Eerste indruk MAC Studio Fix Fluid

Vandaag probeer ik een nieuw soort video uit! Voor mij althans, want veel buitenlandse beautytubers maken al regelmatig ‘first impression’ video’s. Ik heb een dag lang de MAC Studio Fix Fluid getest en vertel je op camera wat mijn eerste indruk is. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 17 juli 2014 | 121 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Mirthe - MissMirthe op 17 juli 2014 07:04

Moet je zeker vaker doen Vera!

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 juli 2014 07:41

Ik vind hem er goed uitzien. Alleen vaak zijn Mac producten boven mijn budget (A)

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 17 juli 2014 07:42

Super dat je het via een video doet! Heel leuk <3

[Beantwoorden]


Door Griet op 17 juli 2014 07:50

Heel fijne video Vera! Ik wil wel vaker eerste indruk filmpjes zien :) De foundation lijkt me best fijn, maar toch wel jammer dat hij het geen 8 uur volhoudt.

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 17 juli 2014 om 07:57:

Waarom ga je niet eens onder de zonnebank? Dat schijnt ook heel goed te zijn wanneer je last hebt van onzuiverheden.. Ze hebben gewoon zonnebanken voor de lichtste huidjes. Misschien dat, dat helpt? Ik heb in ieder geval een vriendin die nu wekelijks onder de zonnebank gaat voor haar onzuiverheden en dat ziet er gewoon veel beter uit.
X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:02:

Omdat de zonnebank ongezond is en ik met mijn lichte huid (+ een oma die regelmatig huidkankertjes heeft) dat risico niet ga lopen. Ik vind het niet erg dat ik zo bleek ben, alleen met foundations uitzoeken is het lastig en dat vind ik stom van de merken ;-)

[Beantwoorden]

Eva | Realitijd antwoordt op 17 juli 2014 om 11:14:

Zonnebank is idd zo ongezond! Ik heb een geleerd een bleke huid te appreciëren en lief te hebben door het de verzorging te geven die het verdient. Onzuiverheden kan gezonder opgelost worden. Veel water drinken, fruit eten en een goeie skincare voor gevoelige huid (y)

Inge antwoordt op 17 juli 2014 om 12:54:

Snap ik! Lijkt me ook heel lastig. Ik bedoelde het ook niet voor je teint maar meer voor onzuiverheden als je daar regelmatig last van hebt.

Inge antwoordt op 17 juli 2014 om 13:00:

O en voor de reactie hierboven. Zonnebank is niet per definitie slechter voor je huid dan de normale zon mits je er, net als bij de normale zon, verstandig en verantwoordelijk mee omgaat. Ik ga al 2 jaar naar een professionele zonnestudio en ik heb zelf ook een redelijk lichte huid. Ik ben onder de allerlichtste bank begonnen en heb er slechts 5 minuten per week onder gelegen voor een maand. Ze maken daar gewoon een huidanalyse en geven dan eerlijk advies en een schema waarmee je kunt opbouwen. Als je echt alleen zou gaan voor onzuiverheden of spieren (helpt ook tegen spierpijn) is 10 minuutjes onder de lichtste bank al voldoende. :)

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 13:01:

@ Inge: duidelijk! Ik krijg juist van de zon ook puistjes… Ja er is echt geen pijl op te trekken.

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 17 juli 2014 om 13:08:

Dan houdt het op inderdaad, haha. Ik hoop dat er in ieder geval iets komt wat ooit perfect aansluit bij lichte huidjes, dat is er inderdaad veel te weinig. :-)


Door Inne op 17 juli 2014 07:57

Super leuk!!!

[Beantwoorden]


Door Ltbamom op 17 juli 2014 07:57

Leuke video. Vaker doen. Maar misschien iets rustiger praten. Ging nu allemaal wel heel snel. Daar word het filpmje wat druk van.
En ik vond je gezicht extreem wit na het opbrengen van de doundation, dis schrok toen je zei dat je hem te donker vond.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:03:

Dankjewel voor de tip! Rustiger praten sowieso.

