Lush Oatifix

Zondag is de dag waarop ik opruim en schoonmaak. Maar het is ook de dag van lekkere koekjes bij de thee, ’s middags een film kijken, nagels lakken, een boek lezen… en ontspannen met een maskertje. Dus, koekjes bij de thee? Wat dacht van je rijstevlaai op je gezicht?

Onlangs kocht ik bij Lush het Oatifix masker. Lush verkoopt een aantal verse maskers voor verschillende huidtypes, en Oatifix is daar één van. Dit masker is perfect voor de gevoelige, geïrriteerde en droge huid. Mijn huid! Met ingrediënten als banaan, vanille, havermout en amandel ruikt dit masker heerlijk.

Lush Oatifix masker € 11,65


Het masker lijkt net pap. Er zit dan ook havermout in. Mij deed het aan rijstevlaai denken (zeker met een familie die uit Limburg komt), vooral dankzij de zoete geur. Het masker ruikt heerlijk. Met de papachtge substantie en eetbare geur is het moeilijk een likje te weerstaan.

Ingrediënten: Glycerine (Glycerine), Havermeel, fijn (Avena sativa), Bananen, biologisch, vers (Musa paradisica), Water (Aqua), Amandelen, gemalen (Prunus dulcis), Illipe boter (Shorea stenoptera), Kaoline (Kaolin), Talkpoeder (Talc), Vanillestokjes (Vanilla planifolia), Sandelhout olie (Santalum austro-caledonicum vieill), Benzoë gom (Styrax tonkinensis pierre), Coumarin (*Coumarin), Benzyl cinnamaat (*Benzyl Cinnamate), Linalool (*Linalool), Parfum (Perfume), Gardenia extract (Gardenia jasminoides)

Tijd om het masker aan te brengen.

Aanbrengen is even wennen. Omdat het masker in de koelkast moet worden bewaard, is deze koud en de substantie is wat los. Korrelig en papperig. De eerste keer aanbrengen is een knoeiboel, daarna lukt het al een stuk beter.

Dit masker moet je in de koelkast bewaren en blijft ongeveer een maand goed. Die van mij is van 02/04/13 tot 29/04/13 te gebruiken. Deze data staan op de verpakking.

Klaar! Een frisse, zachte huid.

Ik heb een hele gevoelige huid en wanneer ik een maskertje gebruik heb ik snel last van een branderig gevoel. Bij het Oatifix masker heb ik dat niet, enkel een hongerig gevoel. Het masker is zacht en werkt fijn. Na gebruikt voelt mijn huid zachter aan en oogt het rustig.
Ik vind het een heerlijk vers masker.

Jammer vind ik dat het masker zo kort goed blijft. Koop je hem, dan moet je er wel gelijk mee aan de slag kunnen. Wel prettig is dat je Oatifix zo vaak mag gebruiken als je wilt.

Ook is de prijs hoog. Bijna €12 voor zo’n 4 keer gebruik. €3 per keer is misschien niet heel veel, maar zeker omdat het masker niet heel lang goed blijft, is het bedrag wel iets waar je even over nadenkt.

Lush producen zijn te koop in Lush winkels en via de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 21 april 2013 | 114 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Judith van der Wijst op 21 april 2013 16:03

super cool masker 1ste reactie :wave:

[Beantwoorden]


Door Judith van der Wijst op 21 april 2013 16:05

ik vind het een leuk masker alleen ik vind het veel te prijzig dus is ga hem niet kopen

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 21 april 2013 16:06

Het ziet er best wel vies uit. Al lijkt de geur me lekkerder. Maar het werkt dus wel. Alleen best korte houdbaarheidsdatum. En ook best wel duur. Ik zou deze niet kopen. Maar ik heb het ook (nog) niet nodig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 april 2013 om 18:47:

Zodra je het masker ruikt, vind je het er niet meer vies uitzien!

