Wat moet je bij Sephora kopen nu het nog kan?

Vorige week dinsdag werd het bekend: Sephora gaat weg uit Nederland. Wat? Nee! Dat kan toch niet? Helaas is het echt zo. Ik ben nog steeds in rouw, maar ondertussen gaat de gedachte ‘is er nog iets wat ik moet kopen nu het nog kan?’ ook dagelijks door mijn hoofd. En niet alleen bij mij, want ik kreeg er veel vragen over.

De merken waarvoor je naar Sephora gaat: Sephora, Urban Decay, Too Faced en Make Up For Ever. Andere merken als Chanel, Benefit, YSL etc. worden ook bij andere parfumerieën gekocht. Toen ik donderdag bij de Sephora in Utrecht was waren vrijwel alle LE’s al uitverkocht, dus die neem ik niet mee in dit artikel (muv Sephora eigen merk).

Ben je wel benieuwd naar de collecties en Limited Edition producten, gebruik gerust het zoekvakje rechts bovenin de menubalk om reviews te vinden.

Photobucket Too Faced

Too Faced vind ik een te gek merk. Producten in een romantische stijl en van geweldige kwaliteit. Shadow Insurance is een hele fijne oogschaduwbasis (ik vind hem fijner dan Urban Decay Primer Potion), Natural Eye mijn favoriete oogschaduw palet, The Return Of Sexy ook een geweldig palet met boterzachte oogschaduws en The Bronzed And The Beautiful vind ik een geweldig handig doosje met verschillende bronzers.

Shadow Insurance – review
The Return Of Sexy – review

Urban Decay

Urban Decay heeft te gekke collecties, maar ook een aantal mooie producten in het vaste assortiment. Mocht je nog opzoek zijn naar een goed oogpotlood: Het 24/7 Glide-On Eye Pencil zal je niet teleurstellen. Ook de Naked producten van Urban Decay zijn heel populair en dat is niet voor niets.

24/7 Glide-On Eye Pencil – review
Naked 1 vs. Naked 2 – link
Naked Basics – review

Make Up For Ever

MUFE heeft ook fijne producten, maar voor mij geen favorieten. Hiervan heb ik geen aanraders. Scheelt weer geld en getwijfel!

Sephora

Het Sephora Powdery Eyeshadows And Sparkling Top Coats Palette vind ik te gek. Zo’n mooi palet! En (dit is wel heel bijzonder) Sephora verkoopt de enige nagelstickers die ik fijn vind. Gemaakt van echte nagellak en daarom ook niet echt stickers, maar wel even snel en makkelijk in gebruik, met een verbluffend resultaat. Vergeet ook de Sephora Fresh Face Luminizing Powder niet. Een verrassend mooie highlighter. Warm, goud en zomers.

Sephora Fresh Face Luminizing Powder – review
Sephora Powdery Eyeshadows And Sparkling Top Coats Palette – review
Sephora Nail Patches – review

Sephora zal op 1 juni 2013 definitief ons land verlaten. Ik heb begrepen dat er Ici Paris XL-in-shops voor in de plaats komen, maar die verkopen natuurlijk niet dezelfde merken. Wel is het zo dat L’Oréal vorig jaar Urban Decay heeft gekocht, dus wellicht gaat daar nog verandering in komen.

Gelukkig is er ook nog de Franse webshop Sephora.fr waar wij Nederlanders ook kunnen bestellen. Zelf de producten swatchen is er niet meer bij, maar mocht je iets willen kopen dan kan het gelukkig alsnog!

Is er iets wat je nog bij Sephora wilt gaan kopen
voordat de parfumerie weg is uit Nederland?

PS: Ik kreeg er al veel vragen over, maar er komt geen mega uitverkoop van de restanten. Wat er over blijft gaat naar andere filialen in het buitenland.


Reacties

Door Ashleey op 19 maart 2013 07:01

Ik wil zeker nog de Shadow Insurance want daar hoor ik zoveel goeds over!

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 19 maart 2013 07:03

Sephora lijkt me een leuke winkel. Maar die is niet in de buurt. Jammer dat hij weggaat.

[Beantwoorden]

Gabriëlle antwoordt op 19 maart 2013 om 07:17:

Wel stom dat ze geen korting geven btw.

[Beantwoorden]

Andrea antwoordt op 19 maart 2013 om 10:12:

ik heb contact gehad met sephora, ze gaan juist weg omdat ze niet genoeg verdienen, dus ze gaan niet ook nog eens korting geven :nod:

Daarom is er ook geen 3 voor 10 euro tijdens prijzencircus :shit:

[Beantwoorden]

Lidewij antwoordt op 19 maart 2013 om 11:03:

Ze doen wel mee in het Prijzencircus, maar dan is alles voor 5 euro zodat mensen sneller 1 los product zullen kopen. En ik had opgevangen van een medewerker dat er juist wel nog een uitverkoop zou komen! Lijkt me ook erg prijzig om alles over te schepen naar andere landen.

Suzanne antwoordt op 19 maart 2013 om 13:51:

Ja een medewerker heeft mij ook verteld dat er waarschijnlijk nog wel een uitverkoop gaat komen!


Door Maureen op 19 maart 2013 07:04

Ik baal echt dat sephora weg gaat, damn!
Ik ga zeker nog de sephora highlighter halen.
Ook wil ik nog wat dingetjes van Too Faced en Urban Decay, maar dat is helaas best duur.

[Beantwoorden]


Door Velaija op 19 maart 2013 07:06

Ik wil nog het Naked Basics palette en eigenlijk ook de Too Faced Sweethearts Blush, maar die zou pas eind maart hier in de winkels komen, en aangezien er niet meer wordt aangevuld ben ik een beetje bang dat ‘ie niet meer komt…

[Beantwoorden]

Lidewij antwoordt op 19 maart 2013 om 11:03:

Ahh, dat zou niet tof zijn! :(

[Beantwoorden]


Door Invitetobeauty op 19 maart 2013 07:07

Ik baal echt zoo… :-(
Het wordt nu echt de hoogste tijd dat ik het Too Faced Naturel Eye palette ga aanschaffen! Oja.. Ook nog de Too Faced Shadow Insurance.. Haha ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:14:

Doen! Natural Eye is echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Emilia op 19 maart 2013 07:07

Goede tips! Ik was de Fresh Face Luminizing Powder al bijna vergeten, maar die wil ik eigenlijk wel graag nog even halen.
Ik vind het stiekem een beetje jammer dat ze geen opheffingsuitverkoop hebben haha. Ik heb er gisteren wel twee lipsticks gekocht met 50%, maar verder was er niet zoveel afgeprijsd.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 19 maart 2013 07:09

Muh, er zit een Sephora op 5 minuten loopafstand van moi, super jammer dat ie weg gaat! Echt achter mijn wijk… :( Er zijn inderdaad nog een paar producten die hoog op mijn wanted-list staan van de Sephora. Too Faced, inderdaad! Maar ikmkan ze eventueel ook op internetkopen, don’t wordy. Ik baal alleen dat ik nu niet kan rondneuzen. :(

[Beantwoorden]


Door Chantal op 19 maart 2013 07:15

Ik heb die nagellakremover in een potje gekocht van Sephora eigen merk.. nu ook nog eens 2de halve prijs. ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 maart 2013 07:16

Leuk Artikel! Ik wil heel graag het Too Faced Natural Eye Palette!