Als je kijkt naar mijn nek zie je dat hij niet te licht is. Het contrast is wat heftig door de roodheden in mijn gezicht, maar zo bleek ben ik als je die weghaalt.

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 17 juli 2014 om 16:39:

Dat de foundation te wit zou zijn heb ik ook heel vaak te horen gekregen van mensen, terwijl mijn nek ziet net zo wit. Maar inderdaad zijn mensen meer roodheid etc. in je gezicht gewent wat meer “leven” geeft aan je gezicht, en met een behoorlijke dekkende foundation wordt dat helemaal weggenomen. Maar je kunt ook niet met een foundation te donker op gaan lopen hiervoor natuurlijk. ;) Ik denk alleen dat mensen die dat niet mooi vinden zelf meer houden van een sheer foundation die je eigen huid er nog door heen laat komen. Ik zelf vind hem er geweldig uitzien. <3 Was ook enorm fan van de Estee Lauder Double Wear foundation maar sinds de formule is veranderd ben ik er niet tevreden meer mee. Toen een tijd Revlon Colorstay gebruikt maar die voelt echt heel dik en verf achtig aan. En moet ook flink schrobben om deze ervan af te krijgen. De dekking is echter wel precies wat ik zoek, dus ik denk van wat ik in je review heb gezien dat de MAC studio Fix een heel goede vervanger hiervoor kan zijn. Bedankt voor je uitgebreide review. :D

[Beantwoorden]

Ltbamom antwoordt op 18 juli 2014 om 08:21:

Oja oke. Dat zal inderdaad wel het verschil maken :). Maar verder heel mooi hoor. Nogmaals, erg leuke video. Keep om doing the right job! :D

[Beantwoorden]


Door Carien op 17 juli 2014 08:14

Leuke video! Wat heb je een prachtige ring om!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 juli 2014 08:32

Ik vind het een geslaagde video! Moet je zeker vaker doen!
Een tip: misschien kan je aan het einde van de video nog zeggen of je de foundation opnieuw zou kopen en het een aanrader is of niet, maar ik vond het een hele leuke video! Je doet je make up altijd zo mooi, wow (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:03:

Goede tip, dankjewel Anna!

[Beantwoorden]


Door Jolienne op 17 juli 2014 08:39

Ik vind hem heel mooi staan bij jou maar ik hou sowieso al van MAC!

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 17 juli 2014 08:44

Hele leuke video heb het nooit eerder bij iemand gezien. Wel vind ik dat deze foundation je juist wat “wit’ maakt. Ik vond je vorige foundation van make-up studio beter matchen. (ps. totaal niet negatief bedoeld) Xx

[Beantwoorden]


Door Svenja op 17 juli 2014 08:48

Prachtige foundation, past goed bij je huid en ziet er erg mooi dekkend uit. Leuk dat je verschillende updates geeft over de houdbaarheid van de Foundation. Jammer dat je het tussendoor toch nog even moest bijwerken, maar in principe bleef het wel redelijk lang goed zitten zo te zien, fijn!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 juli 2014 08:52

Wat leuk zo als video! Wat een mooie foundation, hij staat je erg goed!

[Beantwoorden]


Door Pej op 17 juli 2014 08:55

Hey Vera! Ik hou van dit soort video’s dus die mogen wat mij betreft vaker! :)

Dan ga ik ook even ongevraagd advies geven, maar misschien is het handig om je huid toch even te laten checken bij een dermatoloog want volgens mij heb je last van rosacea. Dat is tegenwoordig zo goed te behandelen, hier een succesverhaaltje van iemand online:

http://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/25epsm/before_and_after_pic_just_only_4_weeks_of/

Hopelijk heb je er wat aan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:03:

Dankjewel Pej!