[Beantwoorden]

ashley antwoordt op 21 april 2013 om 20:16:

kan je dat masker eten?
als j hm op het laatst niet hlemaal op kan gebruiken kun j hm lkker eten

[Beantwoorden]

anna antwoordt op 21 april 2013 om 21:51:

er zit oa talkpoeder in, denk niet dat dat zo goed voor je is ;) x


Door femketje op 21 april 2013 16:07

het lijkt me wel een fijn masker ;D jammer dat ie maar zo kort houdbaar is!

[Beantwoorden]


Door Judith van der Wijst op 21 april 2013 16:07

wil je ook een artikel schrijven over het cupcake masker van dokter van hoog

[Beantwoorden]

Ester antwoordt op 21 april 2013 om 16:11:

Klinkt goed!! :hmm:

[Beantwoorden]

Maud antwoordt op 21 april 2013 om 16:28:

Ja, ben ik ook benieuwd naar :ja:

[Beantwoorden]

stephanie antwoordt op 21 april 2013 om 18:15:

heb hem gister geprobeerd, super masker! maakt me huid super zacht..

[Beantwoorden]

Paola antwoordt op 21 april 2013 om 20:35:

Ook ik heb hem gebruikt en ben er heel tevreden over! Hij ruikt zalig! :)

[Beantwoorden]


Door Juliette op 21 april 2013 16:07

He Vera, als je de ingrediënten lijst zo bekijkt, is het een supergeschikt item om zelf te maken, heel erg makkelijk! Misschien een leuk idee (love)

[Beantwoorden]


Door Miladylike op 21 april 2013 16:08

Het klinkt als een erg fijn masker en wat een grappige substantie! Lush maskers blijven als het goed is in de koelkast wel iets langer goed maar het blijft onhandig dat je er geen maanden mee kan doen. Hier ga ik zeker eens naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Josianne op 21 april 2013 16:10

Ik heb nog nooit een masker van Lush geprobeerd, maar ik heb wel nog flink wat lege verpakkingen liggen die ik kan inwisselen voor zo’n maskertje! Binnenkort maar even langs dus…

[Beantwoorden]


Door Natiza op 21 april 2013 16:10

Klikt goed! :)

Liefs, Natiza

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 april 2013 16:12

Ah, hij lijkt me fijn! Maar de prijs en de korte houdbaarheid houden me steeds tegen om ook zo’n potje te kopen.. Leuk trouwens, die stickertjes/nail-art op je nagels!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 april 2013 om 18:49:

Thanks ^^)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 21 april 2013 16:13

klinkt erg fijn, ook leuk om een diy mee te doen!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 april 2013 16:14

Lijkt me een heel fijn masker! Alleen inderdaad wel echt een nadeel dat het zo beperkt houdbaar is.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 april 2013 16:17

wat ziet je huid er goed uit, helemaal geen erge onzuiverheden :) lijkt me een fijn masker, de substantie ziet er vreemd uit maar hij lijkt me toch wel goed! niet helemaal geschikt voor mijn huidtype, dus ik ga bij lush eens kijken naar een masker voor de onzuivere huid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 april 2013 om 18:51:

Weer een paar dagen P-CL-E na 2 weken andere creme, en het herstelt gelijk. Heeel fijn!

[Beantwoorden]

MiriamH antwoordt op 22 april 2013 om 13:08:

Heb je wel eens de producten van Jetske Ultee (Uncover) geprobeerd? Ik had ook altijd zo’n onrustige huid. En nu echt helemaal nergens meer last van, zelfs niet rond mijn menstruatie. ik vind het echt een aanrader. Heb de reiniger, toner, exfoliatie, moisturizer en suncare. Wil niks anders meer!

[Beantwoorden]


Door Nina op 21 april 2013 16:17

Het lijkt inderdaad net pap haha, het lijkt me wel een fijn masker!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 21 april 2013 16:17

Oh gatver, wat ziet dit masker er vies uit…Het lijkt inderdaad op havermoutpap. Maar, je bent er erg positief over: leuk! Ik ben niet zo van de maskertjes, maar anders had ik dit product zeker gekocht. Ik schrik een beetje van je huid. Deze ziet er vrij rood en geirriteerd uit. Heb je er veel last van? Hopelijk doet het zonnetje je huid goed :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 april 2013 om 18:53:

Het is nu weer een stuk rustiger zelfs! Paar dagen geleden was het erg rood en met pukkeltjes, zit nu weer aan de Biodermal P-CL-E, dus nu wordt het weer beter gelukkig.

