Make-uplook voor donkere lipstick

Ik had ontzettend veel zin om een make-uplook met donkere lippen te maken. Ik ben de laatste tijd echt gek op donkere lipstick en ik ga het ook alleen maar mooier te vinden! In de video van vandaag laat ik een make-uplook zien, afgestemd op donkerrode lippen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

MAC Studio Fix Fluid NW10 – review
Dolce & Gabbana concealer
Catrice Eyebrow Set – review
Too Faced Shadow Insurance – review
Too Faced Chocolate Bar – review
L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black – review
Essence Lash Princess Volume Mascara – review
Catrice Prime And Fine Mattifying Powder
NARS Laguna bronzer – review
MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle
Max Factor Colour Elixir Lip Liner 02 Pink Petal
MAC Diva lipstick – review

4 berry lipkleuren – review

Muziek: Ellie Goulding – High For This

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 september 2014 | 110 reacties | Tags: , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Elja op 7 september 2014 08:17

Oeh mooie look, erg gewaagd ook
Ik ben 13 dus ik zal het niet zo snel dragen…. Maar kijken kan altijd toch??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:20:

Natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 7 september 2014 08:19

Weer een hele leuke video! Ik moet wel even wennen aan de kleur! Maar het staat je heel mooi, en je kan het hebben! (A)

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 7 september 2014 08:25

Gewaagd, ik zou het zelf niet zo snel dragen.. maar wel erg tof!

[Beantwoorden]


Door dafne op 7 september 2014 08:32

Ik vind je echt veel te bleek voor deze look. Dat maakt het gothic achtig…. niet mooi

[Beantwoorden]

Jose antwoordt op 7 september 2014 om 15:01:

Mee eens! Ik vind je erg bleek er door worden, waardoor je ‘ongezond’ oogt. Sorry! De ooglook vind ik overigens wél mooi

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 7 september 2014 om 16:16:

Ik vind het juist heel mooi. Ik ben zelf ook bleek en heb precies dezelfde lippenstift. Ik draag ‘m met liefde. :-)

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 7 september 2014 om 23:01:

Ik vind het juist leuk staan! Persoonlijk zou ik er een ander shirt bij dragen om het niet te duister te maken maar snap dat dat een beetje het effect is. Dare You van Mac zou je ook mooi staan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:21:

Het is denk ik een bepaald soort stijl die je mooi vindt of niet. Het bleke vind ik er juist mooi bij, net als het jurkje dat nu een beetje goth oogt (Lisa: inderdaad, dat effect bedoelde ik) om de look ermee af te maken. Maar je moet hem natuurlijk dragen zoals jij het mooi vindt!

[Beantwoorden]


Door Lara op 7 september 2014 08:39

Ik zelf ben nog een beetje te jong voor donkere lipsticks, maar bij jou vind ik het super mooi staan! Leuk filmpje ^^)

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 7 september 2014 08:40

Wat is die kleur van Mac toch waanzinnig mooi! Echt gaaf dat zoveel kleuren lipsticks je zo goed staan, een donkere lipstick heb ik wel geprobeerd maar lichte staat beter bij mij. Echt een leuke video!

[Beantwoorden]


Door Martina op 7 september 2014 08:41

Wat superleuk, deze lipstick heb ik gisteren gekocht en ik vind hem geweldig!!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 september 2014 08:41

Je hebt weer goed je best gedaan. Ik vind alleen dat je heel bleek word van deze kleur.
En meis: laat die haters op YouTube in de ****** zakken, je doet je best, je werkt hard en zij zijn gewoon jaloers. Houd je eigen waardigheid!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 7 september 2014 08:46

Gemotiveerd door je artikel van Diva, kocht ik in de week Media! Ook prachtig :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:21:

Leuk!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 7 september 2014 08:56

Mooie look heb je gemaakt, staat jou super! Ik vind de kleur echt zo gaaf, ook al is het een kleur die ik zelf nooit zal dragen omdat ik het niet vind staan bij mij. Laat mij te oud en hard lijken.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 7 september 2014 08:59

Wat staat de lipstick jou toch ontzettend goed! Gave look heb je gemaakt Vera!

[Beantwoorden]


Door Malou op 7 september 2014 08:59

Wauw, de blonde Lorde! Super mooi Vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:21:

Dankjewel Malou!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 7 september 2014 09:06

I like it!
Juist doordat je bleek bent knalt deze look lekker, wauw!
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Melissa op 7 september 2014 09:13

Ik zal zelf geen donkere kleuren dragen. Vind het bij mij snel hard en streng staan.

