Too Faced Eye Shadow Insurance Policy

Eye Shadow Insurance Policy is een leuke set van Too Faced met daarin een palette gevuld met 6 best selling oogschaduws en een full-size tube Shadow Insurance (oogschaduwbasis). Ik kocht de set afgelopen week bij Sephora, en omdat ik er online zo weinig informatie over kon vinden, review ik deze beauty vandaag voor jullie.

Photobucket

Photobucket
Met een stevig elastiek is de Shadow Insurance verbonden aan het palette. De tube is gimmend blauw, het palette gemaakt van karton. De Shadow Insurance heeft 11g inhoud, in het palette zitten 6 oogschaduws van 1.8g per stuk, in totaal is dat 10.8g inhoud voor het palette.

Too Faced Eye Shadow Insurance Policy heeft een vraagprijs van €40,60.

Photobucket

Photobucket
De Too Faced Shadow Insurance is een erg populaire oogschaduwbasis. Samen met de Primer Potion van Urban Decay is het de grote favoriet. Ik wilde de Shadow Insurance al een tijdje testen en verpakt met dit palette zag ik mijn kans schoon mijn voornemen waar te maken.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Uit de mooie, glimmende blauw tube komt een glimmend huidkleurig goedje. De oogschaduwbasis is kleurloos en de glim is geen glitter: het is een gezonde glans omdat de basis zo zacht is. Je hebt maar een heel klein beetje Shadow Insurance nodig om allebei je oogleden te bedekken voordat er oogschaduw op gaat.

Ik vind de oogschaduwbasis erg fijn. Hij is zacht, waardoor je hem makkelijk over je oogleden verdeelt en zorgt dat oogschaduws van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat mooi op je kijkers blijven zitten. Ook denk ik dat ik met deze tube een eeuwigheid vooruit kan!

Too Faced Shadow Insurance kost los €16,50

Photobucket

Photobucket
In het Eye Shadow Insurance Policy palette zitten 6 oogschaduws, de meest verkochte kleuren van Too Faced. Het is een mooi mix aan neutrale tinten en iets meer kleur. Toen ik de oogschaduws in de winkel swatchte werd ik gelijk verliefd op het palette, ookal vind ik hem er aan buitenkant niet echt heel mooi uitzien. Het is een beetje goedkoop en simpel, niet wat ik van Too Faced gewend ben.

Aan de andere kant is het palette wel vrij dun, compact en handzaam. Makkelijk voor onderweg, maar hij neemt ook niet zoveel ruimte in beslag om op te bergen (het is duidelijk geen Urban Decay Book Of Shadows, die je in mijn video van gisteren zag)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De eerste drie oogschaduws in het palette zijn vrij neutraal, het zijn warme, bruine en koperkleurige tinten. Alle oogschaduws in het palette hebben een mooie shimmer.

– Full Frontal is een warme chocoladebruin. Hij doet me aan Twinks van MAC denken, alleen heeft de oogschaduw van Too Faced een zachtere textuur. Dat brengt makkelijk aan en blendt lekker, maar zorgt er ook voor dat je iets sneller last hebt van fall-out

– Glamazon is een koelere champagnekleur. Hij is mooi als basis over het bewegend ooglid, maar misschien ook wel geschikt als highlighter wanneer je een iets donkerdere huidskleur hebt.

– Socialite is een prachtige koperkleur. Combineer hem met Full Frontal en Socialite voor een mooie, warme en vrij neutrale ooglook.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De laatste drie oogschaduws zijn weer heel anders. Geen neutrale tinten, maar een roze, blauwe en groene oogschaduw. Grappig om te zien dat de best selling kleuren zo verschillend zijn.

– Boy Toy is een zachtroze oogschaduw, heel lieflijk en babydoll-achtig. Zou subtiel aangebracht ook als blush gebruikt kunnen worden.

– Skinny Dip is een metallic blauwe kleur. Ik vind hem een beetje kil, maar aangebracht in de arcadeboog kan hij wel heel mooi smokey zijn.

– Lucky Charms is een herfstige groene oogschaduw. Mooi, ik zou deze wel eens met Boy Toy en Skinny Dip willen combineren zoals de ogen op de voorkant van het palette ook opgemaakt zijn.