[Beantwoorden]


Door Maureen op 17 juli 2014 08:56

Lieve Vera,

Het is wel prettig om eens op een andere manier een review te zien :)
Ietsje rustiger praten zou de volgende keer fijn zijn.. Anders kom je zo druk over, en dat heb je normaal in je andere filmpjes niet.

Ik vind dat het product je minder mooi staat dan de foundation die je hiervoor droeg. Deze maakt je heel wit.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 17 juli 2014 09:00

Leuk dat je een keer zo’n soort video probeert. Ik vind het geslaagd! De foundation ziet er goed uit.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 17 juli 2014 09:20

Heel leuk in een video zo!
Een geslaagd experiment.
Vind hem erg prettig klinken.
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Hel leuk, Vera! Zo’n First Impressions videos zie je inderdaad niet erg veel bij de Belgische beautybloggers, goed idee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:04:

Belgisch? :D Dankjewel!

[Beantwoorden]

Make Me Pretty One More Time Please Beautyblog antwoordt op 18 juli 2014 om 19:08:

Oops! Ik was niet aan het nadenken toen ik dit schreef, haha :D Jij bent op en top een Nederlandse! ;)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 juli 2014 09:31

Leuke video, dit soort video’s wil ik wel vaker zien! :) Vind ze ook bij buitenlandse Youtubers altijd heel leuk om te zien, omdat je toch een soort quick mini-review krijgt.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 17 juli 2014 09:38

Leuk om zo”n nieuw concept te zien, vind hem er goed uitzien. Toch vind ik het jammer dat er zo weinig lichte foundations zijn voor iets minder duur als deze!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Amber op 17 juli 2014 09:42

Ik vind het heel leuk en handig om een first impression te zien!
Wel vind ik het belangrijk dat de prijs van het product wordt genoemd.
Zo weet ik gelijk of ik het ook de moeite waard vindt :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 juli 2014 09:42

Leuk zo’n eerste indruk, erg oprechte mening die we dan te horen krijgen, heel fijn! :)

[Beantwoorden]


Door talita op 17 juli 2014 09:43

Ik vind ook dat het je erg wit maakt!
Wel leuk idee :)
Liefs

[Beantwoorden]


Door laura op 17 juli 2014 09:50

Leuke video! Ik zag dat Nikkie ook al zoiets had laten zien met een (volgens mij) Loreal foundation, super handig, want zo komen wij erachter hoe iets werkt :) Ps, ik had eerder ook een ontzettend lichte huid, maar probeer nu zoveel mogelijk buiten te zitten. Is dat ook niet een optie voor jou? Dan heb je misschien minder moeite met een ‘lichte’ kleur foundation zoeken.. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:04:

Ik kom best veel buiten, maar verkleur gewoon nauwelijks. Alleen als ik 4 weken naar Turkije ga bijvoorbeeld :D

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 17 juli 2014 09:53

Leuke video Vera! Ik was al heel benieuwd hiernaar, maar ik zie dat hij dan niet geschikt is voor de erg droge huid als hij matterend werkt. Ik denk dat ik me eens laat opmaken met een foundation voor de droge huid bij MAC, want ik vind de dekking wel amazing!

[Beantwoorden]


Door Minka op 17 juli 2014 09:53

Hele goede video Vera dank je wel voor de moeite. Ik had ook altijd moeite met de juiste kleur foundation omdat mijn nek echt 2 tinten lichter is. Ik gebruik nu de zelfbruiner van Sensai op mijn nek/romp niet te veel en dat geeft een natuurlijk resultaat. Als het niet genoeg is dan pak ik de filmstar bronzer van Charlotte Tilburry. Tot nu toe een van de beste producten voor mijn lichtere huid. Ik ben normaal NW 13/15 en nu NW 20(door zelfbruin)
De foundation van YSL bevalt mij tot nu toe het beste en ik heb er echt veel geprobeerd, zelfs laatst nog de armani foundation maar deze vind ik op mijn huid niet mooi. In elk geval goede video en ik vind het leuk als deze vaker voorbij komen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:05:

Dankjewel voor je adviezen, Minka!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 juli 2014 09:54

Ja leuke video! Dit soort videos vind ik erg leuk om te zien omdat je even snel ziet of 1 bepaald product goed is of niet. Handig en snel.