[Beantwoorden]


Door uniquelifepassion op 19 maart 2013 07:16

Handig artikel, baal zooo dat ie weg gaat.
Goed excuus om nog even in te slaan!
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Ayla op 19 maart 2013 07:17

Waarom gaan ze eigenlijk weg???
Vind het echt jammer !z

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:14:

Mij is verteld omdat ze in de Aziatische landen meer kunnen verdienen.

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 19 maart 2013 om 15:08:

Argh, wat stom! Hoewel het wellicht ook waar is -elke keer dat ik bij Sephora kom (die hier gelukkig blijft, althans, zo schijnt) staan er prachtigchique geklede aziatische toeristen bij de kassa af te rekenen voor minstens 200 euro per keer…- vind ik het wel echt raar!?! Het is een europese keten en volgens mij ook heel erg succesvol, of was’ie dat in Nederland echt niet? Dat lijkt me zo moeilijk te geloven!

[Beantwoorden]

jose antwoordt op 19 maart 2013 om 17:31:

Persoonlijk heb ik altijd gevonden dat de gemiddelde Nederlandse vrouw niet erg veel geeft om make-up, huidverzorging en parfums… Natuurlijk heb je genoeg beautylovers op sites zoals deze ^^) maar vergeleken Azië (ik ben zelf Koreaans) zou ik me goed kunnen voorstellen dat Sephora het slecht doet bij de nuchtere Nederlandse vrouwen! Mijn nichtjes en tantes hechten in ieder geval echt suuuuper veel waarde aan huidverzorging en ook aan make-up van luxe merken..

Patriecia antwoordt op 21 maart 2013 om 09:43:

Het aparte is dat een aantal jaar geleden Sephora winkels heeft geopend in Japan. :wow: Dat is echter een grote mislukking geworden omdat in de Westerse landen parfum heel centraal staat in parfumerieën (denk maar eens aan de hoeveelheid parfum reclames die je tegenkomt). In Aziatische landen wordt huidverzorging echter het meest verkocht, waardoor de verkoopstrategieën van Sephora niet aansloegen. Ze zijn toen met de noorderzon uit Japan vertrokken en hebben daar miljoenen aan verloren! Heb ik net geleerd bij International Communication :lees:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 maart 2013 07:19

Ik ga van het weekend ook zeker even een kijkje nemen om nog wat musthaves te scoren van Sephora. Ik rouw met je mee, want ik vind het nog steeds niet leuk dat Sephora weggaat uit Nederland. Tuurlijk kan ik het via het internet bestellen, maar niets is zo leuk als lekker uren snuffelen in een winkelen en je arm vol swatchen!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 19 maart 2013 07:20

Handig artikel!! Jammer dat ze weggaan..

[Beantwoorden]


Door Dilys op 19 maart 2013 07:24

Handig artikel! Allern het is allemaal wel vrij prijzig….

[Beantwoorden]


Door irene op 19 maart 2013 07:33

Zo jammer dat er geen sale komt :-|

[Beantwoorden]


Door Jessica op 19 maart 2013 07:33

Waar verkopen ze dan nog meer Benefit? En dan wel een groot assortiment ;\

[Beantwoorden]

Daniela antwoordt op 19 maart 2013 om 07:59:

Volgens mij sommige douglas-filialen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:14:

Douglas!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 19 maart 2013 07:38

Wat een handig artikel! Ahh, you hit the pan ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 maart 2013 07:38

Mijn favo winkel :( Ik wil nog heel graag een palette van Too Faced! Wel stom dat ze geen uitverkoop oid hebben.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 maart 2013 07:39

Ik zat eerst te denken om sowieso nog Naked 2 te halen, maar als ik zo hoor dat L’oreal Urban Decay over heeft gekocht, denk ik dat dat toch niet zo’n haast heeft. Wel wil ik heeel graag nog het Naturel Eye Palette halen van Too Faced, omdat ik vaak dat soort kleurtjes gebruik :)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 19 maart 2013 07:40

Echt heel erg jammer!

[Beantwoorden]


Door LounaBeauty op 19 maart 2013 07:45

Jaaa ik wil het naturel palette nog heel erg graag kopen. Tof is die! Ik wil die nu al zo lang! Natuurlijk wil ik vast nog meer als ik door de winkel struin :)

[Beantwoorden]


Door Sakine op 19 maart 2013 07:47

Ik ga een aantal settings sprays van urban decay inslaan . Kan niet zonder !

[Beantwoorden]


Door wendyestherx op 19 maart 2013 07:48

Echt balen dat de Sephora weggaat uit Nederland. :(
Handig artikel! Ik hoop dat alle meiden nog even goed in kunnen slaan!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 maart 2013 07:51

Echt Super jammer datie weg gaat!

[Beantwoorden]


Door Charile op 19 maart 2013 07:54

Echt jammer dat ze weggaan, maar ik ga denk ik niets meer kopen ^^

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 maart 2013 07:56

Ik baal er echt van dat Sephora weggaat, al die mooie merken die nu weggaan.. Ik heb de producten al die ik graag wilde hebben, het Naked 2 palette en Natural Eye palette :)

[Beantwoorden]


Door Julie op 19 maart 2013 07:57

Heb er nog nooit iets gekocht, maar ik weet ook helemaal niet of Sephora wel in België zit. Zien er overigens erg fijne producten uit!

xo, styledelight.blogspot.com

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:15:

Nee, zit niet in BE… Ps: niet spammen svp.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 19 maart 2013 07:58

Handig artikel! Ik was gisteren bij de Sephora en heb gehoord dat Urban Decay waarschijnlijk gewoon blijft en ICI Paris XL het merk overneemt! Tenminste dat vertelde een verkoopster mij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:15:

Ohhh laten we het hopen!

[Beantwoorden]

Nance antwoordt op 19 maart 2013 om 11:17:

Dat hoorde ik inderdaad ook!! ;)

Liefs,

[Beantwoorden]

Denna antwoordt op 19 maart 2013 om 10:58:

Dat is wel heel fijn, gezien er wel een ICI paris in de buurt ligt bij mij maar geen sephora.