Photobucket
Alle oogschaduws hebben geweldige pigmentatie en een prettige, zachte textuur. Je kan wel wat last krijgen van fall-out, dus tik je kwast goed af na hem in de oogschaduw gedipt te hebben. De diversiteit in het palette vind ik erg mooi, hoewel ik de laatste kleuren misschien wel iets knallender had willen zien. Maar dat is ook een kwestie van smaak natuurlijk.

Ik ben erg blij met het Too Faced Shadow Insurance Policy set. Wanneer je van plan bent de Shadow Insurance te kopen, raad ik je aan toch even naar deze combinatie te kijken. Het palette is namelijk ook echt prachtig.

Too Faced Eye Shadow Insurance Policy (set met Eyeshadow Insurance) heeft een adviesprijs van €40,60 en is te koop bij Sephora. Bij Sephora krijg je standaard 15% korting op make-up en ben je dus uiteindelijk €34,51 kwijt aan het palette + oogschaduwbasis van Too Faced.


Reacties

Door Sanne op 9 januari 2012 10:02

Wooww :hearts:
wat een prachtig product!
ben echt jaloers :$

[Beantwoorden]

Bellachique antwoordt op 9 januari 2012 om 14:32:

Ik ook jaloers! Niet te vind hier in Belgie :(. Het ziet er echt zoo goed uit hé.

[Beantwoorden]


Door Amber op 9 januari 2012 10:08

TFSI is echt mijn heilige graal, wat een fijn product! Het palette laat ik aan me voorbij gaan; ik heb bijna alle kleuren al in andere TF paletten zitten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 10:57:

Heilige graal ^^)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 januari 2012 10:19

The Shadow Insurance gebruik ik zelf ook al een hele tijd, die is echt super! Ik ben erg benieuwd naar dit palette geworden!

[Beantwoorden]


Door beautygirlie op 9 januari 2012 10:21

wauw wauw wauw, deze wil ik ook (love)

[Beantwoorden]


Door kimberly op 9 januari 2012 10:22

Wat een geweldige set!!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 januari 2012 10:22

Wauw, die’s mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 9 januari 2012 10:24

Wauw, de oogschaduws zijn echt prachtig en wat fijn dat er gelijk een basis bij zit! Ik vind 40 euro alleen toch iets te veel geld. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 10:58:

Dat is de adviesprijs, uiteindelijk kost het nog geen €35 :)

[Beantwoorden]


Door Annelien op 9 januari 2012 10:29

Over dit palette heb ik ook staan twijfelen! Alleen toen was ie in de sale voor 22 euro … de Shadow Insurance oogschaduw basis heb ik 2 jaar geleden in Rome gekocht en hij werkt nog steeds & is nog niet op! Echt een favoriet dus :)

[Beantwoorden]


Door Yara op 9 januari 2012 10:34

Wauuuw, supermooi palette! Ik vind inderdaad de prijs ook jammer :( Ik wil de shadow insurance nog steeds kopen, maar ik denk dat ik binnenkort het naked palette ga halen en daar zit ‘ie ook bij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 11:31:

Het Naked palette is van Urban Decay, maar daar zit wel een kleine Primer Potion bij :ja:

[Beantwoorden]


Door Lyanne op 9 januari 2012 10:34

Mooi product!

[Beantwoorden]


Door Paola op 9 januari 2012 10:37

Echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Anne-Floortjee op 9 januari 2012 10:39

Ik ben heel erg benieuwd naar the TFSI ;-)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 januari 2012 10:42

Ik heb dit palette anderhalf jaar geleden in Parijs gekocht. Het is nog steeds een van mijn lievelingetjes, haha. Glamazon is nu pure panporn. En de Shadow Insurance was na anderhalf jaar pas leeg, heb via ebay laatst maar een nieuwe besteld!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 11:32:

Leuk om te horen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daan op 9 januari 2012 10:42

Ziet er mooi uit, snap alleen de rekensom niet helemaal, 6*1,8=6?

[Beantwoorden]

anouk antwoordt op 9 januari 2012 om 14:10:

Ja die snapte ik dus ook niet helemaal.. ?
Mooie bruintinten vooral!

