Anastasia Beverly Hills Prism Eye Shadow Palette

Het Subculture oogschaduwpalette van Anastasia Beverly Hills was voor mij de grootste teleurstelling van 2017. Oogschaduwpalette Prism volgde al snel, maar aan reviewen kwam ik vorig jaar nog niet toe. Om 2018 goed te beginnen besteed ik vandaag eindelijk aandacht aan Prism, inclusief meerdere ooglooks. Maakt dit palette de afgang van Subculture goed?

Prism zit in hetzelfde palette als Subculture en Modern Renaissance. Toch is de print op de fluwelen buitenkant dit keer wel heel duidelijk anders. Alsof Anastasia toch wil zeggen dat dit palette anders (hopelijk beter) is. Persoonlijk vind ik deze vormgeving ook net wat mooier. Er lijkt beter over nagedacht en het geeft meer sfeer aan het palette.

Ze zitten misschien op een andere plek, maar ik zie veel dezelfde of soortgelijke kleuren in dit palette als bij Subculture. En aangezien Subculture vrijwel meteen flopte en Prism opvallend snel daarna gelanceerd werd, lijkt het er een beetje op dat dit palette een goedmakertje moet zijn. Hmmm… Ik ben benieuwd!

Anastasia Beverly Hills Prism Eye Shadow Palette € 54,95

Lucid – Eden – Unity – Sphinx – Osiris – Sphere – Obsidian
Dimension – Parallel – Pyramid – Throne – Saturn – Eternal – Lure

Lucid – Eden – Unity – Sphinx – Osiris – Sphere – Obsidian

Dimension – Parallel – Pyramid – Throne – Saturn – Eternal – Lure

Wat een waanzinnige kleuren! Er is genoeg keuze uit glanzende, glinsterende en matte tinten oogschaduw. Sphere heeft wat meer moeite en is de minst dekkende oogschaduw uit het palette, maar verder ziet elke kleur er mooi uit en is de pigmentatie dik in orde.

Urban Decay Naked Skin Concealer

Lucid (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
Unity (transitiekleur)
Eden (in arcadeboog geblend)
Parallel (aangezet in arcadeboog
Throne (bewegend ooglid)

Benefit They’re Real! Mascara

MAC Retro Matte Liquid Lipcolor Silver Spoon

Lucid is iets te poederig om een oogverblindende highlighter te kunnen zijn. Met een vochtige kwast is hij wel een stuk intenser en knalt hij van de binnenste ooghoek af. De matte tinten in de arcadeboog blenden heerlijk en ik ben verliefd op oogschaduw Throne op het bewegend ooglid!

MAC 24-Hour Extend Eye Base

Unity (transitiekleur)
Lure (in arcadeboog geblend)
Saturn (aangezet in arcadeboog
Dimension (bewegend ooglid)

NYX That’s The Point Eyeliner Hella Fine
Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara

Charlotte Tilbury Hot Lips Kim K.W. – review

De tweede look maakte ik bijna twee weken later, toen ik de eerste look alweer bijna vergeten was. Maar ik wist welke kleuren uit het palette ik al gebruikt had en die wilde ik zo veel mogelijk vermijden om weer een andere look te maken en zo te laten zien wat je met het palette kunt. Toch lijken beiden looks wel erg veel op elkaar…

MAC 24-Hour Extend Eye Base

Eden (transitiekleur)
Parallel (aangezet in arcadeboog
Sphere (bewegend ooglid)
Pyramid (bewegend ooglid)

Benefit They’re Real! Mascara

Charlotte Tilbury Matte Revolution Miss Kensington

De derde en laatste look is een vuurexplosie van geel en goud. Ik definieerde de arcadeboog met donkerbruin, wat de look iets meer kracht geeft en contrasteert met de felle tinten op het bewegend ooglid.

Ik ben blij dat ik meerdere looks heb gemaakt het het Prism palette van Anastasia Beverly Hills. Op het eerste gezicht zag ik namelijk niet dat ondanks dat er 12 tinten in het palet zitten, de kleurkeuze vrij gelimiteerd is. Er zitten veel dezelfde kleuren in. 2 keer mat oranje en 3 vergelijkbare glanzende koele tinten bijvoorbeeld. Daardoor gaan de looks die je maakt toch gauw op elkaar lijken.

Ook kwam ik erachter dat het combineren van de kleuren nog wel eens lastig kan zijn. De zwarte oogschaduw matcht (op mijn huid) niet goed met oranje en de koele matte gele oogschaduw is ook wel een beetje een vreemde eend in de bijt. De kwaliteit van de oogschaduws is wel vele male beter dan wat we bij Subculture zagen, maar nog niet zo goed als bij dit en dit palette. Vooral de matte oogschaduws zijn me vaak toch nog net wat te stroef gebleken. Prism is mooi, maar niet geweldig.