[Beantwoorden]


Door Amber op 19 maart 2013 07:58

Nouuu.. V&D heeft vanaf donderdag (geloof ik) prijzencircus en dan zijn alle producten van Sephora eigen merk 5 euro m.u.v. foundations die zijn dan 7,50! Dus toch nog een sale voor ons!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:16:

Ze hebben elk jaar dit soort acties. Is wel leuk :ja: Maar niet echt sale.

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 19 maart 2013 om 14:36:

Haha ja dat weet ik. Maar voor diegene die nu nog goedkoop Sephora producten in willen slaan is dat een leuke aanbieding.. Dus ondanks dat er geen ‘executieverkoop’ komt, hebben Sephora liefhebbers dus toch nog een soort sale..!

[Beantwoorden]


Door Yara op 19 maart 2013 07:58

Ik wil naked basics hebben, maar denk dat ik hem in Frankrijk ga aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 maart 2013 08:03

Echt jammer dat er geen mega sale komt! Ik ga zeker weten nog wat scoren van Urban Decay en Too Faced :)

[Beantwoorden]


Door Kelly Caresse op 19 maart 2013 08:03

Absoluut goodies van too faced en urban decay, en primer potions inslaan haha :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 maart 2013 08:12

naked basics wil ik nog even aanschaffen – en misschien een palette van too faced!

[Beantwoorden]


Door My Scrambled Style op 19 maart 2013 08:13

Erg jammer dat ze weg gaan, al kwam ik er niet heel vaak. Maar het idee dat je ff heen kunt, en straks kan dat dus niet meer is gewoon balen.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 19 maart 2013 08:16

ik wil echt zo graag de Too faced Natural Eye palette
ugh ugh
ik ben boos omdat de Sephora weggaat
nee maar het is wel heel erg jammer
Snel nog maar (heel veel keer) bij de Sephora langsgaan

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 maart 2013 08:29

De Sephora oog make up remover!!! Mijn favoriet. Krijgt alles er altijd vanaf. Nu moet ik toch die van de Hema gaan proberen als dit op is. Gelukkig heb ik plannen om later dit jaar of begin volgend jaar naar Parijs te gaan. Kan ik daar in gaan slaan.

[Beantwoorden]

Esther antwoordt op 19 maart 2013 om 08:33:

online een optie?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:16:

Je zou inderdaad online kunnen bestellen, maar dan heb je weer die verzendkosten… En dat voor een make-up remover. Kan me voorstellen dat je dan wat anders gaat proberen.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 19 maart 2013 08:29

Aah ja zo jammer dat de Sephora weg gaat, ook best opeens, want het liep goed en het was een favoriet bij heel veel meiden. Ik ga denk ik geen producten kopen voordat hij weggaat, er zijn namelijk niet echt dingen die ik nu per se wil hebben, en alles daar is toch best aan de prijs. ;)

[Beantwoorden]


Door Esther op 19 maart 2013 08:32

Je kan het gewoon via internet bestellen, dus ga ik nu niet naar de stad rennen voor de laatste dingen.

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 19 maart 2013 om 08:52:

zo ‘gewoon’ is dat niet voor mij. Ik heb geen creditcard.

[Beantwoorden]

Daniela antwoordt op 19 maart 2013 om 16:27:

Bij hqhair.com kan je gewoon met ideal betalen en is verzending gratis, en bij beautybay.com paypal

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 maart 2013 08:35

Echt jammer dat hij weg gaat. Ik heb er eigenlijk nog nooit iets gekocht maar vond het wel heerlijk om er rond te snuffelen.

[Beantwoorden]


Door Enya op 19 maart 2013 08:51

Ik weet niet of het er mee te maken heeft dat Sephora ons land gaat verlaten, maar bij de Sephora in Rotterdam krijg je 10% korting op alle producten (met een paar uitzonderingen).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:17:

Dat is standaard en bij alle Sephora filialen :-)

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 19 maart 2013 08:55

Ik ga deze week weer vier (laatste) mascara’s van Sephora eigen merk kopen. De lash stretcher vind ik echt de allerbeste mascara! Nu is er prijzencircus (vanaf donderdag) en dan is het 5 euro per stuk (behalve primers en foundation van eigen merk)

[Beantwoorden]


Door emma op 19 maart 2013 08:57

Ahhh, mijn portemonnee gaat huilen!!! Heel veel producten die jij ook in je artikel noemt (ud palette, too faced palette, Sephora Nail Patches, etc) staan nog op mijn ‘ga ik ooit een keer kopen lijst’ Daar moet ik nun dus maar verplicht mee opschieten (A)

[Beantwoorden]


Door Dido op 19 maart 2013 09:10

Aaaah, ik vind het zo jammer dat er geen mega uitverkoop komt.. Gelukkig ben ik niet enorm fan van Sephora eigen merk en kan ik Urban Decay en Too Faced nog online krijgen. Desondanks vind ik het heel jammer dat Sephora weggaat :(

[Beantwoorden]


Door Heleen op 19 maart 2013 09:12

Ik heb gisteren in Sephora Amstelveen waar ik 2 oogpotloden heb meegenomen, ze zijn inderdaad heel fijn! Maarde verkoopster zei dat dat filiaal als eerste dicht gaat, en al rond 19 april sluit. Dan worden ze al omgebouwd tot een ICI Paris. Snel heen gaan dus!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:17:

19 april? Wow damn, dat is wel heel snel! Op de website stond dat alles in de loop van mei ging verdwijnen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 maart 2013 09:13

Echt balen dat ze weggaan… Voortaan maar alles online bestellen van UD :/

[Beantwoorden]


Door Nelleke op 19 maart 2013 09:15

Ik was afgelopen zaterdag in de sephora in Den Bosch om naar Too Faced palettes te kijken maar trof een compleet geplunderd schap aan :no: :wtf: . Ik nog aan een verkoopster gevraagd of ze het Natural Eye Palette nog hadden en ze zei dat ik al de zoveelste was die er naar vroeg! Even door het schap gekeken, nee helaas, maar wacht even misschien lag het nog in de la. Na vijf minuten zoeken kwam helemaal onder uit de la het aller-allerlaatste Natural Eye Palette!! :O Ik was zooo blij! :love: Voor iedereen die nog niet geweest is: ik ben bang dat alle gewilde palettes inmiddels wel weg zijn. Ik had wel verwacht dat er een run op zou komen maar zó erg had ik het ook niet verwacht, dat na een week het meeste is uitverkocht! :boo:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 09:18:

Pffff :-( In Utrecht zag ik er afgelopen donderdag nog wel een aantal liggen. Is dus niet bij elk filiaal zo… Wel geluk dat je de laatste had!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 19 maart 2013 09:18

Ik wil al heel lang het Too Faced natural eye palette. Ik denk dat ik het binnenkort dan toch maar eens moet gaan halen.. Gelukkig is er op beautybay.com ook veel UD en Too Faced te vinden, maar dat is toch niet hetzelfde als bij de Sephora swatchen..

