iets wat makkelijk fout kan gaan (qua welke sponsjes er worden gebruikt denk ik?), of de foundation formule dan wel goed aanbrengt.

[Beantwoorden]


Door Natascha op 27 januari 2015 08:03

Wat een bijzonder product is dit, ik was ook al erg nieuwsgierig hoe dit er in het echt uit zou zien. Jammer dat er niet altijd een goede kleur voor je bij zit, ik weet nu al dat voor mijn huidskleur hier ook geen geschikte tint bij zit, jammer.

[Beantwoorden]


Door Suzy op 27 januari 2015 08:13

Dit is inderdaad een Koreaans iets :) En als ik me niet vergis verkoopt Laneige een lichtere kleur :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 27 januari 2015 08:14

Ik zie dit type foundation al jaren op Aziatische beautyblogs voorbij komen.
Gek dat het nu pas richting Europa komt.
Maar een bijzonder product is het zeker.

[Beantwoorden]

Chinouk antwoordt op 28 januari 2015 om 00:08:

Ik zou dolgraag wat Aziatische beauty blogs willen lezen, kun je me wat tips geven?

Vera, wat een mooie foto’s heb je gemaakt van het product! Jammer dat de kleur voor je niet werkt, ik ben overigens wel benieuwd naar de cushion foundations. Ik wacht geduldig tot ze binnenkomen op m’n werk haha, februari it is!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 27 januari 2015 08:20

De dekking is voor mij niet sterk genoeg, maar het concept is wel super vernieuwend!

[Beantwoorden]


Door Les Arbres du Maroc op 27 januari 2015 08:25

Wat een mooie en handige verpakking!
Het komt inderdaad vaker voor op Azie Blogs maar Lancome heeft nou eenmaal een goede naamsbekendheid waardoor hun producten betrouwbaarder overkomen!

[Beantwoorden]


Door anouk op 27 januari 2015 08:27

Ik vind het een super leuk product! En ik moet toegeven ik dacht eerst dat het een poeder was haha. Jammer dat de kleur te donker is, dan kan ik hem waarschijnlijk ook niet hebben

[Beantwoorden]


Door Marieke op 27 januari 2015 08:28

ziet er goed uit en leuk zo vernieuwend! Jammer alleen van de niet bevattende lichte kleur, daardoor is het ook niks voor mij! Vind ik echt jammer, dat die lichte kleuren zo vaak ontbreken terwijl er zoveel lichte huidjes zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 27 januari 2015 08:30

Wat een leuk product! ziet er super uit

[Beantwoorden]


Door Cherel op 27 januari 2015 08:36

Altijd leuk wanneer er weer een nieuw product op de markt is. Het lijkt me erg fijn en ik ben vooral fan vanwege het feit dat het andere producten vervangt. Scheelt weer tijd in de ochtend! ;-)

[Beantwoorden]


Door Margot op 27 januari 2015 08:42

Wat een grappig product! Jammer dat er niet ene juiste kleur voor je tussenzit.

[Beantwoorden]


Door Jana op 27 januari 2015 08:44

Wat een grappig product is dit ;D Ik vind dat het heel erg op kurk lijkt haha! De dekking ziet er goed uit, maar de kleur zou volgens mij voor mij ook te donker zijn :( x

[Beantwoorden]


Door Adejong Visagie op 27 januari 2015 08:47

Ik moet zeggen dat ik het effect op je huid wel mooi vind. De kleur is natuurlijk niet goed, dus daarom gaat het verhaal over, maar iets minder dekking vind ik niet per se verkeerd. Het geeft een iets natuurlijker effect wat ik wel mooi vind.
Mooie productfoto’s heb je weer!!

[Beantwoorden]


Door Minke op 27 januari 2015 09:05

Apart product! Het ziet er niet verkeerd uit!