[Beantwoorden]


Door Martine op 21 april 2013 16:20

Vera wordt jouw huid niet erger qua puistjes en roodheid etc door alle makeup producten die je gebruikt?

Ik gebruikte sinds kort voor het eerst elke dag foundation (catrice photofinish) voor 2 weekjes lang. En ik kreeg echt meteen puistjes terwijl ik er normaal nooit 1 heb. Toen snel gestopt met foundation en ze zijn gelijk weer weg gegaan. Ze kwamen trouwens geleidelijk op niet direct daarna, als een soort allergische reactie maar echt van frequent gebruik blijkbaar

Dus vroeg me af hoe dat bij jou zit!

[Beantwoorden]

androgynes antwoordt op 21 april 2013 om 17:41:

Dat komt waarschijnlijk omdat ik die foundation tamelijk veel siliconen zitten, je voelt ze totaal niet maar toen ik eens kijk naar de ingrédiënten zaten ze wel tamelijk hoog…
Ik heb zelf ook dat probleme, ik raad aan een foundation zonder siliconen te proberen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 april 2013 om 18:54:

Mijn huid kan wel reageren op foundation, als er veel siliconen inzitten, bijvoorbeeld bij MAC Studio Sculpt, maar reageert vooral op huidverzorging. Ik heb eens een paar weken geen make-up gedragen om te keken wat er gebeurde, maar mijn huid bleef hetzelfde. Terwijl wanneer ik van huidverzorging switch, ik snel verandering merk en ook allergisch kan reageren. Maar het verschilt per huidtype!

[Beantwoorden]


Door Lari op 21 april 2013 16:23

Lush producten zijn altijd zo heerlijk om te zien ( deze ziet er alleen wat minder appetijtelijk uit ;-) ) te ruiken en te voelen. Maar helaas is het ook best prijzig :-| Dit lijkt mij een heel fijn masker, maar voor deze prijs en korte houdbaarheid zou ik het gewoon zelf namaken !

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 21 april 2013 16:24

Het lijkt me een erg fijn maskertje!

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 april 2013 16:30

Het lijkt me een fijn masker! Love Lettuce is ook een heel erg fijn Lush masker!

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 21 april 2013 16:33

Het ziet er apart uit op je gezicht, maar wauw wat een mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 21 april 2013 16:34

Het lijkt me een fijn masker! Nu heb ik geen overgevoelige huid maar af en toe een maskertje voor dat huistype doet wonderen voor mij! Je ziet er wel heerlijk mannetjeopmars achtig uit :sexy: ! Jammer dat het niet lang goed blijft. Dat is ook de reden waarom ik ze eigenlijk nooit koop.. Prachtige foto’s weer Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 april 2013 om 18:55:

Dankjewel Elise!

[Beantwoorden]


Door Amy op 21 april 2013 16:38

Dit masker heb ik nog nooit geprobeerd. Andere verse maskers van Lush daarentegen wel. Love Lettuce is echt een van mijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 21 april 2013 16:43

Ik heb dit masker weleens gebruikt en ik vond hem echt heerlijk. Hij knapte mijn huid echt op. Xx

[Beantwoorden]


Door liesel op 21 april 2013 16:45

Ik heb deze ook vaak, vind ‘m echt geweldig! Maar ik haal er zeker 7/8 keer uit terwijl ik mijn hele gezicht er mee bedek.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 april 2013 om 18:57:

Ik heb hem nu 3 keer gebruikt en kan er nog wel 2 keer uithalen denk ik… Meer dan 4 in ieder geval, maar dat was wat er in de winkel verteld werd. So, i dunno! :D

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 21 april 2013 16:45

Ziet er erg goed uit!!!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 21 april 2013 16:45

Je ziet gewoon duidelijk dat het je huid zachter maakt :wow: Jammer dat deze maskers altijd maar zo kort houdbaar zijn..