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 maart 2013 09:23

Gelukkig hoef ik maar 10 minuten te fietsen om bij de Sephora te komen. Komen er ook geen acties bij Sephora i.v.m. de V&D prijzencircus? Want dat is normaal wel altijd zo (volgens mij wel alleen op Sephora eigen merk). Dan ga ik er van de week nog maar eventjes naar toe!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:15:

Wel make-up voor €5 (Sephora eigen merk) maar verder niet.

[Beantwoorden]


Door Debby op 19 maart 2013 09:25

Ik las in het v&d foldertje dat het eigen merk sephora in de aanbieding is (geen urban decay dus). Alles vanaf 5 euro en de foundations 7,50. ^^)

[Beantwoorden]


Door Isabella op 19 maart 2013 09:25

Wat een handig artikel! Het is echt balen dat ze weg gaan..

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 maart 2013 09:26

Too Faced Naked Eye palette en Naturel at Night palette. En ’t liefst ook nog de Glamour to Go. En Urban Decay Naked 2. Haha!
Dat zijn iig mijn favorietjes van de Sephora.

[Beantwoorden]


Door Veronique op 19 maart 2013 09:37

Ik baal zoo erg dat de sephora weg gaat!

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 19 maart 2013 09:41

Ik ben onderweg vandaag met mijn moeder naar Sephora! Ben benieuwd wat er nog allemaal is! Ik had mijn favorieten al op een rijtje gezet afgelopen week en we gaan kijken of we die kunnen aanvullen! :cool:

[Beantwoorden]


Door Siham op 19 maart 2013 09:43

Heb vernomen dat er vanaf morgen/donderdag wel degelijk acties zijn. Alle Sephora artikelen voor 5 euro behalve de primer en foundation ( 7.50 ) Sla je slag dames ^^)

[Beantwoorden]


Door Cella's Budget Beauty Blog op 19 maart 2013 09:49

Jammer dat er geen uitverkoop komt! de top coat palette wilde ik nog wel graag hebben! erg mooi ^^

Siham ik hoop dat je gelijk hebt!

[Beantwoorden]


Door Tugce Eker op 19 maart 2013 09:56

Het is jammer dat ze weggaan maar ik ga er niet over treuren. De enige producten die ik daar nog zou willen halen zijn de palettes van Too Faced, maar die kan ik ook makkelijk via nelly.com bestellen! Er zijn genoeg dupes van de Naked palettes :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 maart 2013 10:01

Ik las ergens (twitter volgens mij) dat UD misschien in Nederland blijft! Laten we het hopen want dan hoef ik dat nog niet aan te schaffen haha en kan ik mijn geld uitgeven aan too faced!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:15:

Jaaa, duimen!

[Beantwoorden]


Door Mayara Esther op 19 maart 2013 10:04

Ik wil nog heel graag een Too Faced palette.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 19 maart 2013 10:05

Leuk! Ik heb het Too Faced palette gekocht!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 maart 2013 10:05

De Sephora is voor mij een uur rijden. Dus dat betekent dat het nog wel even duurt voordat ik wat kan kopen. Dus laten we hopen dat er nog niks uitverkocht is :(

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 maart 2013 10:09

Wat flauw dat er geen mega-uitverkoop komt! Dat is nog het minste wat ze voor ons zielige makeuplovers konden doen ;)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 maart 2013 10:10

Ik zag in de V&D krant dat alles vanaf €5 is m.u.v. palletes en gifsets :)

Check hier mijn foto:
http://twitter.yfrog.com/z/h2kqsyqj

[Beantwoorden]

Glitterz antwoordt op 19 maart 2013 om 11:40:

Ja, alleen Sephora eigen merk. :(
Ik heb er foundation, oogschaduw en mascara van geprobeerd maar die vielen mij allemaal tegen. Ik ben geen fan van Sephora eigen merk. (Maar des te meer van TooFaced, UD en MUFE!! :)

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 19 maart 2013 om 17:02:

Oh oke, sorry. Ik heb ook helemaal niks met Sephora, maar ik zag het voor bij komen dus ;)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 maart 2013 10:10

Is trouwens vanaf donderdag 21 maart :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 19 maart 2013 10:10

:boo: ik hoopte echt dat het een vervroegde 1 april grap was! Lucky me ga ik in september nr de VS dus ik kan even afkicken..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:15:

Oeeeeh, shopping heaven daar! Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 19 maart 2013 10:14

sad beautyblogger is sad :-(

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 19 maart 2013 10:14

beautybay.com!

daar heb ik mijn naked 2 palet gehaald. ze hebben heel veel urban decay èn verzenden gratis en het palet kwam in perfecte staat volledig omwikkeld met bubbeltjesfolie, toe!

aanrader!

[Beantwoorden]


Door Janique op 19 maart 2013 10:14

Zoo jammer! Ik wil echt nog even een keer heen idd!

[Beantwoorden]


Door Elly op 19 maart 2013 10:17

Echt ontzettend jammer dat ze weggaan, ik kom het liefst bij Sephora! Helaas zat hier geen vestiging dichtbij, dat vond ik al jammer. Nu wordt het aleen maar erger :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:16:

I know! Ik hoopte juist nog dat ze in de buurt zouden komen :-(

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 19 maart 2013 10:25

Echt heel jammer dat gij weggaat

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 maart 2013 10:26

Ik spaar gewoon veel geld en dan koop ik de dingen die ik graag wil hebbem wel op de sephora.fr .. alleen wel nog ff inslaan met de cream wash voor je lichaam die zijn egt fijn x

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 19 maart 2013 10:32

Oh wat stom dat ze geen uitverkoop gaan houden! Ik ga de 3 voor €10 acties wel missen. Uberhaupt Sephora, want het was mijn favoriete winkel. Maar nu er geen uitverkoop komt, ga ik ook niks kopen meer in Nederland. Ik ga volgende maand naar Amerika, waar alles bij Sephora een stuk goedkoper is (en ze meer mooie merken verkopen, NARS!) dus ga ik daar lekker inslaan ;-)

[Beantwoorden]


Door Fashionique op 19 maart 2013 10:33

Wat jammer dat Sephora weggaat!!! Wel handig dat je even wat tips op een rijtje hebt gezet!

[Beantwoorden]


Door Domenique op 19 maart 2013 10:34

Leuk artikel! Erg jammer dat de sephora weggaat vind het namelijk zo’n leuke winkel, kan daar namelijk wel uren rondhangen. Zelf wil ik nog het theodora (glinda heb ik al) palet van urban decay aanschaffen. Weet iemand tot wanneer de Oz palettes verkrijgbaar zijn?