[Beantwoorden]


Door Lina op 17 juli 2014 10:06

Heel leuk! Ik houd van first impression video’s, vooral van foundations. Lijkt me leuk als je dit vaker doet.

Ik vind je deze foundation erg goed staan, de kleur is perfect voor je! Ik zou zeker niet nog lichter in kleur gaan, je hals is nou eenmaal vaak wat lichter van kleur (de zon komt meer op je gezicht dan op je nek/hals). Vind je de kleur van de foundation niet goed matchen met je huid bij je decolletee?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:05:

Ik vind hem wel goed matchen :ja: Het is wat lastig snel te beoordelen maar hij ziet er goed uit. Ben er blij mee!

[Beantwoorden]


Door saskia op 17 juli 2014 10:19

Heel leuk gedaan dit, ik vind het ook altijd leuk om dit bij buitenlandse youtubers te kijken! Leuk dat je dit ook zo gedaan hebt en dat we de hele dag mee konden kijken! Ik vind het wel een mooie foundation! denk dat ik ook maar eens naar de Pro-store moet gaan!

[Beantwoorden]


Door Minke op 17 juli 2014 10:58

Heel leuk, zo’n soort video!! Moet je vaker doen :D

[Beantwoorden]


Door Manouk op 17 juli 2014 11:04

Kan je niet beter nc proberen om het rode wat meer weg te werken? (Tenminste daarom gebruik ik nc) x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 11:05:

Dan krijg ik gele vlekken, ziet er heel gek uit.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 17 juli 2014 11:12

Echt heel cool dat je zo’n video doet want zelf vind ik die het handigst! Dan is het eigenlijk een review dat mensen meteen makkelijk kunnen gaan mee oordelen. Ik vind hem eigenlijk heel erg mooi bij je staan. Een porseleinen huid. Misschien eens een primer proberen voor de foundation? Wie weet blijft hij dan wel 8u zitten.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 17 juli 2014 11:13

heel leuke video!

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 17 juli 2014 11:18

Goedemorgen Vera,

Super leuk filmpje! Hopelijk ga je dit soort video’s vaker maken. Ik heb zelf de NW15 en hoewel de MUA bij MAC ‘m bij mij prachtig had aangebracht, krijg ik het zelf maar niet zo goed voor elkaar. Achteraf gezien is de kleur ook echt iets te donker dus ik denk dat ik eens naar de NW10 op zoek moet gaan.

Ik moet je zeker gelijk geven wanneer je zegt dat je de foundation redelijk goed ziet zitten op de houd, maar dit effect kan ik zelf net iets minder maken door een fixing spray te gebruiken.

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 13:02:

Je kan de foundation nog terug brengen, zou ik doen! Zonde anders :-(

[Beantwoorden]

Roxanne antwoordt op 17 juli 2014 om 14:43:

Haha, ik kan toch geen gebruikte foundation terug brengen ? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 14:46:

Als ze je verkeerd geadviseerd hebben en je niet blij bent met je aankoop, kan dat zeker.

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 14:46:

Ps: heb ik ook gedaan met de Pedro Lourenco blush!