[Beantwoorden]


Door Emmy op 7 september 2014 09:17

Gewaagde look hoor! Voor mij te heftig voor overdag. Wanneer ik voor een donkere lipstick ga houd ik de rest eigenlijk zo natuurlijk mogelijk, des te groter de impact van de lipstick

[Beantwoorden]


Door Esra op 7 september 2014 09:20

Ik zag net je tweet op twitter. Laat al die haters, ze boeien geen reet. Je bent perfect zoals je bent!!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 september 2014 09:20

Ik vind het er erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 september 2014 09:22

Leuke look. Dit wordt mijn inspiratie voor vandaag, ik vind die donkere lipsticks zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 september 2014 09:29

Heel mooi!! En de ooglook is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door sara op 7 september 2014 09:34

Ik denk dat deze kleur je mooi kan staan maar vind de look niet zo geslaagd. Ik mis blush want nu is het contrast tussen je huidskleur en de lipstick en jje kan denke huidskleur te groot. Je kon ook beter geen zwart dragen, want met je witte huidskleur oog het in totaal best gothic. Sorry is puur feedback. Je ogen vind ik prachtig gedaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:22:

Hee Sara, je ziet nog steeds het rood van mijn wangen wel een beetje, maar ik ben inderdaad wel bleek en het kant van mijn jurkje maakt het nog extra goth, maar dat is omdat ik het gaaf vond die stijl bij de lipstick toe te passen. Je hoeft het natuurlijk niet zo te dragen!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 7 september 2014 09:42

Prachtig! Zoooo vavavoem! Wel ook enorm heftig natuurlijk. En ondanks dat ik het werkelijk fantastisch vind, zou ik het alleen dragen naar gelegenheden waarvan ik weet dat andere het ook doen of mensen er minder van op kijken. Menig publiek zit al naar mij te staren als ik een fel roze fuchsia kleurtje op heb, haha!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 september 2014 09:53

Goth? Welnee, die maken niet zo’n prachtige nette ooglook. Ik vind m heel classy!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 7 september 2014 09:54

Wat een prachtige kleur, staat je zo mooi!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 7 september 2014 10:00

Ik vind je look echt prachtig, en wat hou ik toch van de kleur Diva <3

[Beantwoorden]


Door Lys op 7 september 2014 10:09

Diva staat je echt mooi! Vind de lipstick zelf ook geweldig, wel moet ik altijd goed m’n lippen scrubben en/of hydrateren voor ik ‘m opbreng, anders trekt hij wel in lijntjes of droge plekjes

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 7 september 2014 10:12

Leuk filmpje! Mooie look! Die donkere kleur staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 september 2014 10:12

ik vind de laatste tojd je filmpjes en revieuw bull shitt allemaal dure of donkere dingen

[Beantwoorden]

Ana antwoordt op 7 september 2014 om 11:45:

Meestal is het juist heel budget ipv duur en zo donker is het de laatste tijd toch ook weer niet? Deze look is miss wel donker maar voor de rest zie ik niet veel donkere make-uplooks. Dus jouw reactie slaat nergens op ;-)

[Beantwoorden]


Door Minke op 7 september 2014 10:14

Mooie look!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 7 september 2014 10:27

Mooie lipstick, Vera. Ik draag deze lipstick ook regelmatig. Alleen bij mijn donkere huidskleur is dit een hele neutrale kleur. Dus dan kan ik de rest van mijn make up look zo uitbundig of subtiel maken als ik wil.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 7 september 2014 10:32

Alle kleuren lipstick staan mooi bij jou! Gaaf!

[Beantwoorden]


Door wendy op 7 september 2014 10:44

heerlijk wakker worden met een filmpje van veraaa!!

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 7 september 2014 10:57

Wat een gave kleur! Het staat je erg mooi, maar mezelf zie ik er nog niet echt mee rondlopen… Liefs’ Iris

[Beantwoorden]


Door Melanie op 7 september 2014 11:07

Door Kirsten op 7 september 2014 11:15

Prachtige look Vera! Een filmpje waar je echt trots op mag zijn en laat je dag alsjeblieft niet verpesten door die meiden.
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:23:

Dankjewel Kirsten (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 september 2014 11:25

Vaak kijk ik geen filmpjes, maar deze wel. Vind het een super leuk filmpje, goed uitgelegd en het staat je ook nog prachtig!

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 september 2014 11:28

Wat een prachtige look! Het staat je écht heel goed :)

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 7 september 2014 11:31

Super look, Vera, heel najaars en iets wat ik zelf ook zou dragen! Ik ben helemaal fan van de donkere lippen :)

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 7 september 2014 11:31

Wauw staat je heel mooi! Als ik Diva draag houd ik m’n ooglook altijd wat meer naturel en draag ik bijvoorbeeld een simpel gestreept shirt. Ik vind dit ook tof staan maar vind de ooglook en het jurkje het een beetje ‘gothic’ maken.