[Beantwoorden]

Lidewij antwoordt op 19 maart 2013 om 11:11:

Tot ze uitverkocht zijn, en als ik het zo zie zou dat wel eens heel snel kunnen zijn!

[Beantwoorden]

Domenique antwoordt op 19 maart 2013 om 15:16:

daar was ik al bang voor… ik zat er dus aan te denken om hem online te bestellen en wat denk je zowel sephora.fr, hqhair.com en beautybay heeft alleen nog glinda… en laat er nou net geen sephora in de buurt zitten (woon in de buurt van arnhem) dus wellicht is de sephora in utrecht een optie, weet iemand of dit gemakkelijk te bereiken is per trein? (ben er nog steeds niet geweest :X

[Beantwoorden]

Nathalie antwoordt op 19 maart 2013 om 15:27:

De Sephora Utrecht zit in het winkelcentrum dat aan Utrecht CS vast zit (Hoog Catharijne). Vanaf het station hoef je alleen maar rechtdoor te lopen en je komt vanzelf bij de V&D :)

Domenique antwoordt op 19 maart 2013 om 15:44:

oke dankjewel! ^^)

Domenique antwoordt op 19 maart 2013 om 15:40:

wow dit is creepy mijn gebeden zijn blijkbaar verhoord haha op beautybay is hij weer op voorraad :omg:


Door femketje op 19 maart 2013 10:34

de sephora die hier niet in de buurt dus ik shop niks XD

[Beantwoorden]


Door Jenny op 19 maart 2013 10:38

Ik was afgelopen zaterdag in Haarlem en Amsterdam naar de sephora geweest heb nog de toofaced natural eye palette en het urban decay naked palette kunnen scoren.

Ik zal er snel bijwezen want bijna alles was al uitverkocht !
Vooral de oogschaduwbasissen

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 maart 2013 10:45

Ik wilde eigenlijk nog wat producten van MUFE uitproberen, maar ik woon niet echt in de buurt van een Sephora, dus ik denk dat ik het er maar gewoon bij laat. Eigenlijk heb ik maar heel weinig van Sephora en heb niet echt iets waar ik echt een back up van wil hebben, maar de 3 voor 10 euro acties ga ik zeker wel missen.

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 20 maart 2013 om 22:48:

Hè, in Amsterdam zit toch geen Sephora? Is mij weten te vertellen..

[Beantwoorden]


Door Kayla op 19 maart 2013 10:45

Zo jammer dat ze weggaan.. ik ging er graag langs wanneer ik in Utrecht was!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 maart 2013 10:45

Ik baal echt nog steeds van het nieuws! :( Ik ga het binnenlopen en al die mooie dingen bekijken en swatchen ontzettend missen. Maar goed, back on topic – ik wil nog heel graag één van de Naked palettes halen (maar welke?!!!?!) en misschien nog iets van Too Faced.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 19 maart 2013 10:47

Erg jammer dat ‘ie weggaat maar ik ga niet als een gek inslaan. Lang leve internet. :roll:

[Beantwoorden]


Door Janneke op 19 maart 2013 10:54

Jammer dat hij weggaat al merk ik het niet heel erg. heb er pas 1x iets gekocht. Verzenden ze bij de Franse webshop trouwens ook Nars naar Nederland?

[Beantwoorden]

Lidewij antwoordt op 19 maart 2013 om 11:12:

Ja, maar de verzendkosten zijn 14 euro… :(

[Beantwoorden]

Janneke antwoordt op 19 maart 2013 om 13:28:

Woow, dat zal veel mensen tegenhouden! Dat zou ik alleen voor een grote bestelling over hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:17:

Wow damn, dat is veel inderdaad.


Door Jessika op 19 maart 2013 11:02

Het is alleen wel wat jammer dat de verzendkosten op de Franse Sephora website 13 euro 90 zijn :(

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 maart 2013 11:04

Het enige wat ik op dit moment van Sephora wilt hebben is de Urban Decay Primer Potion. Gelukkig kan deze ook uit het buitenland besteld worden.

Wel baal ik dat we de producten niet meer kunnen testen voordat we deze online kopen.

[Beantwoorden]


Door Edith op 19 maart 2013 11:06

Ik wil nog hele graag het naturel eye palette kopen!

[Beantwoorden]


Door Lin op 19 maart 2013 11:28

Silk Teddy ruilen voor Heaven uit het natural eye platte? ;)
Ik heb precies in de andere highlighter pan geraakt :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:17:

Haha, deal!

[Beantwoorden]


Door Ester op 19 maart 2013 11:38

Die nagelstickers wil ik graag uitproberen van de Sephora.
Klinken zo veel beter dan de nagelstickers die ik nu heb. ^^)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 19 maart 2013 11:41

Pfff, ik blijf wel weg uit de chaos die gaat volgen nu. Dan maar niet persoonlijk swatchen.

[Beantwoorden]


Door Marlies op 19 maart 2013 11:44

Too Faced wordt ook verkocht door nelly.com, weet iemand of ze daar ook stoppen?

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 maart 2013 11:50

Keihard huilen :( Kan bijna niks anders uitbrengen *snottert*.
Wat ik nog heel graag wil proberen is MUFE Aqua Brow!! :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 maart 2013 11:52

Dat is inderdaad heel jammer, maar ik ga het niet extreem missen denk ik. Wel jammer dat er een Ici paris XL ervoor in de plaats komt. Ik wil nog heel graag iets van Too Faced of UD!

[Beantwoorden]


Door melanie op 19 maart 2013 12:08

ik wil graag de naked palletes nog bestellen en het natural eye pallete van too faced. kopen in de winkel zal ik niet meer doen. gewoonweg omdat ik geen sephora in de buurt heb. en er nu helmaal heen te rijden nee. als ik er in de buurt zal zijn loop ik er zeker altijd binnen.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 maart 2013 12:36

Ik ga zeker nog even naar de Sephora!

[Beantwoorden]


Door MiriamH op 19 maart 2013 12:51

Ik wil eigenlijk nog dat wenkbrauw spulletje van make up forever, in dat tubetje. Maar is best prijzig dus ik twijfel. Einde van het liedje is dan dus dat ie er niet komt hahaha!

[Beantwoorden]


Door Annick op 19 maart 2013 12:53

Volgens een verkoopster gaat de Sephora in Amstelveen in april al dicht!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:17:

Ik hoorde het inderdaad, wat mega snel!