Door Kim op 17 juli 2014 11:18

Dat je hem zo ziet zitten heb ik ook bij de MAC Pro Longwear foundation. Het is echt een miskoop geweest. Ik vind deze video erg leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Eva op 17 juli 2014 11:19

Erg leuk idee voor een video. Ik vind de tint persoonlijk echt perfect. Hij kleurt mooi bij je hals en nog een tint lichter wordt denk ik echt te wit. Vond hem ook niet perse heel erg aanwezig als foundation, maar dat kan in real life natuurlijk anders zijn.
De enige foundation die bij mij tot nu toe zo goed zit dat ik hem er zelfs bijna niet af gewassen krijg na meer dan 8 uur is de Rimmel Matt Mouse, alleen dat is dus dus echt zo’n matte foundation die cake-kerig kan worden..xx

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 juli 2014 11:25

Ik heb mijn studio fix fluid in NW10 vorig jaar in de counter in de bijenkorf gekocht. Je kunt die kleuren ook gewoon in de counter kopen en niet alleen in de pro store! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 13:02:

Volgens mij is dat veranderd… Ze staan ook niet in de webshop.

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 17 juli 2014 om 13:15:

Je kunt nw15 en nw13 gewoon online kopen bij douglas en bijenkorf. Ook op de mac webshop. Heb het eventjes gecheckt. Dit is trouwens niet onaardig bedoelt hoor!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 13:16:

Maar NW10 niet, die bedoelde ik!

Fleur antwoordt op 17 juli 2014 om 13:19:

Oh, ik bedoelde dus ook nw10, haha. Die kun je echt in de counters en online kopen.

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 13:30:

Dan is het mijn fout en neem ik het terug! Dankjewel Fleur!


Door Michelle op 17 juli 2014 11:27

Heeeel fijn zo`n video! Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Liefs,
Michelle

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 17 juli 2014 11:40

Leuke video! Ik heb zelf het idee dat MAC foundations niet zo goed blijven zitten, dus ik ben een tijdje geleden overgestapt. Afgeven als je een donkere vriend hebt is niet zo handig ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 13:03:

Aw ^^)

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 17 juli 2014 om 22:38:

Haha, die vind ik leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 17 juli 2014 11:51

misschien op het eind nog een samenvatting wat je er van vond en als je hem kan aanraden en hoeveel hij kost enz.
maar alsnog echt een super leuke video ( echt vaker gaan doen )

[Beantwoorden]


Door Teddy op 17 juli 2014 11:56

Heel leuk zo’n video! Zo krijg je toch een beter beeld van het product.

[Beantwoorden]


Door bobby op 17 juli 2014 12:03

Leuke video! heb wel een tipje, misschien kun je ietsje langzamer praten, dan struikel je ook niet over woorden en komt het wat rustiger over. maar wel een hele leuke review !!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 13:03:

Ja, dat ga ik doen! Dankjewel Bobby :-)

[Beantwoorden]


Door Marion op 17 juli 2014 12:35

Erg leuke video! Fijn om te zien hoe je een product beoordeeld. Vind het zeker voor herhaling vatbaar.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 17 juli 2014 12:46

Ik vond de video erg leuk, zeker vaker doen. Ik dacht altijd dat je een warme ondertoon had of is dat toch niet zo?

[Beantwoorden]


Door Tasja op 17 juli 2014 12:48

Vind dat de foundation je perfect matcht! De beste die je in tijden gehad hebt. Ik ken het probleem, had zelf vroeger de NC 10, volgens mij zelfs precies deze lijn. Ik kreeg er alleen na verloop van tijd (bij mn tweede flesje) velletjes van. Hoop dat dat niet bij jou gebeurt :)

[Beantwoorden]


Door José op 17 juli 2014 13:13

Je hebt de goede kleur uitgekozen! Jammer dat hij niet 8 uur blijft zitten zoals die beloofd. Liefs!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 17 juli 2014 13:22

Leuke video! Ik zou het erg leuk vinden om zulke video’s vaker te zien.

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 17 juli 2014 13:48

Hoi Vera,

Hele leuke video! Goed gedaan! Inderdaad misschien iets minder snel praten, maar aan de andere kant maakt dat net je zo speciaal! Dus keep on going!

Liefs x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 14:55:

Lief dat je dat zegt! Maar het kan inderdaad wel iets minder snel. Het is een tick van me waar ik moeilijk vanaf kom.