[Beantwoorden]


Door bianca op 7 september 2014 11:35

Mascha heeft gisteren ook een filmpje gemaakt met een make-up look voor donkere lipstick!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:24:

Klopt! We hebben elkaar goed aangevoeld dit weekend.

[Beantwoorden]

bianca antwoordt op 8 september 2014 om 17:46:

Haha ja. Wel bijzonder ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 september 2014 11:37

Hele mooie look Vera. De lipstick staat je fantastisch. Zelf hou ik ook wel van een donkere lipstick, deze van MAC moet ik ook maar eens gaan bekijken.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 september 2014 11:40

Sorry, maar Mascha had deze ook gemaakt, maar waarschijnlijk had je hem al klaar staan om online te zetten.

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:24:

Ja, het kwam wat ongelukkig uit helaas. Kan gebeuren.

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 september 2014 11:51

super pretty! ♡

[Beantwoorden]


Door Fenna op 7 september 2014 12:00

Wow ! Staat je mooi!
Is er een goedkopere donkere lipstick die ook erg mooi is ?
Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:24:

Ben ik nog niet tegen gekomen helaas :-(

[Beantwoorden]

Angela antwoordt op 8 september 2014 om 19:34:

Zou de wild berry (donker paars) van MUA niet een mooie donkere kleur zijn?? Die zijn opzich nog best budget alleen iets lastiger te krijgen. En anders zou je kunnen proberen de zwarte lipstick van Miss sporty op je hand te mengen met een rode? Weet niet precies hoe dat zou uitpakken, maar het is het proberen waard.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 7 september 2014 12:07

Ik ben helemaal van de opvallende kleuren, dus ook in de herfst en winter inderdaad de donkere lipsticks. Zelf heb ik Diva van MAC ook, moet nog een review van komen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 7 september 2014 12:19

Ik vind de look heel vampier-achtig, maar dit bedoel ik op een erg positieve manier!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 7 september 2014 12:48

Ik ben niet zo’n fan van zulke donkere lipsticks. Vind het er nogal gothic achtig uitzien, zeker bij een bleke huid.
Vind het wel mooi dat je het durft te dragen!!

[Beantwoorden]


Door Noa op 7 september 2014 12:51

Wel erg toevallig dat beautygloss dit gisteren ook online heeft gezet…

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 7 september 2014 om 15:37:

Zou kunnen dat het echt toevallig is hoor. De posts van vandaag kunnen al enige tijd opgenomen zijn en waarschijnlijk ook al eerder gepland om vandaag online te komen.

Zelfs al zou dit niet toevallig zijn vind ik dit zelfs leuk! Mascha en Vera zijn 2 verschillende personen. Vera is licht van haar en heeft een hele lichte huid. Mascha heeft veel donkerder haar en een ander type huid. Looks kunnen dus erg fel verschillen of anders ogen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:25:

Ik heb deze video al 1,5 week geleden opgenomen. Ik maak nooit een video in zo’n korte tijd om hem gelijk online te zetten. Tenzij het een vlog is, plan ik altijd vooruit.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 7 september 2014 12:53

Goed en mooi gedaan meissie. Is een keer iets anders.

[Beantwoorden]


Door Teske op 7 september 2014 12:54

Heey vera leuke leuke lipenstift

[Beantwoorden]


Door Teske op 7 september 2014 12:55

Vera heb je morgen tijd op te gaan shoppen :hey:

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 september 2014 13:01

Wááát, supermooi man! Ik hou heel erg van zulke donkere lipsticks, en ik vind juist dat het heel tof staat bij bleke huidjes. Je top staat er ook prachtig bij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:25:

Dankjewel Lot!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 7 september 2014 13:21

Wauw! Dit soort looks met donkere lippen zie je tegenwoordig veel meer en ik begin eraan te wennen. Het staat je fantastisch en doordat je huidskleur lichter is komen de lippen nòg beter uit! Het staat echt classy, goed gedaan! :)

[Beantwoorden]


Door Mila op 7 september 2014 13:48

Hey Vera,

Wil even, na aanleiding van Youtube, zeggen dat je de haters lekker moet laten haten. Je bent geen Vampier, geen naaper en ook niet dik. Je hebt lef en bent stoer met zo’n knallende look!