[Beantwoorden]


Door Nele op 21 april 2013 16:49

Lijkt me ook wel fijn! Ik gebruik graag Lush Mask of Magnaminty (ofzoiets) :D haha

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 21 april 2013 16:53

ik vind het jammer dat ze zo veel kosten voor zo’n korte houdbaarheid. Maar het lijkt me wel een fijn masker

[Beantwoorden]


Door Invitetobeauty op 21 april 2013 16:58

Klinkt goed! Wel erg prijzig!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 21 april 2013 16:58

Ziet eruit om op te vreten ;)

[Beantwoorden]


Door Sammie *klik voor mijn blog* op 21 april 2013 17:01

Ik hoor veel goeds over de maskers maar echt jammer dat ze zo kort houdbaar zijn!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 21 april 2013 17:01

Ik hou van maskers !!!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 21 april 2013 17:03

Lijkt me een fijn masker!

[Beantwoorden]


Door martina op 21 april 2013 17:07

ik wil heel graag eens een vers lush maskertje proberen!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 21 april 2013 17:18

Ik vries de maskers van de Lush vaak in, dan blijven ze langer goed.

[Beantwoorden]


Door Simply Evelien op 21 april 2013 17:23

Ziet er echt vies uit! Maar de geur lijkt mij wel erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Lytje op 21 april 2013 17:32

Het lijkt me een fijn masker, maar je huid ziet er erg onrustig uit! Weet je hoe dat komt?

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 april 2013 17:35

Klinkt heel fijn, ook al ziet het er niet erg lekker uit. Erg jammer dat ‘ie zo kort houdbaar is, ik gebruik namelijk hooguit één keer per week een maskertje.

[Beantwoorden]


Door Just Love Life op 21 april 2013 17:38

mm klinkt als een lekker masker! ook leuk om gewoon zelf te maken (:

[Beantwoorden]


Door Leighonee op 21 april 2013 17:39

Ik ben echt dol op lush, maar voor de maskertjes draai ik mijn hoofd eigenlijk niet om

[Beantwoorden]


Door Charile op 21 april 2013 17:46

Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Jana op 21 april 2013 17:47

Hij lijkt me zo fijn :D x

[Beantwoorden]


Door Natasja op 21 april 2013 17:58

Het ziet er heel fijn uit! Maar inderdaad wel heel erg balen dat het maar zo kort houdbaar is. Dit soort producten zijn wel altijd heel erg leuk om cadeau te krijgen.

[Beantwoorden]


Door mrstrendy op 21 april 2013 18:33

Perfect product als die iets langer houdbaar en een lager prijsje zou hebben vooral voor mij gevoelige huid.
leuk artikel vera ! (love)

[Beantwoorden]


Door BeautyByTS op 21 april 2013 18:45

Ik heb deze ook wel eens gehad maar die van mij was heel droog waardoor hij niet op m’n gezicht bleef zitten

[Beantwoorden]


Door Nannick op 21 april 2013 19:03

Haha het ziet er wel een beetje ranzig uit maar lijkt me juist wel fijn :)

[Beantwoorden]


Door Annelie op 21 april 2013 19:07

Het masker ziet er een beetje vies uit maar hij lijkt me wel een fijne werking hebben. En daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om ^^)

[Beantwoorden]


Door Loren op 21 april 2013 19:18

Aaah Lush, al een tijdje niets meer over gehoord :) Mooie sfeer over het ‘zondag gevoel’ geef je weer, ik krijg al helemaal zin om hem te gaan halen! Bij rijstevlaai kan ik me ook wel aansluiten, ik heb een hoop familie in Limburg

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 21 april 2013 19:26

Ziet er echt hilarisch uit, dat masker op je gezicht… :-) Dit masker is niet geschikt voor mijn huidtype, maar ik vind het Cosmetic Warrior masker van Lush wel heel goed.