[Beantwoorden]


Door Inge op 19 maart 2013 12:53

Leuk artikel, handig! Alleen er is altijd nog http://www.beautybay.com/ voor too faced en urban decay :) geen verzendkosten en vaak nog een paar euro goedkoper dan bij de sephora :)

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 19 maart 2013 om 15:44:

Wat een goede tip! Thanks :) Ik zag al op tegen de verzendkosten..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:17:

Bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Malou op 19 maart 2013 13:01

Ik denk dat ik er binnenkort nog maar een keer naartoe ga, want de verzendkosten vanuit Frankrijk zijn behoorlijk hoog!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 maart 2013 13:07

Ik ga ook nog eens snel langs bij sephora om nog een paar laatste dingetjes te scoren. Zo jammer dat ze weggaan :(

[Beantwoorden]


Door Chiara op 19 maart 2013 13:29

Ik heb vorige week Naked 2 en de Too Faced shadowinssurance gehaald.
De mevrouw daar (Den Bosch) zei me dat ze geen nieuwe leveringen meer krijgen en dat er al veel dingen op begonnen te raken. De Sephora’s worden bijna allemaal Ici Paris en ze zijn aan het proberen om Urban Decay daar te krijgen.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 19 maart 2013 13:29

too faced wordt verkocht op nelly.com, hier kun je sinds een tijdje gewoon met ideal betalen, hartstikke hollands! verder klopt het ook dat ici paris xl een deel van de populaire merken overneemt. het zou hier inderdaad om urban decay gaan maar dat kon ‘allemaal nog wel even duren’. thanks to sephora rotterdam voor de tips!

[Beantwoorden]


Door Bo op 19 maart 2013 13:39

Echt heel jammer dat ‘ie weggaat. Misschien toch maar eens gaan inslaan, haha!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 19 maart 2013 13:42

Echt super jammer dat Sephora weg gaat uit NL. Ik hoop dat ik het Naked Basics palette nog kan bemachtigen voor die tijd.

[Beantwoorden]


Door kayleigh op 19 maart 2013 14:11

Ik ben afgelopen zaterdag nog even snel naar de sephora in maastricht geweest, daar was al redelijk veel weg!
zo had ik de laatste primer potion, de laatste minerale kwast van sephora proffesional, en heb ik een van de laatste natural eye palletes van too faced kunnen bemachtigen :)
eerst was mijn plan om volgende maand te gaan, maar zodra ik hoorde dat er niks meer binnen zou komen van voorraad, ging ik toch maar zo snel als ik kom, ben ik even blij! :D

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 maart 2013 14:14

Too Faced en Urban Decay vind ik ook erg goede merken. Zeker ook NARS niet vergeten!

[Beantwoorden]


Door Fien op 19 maart 2013 14:38

Er komt wel vd prijzencircus aan, hoprlijk geldt dat voor sephora 3 voor 10!! :yay:

[Beantwoorden]

julia antwoordt op 19 maart 2013 om 15:05:

nope het is nu 5 euro

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 maart 2013 14:46

ik wil zó graag too faced. wauuw <3

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 19 maart 2013 14:47

Zo enorm jammer dat Sephora weg gaat…
Ik wil eigenlijk nog wel wat van Too Faced! …..
Snel nog eens shoppen dan ^^)

[Beantwoorden]


Door kim op 19 maart 2013 14:54

kun je ook geen sephora meer kopen bij de v en d’s ??

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 19 maart 2013 om 15:33:

Nu nog wel, eind mei niet meer :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:18:

Wat Diede zegt… Eind mei verdwijnt alles van Sephora uit NL.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 19 maart 2013 15:00

Van Make Up Forever zit een store gevestigd in Amersfoort!

[Beantwoorden]


Door julia op 19 maart 2013 15:05

Zooo balen!!

bij de prijzen circus ga ik nog even in slaan. heb toen met de 2de makeup product iets te vel gekocht haha maar achteraf wel heeeeeel blij mee. en als kado ook gekregen van mijn man. ik sprong een gat in de lucht dat ik de natural by night en naturel eye nog heb kunnen bemachigen. misschien als hij er nog is ook de smokey nog halen. verder ga ik nog voor de:

sephora poeder (echt precies mijn kleur :()
shadow huppeldepup haha van toofaced
sephora primer toch om te proberen
urban decay slide n pencil zero en nog een :P
smokey eye van toofaced

MOET WEL ZEGGEN DAT DE LENTE COLLECTIE VAN TOO FACED ER NIET IS ZOALS DE SWEETHEART. die zijn dus niet te verkrijgen :(

[Beantwoorden]


Door Nina op 19 maart 2013 15:11

Ik vind dit zoooo jammer! Helaas heb ik op het moment niet echt geld om in te slaan, al neem ik tijdens het prijzencircus misschien nog wel even een foundation van Sephora mee (de enige foundation die precies mijn kleur is!). Trouwens, weet je of een deel van de voorraad nog wel aangevuld wordt of is op voor altijd op? Ik kan me voorstellen dat producten als het TF Natural Eye palette en de UD Naked palettes al lang uitverkocht zijn..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:19:

Er wordt niets meer aangevuld helaas.

[Beantwoorden]


Door p op 19 maart 2013 15:24

‘Wel is het zo dat L’Oréal vorig jaar Urban Decay heeft gekocht, dus wellicht gaat daar nog verandering in komen.’ (A)

[Beantwoorden]


Door Llucinxo op 19 maart 2013 15:26

Ik blijf het een raar verhaal vinden dat ze aan de ene kant willen uitbreiden, wat betekend dat ze uit Nederland weg gaan? Maar goed, we moeten verder en ik hoop dus ook stiekem dat de merken overgenomen gaan worden door de parfumeries zodat we niet helemaal radeloos thuis zitten. Ook vind ik het stiekem een beetje jammer dat er geen grote sale komt, dit had naar mijn mening nog een laatste strohalm voor ons vaste klanten kunnen zijn. Helaas helaas. X

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 maart 2013 15:39

Ik ga aanstaande zaterdag eventjes langs voor de primer van Sephora die nu voor 7.50 is afgeprijsd! Maar ik wil ook zeker naar andere dingetjes kijken (:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 maart 2013 15:59

ik heb nog ff het naked pallet (1) en mufe foundation gehaald! Dat was vorige week en toen was er nog heel weinig (Breda)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 maart 2013 16:02

Er is ook een webshop: beautybay.com waar je van alles kan kopen. Heeft iemand hier ervaring mee? want misschien lijkt het mooier dan het werkelijk is..

[Beantwoorden]

Domenique antwoordt op 19 maart 2013 om 16:39:

Ik vroeg me nou precies hetzelfde af heb namelijk de indruk dat die site niet deugt (als je op reviews Beautybay googled)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:20:

Als je even terug scrolt heeft er een lezeres gereageerd die deze webshop als tip gaf!