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 januari 2012 10:44

Jammer dat ik pas een nieuwe TFSI heb gekocht. Ik was niet zeker of dit palette wel de moeite waard was dus heb ik de TFSI maar zonder palette gekocht. Ach, de volgende keer dat hij op is neem ik deze 2 mee! (love)

[Beantwoorden]


Door Jill op 9 januari 2012 10:47

Wooww ik vind dit echt een mooi palette
Met super mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 9 januari 2012 10:53

Wat een leuk product! Mooie kleuren ook! x

[Beantwoorden]


Door Ilja op 9 januari 2012 10:53

Ziet er heel mooi uit! Ik heb TFSI nog niet eerder geprobeerd, ben erg benieuwd naar het goedje! De kleurtjes zien er ook goed uit, zowel naturel als bright color (love)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 9 januari 2012 10:57

Wauw die eerste 3 tinten, echt hele mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Noraly op 9 januari 2012 11:06

Ziet er mooi uit!
Zou bijna een shoptrip plannen naar ergens waar een Sephora zit.. ben er nog nooit geweest en er is zoooooveel moois wat ik wil :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 11:33:

Haha, begrijpelijk! Utrecht is ook wel heel leuk shoppen hoor, vind ik :) Weet niet of het een beetje bij je in de buurt is…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 januari 2012 11:08

Wauw! De pigmentatie is echt super! En de verpakkingen zijn altijd zo leuk:D

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 9 januari 2012 11:10

Jij hebt zóóveel over voor je site, ik bedoel zoveel geld!

Werk je? Of betaald je moeder al het makeup voor je?

xx.! Loveyoursite VERACAMILLA4LIFE(L)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 11:34:

Haha, nee mijn moeder betaalt de make-up niet voor me ^^). Ik verdien geld met de site door advertenties!

[Beantwoorden]


Door Aniek op 9 januari 2012 11:16

Hee!
Mooi palette!!
Ik had nog een vraagje:
Wil je misschien een keer een artikel of zo maken met producten waar je al pans in hebt geraakt? Zo kun je zien welke producten je heel fijn vind enzo:)

Dikke kus.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 11:34:

Ik ga erover nadenken!

[Beantwoorden]


Door Milou op 9 januari 2012 11:29

Wat een prachtige oogschaduws! Echt een mooi palette :-)

[Beantwoorden]


Door Helen op 9 januari 2012 11:30

Oh wauw dat palette is echt prachtig :D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 januari 2012 11:45

Ik ben gek op de structuur/pigmenatie van de oogschaduws van Too Faced, ik ben dan ook erg blij met mijn Naturel-en Romantic Eye. Het kost natuurlijk wel wat, maar daar heb je dan ook zeker wel wat voor. De eerste drie kleuren uit dit palette vind ik echt prachtig! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 12:31:

Too Faced Romantic Eye is ook erg mooi! :ja:

[Beantwoorden]


Door Cherel op 9 januari 2012 11:47

Wauw, prachtig gewoon!

[Beantwoorden]


Door Germa op 9 januari 2012 11:53

Wat een prachtige oogschaduws! Vooral de groene en de blauwe oogschaduws vind ik prachtig.

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 9 januari 2012 12:07

Prachtig palet, vooral de bruin/bronzige kleuren.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 9 januari 2012 12:08

Die eerste reeks enkele kleuren is mooi warm zeg! Dat is wel een schaduw die ik zou kunnen dragen :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Ellen op 9 januari 2012 12:13

Oooh, prachtig, prachtig, prachtig! Thanks voor de review!

[Beantwoorden]


Door theartismakeup op 9 januari 2012 12:25

wat een prachtige foto’s ! en natuurlijk prachtige kleurtjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 12:32:

Thanks Marjolein!!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 9 januari 2012 12:45

Ik heb het palette ook en vindt het super! Gebruik echt heel vaak! Je gaat er geen spijt van krijgen!

P.S.: Je video’s zijn echt leuk om te kijken. Je bent echt een supertoffe meid. Hoop je terug te zien op het Beautylab event van dit jaar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:19:

Thanks Valerie! Las net het BL verslagje op je site, erg leuk :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 9 januari 2012 12:46

Super mooie set hele mooie kleuren. Ben ook benieuwd naar het book of shadows. Zou je daar ook misschien een look mee kunnen maken?
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:21:

Ik ga even kijken of dat lukt!

