Onbeperkt online met Hi PrePay

hi_onbeperkt_online

” border=”0″ width=”1″ height=”1″ />

Advertorial.

Internet op je mobiel is fijn, maar ook duur. Gelukkig is er op veel plekken wifi, zoals thuis, in de trein of op school, maar dan ben je nog lang niet altijd bereikbaar op Whatsapp, of kun je een spontane instagramfoto van je eten plaatsen. Daarom heeft een prepaid bundel met onbeperkt internet voor slechts € 7,50 per maand. Dan kun je dus wel overal internetten.

Met Hi PrePay heb je onbeperkt internet met een snelheid van 128 Kb/s. Met deze snelheid kun je prima gebruik maken van internet, Twitter, Facebook, Whatsapp, Instagram en andere social media. Dat kost voor één maand slechts € 7,50. Onbeperkt is ook écht onbeperkt. Meer weten? Kijk op de voor alle informatie.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 8 september 2014 | 16 reacties

Reacties

Door Mandy op 8 september 2014 06:49

O dat is wel interessant! En goedkoop! Meteen even kijkje nemen! ;-)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 8 september 2014 07:14

Zou er ook zo’n goedkope deal zijn voor een abbo?!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 8 september 2014 07:31

Zelf zit ik ook bij HI en heb ik volgens mij iets van 3 gyg per maand mobiel internet. En dat is al veel meer dan ik nodig heb gezien ik op mijn werk en thuis altijd op wifi zit. Onbeperkt is voor mij dus onnodig. Toch vind ik het erg goedkoop en lijkt mij wel wat (als ik niet al deze abbo zou hebben). xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 september 2014 08:41

Oeh, dat vind ik best wel slim als je gewoon amper belt en al helemaal nooit sms’t! Dan ben je voor €7,50 en wat overige kosten aan een paar belminuten gewoon klaar.

[Beantwoorden]


Door Ryan op 8 september 2014 09:44

128 kb/s is echt bizar langzaam. Normale internetbundels zijn wel 100x sneller. Genoeg voor WhatsApp misschien, maar je kunt al niet eens foto’s versturen of ontvangen en van internetten word je dan ook echt niet vrolijk. Leuk voor noodgevallen maar niks voor mij.

[Beantwoorden]

Jenny antwoordt op 9 september 2014 om 09:45:

Ik doe er anders alles mee :) blogs bekijken, filmpjes uploaden, youtube filmpjes kijken etc. Foto’s versturen gaat ook al helemaal makkelijk. Merk echt geen verschil of ik nou wifi aan heb staan of het zo doe :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 8 september 2014 10:52

Amaai… dit brengt me weer met mijn voetjes op de grond en doet me beseffen hoe GOEDKOOP alles in Belgie en Nederland is en hoe belachelijk duur alles hier is :-(

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 september 2014 11:57

Dat is nog eens fijn, hopelijk volgt Vodafone!

[Beantwoorden]


Door laantje op 8 september 2014 16:25

super goedkoop!! :wow:
dat hoesje om je telefoon is super gaaf waar heb je hem vandaan :idee:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 september 2014 22:14

Mooie aanbieding. Ik denk dat ik dit misschien wel even in mijn achterhoofd houd.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 september 2014 23:49

Ik ben toevallig sinds vandaag Hi-member, alleen dan met SIM-only. Daarmee bespaar ik vanaf nu wel 25 Euro per maand op mijn oude abonnement van Vodafone, dus niet gek!

[Beantwoorden]


Door Jenny op 9 september 2014 09:44

Dit zou traag zijn? Nee hoor, gebruik het al minstens een jaar iedere maand. Lekker internetten en nog eens heel goedkoop. Doe er alles mee.

youtube filmpjes kijken, blogs bekijken etc etc. Kan er alles mee en niet alleen whatsapp :)

Als je nooit belt of bijna nooit is dit echt stukken goedkoper dan een abbo en een uitkomst :)

[Beantwoorden]


Door ineke op 9 september 2014 20:31

mn eerste gedachte: en hoe duur is het dan als je wel belt of smst maar dat staat niet echt ergens

[Beantwoorden]


Door Wumaaame op 12 september 2014 12:18

Wil je een whats on my iphone doen/ how i edit my instagram pics? Jij maakt altijd zulke mooie foto’s

[Beantwoorden]


Door me op 14 september 2014 18:27

Oke, waar is het addertje? Even zoeken. :P

[Beantwoorden]


Door Ramon op 12 maart 2015 23:13

Hallo ik had vorige week ook hi gekocht. Het doel was om internet radio mee te nemen onderweg, en af en toe mailen en wat opzoeken op internet.

Verder met de internetbundel 7,50 per maand kan je ook nog bellen naar vaste en naar mobille nummers. Dat kan heel goedkoop, en naar vaste nummers zelfs gratis. Ik heb daarnaast de telefoon app FreeVoipDeal instaleert. Je kan dus ook via internet spot goedkoop naar vaste en naar mobille nummers bellen.

Is een leuke aanvulling en en zo is het wel heel goedkoop intnetten en bellen ongeveer voor 7,50 per maand. Naar mobille nummers betaal je dan 1 cent per minuut.

Met vriendelijke groeten

[Beantwoorden]