Ga zo door, je tutorials zijn top!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:25:

Dankjewel Mila <3

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 7 september 2014 14:08

Hele gave look! Ik vind je met die lipstick en dat shirtje een beetje op Lorde lijken! De kleur lipstick staat je prachtig!
Ik weet niet of ik de lipstick zelf zal dragen, daar ben ik misschien nog wat te jong voor. Maar de ooglook vind ik ook prachtig en goed draagbaar!
Hele fijne tutorial!

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 september 2014 14:29

Heeee lieve Vera,

Luister eens (of ja, lees eens) even. Ik, en heel veel andere meiden weten heel goed dat jij het idee voor deze video NIET heb afgepakt van Mascha. Ten 1e is het bijna onmogelijk als je kijkt naar de tijdstippen dat beide video’s zijn geplaatst (dan moet jij wel heeeel lastminute iets hebben gefilmd, ge-edit en ingepland hebben). Ten 2e is het TOTAAL NIET VERA.
Als er een blog hier op het internet origineel is, dan is het wel Vera Camilla! Jouw schrijfstijl, jouw foto’s, jouw eerlijkheid. De meiden die het ‘na apen’ noemen volgen je dus duidelijk niet of lokken expres reacties en discussies uit, gewoon omdat ze niks beters te doen hebben.

Buiten dat zijn er ook nog de respectloze reacties als ‘je ziet er uit als een vampier’. Oke, als er meiden zijn die deze look niet mooi vinden, dat kan. Maar hoe het geuit wordt.. Ik kan het niet begrijpen. Zij zien jou geloof ik niet eens als een mens, maar als een virtueel ding. Dat jij ook gevoelens hebt vergeten ze gewoon. Maar ik niet!! Daarom type ik deze veel te lange reactie. Want je bent #leukgenoeg. Ik kijk tegen je op en ik ben zeker niet de enige. Jouw site bezoeken is echt een happy momentje van de dag (geniet van de kleine dingen zeggen ze wel eens). En dat zeg ik niet om te slijmen maar omdat het echt zo is.

Dat gezegd te hebben… I love this look! Ik denk dat mijn 1e Mac lipstick ‘Diva’ wordt :D HEEL VEEL LIEFS EN PEACE EN POSITIVITEIT xxx

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 7 september 2014 om 15:40:

haha whoeps! Ik heb een soort verkorte versie van jou mening hierboven gezet! Had jouwe niet gelezen voor ik dat zei! Ik geloof dus ook niet in het na-apen en vind veracamilla ook echt suuuuuuperleuk om te volgen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:25:

Dankjewel lieve Roos (love)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 7 september 2014 15:10

Toffe look! Zelf doe ik bij een opvallende lipstick geen ooglook omdat het dan wat too much wordt, maar bij jou is dat totaal niet zo. Meestal hou ik het dan bij eyeliner en mascara. Ik aas al een tijdje op Diva, vind hem zo gaaf! Ben helemaal into de donkere lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 september 2014 15:47

Wauw, hij staat je echt prachtig :)
Ik heb zelf ook een donkere lippenstift, maar vind het altijd moeilijk om die aan te brengen! Als er ook maar een millimetertje verkeerd zit, dan zie je dat meteen :P

Liefs

[Beantwoorden]


Door lot op 7 september 2014 16:10

Vera ik heb even een vraag. Ik heb eindelijk!! na jou review van de maybelline 14h lipstick, stay with me coral gekocht. Maaar de kleur is bij mij echt veel roder. Terwijl die bij jou echt meer koraal is. Weet jij of de kleuren zijn veranderd ondertussen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:26:

Dat zou niet zo moeten zijn. Heb je donkere lippen?

[Beantwoorden]


Door Natalia op 7 september 2014 16:33

Die lipstick staat je echt prachtig! Ik twijfel ook al lang of ik hem zou kopen, bij deze ben ik overtuigd!

NATALIA // my-name-is-natalia.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Isabella op 7 september 2014 17:09

Zo’n donkerrode kleur als deze vind ik prachtig, ik denk alleen niet dat ik het naar school zou durven dragen. En ik heb geen idee of het mij zou staan.. Jou staat het in elk geval super, Vera!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 september 2014 18:01

Jij staat echt zo fantastisch mooi met donkere lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 september 2014 18:15

Neee je bent zo mooi meisje en dan deze lipstick.. Maakt je echt nog bleker dan je bent en oogt alsof je ziek bent!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 7 september 2014 18:22

Prachtige look!! :-) de lipstick ga ik ook proberen!
ik vind het alleen jammer dat de intro weg is bij je videos .