[Beantwoorden]


Door imane op 17 juli 2014 13:54

heel erg handig, vooral met iets duurdere producten en op film kan je een iets betere beeld krijgen. Misschien een tip, misschien kan je ook gelijk een lipstick of lipgloss reviewen/first impression geven. Het hoeft niet per se :) Ik vind trouwens dat de kleur je best wel goed staat. Ik heb je veel foundations zien reviewen en deze komt aardig wat in de buurt
kusjes :)x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 14:55:

Ik ga wel meer producten proberen denk ik, lijkt me leuk!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 juli 2014 13:58

First impression video’s zijn leuk!
Mag je best wel eens vaker doen! :yes:

[Beantwoorden]


Door Seren op 17 juli 2014 14:00

Superleuke video! Heb er echt aandachtig naar gekeken! Het was echt van begin tot einde interessant om te volgen. Zou zulke video’s ook vaker willen zien:) zoals anderen ook aangaven, ietsie minder snel praten zou fijner zijn. Topper ben je!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2014 om 15:00:

Dankjewel Seren (love)

[Beantwoorden]


Door Loïs op 17 juli 2014 14:01

Door Isabella op 17 juli 2014 14:32

Leuke video! Moet je vaker doen, Vera:) x

[Beantwoorden]


Door Evi op 17 juli 2014 14:41

Superleuk!! Ik ben dol op dit soort video’s!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 juli 2014 15:30

Trouwens, ik ben vergeten om te zeggen dat ik dit soort filmpjes echt leuk vind! Moet je echt vaker doen! Ik vind het niet erg als je wat meer praat hoor. Zeer informatief en interessant! (love)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 17 juli 2014 15:55

Jaa, een first impression video! Deze video’s vind ik altijd leuk, ze zijn altijd oprecht! Ik heb soms de indruk dat ik zo een eerlijker review te zien krijg dan wanneer je er goed over na gaat denken voor een artikel. Vaker doen als jij het ook leuk vond :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 juli 2014 16:06

Wauw vind dat deze foundation je heel mooi staat! Wat een fijne video trouwens, ben benieuwd of je deze foundation vaker gaat dragen.
Hier en daar praat je misschien wel wat snel. Maar vind alles heel duidelijk uitgelegd en goed dat je na een puur ook duidelijk vertelt hoe je hem vind zitten, want op camera zit er het vaak toch net iets anders uit.

Ik ben heel positief! En wat ben je prachtig trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Angele op 17 juli 2014 17:06

Heee vera! Ik vind de kleur zeker niet te donker eerder zelfs een beetje te licht aan wat ik kon zien van de beelden. Super leuk zon eerste indruk shaanaxo doet het ook wel eens. Het lijkt mij een mooie foundation bedankt voor het filmpje! Xx

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 17 juli 2014 19:18

Leuke First Impression video, moet je vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Danique op 17 juli 2014 19:24

Leuk zo’n first impression, wat mij betreft mag je ze zeker vaker filmen :) Het zijn vaak mijn favoriete video’s van Engelstalige youtubers, dus het fijn om het eindelijk een keer in het Nederlands te kijken haha!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 17 juli 2014 19:35

Hey Vera, echt super dat je dit concept van filmpje hebt opgepikt. Dit zijn mijn favoriete beauty videos om te bekijken. Je ziet het product namelijk in zijn werk. Veel leuker dan een review.
Anderen hebben het al gezegd oer het ietsje trager praten maar voor de rest doe je dat echt heel goed :)
Hopelijk gaat de irritatie weer snel weg. Niet dat ik je lelijk vind ofzo met de irritaties maar ik weet hoe ergerlijk het is als je huid plots weer op alles begint te reageren. Ik heb het zelf heel erg met onzuiverheden.

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 juli 2014 19:40

ben benieuwd of je er op langere termijn breakouts van krijgt.. dat is meestal mijn biggest issue >.<

[Beantwoorden]


Door Maxime op 17 juli 2014 20:33

Leuk dit soort videos!! Voor de volgende misschien een van de “lang houdende” lipsticks testen?