Anastasia Beverly Hills Prism Eye Shadow Palette bestel je hier.


Reacties

Door Femke op 9 januari 2018 06:17

Fijn dat je deze al beter kunt waarderen, maar jammer dat hij nog niet zo geweldig is als de andere paletten. Een vriendin van mij heeft dit palette ook, ik vind de kleuren bij haar geweldig. Zij zei ook dat een aantal kleuren wel erg stroef zijn met blenden.

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 januari 2018 08:00

ik vind het toch geen super fout palette ondanks alles, maar of ik ‘m zelf zou scoren betwijfel ik nog!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 9 januari 2018 08:46

De pigmentatie van dit palette is heel mooi, maar de kleurkeuze is inderdaad iets minder… Jammer!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 januari 2018 08:49

Mooie looks! Fijn dat hij in ieder geval iets beter is dan het vorige palette. De kleuren lijken mij ook best lastig om te combineren, dus ik denk niet dat ik ‘m snel aan zou schaffen.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 9 januari 2018 08:54

Ik ben echt een super grote fan van ABH maar toen ik deze palette zag moest ik wel even twee keer kijken. De kleuren spreken mij persoonlijk totaal niet aan, er zit zowat geen enkele tint erin die ik zou gebruiken behalve de wat warmere kleuren. Je ooglooks zijn wel mooi gelukt maar ik zou nooit zo naar buiten gaan. Voor de rest heeft de palette wel een leuke voorkantje!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 januari 2018 09:34

Wel mooie looks al zijn de kleuren in het palette ook niet allemaal mij ding!

[Beantwoorden]


Door anna op 9 januari 2018 10:21

Ik vind de kleuren ook niet allemaal mooi! Jammer van de kleurkeuze inderdaad. De looks die je ermee hebt gemaakt zijn wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Petra op 9 januari 2018 10:31

Jammer dat je het tegen vindt vallen. Gek hè, want ik ben juist zo blij met het palet:) Maar jij hebt waarschijnlijk ook zoveel vergelijkingsmateriaal. Je looks zijn wel heel mooi geworden x

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 januari 2018 11:15

Mooie, eerlijke review! Ik vind het palette er mooi uit zien, maar denk dat de kleuren me niet zo goed zouden staan. Ze passen ook niet allemaal goed bij elkaar..

[Beantwoorden]


Door Liset op 9 januari 2018 11:22

Een prachtig palette zo op het eerste gezicht! Vooral de groene en oranje tinten spreken me aan. Die gele is inderdaad een vreemd eend in de bijt, want dat is een kleur die ik persoonlijk nooit zou dragen.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 9 januari 2018 12:27

Jammer dat de kleuren erg op elkaar lijken! Vind het palette er op het eerste gezicht mooi uitzien.

[Beantwoorden]


Door Esra | Lipstick Addict op 9 januari 2018 13:00

Vind de kleuren heel mooi, mooie ooglook ook!

[Beantwoorden]


Door Lily op 9 januari 2018 16:25

Wah, de kleuren zijn zo mooi! ♥

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 januari 2018 17:01

De kwaliteit is goed, alleen de kleuren zijn dit keer niet zo mijn ding!

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 januari 2018 19:41

Ik vind het op zich een mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 januari 2018 20:10

Holy!!! Ik vind hem er juist wel héél gaaf uitzien, maar over het gebruik kan ik natuurlijk niks zeggen zonder er ervaring mee te hebben. Fijne review :)

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 9 januari 2018 21:49

Eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding maar het pigment ziet er wel super goed uit.

[Beantwoorden]

Sharon - Choose to Shine antwoordt op 9 januari 2018 om 21:50:

Kromme zin, maar ik bedoel dus dat de kleuren wel goed gepigmenteerd zijn.

[Beantwoorden]


Door Nora op 10 januari 2018 10:50

Ik heb dit palette ook en ook al was ik er op het eerste gezicht niet zo dol op, ik word steeds meer verliefd op Prism. Ik kan alle kleuren ook beter combineren en er verschillende looks mee maken. Vooral Lucid vind ik heel bijzonder, het lijkt net of hij meerdere kleuren glitters erin heeft zitten. Geweldig!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 10 januari 2018 20:38

Ziet er mooi uit, maar de kleuren spreken mij helaas niet aan. De goud/gele look staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 12 januari 2018 18:13

Ik vond de swatches wel veel belovend! Maar jammer dat er niet heel veel variatie mogelijk is. Nee, Prism krijgt Huda Beauty nog niet van mijn wishlisht afgestoten ;-)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 14 januari 2018 17:30

De kleuren zijn mooi, maar wel erg gewaagd voor mij. Zeker geen aanschaf voor mij helaas. Ook jammer dat sommige kleuren bij elkaar liggen en of niet matchen. Liefs Soraya

[Beantwoorden]