Twitter Question #185

twitter_question_185_01

Aan alles komt een einde. Soms is dat fijn, soms totaal niet. Ook aan de zomer, die officieel nog niet helemaal geëindigd is, maar met je neus weer in de boeken en de lauwe koffie op kantoor, voelt dat wel zo. Daarom is het tijd om fijne herinneringen op te halen, aan je blote voeten in het zand, dagjes winkelen en afspreken met vrienden.

twitter_question_184_02

Ik denk nog vaak terug aan Parijs met Jeffrey. Zowel Disneyland als de dag winkelen in het centrum. Lekker uit eten gaan, ronddwalen en maar liefst twee keer in de nieuwe Ratatouille attractie kunnen. Hele fijne herinneringen. Maar ook dat het mijn eerste zomer in Amsterdam was. Lekker langs het IJ wandelen, laat pas eten, zakelijke afspraken op het terras en brainstormen met mijn haren in het gras.

Het was een hele relaxte zomer, maar toch één die voorbij vloog. Het wordt alweer later licht en eerder donker, de trek in ijsjes neemt af en de mailbox stroomt weer vol. Ik kijk er met een grote glimlach op terug. Eerlijk is eerlijk, kijk ik ook wel erg uit naar wat er de komende maanden op me te wachten staat.

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan afgelopen zomer?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 6 september 2014 | 38 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Denise op 6 september 2014 15:14

Mijn fantastische rondreis door het westen van Amerika! Ik heb er ontzettend veel artikelen over geschreven met de mooiste foto’s. Het was écht genieten!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 6 september 2014 15:22

Nou, ik ben vooral bezig geweest met mijn scriptie, dus heel veel bijzondere dingen heb ik niet meegemaakt deze zomer. Maar ik heb mijn vriend heel veel gezien :) De komende tijd hebben we het allebei heel druk en gaan we elkaar een stuk minder vaak zien, dus ik ben blij in de zomer veel tijd met hem door te hebben kunnen brengen ^^)

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 6 september 2014 15:30

Het ‘niks moet, alles kan’-gevoel. Dagje make-uploos in je pyjama films kijken? Geen probleem! Spontaan met een vriendin afspreken? Leuk! Dagje winkelen? Yes, I will! En het elke dag kunnen bloggen mis is ook. Maar mijn leukste herinnering? Dat was het weekje weg! Heerlijke zomervakantie gehad!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 6 september 2014 15:34

mijn leukste herinnering aan de zomervakantie is toch wel dat ik in Zuid-Afrika in de Atlantische Oceaan kon zwemmen (terwijl het daar winter is! ) en het warmer was dan Nederland ;D

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 6 september 2014 15:40

Mijn heerlijke vakantie in Curacau! Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet en nieuwe MAC producten gekocht (voor het eerst). Super leuk. Ik wil nu weer terug naar de blauwe zee…

[Beantwoorden]


Door Emily op 6 september 2014 15:45

Afgelopen zomer heb ik niet zo heel erg merkwaardige dingen gedaan, maar toch heb ik een geweldige zomer gehad. Een weekje zee met wat vrienden en een dagje naar Pukkelpop. Ik kan aan alles terugdenken met een glimlach. Ook ben ik met mijn vriendje een weekje naar Parijs geweest en dit was helemaal geweldig! Ik zou zo terug willen :)

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 6 september 2014 15:53

Ik ben bijna 4 weken naar Italië geweest! Kon ik maar weer terug….

[Beantwoorden]


Door WendyEsther op 6 september 2014 16:16

Afgelopen zomer gaf mij de kans om uit te rusten en na te denken over de toekomst. Ik heb namelijk moeten stoppen met mijn studie en ik kwam daarna in een dipje terecht. Gelukkig heb ik in deze zomer na kunnen denken over wat ik wil.

[Beantwoorden]

Annie antwoordt op 6 september 2014 om 20:35:

Ik heb ook een dipje gehad ivm mijn studies. Het kan soms erg zwaar op je wegen.
Veel sterkte

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 6 september 2014 17:25

Wat een leuke vraag en wat een grappige antwoorden! Het leukste vond ik toch wel met de hond wandelen :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 6 september 2014 17:50

Alle leuke lieve mensen die ik heb ontmoet!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 6 september 2014 18:04

Ik begin maandag weer en ik heb er nu echt nog totaaal geen zin in. Maar wat een heerlijke zomer heb ik gehad! Mijn favoriete herinneringen zijn Ed Sheeran ontmoeten, Pinkpop en drie geweldige stedentrips naar Stockholm, Londen en Parijs. Topzomer!

[Beantwoorden]


Door Beau op 6 september 2014 18:21

Wat leuk! Mijn beste herinneringen waren toch de zomerfeesten van deze zomer :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 september 2014 18:26

Leuk om te lezen weer! Ik vind Twitter Questions altijd leuk!