[Beantwoorden]


Door Beauty met een koekje op 21 april 2013 19:27

Leuke post Vera! Lijkt me een heerlijk product! :wave:

[Beantwoorden]


Door Hester op 21 april 2013 19:29

Mag ik wat zeggen? Het ZIET er niet uit, haha! Maar de geur lijkt me wel lekker en volgens mij werkt hij ook wel fijn. Jammer alleen van de korte houdbaarheid, dat krijg ik dus echt nooit op. Misschien kun je ‘m zelf een beetje na proberen te maken met een DIY?

[Beantwoorden]


Door Anna Marchien op 21 april 2013 19:40

Lijkt me een heerlijk masker, ik heb zelf een gevoelige huid. Het ziet er wel een beetje vies uit!

[Beantwoorden]


Door Tara op 21 april 2013 19:41

Hmm lekker! Ik gebruik de maskers eigenlijk alleen als ik ze in Engeland kon kopen (dan zijn we om een of andere reden maar 6 of 7 euro ofzo) of wanneer ik vijf andere zwarte potjes in kan leveren. Toch is het dan altijd weer een verwennerij..

[Beantwoorden]


Door Amanda op 21 april 2013 19:49

Deze ga ik zeker nog eens halen als mijn verpakkingen op zijn :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 april 2013 19:51

Ik heb ook erg snel last van een geïrriteerd gevoel door een masker, maar ook bij oatifix had ik daar geen last van! Heerlijk masker vind ik het!

[Beantwoorden]


Door bregje ♡ op 21 april 2013 20:02

Door marijke op 21 april 2013 20:02

je kan het masker ook invriezen he dan kan je het zo lang bewaren als je wilt !! gewoon van te voren er iets uithalen hoevele je gebruikt en de rest weer terug doen in de vriezer zzo heb je er veel langer plezier van !!

[Beantwoorden]

Iva antwoordt op 21 april 2013 om 20:09:

Oeh goede tip!

[Beantwoorden]


Door bregjee op 21 april 2013 20:03

Wat zijn de andere ‘varianten’ ? :wave:

[Beantwoorden]


Door Anneke op 21 april 2013 20:19

Ik heb het chocolademaskertje van Lush vorige kerst (dus 2011!) gekregen. Is zogezegd ook maar een maandje (of twee, weet niet meer zo goed) goed en moet in de ijskast.

Staat al meer dan een jaar in de badkamer en ruikt nog steeds goed en doet nog steeds z’n werk (gebruik het alleen op neus en kin dus het gaat lang mee).

Gewoon je neus gebruiken, je riekt heus wel of het echt niet meer goed is of niet ;-)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 21 april 2013 20:21

Het klinkt erg fijn! de substantie ziet er alleen niet heel smakelijk uit haha

[Beantwoorden]


Door Charlotte -Treasures of Beauty op 21 april 2013 20:38

Klinkt als een ontspannen zondag! maskertjes van Lush zijn heerlijk en apart. Deze kende ik nog niet, dus goede review!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 21 april 2013 20:43

Ik vind je trui eigenlijk nog veel leuker! Waar heb je hem gekocht? H&M?

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 april 2013 20:48

Ik vergeet altijd dat ik maskers in huis heb. Niet voor mij dus. Klinkt verder wel als een fijn masker!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 april 2013 20:49

Het lijkt me wel fijn hem een keer te proberen, maar inderdaad de prijs is best hoog.

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 21 april 2013 21:02

once again, a very useful post! as i have sensitive skin 2 so thank you very much for the tip!

oh BTW… loving the dip dye

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 21 april 2013 21:08

Haha, ik moest meteen lachen om je opmerking ‘Koekjes bij de thee? Wat dacht je van rijstevlaai op je gezicht?’ :D Fijn dat je huid er niet door geïrriteerd raakt! Inderdaad jammer dat het masker niet zo lang meegaat, maar als hij fijn werkt is het natuurlijk geen straf om hem vaker aan te brengen ^^)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 21 april 2013 21:48

Deze lijkt mij heel erg fijn (:!