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 januari 2012 12:52

Supermooi!!!! :love: :love: :love:
Maar waarom zo duur?? *snikt hard!* :-( :-( :-(
Jij zegt dat de laatste kleuren wat meer zouden mogen knallen, maar dat doen ze toch al? Juist super gepigmenteerd! Behalve de roze, maar dat is ook de bedoeling, een lief zachtroze kleurtje. (love)

Trouwens, in het stukje boven de prijs van de Shaduw Insurance staat ogschaduw ipv oogschaduw ;)

XXx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:22:

Ze zijn ook gepigmenteerd, maar ik bedoel meer dat ik fellere kleurtjes, fluorachtige tinten mooier had gevonden (A) Maar dat is smaak!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 9 januari 2012 12:53

I love Too Faced. Heb zelf Boy Toy los (duo, dus dat roze kleurtje en een witte, bleekroze kleur)! Shadow Insurance is ook heel fijn. Nothing beats it (tot nu toe dan!)! Wil dit setje ook wel hebben eigenlijk! Maar ga binnenkort niet naar een stad met Sephora (Sephora, give Amsterdam one please!).

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 januari 2012 13:00

Dit is meer uit nieuwsgierigheid hoor, je moet het niet negatief opvatten, maar als jij kan aantonen dat je deze producten uitprobeert voor je site, kan jij het dan niet (deels) terugvragen bij de belasting? :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:23:

Dat heb ik allemaal wel goed geregeld hoor! :ja:

[Beantwoorden]


Door Floor op 9 januari 2012 13:21

Ik heb die oogschaduw basis ook (ook een tijd geleden bij sephora gekocht!) en hij werkt bij mij echt heel goed, ik ben tijdens de kerstvakantie weg geweest met het vliegtuig, en heb helaas deze tube ook meegenomen want tijdens de vlucht is de verpakking door de luchtdruk open gesprongen en zat de oogschaduw basis overal in mijn make-up tasje (ook in dure mac kwasten, en tussen de randen van palletes) dus een tip; neem hem niet mee {in deze verpakking} als je gaat vliegen!

[Beantwoorden]


Door Julia op 9 januari 2012 13:43

Jaa ik heb de too faced shadow insurance ook en ik gebruik hem elke dag maar hij is nog geeneens op de helft! Ik heb idd aan een mini erwt al genoeg voor beide oogleden haha zo fijn spul is het! Toen ik het kocht dacht ik ohh duur.. Maar inmiddels heb ik er zo lang en veel plezier van dat ik het helemaal niet meer duur vind! :ja:

[Beantwoorden]


Door ... op 9 januari 2012 14:08

Als ik dat “drolletje” tfsi zie dan doet het bijna pijn in mijn hart want daar kan je echt 10+ keer mee doen :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:20:

Het is een heeeeeel klein drolletje hoor! Hij lijkt door de foto misschien groot.

[Beantwoorden]


Door Ariane op 9 januari 2012 14:21

Boy Toy, Skinny Dip, hahah geweldig.

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 9 januari 2012 14:31

waauuuuw dat ziet er echt supermooi uit!!!

[Beantwoorden]


Door xxxisaaaa op 9 januari 2012 14:32

Wauw ziet er goed uit! De pigmentatie is ook mooi <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 januari 2012 14:33

ziet er erg goed uit, mooie kleuren en pigmenatie. De oogschaduwbasis vind ik ook erg fijn;D

[Beantwoorden]


Door famke op 9 januari 2012 14:35

Hele mooie kleuren !

Misschien ligt het aan mij, maar ik vind Skinny Dip en Lucky Charms erg op 2 kleuren uit palletjes van catrice van the big city life LE lijken…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:24:

Ik heb de paletjes van Catrice niet, dus ik kan niet zeggen of ik dat ook vind!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 januari 2012 14:36

de shadow insurance wil ik echt heel graag hebben! het palette is iets minder mijn smaak. toch niet helemaal mijn kleuren..

[Beantwoorden]


Door Monique op 9 januari 2012 14:36

Ik zag hem al voorbij komen in het filmpje! Super mooie kleuren! (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 9 januari 2012 14:56

Wauwie, wat een prachtig palletje! Al die kleurtjes zijn zo mooi (love) En die basis lijkt me ook fijn!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 9 januari 2012 15:20

Wauw, wat een gaaf palette zeg!!! Jaloerssssss! (love)
Geniet er maar lekker van en ben heel benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken! ik wacht lekker af. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:24:

De looks staan inmiddels online!