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 september 2014 18:28

Wat een mooi lijstje! En leuk dat ik erbij sta, dankjewel! :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 6 september 2014 18:33

Naar de bruiloft van een collega in Madrid!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 6 september 2014 18:39

Ten huwelijk gevraagd worden aan de Matterhorn!

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 7 september 2014 om 16:21:

Gaaf! Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 6 september 2014 18:49

Oef, zoveel! Niet eens op vakantie geweest, doordat vriendlief werkloos was (gelukkig is ie sinds een week weer aan het werk). Wel wat festivals gedaan: fortarock, Into the Grave en Parkpop, erg leuk. Daarnaast de supergezellige bruiloft van mijn neefje en de afterparty met neven en nichten van de bruid, die net als mijn vriend en ik ook bleven kamperen om niet terug te hoeven rijden….De dagen daarvoor, waar we in de tuin (ja, van mijn apartementje, direct aan de straat in een woonwijk) hebben gekampeerd: we moesten de tent even testen en het was toch zonde die daarna meteen weer af te breken? Mijn verjaardagsfeestje: met een groep vrienden picknicken bij een meer tot ’s avonds laat.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 6 september 2014 19:35

De dag dat ik naar mijn moeder bezocht op de Camping op de Veluwe. Het was een heerlijk dagje er tussenuit, midden in de natuur. Ook was het de dag dat ik haar voor het eerst sinds haar diagnose zag stralen en echt zag dat het stukken beter met haar ging en haar zelfvertrouwen ook weer terug kwam. Het was een dag die indruk heeft gemaakt. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 6 september 2014 20:41

Mijn trip naar Cuba (waar morgen foto’s van online komen te staan op mijn blog). Een onvergetelijke ervaring! Ik heb daar veel gezien, meegemaakt en beleefd. Zo tof :-)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 6 september 2014 21:32

Mijn trip naar New York :)

[Beantwoorden]


Door Benay Vaneese op 6 september 2014 22:04

De vakantie naar Maleisië met mijn vriend. Het was onze 3e hele verre vakantie samen en heb er echt van genoten. Mooi land, lekker eten en goed uitgerust.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 6 september 2014 22:12

Pfffff, heb alleen maar gewerkt.. Haha!!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 6 september 2014 22:29

Heij! Wat leuk! Ik sta er tussen! ;D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 6 september 2014 23:19

Mijn vakantie naar Frankrijk! Heb genoten en wat is de tijd voorbij gevlogen!

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 7 september 2014 07:49

Zonder nadenken Chiro kamp! Ik ben drie jaar geleden gestopt maar ging nu terug een keertje mee, en het was geweldig!

[Beantwoorden]


Door Inge op 7 september 2014 10:10

Voor de eerste keer op vakantie met vriendinnen, een geweldige week gehad.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 september 2014 10:30

Weer een super leuke tq! Mijn favoriete herinnering is denk ik toch alle dingen die ik met mijn opa gedaan heb (ijsjes gegeten dus) en met mijn vriendje op vakantie.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 september 2014 12:42

Wat een leuke twitter question! Mijn favoriete herinnering is denk ik toch wel het ’s avonds wandelen langs de haven met mijn vriend op het prachtige Kos!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 september 2014 17:27

Leuke twitter question! Mijn leukste herinneringen zijn de vakanties en simpelweg het mooie weer :)

[Beantwoorden]


Door Riemke op 7 september 2014 18:00

dat ik voor mijn stage mocht helpen bij de Amsterdam Fashion Week bij de show van SIS by Spijkers en Spijkers :D

[Beantwoorden]


Door Nikki op 7 september 2014 18:42

Wat leuk dat ik er tussen sta! Ik heb het zo naar mijn zin gehad bij Strandfestival Zand.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 september 2014 20:55

Afgelopen zomer was één van de leukere. Natuurlijk zijn alle zomers leuk, maar dit jaar heb ik op vakantie zoveel leuke mensen leren kennen! En het mooie is dat er een aantal bij mij in de buurt wonen. In de laatste week van mijn zomervakantie heb ik zelfs nog met een paar mensen die ik op vakantie heb leren kennen afgesproken. We zijn toen gezellig wezen zwemmen en dat vond ik echt heel leuk.

xx

[Beantwoorden]


Door anne op 7 september 2014 21:47

surfen bij zonsondergang in frankrijk, surfles geven aan super stokede en lieve kindjes, en het optreden van mn favoriete band :) Top zomer zo!

[Beantwoorden]


Door Patty op 8 september 2014 13:20

Jaaa, Mijn bruiloft :kiss: ik Sta een keer bij de twitterquestion. Leuk!!!

[Beantwoorden]


Door Janique op 8 september 2014 15:00

Ik heb aan het begin van de zomer m’n vriendje opgezocht in Turkije, lange afstandsrelatie is niet bepaald makkelijk dus was heel fijn om hem weer te zien (love)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 september 2014 14:26

Mysteryland!

[Beantwoorden]