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 27 januari 2015 09:12

Ziet er apart uit, wel vind ik het een mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 27 januari 2015 09:13

Ik heb het artikel niet gelezen, omdat ik het niet zo interessant vind voor mezelf. Maar ik wilde toch even zeggen dat ik de foto’s écht prachtig vind. Met name de eerste en laatste, vind dat je het heel tof hebt gedaan door de combinatie te maken van bijna dezelfde kleur tas! Goed bezig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 09:22:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Emma op 27 januari 2015 09:14

Fijn deze review! Zou zoiets zeker eens willen proberen, lijkt me handig voor onderweg!

[Beantwoorden]


Door Demi op 27 januari 2015 09:15

Heel interessant! Ik kende het niet. Vind de foto’s overigens weer prachtig, met die tas. Dacht op de eerste foto dat het een hele bijzondere oogschaduw was en op de tweede pas dat het een sponsje is!

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 27 januari 2015 09:17

Wat een bijzonder product! Echt een innovatie op het gebied van foundation. Het aanbrengen lijkt me wel moeilijk en ik vraag me af of de laatste restjes niet gaan indrogen. Dit product zou ik zeker wel een keer willen uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 27 januari 2015 09:18

Wat een leuk nieuw concept. Zelf heb ik niet een hele onzuivere huid, dus ik hoef niet perse een zware dekking. Dit zou dus wel echt iets voor mij zijn. Wel vervelend dat de goede kleur er niet voor jou tussen zat!

[Beantwoorden]


Door Sue op 27 januari 2015 09:20

Vocht in een kussentje? Dat droogt volgens mij ontzettend snel op. En als het enigszins vloeibaar is, dan lijkt mij een gewoon flesje vele malen goedkoper. Het kussentje in dit product zal meer wegen dan het te gebruiken spul zelf. En voor die prijs? Nah, een gimmick en niets anders.

[Beantwoorden]


Door Dhini op 27 januari 2015 09:25

Ik ben heel erg benieuwd naar

[Beantwoorden]


Door brenda op 27 januari 2015 09:25

Nee dit lijkt me niks… ik blijf bij mijn vertrouwde Luminous Silk haha. Ik heb laatst een tester meegekregen van de nieuwe Baby Glow van Guerlain, die was bijna perzikkleurig! Maar het effect was wel mooi alleen de kleur was te donker voor mijn nc15 huid. Ben m nu aan t proberen gemixt met de Luminous Silk en dat bevalt me wel, maar is niet helemaal de bedoeling..

[Beantwoorden]


Door Melissa op 27 januari 2015 09:40

De foto’s kun je stuk voor stuk inlijsten. Wat heb jij daar een goed gevoel voor, wauw. Ik zou het product zelf niet aanschaffen. Het lijkt mij zo’n hype ding. Net als dat een aantal jaar geleden iedereen een mousse foundation had.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 27 januari 2015 09:54

Wat een grappig product, ik wacht wel tot dat een merk met een goedkoper alternatief komt. Voor deze prijs vind ik het een beetje veel om gewoon “te proberen”

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 27 januari 2015 09:57

Grappig, het doet mij denken aan zo’ n kussentje die vroeger bij het postkantoor stond om je postzegels nat te maken. Inderdaad 1 tintje lichter en ik zou ook enthousiast worden! Wie weet ;)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 27 januari 2015 10:03

Bijzonder spul. Het zal vast niet lang duren voordat budgetmerken dit ook gaan oppikken, mocht het een groot succes worden..

Trouwens de eerste foto hoort thuis in een magazine :star: :star: :star: :star: :star:

[Beantwoorden]


Door Akosua op 27 januari 2015 10:07

Ik vind dit toch iets te gimmicky. En het feit dat er een kussentje inzit lijkt me ook niet zo hygienisch vooral niet in combinatie met zo’n schijfje waarmee je het aan kan brengen.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 27 januari 2015 10:11

Wel leuk dat er weer eens iets echt nieuws op de markt wordt gezet. De voordelen van het product zie ik zeker en ik ben heel erg benieuwd hiernaar. Toch vind ik de prijs te hoog om hem zo maar even te proberen dus ik hoop op een goedkopere variant..