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 maart 2013 16:05

Ik ben er eigenlijk nog nooit geweest maar vind het wel balen dat ze weggaan, en voor jou is het nog erger natuurlijk, zó stom! Ik wil nog wel graag een Naked palette voor mijn verjaardag (14 mei) vragen.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 19 maart 2013 16:06

Op mijn verjaardag gaat hij weg :'(

[Beantwoorden]


Door Hanna op 19 maart 2013 16:35

Er komt/is helaas geen outlet , maar als je op de site kijkt van Sephora zie je wel veel SALE’s dus ik denk dat dat er ook wel een beetje mee te maken heeft ! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:20:

Nee dat is voor restanten van oude LE collecties van Kerst en dergelijke… Was al voordat bekend werd dat ze weg gaan.

[Beantwoorden]


Door Domenique op 19 maart 2013 16:37

ik lees allemaal slechte reviews op internet over beautybay … ik dacht zelf dat het een betrouwbare site was maar begin wel te twijfelen nu. Heeft iemand ervaring met deze site?

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 maart 2013 16:53

vind het echt zo jammer dat het weggaat , snel nog maar eens langsgaan dan !

[Beantwoorden]


Door Miladylike op 19 maart 2013 16:55

Ik vind het nog steeds zo jammer dat ze weg gaan. :(

[Beantwoorden]


Door martina op 19 maart 2013 17:01

ik heb de too faced natural eye gelijk aangeschaft !

[Beantwoorden]


Door Jessica op 19 maart 2013 17:07

Hoi Vera,
Make-up Forever gaat toch ook niet weg? Die hebben een eigen winkel in Amstelveen als het goed is.

Hmmzz wil nog wel het Basic palette van Urban Decay en nog wel een klein palette van Too Faced.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:20:

Dat is Make-Up Studio :-)

[Beantwoorden]


Door esmee op 19 maart 2013 17:25

waarom gaat ie weg?
XOXO esmee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 maart 2013 om 19:21:

Mij is verteld omdat ze in de Aziatische landen meer kunnen verdienen :-(

[Beantwoorden]


Door Cathelijne op 19 maart 2013 17:34

Ik vind dit zo erg! Ik kon altijd nog denken van; oeeh dat pallette ga ik ooit kopen! En nu is het zovan; shit, waar haal ik snel het geld vandaan om alles te kopen wat ik wilde?

[Beantwoorden]


Door Melaney op 19 maart 2013 17:35

Ik ga morgen een naked pallete kopen en mischien nog een blush

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 maart 2013 17:41

Leuke tips!

[Beantwoorden]


Door Liliane op 19 maart 2013 18:40

Ik heb nog een cadeaubon liggen die ik aan het bewaren was totdat er weer een LE zou uitkomen dat ik heel graag wilde hebben.. Wat nu??!! Had niet gedacht dat alles al zo snel uitverkocht zou raken, boohoo :(

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 maart 2013 19:05

Je kan vanwege de prijzencircus alle make-up voor 5 euro en de primers en foundations voor 7.50 kopen van sephora eigen merk. Maar de palettes en giftsets zijn niet in de korting. Vanaf 21 maar volgens mij

[Beantwoorden]


Door Wendy op 19 maart 2013 19:31

Ik ga over twee weekjes naar Parijs. Ik had begrepen dat de Sephora daar ook zit. Weet iemand misschien waar ongeveer?

[Beantwoorden]

Wendy antwoordt op 20 maart 2013 om 20:52:

De grootste zit op de Champs d’Elysées. Zooo mooi! Ik ga er in november weer heen om me tegoed te doen aan de kerstcollecties van Too Faced en UD

[Beantwoorden]

Wendy antwoordt op 21 maart 2013 om 13:32:

Thnx!

[Beantwoorden]


Door soraya. op 19 maart 2013 19:38

Wat een handig artikel! Zo balen :(
Ik ga zelf nog een bronzer halen van too faced, en 5 Sephora cleansingmilks.. noem me gek maar ik moet back up!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 maart 2013 19:50

Ik ga overmorgen naar Sephora! Ik wil de compact foundation halen en verder kijk ik nog wel even. Maar Urban Decay en Too Faced kan je ook bestellen bij Beautybay.com! Misschien een handige tip dus! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nora op 19 maart 2013 19:53

Meen je dit nu! Ik wou echt al heeeeel lang naar Sephora komen in Nederland! En in de paasvakantie had ik plannen om naar Nederland te gaan en uiteraard een bezoekje te brengen hiernaar! Waarom gaan alle leuke winkels weg :(

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 maart 2013 19:57

Ik vind het nog steeds zonde dat sephora weg gaat!

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 maart 2013 20:02

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Waarom! het is zo’n leuke winkel.
Waarom nou!
We hebben al zo weinig in nederland en dat dit ook nog :-(

[Beantwoorden]


Door Soof op 19 maart 2013 20:31

Super jammer dat die weggaat. Ik ben vandaag nog ff gauw naar Hilversum geweest en heb daar nog het natural at night palette van Too Faced weten te bemachtigen. Helaas was de shadow insurance al helemaal op en de verkoopster vertelde mij dat hij in veel filialen al uitverkocht is :-(. Nou lees ik hier veel dat Urban Decay misschien verkocht gaat worden bij ici paris XL. Als dit waar is, geldt dit dan voor alle filialen of alleen voor de filialen waar nu nog sephora zit?
Laat het dan please dat eerste zijn, dan kan ik eindelijk eens wat dichter in de buurt UD kopen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laure op 19 maart 2013 20:38

En vergeet de nagellak van Sephora niet want die zijn geweldig, vooral de rode <3

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 maart 2013 20:54

Primer van make up forever . Die is zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Joni op 19 maart 2013 21:01

Ik woon in België, waar er sowieso al geen Sephora is, maar àls ik in het buitenland in een Sephora kwam, was dit vooral voor Benefit <3 Die hebben de beste concealers voor die donkere wallen onder de ogen! En hun oogschaduw is ook erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Milly op 19 maart 2013 21:14

lieve vera,

wat een leuk artikel weer echt super fijn en handig! <3 <3

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 maart 2013 21:22

Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit iets gekocht. Maar toch heel jammer dat ‘ie uit Nederland weg gaat! De producten lijken me prachtig!

[Beantwoorden]


Door Zoë op 19 maart 2013 21:43

ik wil dolgraag het fun palette van urban decay, nadat ik de swatches ervan van jou had gezien! (A)

[Beantwoorden]


Door MB op 19 maart 2013 22:02

No panic mensen! tegenwoordig is alles via internet te koop.

[Beantwoorden]


Door Wing op 19 maart 2013 22:13

Dit is echt SHOCKING voor mij.. My all time favourite make up store (ga daar minimaal 1-3 keer per week heen). Ik mijn productjes niet meer swatchen, textuur niet meer voelen, geurtjes niet meer ruiken. Sephora deed het toch zo goed in Nederland.. naar mijn gevoel.. =(

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 maart 2013 22:21

Sinds ik blogs lees en daardoor steeds meer kom te weten over makeup en zoveel goede reactie over Sephora heb gehoord. Leek het me echt leuk om een keer naar zo’n winkel, maar helaas.. Ze stoppen en het zit niet bij mij in de buurt..