[Beantwoorden]


Door Diede op 9 januari 2012 15:52

Er staat een foutje in deze zin(het laatste woord)Ik vind de oogschaduwbasis erg fijn. Hij is zacht, waardoor je hem makkelijk over je ogleden
Er moet een o bij ;)
Niet erg hoor, maar ik dacht ik zeg het gewoon even. Vat dit dus niet op als kritiek

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:25:

Fijn dat je het even zegt! Heb het aangepast.

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 9 januari 2012 om 17:35:

graag gedaan ;)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 9 januari 2012 16:00

[…] Skip to content HomeOver mijOver de siteContact « Too Faced Eye Shadow Insurance Policy […]


Door Joyce op 9 januari 2012 16:10

wauw, de groene is echt mooi :) ze zijn allemaal ook los te koop?

** 1.8g per oogschaduw & 6g totaal?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 16:25:

Beetje krom inderdaad, maar dat is wat er op de achterkant van de verpakking staat. Had er verder niet bij nagedacht, zal wel even de 1.8 zes keer vermenigvuldigen voor de juiste hoeveelheid.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 9 januari 2012 16:13

wauw allemaal erg mooie kleuren , een heel mooi palette !

[Beantwoorden]


Door Viktoria's Style op 9 januari 2012 16:32

I love all the colours. I was thinking about buying it but I couldnt find a tester so I only bought the eyeshadow primer. But the colours are sooo pretty, now I want it, damn it :D

[Beantwoorden]


Door Christel op 9 januari 2012 16:32

Ziet er super uit.

[Beantwoorden]


Door charile op 9 januari 2012 16:35

Mooie kleuren! Die oogschaduwbasis lijkt me erg fijn :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 9 januari 2012 16:46

Oh wauw, wat een pigment! Supermooi zeg en nu zie ik ook je artikel met twee looks dus die ga ik snel bekijken :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 19:56:

^^)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 9 januari 2012 16:55

Dit palette is echt heel mooi! De swatches hebben me overtuigd, wat een prachtige kleuren, precies zoals we gewend zijn van Too Faced. De TFSI is ook geweldig, ik gebruik ‘m ook dagelijks.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 9 januari 2012 16:56

Wauw wat een geweldig pallette! Ik heb de oogschaduwbasis van Too Faced ook en hij gaat al langer dan een jaar mee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 19:56:

Klinkt als een goede koop! Ben heel benieuwd, maar in ieder geval met de kwaliteit al heel tevreden.

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 januari 2012 16:57

mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 januari 2012 16:58

Wat een prachtig palette! Vooral de kleur Socialite is super.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 9 januari 2012 17:19

Die oogschaduws! Echt, gewoon WAUW. Vooral de eerste 3 swatches!

[Beantwoorden]


Door Reyhan.. op 9 januari 2012 17:51

Je kunt ze toch ook gebruiken met een vochtig kwastje?Dan zijn ze vast wat intenser ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 19:56:

Dat kan, maar is niet nodig bij dit palette, de oogschaduws zijn al heel gepigmenteerd.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 9 januari 2012 18:05

De kleur Gamazon vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 januari 2012 18:22

Echt supermooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Dhini op 9 januari 2012 18:33

Prachtig..deze staat al laaaaang in my whislist (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 9 januari 2012 19:02

Wat heb je toch een prachtige foto’s gemaakt! De kleuren zijn zo intens, helder en scherp, gorgeous. :) De tinten van de oogschaduws vooral de bronstinten, vind ik incredible!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 19:57:

Dankjewel Cynthia! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 januari 2012 19:06

Mooie palette! Veel plezier ermee :)

[Beantwoorden]


Door mariethje op 9 januari 2012 19:57

ik ben zo enorm jaloers vera ! ga ik speciaal nr nederland vo de sephora in breda hebbe ze daar niks vn alles dak wou hebbe ( en da was heeeeeeeeeel veeel :D ) , ach ja , volgende keer beter he (: suuuuper mega mega mooi paletje !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2012 om 21:34:

Ahhh, dat is wel heel erg balen voor je :(

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 januari 2012 20:24

WOW! Supermooi, vooral de eerste drie kleuren uit het palette!

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 januari 2012 21:18

Wow… supermooi palette! En die pigmentatie is ook echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 9 januari 2012 21:27

Ik ben persoonlijk alleen geinteresseerd in de bruine kleuren van dit palette, dus zou hem niet kopen.. Wel fijn dat die shadow insurance erbij zit !