Fijne review!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 januari 2015 10:24

Ah leuk dat ik op jouw site toch de meeste nieuwe producten ontdek! Deze lijkt me erg fijn, jammer dat je kleur er niet tussen zit

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 11:46:

Ik dankjewel! Ik doe mijn best ^^)

[Beantwoorden]


Door Silke op 27 januari 2015 10:28

Het effect vind ik er erg mooi uitzien. Het product zit er in het doosje heel mooi, en vooral vernieuwend uit, maar ik vind dat het echt heel erg op chocomousse lijkt, waardoor ik honger krijg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 11:46:

Haha omg, nu je het zegt!

[Beantwoorden]


Door Caro op 27 januari 2015 10:46

Wat een bijzondere foundation zeg! Wel jammer dat de lichtste kleur niet zo heel licht is, denk dat ie voor mij ook te donker zal zijn… :-(

[Beantwoorden]


Door Karen op 27 januari 2015 11:19

Ik vind het wel leuk dat de merken experimenteren met nieuwe ‘technieken’. Ben hier wel benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 27 januari 2015 11:37

Wat een leuk product ! Jammer dat de lichtste kleur nog wat donker is, maar dit product wil ik zeker en vast proberen tijdens de zomer maanden. Het lijkt me niet te zwaar op je huid en zeer subtiel. Ja ik vind het echt een mooi product.

[Beantwoorden]


Door Sjess op 27 januari 2015 11:49

Deze lijkt mij heel fijn! Ik gebruik nu YSL Le Touche foundation en die hebben gek genoeg geen kleur voor mij in de zomer, misschien dat deze daar een goede voor zou zijn!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 27 januari 2015 11:52

Wat een apart product! Heb nog nooit zoiets gezien, maar het ziet er wel heel goed uit! Jammer dat ze jouw kleur niet hadden, dat kunnen heel veel merken toch echt wel verbeteren..

[Beantwoorden]


Door Amelie op 27 januari 2015 12:01

Wauw, ik vind hem heel mooi! Ik wil hem zeker laten proberen bij de counter als ie uit is, ik vind het idee van dat kussentje al heel gaaf! Ook vernieuwend, echt top van Lancome!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 27 januari 2015 12:25

Ik vind het resultaat wel mooi. Had het eigenlijk niet verwacht..

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 27 januari 2015 12:52

Ik heb hem ook, maar nog niet geprobeerd. Maar na het lezen van jouw review ben ik nu wel heel erg benieuwd.

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 27 januari 2015 13:03

Mooi resultaat! Dekt goed, maar het product zelf trekt mij eigenlijk helemaal niet. Ik blijf bij mijn vloeibare foundation ^^)

[Beantwoorden]


Door Anna30 op 27 januari 2015 13:55

Mooi foto’s! fijne review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 19:30:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door christenen op 27 januari 2015 13:59

Wow wat een interessant product!
Toen ik de foto op Bloglovin zag dacht ik dat het een oogschaduw was haha. :cool:

[Beantwoorden]


Door Dionne op 27 januari 2015 14:10

Ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 27 januari 2015 14:20

Ik ben echt wel benieuwd of dit wat voor mij is. Ik vind het er in ieder geval wel heel interessant uitzien en ’t feit dat de finish mat maar niet vlak is is echt wel super.

[Beantwoorden]


Door Linda op 27 januari 2015 14:28

Oh wat een bijzondere nieuwe foundation! Ik weet niet of het qua hygiene helemaal mijn ding zal zijn.. Het effect vind ik in ieder geval mooi staan en wat een leuk concept!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 27 januari 2015 15:13

Deze foundation ziet er gaaf uit, wel jammer dat de lichtste kleur voor jou nog steeds te donker is.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 27 januari 2015 16:35

Wat een gek product! Nog nooit gezien. Ik vind wel dat hij mooi dekt bij je, en met de rest van je make up ziet de kleur er als nog prima uit!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 27 januari 2015 16:55

Dit is apart.. Hij is niet zo mooi dekkend als ik zo willen, maar het idee is innovatief.