X

[Beantwoorden]


Door Annelie op 17 juli 2014 21:48

Leuk zo’n first impression video! Moet je zeker vaker doen. Helaas dat de foundation niet 8uur hield. Hij zag er aan het begin wel goed uit! :)

[Beantwoorden]


Door Madelon op 17 juli 2014 22:16

Handige video! Vind de kleur mooi bij je matchen. Wilde ook nog even zeggen dat ik je look verder ook heel mooi vind, je ogen knaller er echt uit! :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 juli 2014 23:18

Ah tof dat je een nieuw soort video uitprobeert! Ik vind dit heel leuk om te zien! Ik vind het wel een beetje jammer dat je het pompje los moet kopen. Snap het nut daar niet helemaal van. Ik vind de foundation er wel goed uitzien, alleen jammer dat hij het geen 8 uur houdt natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Elisabeth op 18 juli 2014 03:56

Hey Vera, mag ik vragen welke kwast je hebt gebruikt, bij het aanbrengen van de foundation?
GroetjessXxx

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 juli 2014 08:18

Tof filmpje super leuk!!!

[Beantwoorden]


Door Loes op 18 juli 2014 11:18

Leuke video, ik vind het een duidelijke review waar je echt wat aan hebt. Mooie touch up ook. En je oogmake up vind ik hier echt fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 juli 2014 16:08

Leuk zo’n filmpje! Dat mag je zeker vaker doen. ^^)

Ben zelf niet zo tevreden over deze mac foundation. Zag het bij mij zo goed zitten bij mijn neus en tussen mijn wenkbrauwen, dat ging echt een beetje ophopen en dat vind ik verschrikkelijk. Gebruik nu eigenlijk al een hele tijd alleen maar bb cream van garnier, dat werkt voor mij het beste.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 18 juli 2014 20:06

Ik vind dit soort video’s heel erg leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Cher op 18 juli 2014 21:09

Echt heel leuk deze video! Ik kijk dit soort video’s vaak bij buitenlandse youtubers maar heb er inderdaad nog nooit een van een nederlandse youtuber gezien. Ik heb de Studio Fix Fluid zelf ook thuis, maar ik vind hem te zichtbaar dus daarom draag ik hem nooit.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 19 juli 2014 17:29

Wat een fijne video, dit mag je zeker vaker doen. Vind de foundation overigens erg mooi. :)

[Beantwoorden]


Door Elise op 19 juli 2014 17:49

Ik heb deze foundation ook en combineer hem zelf met eerst een laagje Skin Perfection Serum van L’oreal, dat werkt fantastisch als primer voor mij. De kleur NW 15 past perfect bij mijn neutrale ondertoon. Roze ondertonen passen totaal niet bij me, de Neutral Warm van MAC wel :) Zo’n beetje de enige foundation die licht genoeg is voor mij. De L’oreal True Match in C3 was licht genoeg, maar de roze ondertoon paste totaal niet bij me.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 juli 2014 08:25

Leuke video Vera! Het is al gezegd, maar misschien kun je de volgende keer rustiger praten. Je praatte nu erg snel.

De kleur van de foundation vind ik goed bij je passen. Als je heel goed kijkt is het net iets donkerder dan je hals, maar dat ziet er niet onnatuurlijk uit. Eigenlijk is het bijna altijd zo dat het gezicht donkerder is dan de hals. Je kunt natuurlijk ook een gedeelte van je hals meepakken met de foundation.

Wat betreft je onzuiverheden door huidverzorging; Misschien ben je allergisch voor een veelvoorkomend ingrediënt. Ik zelf ben allergisch voor Propylene Glycol. Ik krijg er puistjes door en een brandend gevoel van. Helaas zit het in veel producten. Overigens heb ik dit niet laten testen, maar het kan goed zijn dit wel te doen.