[Beantwoorden]


Door Miss Trendy op 21 april 2013 22:01

Hee Vera!
Wat heb je weer een super artikel gemaakt.
Maskertje ziet er vies uit, maar volgens mij werkt hij wel goed! Tenminste dat zie ik bij jouw huid. Wat ben je toch een knap meisje (love)

[Beantwoorden]


Door celine op 21 april 2013 22:05

jammer dat de lush maskers zo prijzig zijn!

[Beantwoorden]


Door Nabila op 21 april 2013 22:06

Ziet er grappig/leuk uit

[Beantwoorden]


Door anja op 21 april 2013 22:14

Hoi Vera,ik ben erg teleurgesteld dat ik niet meer kan volgen via instagram.
Ik ben een groot fan van je en kijk elke dag op je site. Was het omdat ik reclame maakte voor mijn blog? Sorry dan daarvoor dan zal ik dat niet meer doen. Je had me ook even kunnen waarschuwen. Zou ik aub weer je mogen volgen? Ik mis dit nu echt. Nogmaals sorry.
Liefs Anja

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 april 2013 22:44

Verse havermout van de euroshopper kost 1 euro en dat werkt ook supergoed :D Lekker zacht <3

[Beantwoorden]


Door Jet op 21 april 2013 23:55

Ik heb ‘m ook! Heb er zeker vaker dan 4 keer mee gedaan en ik smeer bepaald niet zuinig. En die geur, IS ZO FREAKINNN LEKKER!

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 april 2013 03:05

Ik ben altijd een beetje bang om maskers te gebruiken omdat ik best wel een gevoelige huid heb. Gebruik zelf Thremis chocolade masker en die ruikt ook écht naar chocolade! En mijn huid word er heel zacht van!

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 22 april 2013 om 03:05:

Themis chocolade masker bedoel ik…

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 22 april 2013 07:32

Jammer van de korte houdbaarheid, maar de geur lijkt me echt heel erg lekker! :D

[Beantwoorden]


Door BySaska op 22 april 2013 09:12

Haha het ziet er altijd zo grappig uit op iemands gezicht! Maar jammer dat hij maar een maandje goed is.. Het zou dan niet echt iets voor mij zijn helaas, want ik vergeet dat soort dingen dan altijd..

[Beantwoorden]


Door LizeLush op 22 april 2013 10:13

Het is de bedoeling dat je de verse maskers als een soort ‘kuur’ gebruikt. Zo kan je huid dus flink opknappen in 4 weken. En doordat er geen conserveringsmiddelen in zitten werkt dit masker ook beter, sneller dan maskers die deze middelen wel bevatten.
Alsof je allerlei verse groentes, fruit en kruiden zo uit de koelkast op je huid smeert.
Tip: de verse maskers worden elke week uit Engeland geleverd op dinsdag. Als je je maskertje dus op dinsdag in een LUSH winkel bij jou in de buurt komt ophalen op de leverdag (dinsdag) kan je er het meeste uit halen.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 22 april 2013 10:57

Aah deze lijkt mij zo “lekker” haha love banaan en havermout. Ik vind het wel een nadeel dat het zo kort houdbaar is, ik heb niet altijd voor maskertjes!

[Beantwoorden]


Door Bowties2Jewels.nl op 22 april 2013 12:22

Ik vind het een heerlijk product, ziet er alleen altijd niet zo smakelijk uit hahaha :wave: :cool: <3

[Beantwoorden]


Door Eveline op 22 april 2013 14:12

Zou je de maskers niet kunnen invriezen?

Zo kan je er veel langer mee doen en wordt het een stuk voordeliger.

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 22 april 2013 14:43

Oatifix is zoooo lekker!

[Beantwoorden]


Door Iris - Lipstickkiss op 22 april 2013 15:17

Klinkt erg fijn! Toch maar een keertje proberen!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 22 april 2013 16:20

Lush heeft idd heerlijke verse maskers staan, die ik allemaal een keer wil uitproberen. Maar het enige nadeel hiervan is dat de prijs wel duur is voor zo’n korte houdbaarheidsdatum en paar keer kan gebruiken, totdat het op is.
Wel jammer van Lush. Catastrophe Cosmetic en Brazed Honey staan als eerste op mijn wenslijstje qua maskers.