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:27:

Ben een oplossing aan het verzinnen voor de intro :ja:

[Beantwoorden]


Door Iris op 7 september 2014 18:32

Ik vind de donkere lipsticktrend zo leuk! Ik heb er zelf nog geen in mijn bezit maar daar wil ik op korte termijn verandering in brengen

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 7 september 2014 18:56

Mooi! Ik hou echt van die donkere lipkleuren voor in de herfst!

[Beantwoorden]


Door Tess op 7 september 2014 19:04

Je hebt net zo als ik hele lange wimpers, bij mezelf vind ik het mooier om dan de mascara daar weg te laten, misschien bij jou ook wel? Mooie look voor derest alleen vind ik iets lichtere lipkleuren toch beter bij jou staan

[Beantwoorden]

Tess antwoordt op 7 september 2014 om 19:04:

*onderwimpers

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:27:

Ik probeer zo weinig mogelijk aan te brengen, maar het blijft tricky.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 september 2014 19:19

Mooie look! Alhoewel ik zelf eigenlijk nooit donkere lipkleuren draag, vind ik het heel chique. Vind het alleen niets voor mijzelf. Trouwens, de Chocolate Bar van Too Faced blijf ik ook zooo mooi vinden!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 september 2014 19:58

Deze donkere lippenstift staat je heel erg goed!! (love)

[Beantwoorden]


Door Laurie op 7 september 2014 20:14

Lieve Vera! Prachtige look, heel classy en het staat je heel goed! Ik ga niet eens woorden vuil maken aan het hele gedoe rondom de kritiek wat ik niet eens kritiek kan noemen, maar gewoon iemand afzeiken vind. Dat is ten eerste alleen maar aandacht die weg gehaald wordt bij jouw prachtige look en harde werk en ten tweede gewoon verspilde energie die we met z’n allen beter in positieve dingen kunnen steken! Hou je taai en geniet van alle positieve reacties die je krijgt! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 10:27:

Dankjewel Laurie!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 7 september 2014 20:38

Ik vind donkere lipsticks wel heel erg leuk, mits het mooi gecombineerd is met een goede ooglook!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 september 2014 21:06

Prachtige look! Ik snap totaal niet dat er negatief op gereageerd wordt door een aantal mensen, aangezien ik je look superclassy en mooi vind! Ik vind Diva echt heel mooi staan bij een wat blekere huid (ik denk trouwens zelfs dat hij bij de meeste huidskleuren heel mooi zal staan!), het straalt naar mijn idee echt een klassieke glamour uit en heeft ook wel echt een diva effect! Ik wil nu als bleekscheetje Diva ook zeker aan gaan schaffen!

[Beantwoorden]


Door Laura - Sunlight Dream op 7 september 2014 21:28

Het is echt prachtig! Ik ben ook echt gek op donkere lippenstift (love)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 september 2014 21:30

Grappig dat Mascha ook zo’n video heeft geupload gisteren.

xx

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 8 september 2014 10:36

Ik vind het zo mooi staan met je lichte huid, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Julia op 8 september 2014 10:42

Hele gave look! Ik heb wel een vraag, hoe heet de eyeliner die je op hebt en hoe duur is ie? Nogmaals leuke video xx

[Beantwoorden]


Door Mandy op 8 september 2014 13:59

Super mooie look. Nu heb ik ook zin in donkere lipstick.

[Beantwoorden]


Door Mirne op 8 september 2014 17:07

Look die ook meteen Vera uitstraalt. Leuk!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 september 2014 18:14

Ik vind het cool Vera. Staat je beter dan al die nude kleuren is mijn mening. Ik ga ze nu ook maar even stiften ;)

[Beantwoorden]


Door esther op 8 september 2014 18:31

Ik vind donkere lipstick echt heel mooi, maar ik weet niet of ze bij mij staan. Over een paar maanden ga ik mijn haar doneren, miss durf ik het dan wel ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 september 2014 20:56

Ik vind de look erg geslaagd, ook fijn gefilmd. Ik ben dol op donkere lipkleuren bij anderen , al draag ik het zelf eigenlijk nooit.

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 september 2014 21:06

Wat is dat nummer op de achtergrond?

[Beantwoorden]


Door best makeup for sensitive skin op 10 oktober 2014 02:30

Gewaagd, ik zou het zelf niet zo snel dragen.. maar wel erg tof!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 oktober 2014 20:24

Wauw , gedurft , maar toch o zo mooi :D
Ik ben zelf nog maar 11 jaar , maar dit zal zeker voorbijkomen in de toekomst haha ;)

[Beantwoorden]


Door melissa op 29 oktober 2014 22:32

Leuk, welke kleur (cijfer) is deze lipstick en waar kan je hem halen ! :love:

[Beantwoorden]