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 19 maart 2013 22:55

Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat ik nog zou willen kopen. Ik heb geen baantje en kan niet zomaar even de Sephora binnen rennen en de laatste twee Naked palettes afrekenen. Dat is wel jammer, want die wil ik altijd nog hebben. Maar ja, zeg nooit nooit, misschien komen ze wel terug bij Ici Paris en kan ik ze daar kopen.

[Beantwoorden]


Door agatha op 19 maart 2013 23:50

Ik wil zo graag palette van urban decay en to face maar voor 2 palette vind ik te duur. Wat jammer sephora weg gaat

[Beantwoorden]


Door Mattania op 20 maart 2013 11:55

Ik wil zeker nog wat sephora lakjes kopen! dekt super goed! (love)

[Beantwoorden]


Door Nina op 20 maart 2013 17:16

Ik kom niet vaak bij een Sephora maar toch vind ik het super jammer dat ze weg gaan uit Nederland, nou moet je helemaal moeilijk op internet gaan zoeken als je een van die merken wilt kopen :(

[Beantwoorden]


Door Maria op 20 maart 2013 17:53

OMG
Ik wil niet dat ‘t

[Beantwoorden]


Door Anna op 20 maart 2013 18:52

ZO jammer dat er geen uitverkoop komt! Echt hulde aan de 3 voor 10 euro acties bij de V&D, heb al heel wat stands geplunderd daar. Ik ga zeker weten nog wat inslaan :)

[Beantwoorden]


Door Julia op 21 maart 2013 11:08

DAMES DAMES DAMES!!! LET OP

ik ben net bij amstelveen geweest en ze hadden redelijk veel zoals
8 naked pallet
7 naked 2 pallet
aantal ammo pallets
nog een hele la vol primer potions
toofaced pallets een paar
6 return f sexy
nog veel return of sexy
benefit en de rest nog veel

ENNN 50% KORTING OP HET 2DE MAKEUP PRODUCT!!!! ALLEEN IN AMSTELVEEN!!!! WOWWWWWWW

en ze hebben avond koop avond!!! ;)

[Beantwoorden]

Anouska antwoordt op 21 maart 2013 om 20:58:

Ook gewoon in Utrecht heb je dat :D. Dat 50% korting..

[Beantwoorden]


Door Anouska op 21 maart 2013 20:57

Jammer hoor dat de Sephora weg gaat : :no: :no: . Vond het best een leuke winkel! ^^)
Ga jij zelf nog producten in slaan @ de sephora??
xxx

[Beantwoorden]


Door Noor op 21 maart 2013 21:29

Als je morgen naar de sephora gaat, zijn er allemaal producten van Sephora voor 5,- te koop! Ben vandaag ook geweest! Je moet wel snel zijn, want op = op!

[Beantwoorden]


Door S. op 22 maart 2013 15:30

Ik heb het naked 2 palette vandaag met 50% korting gehaald bij sephora :). Ik weet alleen niet of het overal zo is.

[Beantwoorden]

S. antwoordt op 22 maart 2013 om 15:39:

Sephora in Den Haag was dat trouwens. Medewerkster had mij 50% korting op het duurste product gegeven ipv op het goedkoopste ;)

[Beantwoorden]


Door Camilla op 22 maart 2013 19:28

Ik heb gister nog inkopen gedaan:
Een blush, langhoudende lipstick en poeder.
Ben helemaal blij! Was bij elkaar maar 15 euro!
Ik ga morgen weer, ik wil graag nog een primer maar die zijn niet in de aanbieding bij de V&D (toch?! of is dat niet 5 euro maar 50% korting ofzo)

[Beantwoorden]

S. antwoordt op 22 maart 2013 om 19:47:

Primers zijn er voor 7,50

[Beantwoorden]


Door Flavia op 25 maart 2013 14:02

Waarom stopt Sephora eigenlijk in Nederland? Het meest logische verklaring vind ik dat ze meer willen richten op de Aziatische markten omdat daar de cosmetica die getest zijn op de dieren niet verboden zijn. Zou dat kunnen? Want hier zijn de makeups die getest zijn op de dieren verboden sinds 11 maart 2013. En ik heb ergens gelezen dat Sephora makeups verkoopt die getest zijn op de dieren… ? :ja:

Zou dat kunnen?

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 24 augustus 2013 om 18:29:

lijkt me sterk, want Sephora is van het louis vuitton concern en die hebben volgens mij enorme hoge eisen in vergelijking met de Europese eisen

[Beantwoorden]


Door Zelda op 26 maart 2013 19:49

Ik vind het jammer dat Sephora weggaat en ik zou er ook nog wel iets willen kopen.
Maar het is echt te ver weg,ik woon in Deventer en ik kan niet zomaar door heel Nederland reizen allen maar voor de Sephora!
En ik mag ook niks van het internet kopen!
Echt hele erge :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

[Beantwoorden]


Door Evi op 4 april 2013 15:28

Ik wou online bestellen op de franse Sephora site, maar toen kwam er te staan “Sephora can not dilifer in your country, please try another site or visit a store.” Zijn er nog andere manieren om online te bestellen?

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 19 april 2013 om 23:48:

Ja op beautybay.com :-)

[Beantwoorden]


Door Pat op 6 mei 2013 13:00

Voor mij persoonlijk geen verlies te noemen. Ik kwam regelmatig in de vestiging Rotterdam, nooit eerder werd ik zo arrogant geholpen. Nu ben ik fan van bepaalde Sephora producten, dus bleef ik hier komen en keer op keer werd ik op dezelfde arogante manier geholpen. Of liever gezegd, niet geholpen.
Sinds een jaar koop ik mijn producten dan ook in Parijs waar ik enige malen per jaar ben, hier heerst voor mij de echte Sephora cultuur, hier wordt je als klant geholpen! En de rest, ach de Douglas heeft er nu een trouwe Chanelklant bij.

[Beantwoorden]


Door BeautyMan op 14 mei 2013 19:59

Jammer, dat Sephora weggaat! :boo:

[Beantwoorden]


Door pinksaallady op 22 mei 2013 20:16

bij ons is hij al weg sinds 7 mei echt heel erg stom! :@ sowieso echt heel jammer dat hij weg gaat…

[Beantwoorden]


Door Princesje op 11 november 2013 18:46

Heyy, ik heb een cadeaubon/cheque van sephora gekregen alleen heb ik er niks aan aangezien sephora weg is uit Nederland.. Zijn er misschien andere opties om de cadeaubon alsnog te kunnen gebruiken? Ik heb ook al online geprobeerd, alleen is er geen mogelijkheid om de code in te voeren. Graag serieuze reacties… Danku!

[Beantwoorden]