[Beantwoorden]


Door Sara op 27 januari 2015 17:31

Wat een nieuw en bijzonder product. Zoals iemand in de comments al schreef, ben ik benieuwd of een budgetmerk dit volgend jaar ook presenteert in haar collectie. Het lijkt me wel wat.

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 januari 2015 17:33

Heel jammer van de kleur, maar de dekking vind ik eerlijk gezegd wel super goed.

[Beantwoorden]


Door Renee op 27 januari 2015 18:00

Het is geen nieuw product, maar al een aardig tijdje geleden uitgevonden in Korea en het is daar een enorm bekend en veel gebruikt product. Ik gebruik twee foundation cushion producten van Koreaanse merken, I (love) them!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2015 om 19:30:

Klopt, het is over komen waaien vanuit Korea! In de Europese markt is het wel nieuw.

[Beantwoorden]

Cindy antwoordt op 29 januari 2015 om 00:06:

http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20150113000767

De Koreanen zijn nu wel bezig om Lancome aan te klagen. Zij hebben namelijk het patent op die cushions.

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 januari 2015 18:59

apart spul! maar zou net wat meer dekking wel nice vinden!

[Beantwoorden]


Door Jolet op 27 januari 2015 19:02

De dekking kon nog wel ietsje beter, maar verder ziet het er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 27 januari 2015 19:02

Wat een leuk product! Ziet er heel goed uit! Toch hou ik van wat meer dekking! X

[Beantwoorden]


Door Tamara op 27 januari 2015 19:18

Wat een verassende foundation! Ik zou zelf nog wel poeder gebruiken (ik kan niet zonder (A) ), maar voor de rest ziet het er mooi verzorgd en natuurlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Gaia op 27 januari 2015 19:56

Eindelijk begint make up in cushionvorm verkrijgbaar te worden bij ons. Al zou ik het nog leuker vinden als de Aziatische merken gewoon hier te koop zouden zijn. :) Ik ben benieuwd wanneer we ook andere make up producten zoals blush in een cushion kunnen vinden hier. :)

[Beantwoorden]

Cindy antwoordt op 29 januari 2015 om 00:08:

IOPE (koreaanse merk) heeft al een blush uitgebracht in cushion vorm ;)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 27 januari 2015 20:15

Wat heb je een toffe foto’s gemaakt! Zo leuk om te zien dat een tas op de achtergrond zo’n leuk effect geeft :D Ik vind het er heel leuk uitzien eigenlijk zo’n cushion, alleen vind ik de lichtste kleur wel een beetje donker

[Beantwoorden]


Door Vera op 27 januari 2015 21:11

Wat een grappig product zeg! Ik vrees alleen dat de lichtste kleur voor mij nog te donker zal zijn. Hele mooie foto’s heb je gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 27 januari 2015 23:13

Het is inderdaad vrij donker…

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 januari 2015 11:22

Ik vind het effect echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Hester op 28 januari 2015 21:56

Leuk, weer eens wat nieuws! De kleur is inderdaad net iets te donker voor jou helaas, maar ik vind de dekking en het effect wel mooi. Nog een kleeein beetje afpoederen en that’s it, nice! Ben benieuwd of budgetmerken het snel na gaan doen haha.

[Beantwoorden]


Door Joni op 29 januari 2015 21:06

Lijkt me vooral iets handig voor onderweg of voor op reis ofzo :) Aangezien het zo weinig plaats inneemt en je er geen kwast voor nodig hebt (oké, vloeibare foundation kan je ook met je vingers aanbrengen als je wilt, maar toch…)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 31 januari 2015 16:03

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


[…] foundationkussentjes zijn populair. Vorig jaar schreef ik over de Lancome Miracle Cushion en een jaar later kreeg ik op dezelfde dag een vergelijkbaar product van Yves Rocher en […]