[Beantwoorden]


Door XRIOT op 20 juli 2014 12:25

Vind het een leuke video vera!
Misschien als tip een eindoordeel met een cijfer ofzo?
Bijvoorbeeld dekking een .. en houdbaarheid een .. of als dit iets te veel is gewoon 1 cijfer geven zodat je, als je dit in de toekomst weer gaat doen een beetje een overzicht hebt welke er fijner is dan de andere!

Leuk gedaan en een fijne review!

[Beantwoorden]


Door Dounia op 20 juli 2014 17:24

Superleuk zo’n video! Zeker vaker doen :) De foundation vond ik erg mooi, alleen jammer dat ie inderdaad niet de 8 uur haalt. X

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 juli 2014 22:21

Heb je al eens Diorskin Nude foundation getest? Ik heb ook een hele lichte en onrustige huid. Ik heb jarenlang gezocht naar een juiste kleur tot ik deze vond :) Best wel prijzig maar mijn huid reageert er op en voor mij is ie perfect! Ik heb nog nooit een MAC foundation gehad dus ik kan niet zeggen of ie lichter of misschien zelfs donkerder is dan de NW10. :-) De dekking een goede medium dekking, waarvan 2 laagjes best mogelijk is voor extra rode plekjes :)

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 26 juli 2014 om 22:23:

Mijn huid reageert er goed op bedoelde ik dus!

[Beantwoorden]


[…] Studio Fix Fluid NW10 – review Collection Concealer 01 Catrice Prime And Fine Mattifying Powder NARS Laguna bronzer – review […]


Door Sanne op 2 augustus 2014 18:58

Hey,

deze video is echt leuk! Zo zie je in bewegend beeld hoe een review verloopt als het ware. Net wat fijner dan met foto’s.

Toen je het shot liet zien van toen je de rest van je make-up gedaan had dacht ik even van: “he?”. Er klopte iets niet aan je. Je had geen lipstick op! Lipstick is best cruciaal dus, haha

xx

[Beantwoorden]


[…] Undress Your Skin Flawless Skin Primer MAC Studio Fix Fluid NW10 – review Benefit Boi-ing concealer – review Catrice Eyebrow Set – review Anastasia Brow Wiz Medium Ash […]


Door veracamilla.nl | NARS Duo Eyeshadow Kuala Lumpur op 16 augustus 2014 06:00

[…] Studio Fix Fluid NW10 – review Dolce & Gabbana Concealer 1 Ivory Catrice Prime And Fine Mattifying Powder NARS Laguna bronzer […]


[…] Studio Fix Fluid NW10 – review Dolce & Gabanna concealer 1 Ivory Catrice Eyebrow Set – review Catrice Prime And Fine […]


[…] Studio Fix Fluid NW10 – review Dolce & Gabbana concealer Catrice Eyebrow Set – review Too Faced Shadow Insurance […]


Door tozzoo op 31 oktober 2014 21:40

Naarmate je verteld dat je een extreem droge huid hebt, krijg je schilfertjes op je huid door de foundation?

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | FOTD: nieuwe bril! op 16 november 2014 22:45

[…] Studio Fix Fluid NW10 – review Bobbi Brown Skin Stick 00 Alabastar Catrice Prime And Fine Mattifying Powder NARS Laguna bronzer […]


Door veracamilla.nl | FOTD: Nieuwe bril 2! op 2 december 2014 09:39

[…] Studio Fix Fluid NW10 – review Bobbi Brown Skin Stick 00 Alabastar Catrice Prime And Fine Mattifying Powder NARS Laguna bronzer […]


Door Veerle op 27 december 2015 16:32

Hoi Vera!
Ik wil deze foundation ook bestellen maar ik weet niet of ik nou NW13 moet doen of NW15. Ik ben niet heel erg licht van mezelf maar foundation hoeft voor mijn part ook sowieso niet donker te zijn.

[Beantwoorden]