[Beantwoorden]


Door Sterre op 22 april 2013 16:39

Lijkt me wel heel lekker, maar ik weet niet. Om nou zo even 12,- voor vier keer een masker die nou ook maar een maand goed is, naaah. Weet nog niet.

[Beantwoorden]


Door wendy op 22 april 2013 16:40

Het masker lijkt een beetje op sandwichspread alleen dan groener haha.
Super mooie nagels heb je daar!

[Beantwoorden]


Door Nina op 22 april 2013 18:01

Lijkt me fijn! Ziet er alleen niet zo lekker uit haha!

[Beantwoorden]


Door Sifra op 22 april 2013 20:34

Wauw ik zie wel verschil! :)

[Beantwoorden]


Door Emmelien op 22 april 2013 20:47

Tip voor meiden die de korte houdbaarheidsdatum een probleem vinden: je kunt hem ook invriezen! Je kunt ‘m zelfs in zo’n ijsblokjesding doen, dan heb je een blokje per keer en kan de rest netjes in de vriezer blijven.

Ik vind dit trouwens een heerlijk masker, hij ruikt erg lekker en maakt mijn huid ook mooi glad… Maar wel erg vet! Het is te voedend voor mij helaas…

[Beantwoorden]


Door Elise op 23 april 2013 09:13

Je huid lijkt inderdaad rustiger!

Ik heb begrepen, en zelf ook wel eens gedaan met het bessenmasker van Lush, dat je het ook prima in de vriezer kan bewaren. Bijvoorbeeld de laatste portie. Dan heb je er toch wat langer plezier van!

[Beantwoorden]


Door Rieta op 23 april 2013 18:35

Lush maskers zijn inderdaad fijn! (love)
Volgens mij kun je ze ook makkelijk zelf (na) maken!
Kaolin kun je bijvoorbeeld in die poederzakjes van etos eigenmerk vinden. Banaan en havermout spreekt voor zich. Glycerine kun je ook bij de drogist kopen en je zou zelf nog een paar drupjes etherische olie kunnen toevoegen als sandelhout, lavendel of tea tree.
Goedkoper maar veel meer gedoe.

XX

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 23 april 2013 19:41

Ik hou van zulke substanties haha!
Deze lijkt me heerlijk.
Ik ga snel eens een kijkje nemen bij Lush. Want ik heb ook last van een droge huid helaas..

[Beantwoorden]


Door axana op 23 april 2013 19:51

Mijn zus kocht deze ongeveer 6 maand geleden en ze doet er nog steeds mee, is helemaal niet slecht geworden en werd de hele tijd bewaard in de koelkast…
Zeer goeie review Vera!

[Beantwoorden]


Door Beautyblogxx op 23 april 2013 21:16

is een keer te overwegen zo’n lush maskertje, als je jezelf echt wil verwennen :)
x

[Beantwoorden]


Door Ilona -Kleedmeaan.nl op 24 april 2013 08:51

Jammer inderdaad dat deze zo kort houdbaar is. Hij lijkt me wel heerlijk, wellicht leuk met een vriendinnen avond? Dan komt ie in 1 keer op.

[Beantwoorden]


Door D.D. op 25 april 2013 15:54

Hoi Vera(&lovers),
ik werk bij Lush en wou even zeggen dat wij je precies genoeg mee geven voor 4/5 maskers. Zie het als een verwenning voor je gezicht! Elke week 1 keertje en dan dus bijna een maand lang. Je zal echt verschil merken. (Jaja) ik gebruik zelf het Cupcake masker woehoe hahaha. Er zitten geen conserveringsmiddelen in de Fresh maskers. Alleen maar lekker natuurlijke producten! Daardoor de korte houdbaarheidsdatum en het bewaren in de koelkast. Kusjes!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 april 2013 09:59

Peoh als ik naar de ingredienten kijk wordt ik hebberig!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 27 april 2013 10:09

Ik heb hem ook!, inderdaad wat je zegt ;
als je hem hebt geroken dan vind je hem er niet meer vies uit zien! ^^)

[Beantwoorden]