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 januari 2012 21:44

Ik doe meestal minimaal een half jaar met de shadow insurance!

[Beantwoorden]


Door Renske op 9 januari 2012 23:02

Wat een prachtig palette en die shadow insurance lijkt me ook erg fijn werken. Mooie looks heb je er ook mee gemaakt (in je andere artikel)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 10 januari 2012 13:35

ziet er super mooi uit hoor.. vind het alleen jammer dat het toch zo prijzig is :(

[Beantwoorden]


Door Marieke op 10 januari 2012 14:52

Wauw wat een pigment!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 10 januari 2012 21:04

Supermooi palette! ^^)

[Beantwoorden]


Door Dita op 11 januari 2012 08:42

wow, prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 11 januari 2012 18:06

OMG, I’m in love <3

[Beantwoorden]


Door june op 14 januari 2012 21:53

super gaaf♥

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 22 maart 2012 07:00

[…] Enjoy! Klik hier als je de video niet kunt zien. Gebruikt: Too Faced Shadow Insurance – review MAC Metal-X Cream Shadow Fusion Gold – review Make Up Store Microshadow Nox Sleek Eyeshadow […]


Door veracamilla.nl op 10 mei 2012 07:00

[…] Enjoy! Klik hier als je de video niet kunt zien. Too Faced Shadow Insurance – review NYX Jumbo Eye Pencil Milk Urban Decay Naked 2 – review Sleek The Original palette – […]


Door veracamilla.nl op 20 september 2012 07:00

[…] Faced Shadow Insurance – review The Body Shop 02 Eye Shimmer Coastal Scents Fall Festival Palette – review Too Faced […]


Door veracamilla.nl op 22 september 2012 16:16

[…] met: Too Faced Shadow Insurance – review Alle 4 de Miss Sporty oogschaduws Miss Sporty Cat’s Eyes Liner Rimmel Scandal Eyes Show Off […]


Door veracamilla.nl op 30 september 2012 11:06

[…] Faced Shadow Insurance – review Sleek Au Natural MAC Fluidline Blacktrack Eylure Katy Perry Lashes Cool Kitty Maybelline The […]


Door veracamilla.nl op 5 december 2012 15:00

[…] het potlood en de mini Too Faced Shadow Insurance (klik hier voor een review) zitten er ook drie kaartjes achter de spiegel in het palet verstopt. Op de kaartjes […]


Door veracamilla.nl op 6 januari 2013 11:00

[…] hier als je de video niet kunt zien. Producten gebruikt: Too Faced Shadow Insurance – review MAC Extra Dimension Eye Shadow Natural Flirt – review MAC Eye Shadow Dazzlelight – […]


Door veracamilla.nl op 19 maart 2013 07:00

[…] Insurance – review The Return Of Sexy – […]


[…] Faced Shadow Insurance – review L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black – review Helena Rubinstein Mystic Blacks […]


[…] met Too Faced Shadow Insurance – review Miss Sporty Sudio Colour Eye Shadow 401 Smoky Blue Eyes Rimmel ScandalEyes Waterproof Gel Eyeliner […]


[…] Faced Shadow Insurance – review Kat Von D Tattoo Liner – review Helena Rubinstein Mystic Blacks […]


Door veracamilla.nl | NARS Duo Eyeshadow Kuala Lumpur op 15 augustus 2014 06:01

[…] Faced Shadow Insurance – review L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black – review Helena Rubinstein Mystic Blacks […]


[…] Faced Shadow Insurance – review Make-Up Studio Cream Eyeliner Brown Helena Rubinstein Mystic Blacks […]


Door veracamilla.nl | Too Faced Chocolate Bar op 26 augustus 2014 06:00

[…] Faced Shadow Insurance – review L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black – review Helena Rubinstein Mystic Blacks […]


[…] Faced Shadow Insurance – review Zoeva Naturally Yours – review L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black – review […]


Door Eva op 28 september 2014 00:16

waar zijn de plaatjes?

[Beantwoorden]


[…] Faced Shadow Insurance – review L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black – review Essence Lash Princess Volume Mascara – […]


Door veracamilla.nl | FOTD: nieuwe bril! op 10 november 2014 06:00

[…] Faced Shadow Insurance – review Sleek I-Divine Eyeshadow Palette Storm – review L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black – […]


[…] Insurance – review The Return Of Sexy – […]